پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
اسمون چرا راه دوربری خودم!!شما انتخاب رشتتو بکن تا شهریور ج بیاد...ولی بارتبه تو فک کنم بابل بیاری

به به حواسم به شمانبوداستاد...
آخه بابل phdنداره...دانشگاهای تاپ علوم وسوسه ام کرده.مخصوصا که میتونم پیش نامزدم باشم...امادلم پیش ایمنی گیرکرده..هییی
باشه استادجان...بخام نخام بایدصبرکنم:-(

شفق بانو

New member
ببین چقد اوضاع خراب شده خشم شفق جون رو هم دیدیم...
شماخودتو ناراحت نکن بچه ها یکم عصبی هسن بخاطرمسائل مختلف.حل میشه انشالله پستاشونم پاک میکنن گلم.
صندلی داغ اینجاهم چن تاعضو بیشترنداشت و فک نمیکنم خلافی صورت گرفته باشه.این همه تاپیک مشابه هس واسه شعرو طنزو غیره.ما فقط چن نفردوس هسیم که خاسیم به بهانه سوال وجواب یکم بیشترهم روبشناسیم.وکارمون هم ابدا ازجذابیت صندلی داغ معروف کم نکرد.بهرحال شناخت بچه ها توسط سوال وجواب کامل شدو همه اعضاشرکت کردن بجزبعضیا!
خیالت راحت شفق جان
ممنون بابت اخطارت

- - - Updated - - -

ببین چقد اوضاع خراب شده خشم شفق جون رو هم دیدیم...
شماخودتو ناراحت نکن بچه ها یکم عصبی هسن بخاطرمسائل مختلف.حل میشه انشالله پستاشونم پاک میکنن گلم.
صندلی داغ اینجاهم چن تاعضو بیشترنداشت و فک نمیکنم خلافی صورت گرفته باشه.این همه تاپیک مشابه هس واسه شعرو طنزو غیره.ما فقط چن نفردوس هسیم که خاسیم به بهانه سوال وجواب یکم بیشترهم روبشناسیم.وکارمون هم ابدا ازجذابیت صندلی داغ معروف کم نکرد.بهرحال شناخت بچه ها توسط سوال وجواب کامل شدو همه اعضاشرکت کردن بجزبعضیا!
خیالت راحت شفق جان
ممنون بابت اخطارت

آسمون جان
ما اینجا با سرگرمی بچه ها مشکلی نداریم و یه بخش مربوط به اسم صندلی داغ داریم که خیلی هم جذاب و شیرین .
مسئله اینه که به اسم صندلی داغ میان اینجا بهم توهین میکنن .نظم انجمن رو بهم میریزن
دوستان چرا کسی گزارش نداده تا این حد پیش رفته؟ /سمت راست هر پست یه علامت مثلث مشکی هست مخصوص گزارش لطفا در صورت
مشاهده ی هرگونه توهین و جنجال در تاپیک بین کاربران سریعا پست رو گزارش بدین .
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

golabatun

New member
آخه بابل phdنداره...دانشگاهای تاپ علوم وسوسه ام کرده.مخصوصا که میتونم پیش نامزدم باشم...امادلم پیش ایمنی گیرکرده..هییی

عههه؟؟آسمون نامزد داری؟؟؟
مبارکههه.من یادمه رتبه بیوتکنولوژیت خوب بود
من که ترجیح میدم برم علوم
میدونم حداقل شیراز قبولم

Immunity

Well-known member

حرفتو قبول دارم...ایمنی خیلی دوس داشتنیه...ولی چاره چیه..ایشالا منم شبانه تیپ یک علوم قبول شم...بخاطر بهداشت علومو ول کرده بودم!!

vet lab sciences

New member
معلوم هست اینجا چه خبره ؟
احترام همدیگرو نگه دارین لطفا .
اگه ادامه بدین تاپیک بسته میشه .

در ضمن چیزی بعنوان صندلی داغ در این تاپیک تا اطلاع ثانوی وجود نخواهد داشت .

پستای قبلی رو نخوندم ولی به افتخار این تشر به جا بزنید کف قشنگه رو!!!:thumbsupsmileyanim::applause:
خوشمون اومد!:a2d3:

nahal5555

New member
چه خبره اينجااااا؟
بعد چند روز اومدم ديدم اينجا مث هميشه نيست
چشم خورديم؟

sa@@ra

New member
حرفتو قبول دارم...ایمنی خیلی دوس داشتنیه...ولی چاره چیه..ایشالا منم شبانه تیپ یک علوم قبول شم...بخاطر بهداشت علومو ول کرده بودم!!

بجه ها من یعنی بین الملل نزنم؟ایران و بهشتی؟
اخه یه شهرای کوچیک ارزش خوندن نداره
البته من که نیمزنم اونا رو:65d6a5d6s:

marlik

New member
بجه ها من یعنی بین الملل نزنم؟ایران و بهشتی؟
اخه یه شهرای کوچیک ارزش خوندن نداره
البته من که نیمزنم اونا رو:65d6a5d6s:
به نظر من اگه از نظر مالی بین الملل میتونی بری حتما بزن .تو شیراز که بین الملل ها با ما تو یک ک ل ا س درس میخونن.سوادی هم مث هم میشیم دیگه حتی اگه با روزانه ها یه جا نباشید بنظرم اگه میتونی بین الملل بزن.و شهرای کوچیک هم اگه از نظر روحی و دوری از خونواده مشکل نداری حتما بزن.وزرات بهداشت ارزششو داره.ولی بازم بستگی به روحیت داره گلم.انشالله که همتون موفق باشین و شهرهای خوب قبول بشین و آبجی منم جایی قبول بشه که سلامته و آرامش داره

marlik

New member
چه خبره اينجااااا؟
بعد چند روز اومدم ديدم اينجا مث هميشه نيست
چشم خورديم؟
آره نهال جون چشممون زدن. احسان وکلوچه عزیز شفق جان بهمون هشدار دادن اگه ادامه پیدا کنه تاپیک بسته میشه .پس آشتی کنید یا حداقل ناراحتیتونو ابراز نکنید تا با هم شاد باشیم و بچه های ایمنی پراکنده نشن و بعد از قبولیتون از هم خبر داشته باشیم نهال جون انشالله هرچه زودتر اینجا به حالت اول برمیگرده و همه چی حل میشه و احسان برمیگرده و شیطونی میکنه و کلوچه جون هم برمیگرده و دوباره خوشگذرونی شروع میشه.الانم باید ما اینجا رو شاد نگه داریم تا احسان و کلوچه شاد و با لب خندون برگردن.کلوچه و احسان عزیز منتظر شاد بودن و لب خدونتون هستیما

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها
بخدا به پیر و پیغمبر دعوا ساختگی بوده، سندش هم کلوچه رو کرد.
رو صندلی داغی منو نشوندین که تک تک سلولای بات گرام برشته شد، خودم بهتون گفتم خوراکم شوخی پشت وانتی و افغانی و شوخیای چرت و بی مزست، دیگه باید فهمیده باشین...

از همگی تک تکتون معذرت میخوام که هم نگران شدید و هم بی تربیتی و تندی کردم بهتون، بخصوص فرناز و آسمون.

با شفق هم صحبت کردم مشکل حل شد، از بس بی شخصیتم من، ساری
N_aggressive%20(17).gif

emmy

Member
سلام.کلوچه جان اینها رو هم نمیزاشتی من یکی مطمین بودم که فیلمه...خیلی تابلو بود.....خدا به یکیتون عقل درست حسابی بده چون اگه بخواهد به دوتاتون بده کم میاره...

kolouche

New member
آرررره.... منکه واقعا همه هورمونای ادرنالین و کورتیزول و همه بالا رفته بود.... حس گناه داشتم این اواخر...... این احسانم داشت دیگه چرت و پرت میگفت....منم مث این بچه هایی ک مامان باباهاشون یا معلمشون دعواش میکنه....دیگه داشتم غش میکردم..... ینی اگه بیشتر میشد من واقعا گریم میگرفت دیگه.....

kolouche

New member
سلام.کلوچه جان اینها رو هم نمیزاشتی من یکی مطمین بودم که فیلمه...خیلی تابلو بود.....خدا به یکیتون عقل درست حسابی بده چون اگه بخواهد به دوتاتون بده کم میاره...

سلام...باز هم ببخشید....بله من این هفته آخزین هفته خوشگذرونیمه....دیگه از هفته دیگه کارای شخصی دارم....واسه حسن ختام برا من خوب بود....

eeeeeeehsan

New member

الکی نگو.. من شک ندارم خودت باور کرده بودی. :smiliess (3):

emmy

Member
من اگر باور میکردم فحش میکشیدم به جون هردوتاتون....همچین آدمیم من.....حالا کی به کی نخ داده؟؟؟!!!;-)

kolouche

New member
من اگر باور میکردم فحش میکشیدم به جون هردوتاتون....همچین آدمیم من.....حالا کی به کی نخ داده؟؟؟!!!;-)

:5:
استغفرالله...خانواده رد میشه ازینجا هااا.... حالا آقامان ببینن چی میگن؟؟؟ :sarma:

kolouche

New member
نکنی اینکاروهاااا!!
هیچکی بابا.. خواستیم داغش کنیم خیر سرمون :black_eyed:

اما خداییش اینو دیگه نداشتیم.... من اصا نمیدونستم چی بگم؟؟...نمیگی دوستام میان اینجا بعد فکر میکنن من چ اعجوبه ای بودم برا خودم....

بالا