پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

mf2009

New member
دوستان اگر هم هر چی میگد حداقل احترام هم دیگه رو فضای مجازی نگه دارید اگر هم اختلافی دارید اینجا جای رفع و رجوعش نیست در عجبم هستم دوستانی که تا دو شب پیش چه جوری برای هم نوشابه باز میکردند الان چه حرفای به هم میزن بهتره آدم همیشه یک رو داشته باشه نه در هر جا یه یک رو از خودش نشون بده این بحث هم همین جا تموم کنید

sa@@ra

New member
قصد توهین ندارم ولی کسی که طرز فکرش درباره انسان های دیگه اینجوری باشه واقعا باید به حالش گریست اگر من ارزش دوستم رو اندازه پشیزی بدونم پس خودمم حتما همون قدر ارزش دارم که سطح و اندازه فکرم در اون حده که نمیتونم نگاهم رو بالاتر ببرم و ارزش های اصلی یه فرد رو ببینم واقعا از شما انتظار نداشتم درباره بچه های انجمن اینجوری صحبت کنید. درضمن احسان آقا واقعا آدم بزرگیه نه به قول شما اسنان مخل

ممنون و سپاسگزار از لطفت که مدافغ حقوق بفیه شدی و به خودت میگیری

sa@@ra

New member
دوستان اگر هم هر چی میگد حداقل احترام هم دیگه رو فضای مجازی نگه دارید اگر هم اختلافی دارید اینجا جای رفع و رجوعش نیست در عجبم هستم دوستانی که تا دو شب پیش چه جوری برای هم نوشابه باز میکردند الان چه حرفای به هم میزن بهتره آدم همیشه یک رو داشته باشه نه در هر جا یه یک رو از خودش نشون بده این بحث هم همین جا تموم کنید

:25r30wi::25r30wi:

mf2009

New member
ممنون و سپاسگزار از لطفت که مدافغ حقوق بفیه شدی و به خودت میگیری

نه به خودم نمیگیرم ولی درست هم نیست اینجا به کسی توهین بشه هر کسی ارزشی برای خودش داره ما در اون جایگاه قضاوت نیستیم که برای کسی جایگاهی تعیین کنیم شاید اون کسی که در نظر ما بی ارزشه نزد خدای خودش از صد تای ما با ارزش تر باشه

sa@@ra

New member
من اینجا میخندم دیشب بجثو عوض کردم کلی خاطره تعریف کردم که جو عوض شه میگن چرا میخندی
حالا هم که نظر دادم به بقیه برخورده
من منظورم شما نبودی و دوستام کلا گفتا اینقدر رو فضای مجاز حساب نکنید که بنده عذر میخوام از محظر اقای ام اف
این دوتا هم به نظرم بزارید ادامه بدن اگه میخواستن دیشب با پیاما و التماسای بچه ها قانع میشدن:65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
عجیب شیرتو شیری شدهااااااااااا........بچه لطفا اگ از دست هم ناراحتین دوتایی مشکلتونو با پ.خ حل کنین اینجا ننویسین دیگرانم مکدر بشن...

sa@@ra

New member
بچه ها میگم این بین الملل ایران نمیدونین کجاس؟تو تهرانه؟:65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
نه محمد روزانه شده 85 تاا
با مازاد 110 تا شده؟؟؟
بچه ها دارم روانی میشم ....
شما کجا رو میزنین اول؟؟
من که نمیتونم دور از خونه باشم فک کنم نتونم برم:sad:
دیدی گلاب اخر این ادمای بی عقل حقموخوردن بااین ظرفیتاشون....ماکه عملا امسالم خونه نشین شدیم..بریم علوم دیگ حس کنکور نیس

mf2009

New member
من اینجا میخندم دیشب بجثو عوض کردم کلی خاطره تعریف کردم که جو عوض شه میگن چرا میخندی
حالا هم که نظر دادم به بقیه برخورده
من منظورم شما نبودی و دوستام کلا گفتا اینقدر رو فضای مجاز حساب نکنید که بنده عذر میخوام از محظر اقای ام اف
این دوتا هم به نظرم بزارید ادامه بدن اگه میخواستن دیشب با پیاما و التماسای بچه ها قانع میشدن:65d6a5d6s:
من چی کاره ام که از من عذرخواهی کنی من فقط خاستم یه تذکری داده بشه تا پشت کسی حرفی زده نشه تا همه کاسه کوزه ها هم سر من نشکسته من برم روز خوش

golabatun

New member
چه حرفیه مطمئن باش از سالهای بعد بیشتر گند میزنن
از سال دیگه فک کنم بین الملل هم ارزو بشه تهران بخونی خیلی خوبه

آسمون

New member
بچه ها؟لطفا پستای توهین آمیزتونو به همدیگه پاک کنین...یه زمانی اینجا جای خوشگذرونی بود چن وقته شده دادگاه خانواده!از خودم شروشدالبته...

شفق بانو

New member
معلوم هست اینجا چه خبره ؟
احترام همدیگرو نگه دارین لطفا .
اگه ادامه بدین تاپیک بسته میشه .

در ضمن چیزی بعنوان صندلی داغ در این تاپیک تا اطلاع ثانوی وجود نخواهد داشت .

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member

ممنون ک واکنش نشون دادین...ببخشین چرا گروه ایمنی مسیول نداره؟؟؟؟؟خب یکی ازبچهای ایمنیو مدیرش کنن

آسمون

New member

ببین چقد اوضاع خراب شده خشم شفق جون رو هم دیدیم...
شماخودتو ناراحت نکن بچه ها یکم عصبی هسن بخاطرمسائل مختلف.حل میشه انشالله پستاشونم پاک میکنن گلم.
صندلی داغ اینجاهم چن تاعضو بیشترنداشت و فک نمیکنم خلافی صورت گرفته باشه.این همه تاپیک مشابه هس واسه شعرو طنزو غیره.ما فقط چن نفردوس هسیم که خاسیم به بهانه سوال وجواب یکم بیشترهم روبشناسیم.وکارمون هم ابدا ازجذابیت صندلی داغ معروف کم نکرد.بهرحال شناخت بچه ها توسط سوال وجواب کامل شدو همه اعضاشرکت کردن بجزبعضیا!
خیالت راحت شفق جان
ممنون بابت اخطارت

- - - Updated - - -

ببین چقد اوضاع خراب شده خشم شفق جون رو هم دیدیم...
شماخودتو ناراحت نکن بچه ها یکم عصبی هسن بخاطرمسائل مختلف.حل میشه انشالله پستاشونم پاک میکنن گلم.
صندلی داغ اینجاهم چن تاعضو بیشترنداشت و فک نمیکنم خلافی صورت گرفته باشه.این همه تاپیک مشابه هس واسه شعرو طنزو غیره.ما فقط چن نفردوس هسیم که خاسیم به بهانه سوال وجواب یکم بیشترهم روبشناسیم.وکارمون هم ابدا ازجذابیت صندلی داغ معروف کم نکرد.بهرحال شناخت بچه ها توسط سوال وجواب کامل شدو همه اعضاشرکت کردن بجزبعضیا!
خیالت راحت شفق جان
ممنون بابت اخطارت

بالا