اعتراض به کاهش شدید ظرفیت ارشد پزشکی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asayesh

New member
به شخصه از همتون واسه زحمتی که میکشید ممنونم ولی متاسفم که این رو میگم از نظر من همه اینا بی فایدست اونا حتی زحمت اینکه جواب رد بهمون بدن که ظرفیت رو زیاد نمیکنن به خودشون نمیدن نهایتا خیلی پوشش خبری پیدا کنه یکی دو رشته رو اندکی افزایش میدن سروصداها بخوابه این روند چندسالشونه این همون سازمانیه که یه هفته قبل از کنکور دستیاری شوالاش لو میره ااز طرفی این تازه شروع حق خوریه حتی رتبه های تک رقمی هم نگرانن چون به راحتی هرچه تمام اعلام کردن ازهر رتبه ممکن چند نفر باشه به هرحال من که دیگه ولش کردم:smiliess (7): ولی اگرشما هنوز امیدی دارید من از خدا براتون ارزوی توفیق دارم:sad:

mahii

New member
ن بچهها هم کتبی هم حضوری هردوش خوبه چن تعداد کتبیا بیشتره............منم هرچی ادرس بود گذاشتم تو انجمنمون تا بچهها برن اعتراص کنن
فقط هرکی از هر راه میتونه پیش بره
بهتره

mahii

New member
بابا من تازه بیدار شدم شما دارید دست بر میدارید.این حق همس پس همه توش شریکن لطفا با عقب کشیدن خوذتون حق بقیه رو ضایع نکنین عزیزان

goo

New member
بچه ها من رفتم قبلا می شناسم. سنجش توی همون ساختمان وزارت بهداشت هستش، ساختمان دوم. شهرک غرب که میرین یه درش از خیابان ایران زمینه ، یه درش از ایوانکی. خودش نوشته که ارباب رجوع از کجا وارد شن.

کینز

New member
به شخصه از همتون واسه زحمتی که میکشید ممنونم ولی متاسفم که این رو میگم از نظر من همه اینا بی فایدست اونا حتی زحمت اینکه جواب رد بهمون بدن که ظرفیت رو زیاد نمیکنن به خودشون نمیدن نهایتا خیلی پوشش خبری پیدا کنه یکی دو رشته رو اندکی افزایش میدن سروصداها بخوابه این روند چندسالشونه این همون سازمانیه که یه هفته قبل از کنکور دستیاری شوالاش لو میره ااز طرفی این تازه شروع حق خوریه حتی رتبه های تک رقمی هم نگرانن چون به راحتی هرچه تمام اعلام کردن ازهر رتبه ممکن چند نفر باشه به هرحال من که دیگه ولش کردم:smiliess (7): ولی اگرشما هنوز امیدی دارید من از خدا براتون ارزوی توفیق دارم:sad:

آدمی به امید زندست.هیچیم که نداشته باشه اینه که آدم بعدش حسرت نمیخوره که شاید میشد کاری کرد ولی انجام ندادیم

دل آرام

New member
اون ازمون دستیاری رو که دوباره گرفتن
من برای همون دوتا رشتم شده میرم حتی اگر سودی برای شخص من نداشته باشم

دل آرام

New member
بچه ها من رفتم قبلا می شناسم. سنجش توی همون ساختمان وزارت بهداشت هستش، ساختمان دوم. شهرک غرب که میرین یه درش از خیابان ایران زمینه ، یه درش از ایوانکی. خودش نوشته که ارباب رجوع از کجا وارد شن.

آدرس دقیقشو بگو
برای شهرستانیام مسیر امدنشو با وسیله نقلیه عمومی توضیح بده

stf

New member
سلام رشته ما ک کاهشش از 50%هم بیشتر بوده!!!
ماهم 2-3 نفرهستیم شنبه 10 صبح جلوی سازمان

م.صفری

New member
بچه ما شهرستانیها دسمون کوتاس
حداقل شما برین بفهمن ما ساکت نمیشینیم
حالا نتیجش به کنار :smilies-azardl (113

i sun

New member
من ساعت 9 نمیتونم بیام.ولی اگه دیرتر باشه مثلا 11 حتما میام.

goo

New member
آدرس دقیقشو بگو
برای شهرستانیام مسیر امدنشو با وسیله نقلیه عمومی توضیح بده

راستش من از محل سکونتم با آژانس رفتم. شهرک غرب که معروفه. همونجا یه ساختمان بزرگه که یه درش به ایوانکی و در دیگش به ایران زمین باز میشه. همون وزارت بهداشت یکی از طبقه هاش سنجش هست.

alleto

New member
پست الكترونيك ارتباطات مردمي: mardomi@behdasht.gov.ir
v آدرس: شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- ساختمان مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

م.صفری

New member
لطفا یه تاپیک جداگانه اختصاص بدین تا هرکی میخواد بیاد اطلاع بده
و تعداد مشخص بشه

نوتر

New member
بچه ها رفتین اونجا ملو برخورد کنینااا:dadad4:

با خشنوت برخورد نکنیااا:dadad4:

همین چند غاز پذیرش هم ازتون میگیرن خدا نکرده:dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

نوتر

New member
پست الكترونيك ارتباطات مردمي: mardomi@behdasht.gov.ir
v آدرس: شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- ساختمان مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
:black_eyed:

یه.... هم از طرف من بزنین بشون بگین نوتر گفت چرا ظرفیت دکترای پارسالو کم کردین:riz481:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا