به شخصه از همتون واسه زحمتی که میکشید ممنونم ولی متاسفم که این رو میگم از نظر من همه اینا بی فایدست اونا حتی زحمت اینکه جواب رد بهمون بدن که ظرفیت رو زیاد نمیکنن به خودشون نمیدن نهایتا خیلی پوشش خبری پیدا کنه یکی دو رشته رو اندکی افزایش میدن سروصداها بخوابه این روند چندسالشونه این همون سازمانیه که یه هفته قبل از کنکور دستیاری شوالاش لو میره ااز طرفی این تازه شروع حق خوریه حتی رتبه های تک رقمی هم نگرانن چون به راحتی هرچه تمام اعلام کردن ازهر رتبه ممکن چند نفر باشه به هرحال من که دیگه ولش کردم:smiliess (7): ولی اگرشما هنوز امیدی دارید من از خدا براتون ارزوی توفیق دارم:sad:
اون ازمون دستیاری رو که دوباره گرفتنبه شخصه از همتون واسه زحمتی که میکشید ممنونم ولی متاسفم که این رو میگم از نظر من همه اینا بی فایدست اونا حتی زحمت اینکه جواب رد بهمون بدن که ظرفیت رو زیاد نمیکنن به خودشون نمیدن نهایتا خیلی پوشش خبری پیدا کنه یکی دو رشته رو اندکی افزایش میدن سروصداها بخوابه این روند چندسالشونه این همون سازمانیه که یه هفته قبل از کنکور دستیاری شوالاش لو میره ااز طرفی این تازه شروع حق خوریه حتی رتبه های تک رقمی هم نگرانن چون به راحتی هرچه تمام اعلام کردن ازهر رتبه ممکن چند نفر باشه به هرحال من که دیگه ولش کردم:smiliess (7): ولی اگرشما هنوز امیدی دارید من از خدا براتون ارزوی توفیق دارم:sad:
بچه ها من رفتم قبلا می شناسم. سنجش توی همون ساختمان وزارت بهداشت هستش، ساختمان دوم. شهرک غرب که میرین یه درش از خیابان ایران زمینه ، یه درش از ایوانکی. خودش نوشته که ارباب رجوع از کجا وارد شن.
پارسال تو ىکى از رشته ها هم دو نفر رتبه 10 بودن و رتبه 12 اصلا نبود
اىنو مسول کنکور بهم گفت
bacheha koja bayad eterazemuno benevisim?بدین وسیله کلیه دانشجویان اعتراض خودرا مبنی بر کاهش ظرفیت ها اعلام نموده خواهشمندیم اصلاحات لازم صورت گیرد
آدرس دقیقشو بگو
برای شهرستانیام مسیر امدنشو با وسیله نقلیه عمومی توضیح بده
نه روجو جان به نظر من این ساعت خیلی دیره .اینا از اول صبح هستن به نظرم9نهایتا تا10
:black_eyed:پست الكترونيك ارتباطات مردمي: mardomi@behdasht.gov.ir
v آدرس: شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- ساختمان مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی