اعتراض به کاهش شدید ظرفیت ارشد پزشکی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

partov

New member
بچه ها خواهشا اگه موافق اعتراض حضورى جلوى وزارتخونه هستىد تعداد بگىد اعلام امادگى کنىد تا من هم از شهرستان فردا شب راه بىافتم بىام تهران فقط لطفا ىکم زودتر تصمىم بگىرىد

mahsa20082009

New member
81453309
دوستان این شماره دفتر رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت خونه هست،(مسئول اعلام ظرفیت ها) میتونیم تماس بگیریم شنبه و بخوایم رسیدگی کنن

masoomehtorabi

New member
بچه ها تو نامه هاتون اشاره به اینکه چند روز قبل ظرفیتا لو رفته بود هم بکنین

با توجه به اینکه رتبه بر اساس نمره تعيين میشود لذا احتمال کسب رتبه مشترک -
بين دو یا چندنفر وجود دارد?بجه ها پارسالم اینطور بوده؟مگه همچین چیزی میشه؟اشتراک رتبه بین چند نفر؟

chemist tala

New member
من زیاد موافق نیستم شهرستانیا بشین خونه هاشون فقط تهرانیا برن !
شما هم اگر اعتراضی دارین باید در کنار بقیه باشین .
شما شهرستانیا اگر دانشگاه تهران قبول شین چه جوری میان تهران پس ؟
حالا که برای منافع خودتونم هست حاضر نیستسن یک روزه هم شده بیایین تهران برگردین ؟
یک روز قرار بزارین بیایین و نشون بدین به مسئولین که پای حق خودتون ایستادین .
هرکسی دلش میخواد خودش بیاد اعتراض اما شاید واقعا نتونه من دوستم و ب نمایندگی میفرستم ممنونم

mahsa20082009

New member
دوستان به صفحه شخصی وزیر بهداشت در سایت کلوب هم می تونید برید و در خصوص اعتراض به این وضعیت کامنت بذارید
بچه ها لطفا هرجا و هر چیزی که هست لینک بدید
سید حسن هاشمی

partov

New member
پارسال تو ىکى از رشته ها هم دو نفر رتبه 10 بودن و رتبه 12 اصلا نبود
اىنو مسول کنکور بهم گفت

آخرین ویرایش:

goo

New member
بچه ها کسی یه جایی رو میشناسه به رئیس جمهور بنویسیم؟

نخندین ها، من به ماه عسلم نوشتم
مثل کسی که داره غرق میشه به هر جا می شه چنگ میندازم...:sad:

mahii

New member
سلام بچهها لطفا روز اعتراضو بهمه بگید تا همه بدوننو بیان .اگه امکان داره اون روزو تو انجمنا مختلف بذارید تا همه بدونن
مرسی

دل آرام

New member
من برای شنبه اعلام آمادگی میکنم
من یک نفر

بیایین بچه ها دیگههههههه
ببینیم تا شنبه چند نفر میشیم

ROJO

New member
بچه ها نامه و زنگ فایده نداره تا بخوان بیان بررسی کنن وقت از دست رفته همون تجمع رو بچسبید

حالا ما تهرون نیستیم سرکاریم چیکار کنیم ک نمیتونیم بیایم

بچه تهرونیا ی مردونگی کنن دیگه

والا ثواب داره

mahii

New member
بچچها خاهشا تو تاپیکای دیگم اعلام کنین تا همه بدونن من تو تاپیک خودمون میذارم این مطالبو فقط روزشو دقیق بگید

sa@@ra

New member
فکر کنم تو این وضعین اعتراض جضوری باید باشه دیگه نامه چه قایده؟این نامردا 3 روزو گداشتن واسه انتخاب شهر بعدشم که عیده:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

smadadi

New member
بچه ها تو نامه هاتون اشاره به اینکه چند روز قبل ظرفیتا لو رفته بود هم بکنین

سلام، بنظر من أونايي هم كه بين الملل مي خونن زحمت كشيدن شايد تفاوتش با نفر آخر روز انه فقط ٢،٣ تا تست بوده،بجز سال قبل كه واقعا فله اي بر داشت كه همون باعث اعتراض اساتيد و اكثر دانشجوها و در نتيجه كاهش ظرفيت أمسال شد پس اينهمه چرت و پرت كه بي سودن و فلان در شان يك فرد تحصيل كرده نيست لطفا أدب و احترام را حفظ كنيد عزيزان

i sun

New member
رشته ی تغذیه که نزدیک50درصدکاهش ظرفیت داشته والبته افزایش درپرداخت شهریه:13:
تومتن نامه حتما"این روقیدکنیدکه توانابودهرکه دارابود
به نظرم بایدبریم جلوی ساختمون مجلس یاسازمان سنجش اعتصاب کنیم
من موافقم.حضوری بهتره.

ROJO

New member
صب 10یا 11-12 نزدیک ظهر باشه بچه ها ک چش کورشون ببینه :|

goo

New member
بچه ها دوست من این پیام رو زده به رئیس جمهور،متنش خوبه، به هر جایی که می تونیین بفرستینش،البته به مقام دیگه ای میفرستین اسم های رئیس جمهور رو عوض کنید ها:

ریاست محترم جمهور و پیام آور امید به مردم ایران ؛ همانطور که اطلاع دارید هر ساله تعدادی از دانشجویان کارشناسی برای ورود به مقاطع بالاتر تلاش می کنن و وزارت های علوم و بهداشت ، دانشجویان را در این زمینه یاری میکنن. اما در کمال ناباوری ، بعد از یک سال زحمت و تلاش و انگیزه و شرکت در کنکور ارشد علوم پزشکی و آوردن رتبه خوب که هر ساله دانشجویان با چنین رتبه هایی در مقطع ارشد پذیرفته می شدند؛امروز از طرف سنجش پزشکی دانشجویان مورد شوک بزرگ و باور نکردنی قرار گرفتند. کاهش بسیار شدید ظرفیت ها ، اشک و ناامیدی را به چشمان داوطلبان نشاند و تمام زحمات یک سال تا چند ساله ی آنان را در یک چشم بر هم زدن و تصمیمی ناعادلانه بر باد داد. ما دانشجویان از دور دستان شما را می فشاریم و از شما ریاست محترم جمهور خواهش می کنیم به این موضوع رسیدگی شود تا مانع تضییع حقوق ما دانشجویان شود.شاید کاهش شیب کاهش ظرفیت و برگرداندن ظرفیت های پذیرش روزانه ،حداقل به 90 درصد پذیرش سالهای اخیر التیامی به درد آنان باشد. پیشاپیش از اینکه ما را یاری خواهید کرد کمال تشکر را داریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا