روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

joojoo :)

New member
پار سال یه نفر سهمیه آزاد میگرفتن تازه اونم با مصاحبه و پرداخت شهریه امسال فکر نمیکنم

حالا من می ترسم این چند تایی هم که تهران گرفته لطف کنن و بدن به سهمیه ی رزمندگان و استعداد درخشان :65d6a5d6s: امکانش هست ؟؟
ماها میتونیم دانشگا بقیت الله و ارتش هم انتخاب کنیم ؟؟

- - - Updated - - -

حالا من می ترسم این چند تایی هم که تهران گرفته لطف کنن و بدن به سهمیه ی رزمندگان و استعداد درخشان :65d6a5d6s: امکانش هست ؟؟

matin

New member

- - - Updated - - -

بقیه الله و ارتش واسه نیروهای مسلح هستش ، فک نکنم بتونی

zahra2013

New member

- - - Updated - - -

سپیده بقیه اله رو نوشته 2 نفر بورسیه فک کنم اونو میتونیم انتخاب کنیم.

matin

New member
اخه بقیت الله زده 4 نفر ارتشی و دو نفر بورسیه!!

میتونی زنگ بزنی قسمت آموزشش بپرسی ، یا ااگه امکانش رو داری حضوری بری ، فعلا که با این ظرفیت ها همه رو دپرس کردن ، میتونن این ظرفیتها رو اولش بگن که اینطوری دل ملت شکسته نشه
میدونی بیمارستان های تابعه دانشگاه های تهران ، ایران ، شهید بهشتی و علوم بهزیستی چیاس تو روان ؟؟؟

sepideeee

New member
میتونی زنگ بزنی قسمت آموزشش بپرسی ، یا ااگه امکانش رو داری حضوری بری ، فعلا که با این ظرفیت ها همه رو دپرس کردن ، میتونن این ظرفیتها رو اولش بگن که اینطوری دل ملت شکسته نشه
میدونی بیمارستان های تابعه دانشگاه های تهران ، ایران ، شهید بهشتی و علوم بهزیستی چیاس تو روان ؟؟؟
تو روان شناسی که میگن تهران روزبه .. بهشتی .طالغانی .. بهزیستی هم فکر کنم گفتن بیمارستانش توی شهر ری هست

ghazael

New member
احتمالا بورسیه شرایط خاص داره زنگ بزن بپرس شاید کسایی تو کارشناسی بورسیه آوردن و می پذیرن

medic69

New member
واقعا برای این مملکت متاسفم که همه چی شده پول.نداشته باشی باید بری بمیری

رها93

New member
نه اصلا همچین قضیه ای نیست همون پارسال که شبانه ها و آزادو محروم کردن بین الملل محروم نبود حالا امسال براچی باید محرومشون کنن؟

عزیزم تو بند مربوط به بین الملل اصلااااا این مورد ذکر نشده. دقیقا مثل روزانه که چیزی نگفتن

neshat25

New member
یعنی این چه وضعیه؟یعنی ما الان رتبمون هم نمیدونیم؟گفته از هر رتبه ای چنتا وجود داره....یعنی ما حتی نمیتونیم رو رتبمون حساب کنیم؟

infomdmir

New member
بچه ها کسی می دونه کلاسهای بین الملل دانشگاه ایران کجا تشکیل میشه؟؟؟

Iris

New member
واااااااااااااااااای دیدم پس هنوز خودمونیم نمیدونیم کجا قرار داریم:13::13:

yeganehh

New member
سپیده ما می تونیم بقیه ا.. و ارتش رو بزنیم??یا برای پسرا ست. ? تقریبا چند روز در هفته است?

بالا