روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

karshenasgh

New member
همینجوری اشکم میاد
دولت تدبیر و امید :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
نامردااااااااااا
چرا سهمیه ازاد رو کم کردین اخه:p7977cujr38iyymsu8:

تازه مثل سالهای قبل هم نگفتن هر کی دانشگاه آزاد قبول بشه یه سال محرومه... چقدر من بدشانسم.... یه سالم الکی حروم شد... من پارسال شاید میتونستم روزانه قبول شم... اما چون سال قبلش آزاد قبول شده بودم محروم بودم و نمیذاشتن...

کینز

New member
تازه مثل سالهای قبل هم نگفتن هر کی دانشگاه آزاد قبول بشه یه سال محرومه... چقدر من بدشانسم.... یه سالم الکی حروم شد... من پارسال شاید میتونستم روزانه قبول شم... اما چون سال قبلش آزاد قبول شده بودم محروم بودم و نمیذاشتن...

واقعا؟؟؟؟؟؟باید میرفتی اعتراض میکردی.باید میرفتی سنجش.امسالم خیلی از بچه های شبانه و آزادو داشتن محروم میکردن رفتن اعتراض وباعث شد محرومشون نکنن

- - - Updated - - -

واقعا؟؟؟؟؟؟باید میرفتی اعتراض میکردی.باید میرفتی سنجش.امسالم خیلی از بچه های شبانه و آزادو داشتن محروم میکردن رفتن اعتراض وباعث شد محرومشون نکنن

nafasn

New member
بچه ها به خود رییس جمهور ایمیلی تلفنی چیزی بزنیم بهتر نیست؟
رشته ما 20 تا کم شده
ان شاالله باعث و بانی اینکارو خدا لعنت کنه...
جوون مردم روانی کردن رفت...
ان شالله اه هممون بگیرتش

mahasty

New member
در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اومده : رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه مشترک بین دو نفر یا چند نفر وجود دارد با توجه به این جمله من که رتبه ام 56 شده است به نظر شما چندمین نفر هستم ؟

mexin

Well-known member
ehtemalan zarfiate shabane hazinash nesfe
v ya 2/3 hazine bein o almelal bashe

- - - Updated - - -

ببخشید نصف یعنی چقدر ؟
مثلا اگه بین الملل 20 میلیون این میشه 10 تا ؟؟؟

har tem masalan goftam nesfe bein ol melal..
masal age termi 5 milion beinolmelal bashe nesf ya 2/3 shabane ehtemalan begiran

- - - Updated - - -

ehtemalan zarfiate shabane hazinash nesfe
v ya 2/3 hazine bein o almelal bashe

- - - Updated - - -

ببخشید نصف یعنی چقدر ؟
مثلا اگه بین الملل 20 میلیون این میشه 10 تا ؟؟؟

har tem masalan goftam nesfe bein ol melal..
masal age termi 5 milion beinolmelal bashe nesf ya 2/3 shabane ehtemalan begiran

رها93

New member
بچه ها من قبل از آزمون شنیده بودم هرکی امسال بین الملل بره واسه کنکور سال بعد محروم میشه
امسال هم تو دفترچه واسه مازاد ننوشته حق شرکت تو کنکور سال بعد رو دارن یا نه!!! فکر کنم اون خبر هم صحت داشته باشه

کینز

New member
بچه ها من قبل از آزمون شنیده بودم هرکی امسال بین الملل بره واسه کنکور سال بعد محروم میشه
امسال هم تو دفترچه واسه مازاد ننوشته حق شرکت تو کنکور سال بعد رو دارن یا نه!!! فکر کنم اون خبر هم صحت داشته باشه

نه اصلا همچین قضیه ای نیست همون پارسال که شبانه ها و آزادو محروم کردن بین الملل محروم نبود حالا امسال براچی باید محرومشون کنن؟

omidamiri

New member
محمد حسین پورکاظمی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته امروز دوم مرداد ماه روی سایت سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تصویر فرم پاسخ نامه داوطلبان به صورت اسکن شده روی سایت قرار خواهد گرفت تا در صورتی که داوطلبان اعتراضی به نتایج دارند، از این طریق نتایج خود را بررسی کنند.
رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد تعداد داوطلبان و ظرفیت پذیرش این آزمون اظهارکرد: حدود۶۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند و تا کنون نزدیک به ۴۵۰۰ ظرفیت اعلام شده است. اما امکان افزایش ظرفیت وجود دارد.
http://unr.ir/کارشناسی-ارشد-وزارت-بهداشت/3002-انتشار-دفترچه-انتخاب-رشته-کارشناسی-ارشد-پزشکی.html

آخرین ویرایش:

Ana67

Well-known member

بیچاره شدم رفت
لعنت به باعث و بانیش
سهمیه ازاد شهرضا که 30 بود رو کردن 10

ghazael

New member
بین ترمی 4/5 خبر دارم ترمی احتمالا 10 یا 15 درصد افزایش داره احتمالا ترمی 5 هزینه پایان نامه 2 تومان شهید بهشتی خیلی بالا میره شاید 6 یا 6.5

nafasn

New member
غلط کردن...
از اون روز تا حالا همش کاهش کاهش کاهش
الان هرچیم بگه افزایش دیگه باور نمیکنم....
من نمیدونم کرمان که سالیان درازه 10 تا بهداشت حرفه ای میگرفت الان اصلا اسمش تو لیست نیست

- - - Updated - - -

غلط کردن...
از اون روز تا حالا همش کاهش کاهش کاهش
الان هرچیم بگه افزایش دیگه باور نمیکنم....
من نمیدونم کرمان که سالیان درازه 10 تا بهداشت حرفه ای میگرفت الان اصلا اسمش تو لیست نیست

Ana67

Well-known member
پور کاظمی حرف بیخود زده که فعلا جو بهم نریزه و اعتراضا کم بشن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
اگه هم باشه واسه بین الملله

sepideeee

New member
حالا من می ترسم این چند تایی هم که تهران گرفته لطف کنن و بدن به سهمیه ی رزمندگان و استعداد درخشان :65d6a5d6s: امکانش هست ؟؟
ماها میتونیم دانشگا بقیت الله و ارتش هم انتخاب کنیم ؟؟

- - - Updated - - -

حالا من می ترسم این چند تایی هم که تهران گرفته لطف کنن و بدن به سهمیه ی رزمندگان و استعداد درخشان :65d6a5d6s: امکانش هست ؟؟
ماها میتونیم دانشگا بقیت الله و ارتش هم انتخاب کنیم ؟؟

دل آرام

New member
محمد حسین پورکاظمی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته امروز دوم مرداد ماه روی سایت سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تصویر فرم پاسخ نامه داوطلبان به صورت اسکن شده روی سایت قرار خواهد گرفت تا در صورتی که داوطلبان اعتراضی به نتایج دارند، از این طریق نتایج خود را بررسی کنند.
رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد تعداد داوطلبان و ظرفیت پذیرش این آزمون اظهارکرد: حدود۶۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند و تا کنون نزدیک به ۴۵۰۰ ظرفیت اعلام شده است. اما امکان افزایش ظرفیت وجود دارد.
انتشار دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد پزشکی - اخبار دانشگاهی, اخبار دکتری, اخبار کارشناسی ارشد, اخبار کارشناسی

بچه ها پورکاضمی اینجوری حرف زده که شلوغش نکنیم !
این ظرفیتا نسبت به ظرفیت 11 خردادم کاهش پیدا کرده .
لعنت خدا بر شما باد

کینز

New member
ولی خداییش واسه ما نسبت به پارسال کم شده یکم ولی خیلی بیشتر از اونیه که توی اون pdfزده بودن حتی دوتا دانشگاه جدید اضاف شده برا رشتمون من فقط مشکلم اینه که ظرفیتا دانشگاههای تهران کم شده

بالا