روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Iris

New member
دوستای خوبم خواهشا بس کنید قسمت هرکی باشه قبول میشه چه یک نفر بگیرن چه هزار نفر...توروخدا ادب رو رعایت کنین نگاه شناسنامه مون بکنیم یادمون میاد جای این حرفا واسه سن ما نمونده امرئز فردا مشخص میشه صبور باشیم

nastaran8

New member
بچه ها من ز زدم گفت اخر هفته خدافظ، اصن نذاشت حرف بزنم

لطفا همه ب شماره ای ک رها گذاشته زنگ بزنید و زمان نپرسید فقط بگید کاهش نباشه

دوستان عزيزاخه اين تصميمى نىست که بخوان با زنگ زدن شما عوضش کنن!!!اگر تصميم به کاهش ظرفيتا باشه توى وزارت بهداشت اين نصميم گرفته شده و اون شخص نقش اپراتور رو داره همين ...کاره ايي نيست که ....

Iris

New member
نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ...

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید ...

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از تو فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت ...

hebe.nurse

New member
دوستای خوبم خواهشا بس کنید قسمت هرکی باشه قبول میشه چه یک نفر بگیرن چه هزار نفر...توروخدا ادب رو رعایت کنین نگاه شناسنامه مون بکنیم یادمون میاد جای این حرفا واسه سن ما نمونده امرئز فردا مشخص میشه صبور باشیم

میدونی بحث قبولی نیس
حرف اینجاس که بعضی ادما بلد نیسن ابراز وجود کنن باید یادشون بدیممممم انگار:New (6):
اره ما هم منتظر اطلاعیه با اعتباریم که بدون هیچ بحثی بپذیریم :rose:

sss

New member
سلام دوست گرامی، تا اونجا که من می دونم ماموریت تحصیلی مشمول رشته هایی میشه که مورد نیاز دانشگاه هر استان هست میشه. مثلا دانشگاه استان من اپیدمیولوژی رو لازم داره و اجازه ادامه تحصیل رو بعنوان مامور بمن میده البته مشروط به کسب رضایت مقام مافوق.
در طول تحصیل فقط بند سختی کار از حکم حقوقی حذف میشه و مابقی پرداخت میشه. هر کارمند فقط یکبار به مدت 2 سال حق استفاده از ماموریت تحصیلی رو داره

ممنون از اطلاعاتتون

شفق بانو

New member
سلام

دوستان تا از صحت خبری مطمئن نشدین لطفا اطلاع رسانی نکنید
فقط باعث ایجاد استرس میشید / تاپیک اعتراض هم باز شده /لطفا اعتراض خودتون رومیل کنید.
منتظر اطلاعیه ی سازمان سنجش باشید / لطفا توهین و بی احترامی نکنید
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

vet lab sciences

New member
دوستان عزيزاخه اين تصميمى نىست که بخوان با زنگ زدن شما عوضش کنن!!!اگر تصميم به کاهش ظرفيتا باشه توى وزارت بهداشت اين نصميم گرفته شده و اون شخص نقش اپراتور رو داره همين ...کاره ايي نيست که ....

درود بر درایت شما.

Iris

New member
میدونی بحث قبولی نیس
حرف اینجاس که بعضی ادما بلد نیسن ابراز وجود کنن باید یادشون بدیممممم انگار:New (6):
اره ما هم منتظر اطلاعیه با اعتباریم که بدون هیچ بحثی بپذیریم :rose:

اتفاقا درجواب این جور افراد سکوت بهترین راه حله احترام به خونواده ارزشی بیش از این داره :rose:

sajad93

New member
نهایتا فردا ظرفیتا میاد دیگه یه کم صبر داشته باشید من رتبم خوبه ولی مطمئنم اگه خدا نخواد قبول نمیشم، هرچی خواست خداست،
دوستان این روزها بعدا خاطره میشه لطفا به هم توهین نکنید

ROJO

New member

اپراتور ک خوبه من برای استیفای حقم اعتراضمو به کل کارمندای سنجش میبرم، منم انتظار ندارم با ی زنگ و ایمیل و ... چیزی بخواد عوض بشه! ولی
اگه بخواد بی عدالتی صورت بگیره، همه ی داوطلبان سختکوش معترضن اونموقع ببینم کی میخواد جلو ما رو بگیره و نظر ما رو اعمال نکنه!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

hebe.nurse

New member
به نظر رشته خوبی میاد از یکی از اساتیدم شنیدم که به فارغ التحصیلینش مجوز تاسیس درمانگاه میدن

واقعا؟؟؟
ولی چون در سطح سوم پیشگیری کار داره ینی با ارشدش جایگاهش کجاس؟؟
دیگه هیچی درموردش نمیدونم.
من خودم داخلی جراحی امتحان دادم ینی به نظرتون بهتر ازونه؟؟:33:

goo

New member
این ن خ ب گ ا ن هم کمی قبل از خواب پریده این فایل رو گذاشته که ظرفیت اعلام شده!!!! خوبه خبر مال 11 خرداده. تازه نوشته از منابع معتبر!!!!!!!!

chemist tala

New member

دقیقا منم همینو میگم اخه مگه ی تصمیمو با تل و ایمیل ما عوض میکنن

م.صفری

New member
ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ.ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺗﻮ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺟﻮ ﺳﺎﺯﯾﻪ.ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﻨﺠﯿﺪ.ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﯾﻌﺎﺕ ﺭﻭ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﭘﺲ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﮐﻨﯿﻢ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺎﻫﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺳﺎﮐﺖ ﻧﻤﯿﻨﺸﯿﻨم ﻭ ﻫﻤﮕﯽ ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﺠﻤﻊ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
* Share

*

چ پلیسی شده ماجرا
:motat:

mamaie

New member
بچه ها همین الآن واسه من از اس ام اس اومد و ظرفیتارو گذاشته تو سایتش... دیدم همون ظرفیتای فایل پی دی اف بود خیلی عصبانیم کرد ... شما هم برین ببینید:33:

- - - Updated - - -

سایت ن خ ب گ ا ن

م.صفری

New member
شاید اون pdf تا حدی درست باشه که لو رفته باشه اما فکر نکنم بیش از 50 درصد درست باشه کمال نامردی هست. تاریخ pdf کی بوده؟؟؟

اون فایل به نظرم غلط داشت
مثلاتو پرستاری داخلی اصلا اسم گیلان نیومده در صورتی که امکان نداره گیلان امسال نگیره
اتفاقا برای هر دوتا نیمسال میگیره

م.صفری

New member
سلام م.صفری خوبی ؟؟

شما ترتیب دانشگاها تون رو چجوری میزنی ؟؟

با حساب اینکه شاید دانشگاه تهران و مدرس هم بیاد

والله خودمم نمیدونم
یکی میگه باید اولویتت اون شهری باشه که حتما قبولی
یکی میگه اولویت مهم نیس همه چی براساس رتبه س
راستش موندم ظرفیت بیاد بعدش به اون قسمتم فکر کنن
هرکی یه چیز میگه دیگه قاطی کردم بخدا:smiliess (9):

بالا