بچه ها من ز زدم گفت اخر هفته خدافظ، اصن نذاشت حرف بزنم
لطفا همه ب شماره ای ک رها گذاشته زنگ بزنید و زمان نپرسید فقط بگید کاهش نباشه
دوستای خوبم خواهشا بس کنید قسمت هرکی باشه قبول میشه چه یک نفر بگیرن چه هزار نفر...توروخدا ادب رو رعایت کنین نگاه شناسنامه مون بکنیم یادمون میاد جای این حرفا واسه سن ما نمونده امرئز فردا مشخص میشه صبور باشیم
سلام دوست گرامی، تا اونجا که من می دونم ماموریت تحصیلی مشمول رشته هایی میشه که مورد نیاز دانشگاه هر استان هست میشه. مثلا دانشگاه استان من اپیدمیولوژی رو لازم داره و اجازه ادامه تحصیل رو بعنوان مامور بمن میده البته مشروط به کسب رضایت مقام مافوق.
در طول تحصیل فقط بند سختی کار از حکم حقوقی حذف میشه و مابقی پرداخت میشه. هر کارمند فقط یکبار به مدت 2 سال حق استفاده از ماموریت تحصیلی رو داره
دوستان عزيزاخه اين تصميمى نىست که بخوان با زنگ زدن شما عوضش کنن!!!اگر تصميم به کاهش ظرفيتا باشه توى وزارت بهداشت اين نصميم گرفته شده و اون شخص نقش اپراتور رو داره همين ...کاره ايي نيست که ....
میدونی بحث قبولی نیس
حرف اینجاس که بعضی ادما بلد نیسن ابراز وجود کنن باید یادشون بدیممممم انگار:New (6):
اره ما هم منتظر اطلاعیه با اعتباریم که بدون هیچ بحثی بپذیریم :rose:
دوستان عزيزاخه اين تصميمى نىست که بخوان با زنگ زدن شما عوضش کنن!!!اگر تصميم به کاهش ظرفيتا باشه توى وزارت بهداشت اين نصميم گرفته شده و اون شخص نقش اپراتور رو داره همين ...کاره ايي نيست که ....
بچه ها کسی درباره پرستاری توانبخشی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟
به نظر رشته خوبی میاد از یکی از اساتیدم شنیدم که به فارغ التحصیلینش مجوز تاسیس درمانگاه میدن
ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ.ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺗﻮ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺟﻮ ﺳﺎﺯﯾﻪ.ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﻨﺠﯿﺪ.ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﯾﻌﺎﺕ ﺭﻭ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﭘﺲ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨﯿﻢ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺎﻫﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺳﺎﮐﺖ ﻧﻤﯿﻨﺸﯿﻨم ﻭ ﻫﻤﮕﯽ ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﺠﻤﻊ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
* Share
*
شاید اون pdf تا حدی درست باشه که لو رفته باشه اما فکر نکنم بیش از 50 درصد درست باشه کمال نامردی هست. تاریخ pdf کی بوده؟؟؟
سلام م.صفری خوبی ؟؟
شما ترتیب دانشگاها تون رو چجوری میزنی ؟؟
با حساب اینکه شاید دانشگاه تهران و مدرس هم بیاد