روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

setareh58

New member
دوستای خوبم با چیزای غیر از کنکور سر خودتون گرم کنید چرا اینقدر بخاطر شایعات خودتون کلافه کردید دندون رو جیگر بذارید تا این 48 ساعت بگذره بعد اگه خواستید عزا بگیرید

medic69

New member
بچه ها یکی به من بگه این خبره دروغههههههههههههه اخه فک کن پارسال 40 نفر گرفتن امسال بشه 19 نفر؟؟ بعد من یعنی با21 قبول نمیشم:wacsmiley:

رها93

New member
دوستای خوبم با چیزای غیر از کنکور سر خودتون گرم کنید چرا اینقدر بخاطر شایعات خودتون کلافه کردید دندون رو جیگر بذارید تا این 48 ساعت بگذره بعد اگه خواستید عزا بگیرید

گفتنش آسونه ولی وقتی آدم یه سال عمرش رو میذاره بعد تمام اون تصوراتش به هم میریزه ناراحت میشه خب!:dadad4:

chemist tala

New member
من با تو کمیست طلا حرفی ندارم چون لایق صحبت و تبادل نظر نیستی!
اینو خودم از دانشکاهمون پرسیدم گفتم سال قبل 8 نفر پذیرش ولی امسال دادن 4 نفر گفت ما همون آمار سال قبل رو دادیم خودشون کم کردن . به وزارتم گفتیم که چرا کم شده!
لطفا دیگه روی صحبتت من نباشم! 2 روزه پیدات شده با همه بحث داری

اخه ظرفیت ا اعلامی سنجش و دیدی ک رفتی ب دانشگاهتون گفتی ظرفیت آ کم شده مگه مهم چندروزه اینجام بسلامتتتتتتتتتتتتت

رها93

New member
بچه ها یکی به من بگه این خبره دروغههههههههههههه اخه فک کن پارسال 40 نفر گرفتن امسال بشه 19 نفر؟؟ بعد من یعنی با21 قبول نمیشم:wacsmiley:

قبول میشی معمولا یکی دو نفر اینور اونور قبول میشن
تو رشته ما سال قبل 80 نفر بود تا 85 قبول شد

chemist tala

New member
اینو خودم از دانشکاهمون پرسیدم گفتم سال قبل 8 نفر پذیرش ولی امسال دادن 4 نفر گفت ما همون آمار سال قبل رو دادیم خودشون کم کردن . به وزارتم گفتیم که چرا کم شده!

بعدم معلوم هیچ وقت لایق تبادل شایعه نخواهم بود اخه اینا نظر ک باهات تبادل نظر کنم

- - - Updated - - -

بعدم معلوم هیچ وقت لایق تبادل شایعه نخواهم بود اخه اینا نظر ک باهات تبادل نظر کنم

bme88

New member
بچه ها الان همه به خاطر کاهش ظرفیت ها ناراحتن
این PDF هم به همه استرس وارد کرد فقط
یکم آرامشتونو حفظ کنین
:rose::rose::rose:

nafasn

New member
بچه ها واسه اینکه از خود دانشگاهها بپرسی چقدر ظرفیت گرفتن باید به کدوم قسمتش زنگ بزنی؟

bme88

New member

احتمالا دروغه
اگه قرار بود این باشه که خود سازمان سنجش پزشکی لینکشو میذاشت
پس هنوز ظرفیتا معلوم نیست

setareh58

New member
فکر کن کارنامه مو دست کاری کنن!؟؟!:whistle:
شاید این یه تهدیده! اعتراض بشه درصداتونو کم میکنیم!!:black_eyed:

رها جون این حرفا چیه میزنی؟ میدونی بچه ها اینقدر مضطربن که هر حرفی ببینن باور میکنن دختر خوب الان موقع شوخی نیست

chemist tala

New member
دوستان عزیز اینجا ادمایی هستن ک باهزار امید ارزو منتظر هستن کور سوی امیدی دارن شما صبوری کنید بالاخره میاد اخه چرا ب چ حقی امید کسی رو ناامید میکنید

آخرین ویرایش:

رها93

New member
من مطمئنم اینا آمار رو تغییر میدن چون خودشونم میدونن اصلا درس نیس این روند! حتما تجدید نظر میکنن
وگرنه مگه دور از جون شما مغز خر خوردن اینهمه لفت میدن الکی!
مردتیکه هی تو خبر تاکید میکرد رو این 4500 مثلا میخواس اذهان عمومی رو آماده کنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ROJO

New member
خدا کنه نتونن ب اجماع برسن و همون ظرفیتای پارسال دوباره اعلام شه

عاغا اصن بعد بشینن از الان واسه سال بعد برنامه ریزی کنن ، ینی چی ک تو ی مدت کوتاه میخوان تصمیمات سرنوشت ساز واسه داوطلب بیچاره بگیرن

رها93

New member
رها جون این حرفا چیه میزنی؟ میدونی بچه ها اینقدر مضطربن که هر حرفی ببینن باور میکنن دختر خوب الان موقع شوخی نیست

بابا دیگه اون شکلکا داد میزنه شوخیه!!! سنجش میاد اعتبارشو بزاره زمین تغییر بده!! والله کسی هم باور نکرده همه به شوخی گرفتن!

nafasn

New member
بچه ها کس دیگه ای باهاشون حرف نزد؟
من نتونستم.
خدا کنه دیگه امروز بزنن پس

midwif.mah

New member
سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:

- - - Updated - - -

سلام بچه ها دو تا سوال واسه اینکه جو عوض شه:
1)دانشکده مامایی تهران که تو میدون توحیده میدونید چه طوری میشه رفت..یعنی از کرج تا کجاش مترو داره یا خط هاش چه جوریه؟
2)واسه شهید بهشتی که میگن کنار بیمارستان قلب شهید رجائیه چه طوری میشه رفت؟
آخه مسیرش تو انتخابم تاثیر داره...:33:

vatson

New member
کاهش ظرفیت امسال رو باید از پارسال اعلام میکردن نه الان. من خودم از یکی از اساتید ژنتیک تبریز قبل کنکور شنیدم که گفت امسال 4 نفر میگیریم و دلایلشم گفت که چرا. من باور نکردم. الانم نمیدونم واقعا سنجش تعیین میکنه یا خود دانشگاه یا چطوریاس! هنوزم هیچی معلوم نیس. بهداشت هر لحظه یه تصمیمی میگیره. نگران نباشین. ایشالا هرچی هس به خیر باشه.

بالا