دوستای خوبم با چیزای غیر از کنکور سر خودتون گرم کنید چرا اینقدر بخاطر شایعات خودتون کلافه کردید دندون رو جیگر بذارید تا این 48 ساعت بگذره بعد اگه خواستید عزا بگیرید
من با تو کمیست طلا حرفی ندارم چون لایق صحبت و تبادل نظر نیستی!
اینو خودم از دانشکاهمون پرسیدم گفتم سال قبل 8 نفر پذیرش ولی امسال دادن 4 نفر گفت ما همون آمار سال قبل رو دادیم خودشون کم کردن . به وزارتم گفتیم که چرا کم شده!
لطفا دیگه روی صحبتت من نباشم! 2 روزه پیدات شده با همه بحث داری
بچه ها یکی به من بگه این خبره دروغههههههههههههه اخه فک کن پارسال 40 نفر گرفتن امسال بشه 19 نفر؟؟ بعد من یعنی با21 قبول نمیشم:wacsmiley:
اینو خودم از دانشکاهمون پرسیدم گفتم سال قبل 8 نفر پذیرش ولی امسال دادن 4 نفر گفت ما همون آمار سال قبل رو دادیم خودشون کم کردن . به وزارتم گفتیم که چرا کم شده!
بچه ها واسه اینکه از خود دانشگاهها بپرسی چقدر ظرفیت گرفتن باید به کدوم قسمتش زنگ بزنی؟
بچه ها یکی به من بگه این خبره دروغههههههههههههه اخه فک کن پارسال 40 نفر گرفتن امسال بشه 19 نفر؟؟ بعد من یعنی با21 قبول نمیشم:wacsmiley:
فکر کن کارنامه مو دست کاری کنن!؟؟!
شاید این یه تهدیده! اعتراض بشه درصداتونو کم میکنیم!!:black_eyed:
رها جون این حرفا چیه میزنی؟ میدونی بچه ها اینقدر مضطربن که هر حرفی ببینن باور میکنن دختر خوب الان موقع شوخی نیست