نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
حالا ی سورپرایز ......... دیدم همش درصدای عالی با رتبه های خوب دیدید گفتم رتبه مو بگم زنگ تفریح شه براتون
البته خودم دارم غصه میخورم ولی خب نخونده بودم ولی خداییش گند زدم بیشتر از حدی ک باید خراب کردم
رتبه 935
نمره کل 83
نمره درصد 20
:14::14::14::1dco2x0p1lilzhfpg1t
اعتراف میکنم شاید اصن این آخرین پستم باشه دارم میرم خودمو از پنجره پرت کنم پایین

crazy 4 u

New member
خواهش میکنم عزیز...:rose:
به نظرم اگه شما هم توی اون تاپیک سوالاتون رو به صورت جزئی بپرسید حتما من و بقیه دوستان پاسختون رو خواهیم داد... حالا در مورد درسها یا برنامه ریزیها یا هر سوال دیگه ای رو که دارین. اینطوری مسائل رو اختصاصی تر میشه بررسی کرد...

باز هم سپاس عزیزم:heart:

nasour

New member
سلام خدمت دوستان گلم ،
از نتایج خوبی که گرفتین خیلی خوشحالم من که اولین سالم بود و خوب نبودم ولی واسه امسال در دو جبهه خواهم جنگید
فعلا من تماشاگر درخشش شمام
ایشالا از تجارب دوستان استفاده خواهیم کرد

rawy

New member
حالا ی سورپرایز ......... دیدم همش درصدای عالی با رتبه های خوب دیدید گفتم رتبه مو بگم زنگ تفریح شه براتون
البته خودم دارم غصه میخورم ولی خب نخونده بودم ولی خداییش گند زدم بیشتر از حدی ک باید خراب کردم
رتبه 935
نمره کل 83
نمره درصد 20
اعتراف میکنم شاید اصن این آخرین پستم باشه دارم میرم خودمو از پنجره پرت کنم پایین

مرسی از لطفت عزیزم :rose:
فکر کردم این آخرین پستته می خوای بری کتابا رو بدبخت کنی :New (6):

henri

New member
مرسی از لطفت عزیزم :rose:
فکر کردم این آخرین پستته می خوای بری کتابا رو بدبخت کنی :New (6):

سلام من اومدم کتابارو ک امیدوارم بدبخت کنم اما نتمیتونم ازتون دل بکنم چ کتابارو بدبخت کنم چ کتابا منو من همچنان اینجا در خدمتم :rose:

ریگار

New member
به ریش گندالف انقدر تو این دو روزه انجمن رو باز کردم تو یک سال اخیر نکردم . یه تاپیک زده بودن بچه ها به این نام که اعلام ظرفیت شده . گفته بودن تا شب ( پریشب ) ظرفیتا میاد . الان تاپیکش رو جمع کردن ( که خوب کردن وگرنه حتما فحش میخوردن از دستم ) :New (6):
بگذریم .

به هنری : منم یکی از بهترین دوستام رتبه اش مشابه شما شده. ایشالا سال بعد جفتتون رو تو تک رقمی ها میبینم ( اگه تقدیر اجازه نده منم برم دانشگاه که سه نفری سال بعد تک رقمی میشیم :heart: ) .

fada19990

New member
بجه ها كسي از رتبه بجه هايي كه شهرستان قبول شدن اطلاع نداره!?بلاتكليفم و نااميد،با رتبه 75به جز زاهدان احتماش هست يه جايي ديكه قبول شم? بجه يه سوال ديكه با توجه به اينكه امسال سال اولم بود و همه ي رفرنسا رو نصفه خوندم اميدي هست كه سال ديكه قبول شم!!!!!.....

rawy

New member
واقعا شرمنده ام که خبر بالا رو پست کردم
واقعا باورم نمی شه, اصلا دلم نمی خواست خبر به این فجیعی رو بدم
خودم هنگ کردم, امیدوارم حقیقت نداشته باشه (که بعیده)
لینک بالا توی سایت سنجش گذاشته نشده, نمی دونم این دوستمون از کجا آوردنش
نفسم بند اومد دیدمش!!! نمی دونم چی بگم ...

zahra2013

New member
واقعا شرمنده ام که خبر بالا رو پست کردم
واقعا باورم نمی شه, اصلا دلم نمی خواست خبر به این فجیعی رو بدم
خودم هنگ کردم, امیدوارم حقیقت نداشته باشه (که بعیده)
لینک بالا توی سایت سنجش گذاشته نشده, نمی دونم این دوستمون از کجا آوردنش
نفسم بند اومد دیدمش!!! نمی دونم چی بگم ...

وای خداااااااااااااا!!!باور نکردنیه!!راوی جون فک کنم درست باشه چون اون دوستمون گفت اینو از تو سایت دانشگاه قم پیدا کرده!!!!!!

rawy

New member
وای خداااااااااااااا!!!باور نکردنیه!!راوی جون فک کنم درست باشه چون اون دوستمون گفت اینو از تو سایت دانشگاه قم پیدا کرده!!!!!!

آخه چطور می تونن با زندگی اینهمه جوون اینجوری بازی کنن
یک سال عمر گذاشتن پای موفقیتشون, خدایا کی جوابگوئه این شرایط فاجعه است؟؟؟
چطور می تونن؟؟؟؟؟
وای دارم دیوونه می شم

sepideeee

New member
بچه ها نگران نشین این مال یک ماه پیشه ..به این ظرفیتا بازم زیاد شده .. به گفته ی بعضی ها

rawy

New member
بچه ها نگران نشین این مال یک ماه پیشه ..به این ظرفیتا بازم زیاد شده .. به گفته ی بعضی ها

راس می گی سپیده جون؟
خب این چه مسخره بازی ایه؟
مگه چندبار ظرفیت می دن؟
اینو زدن که به مرگ بگیرن که بچه ها به تب راضی بشن؟

sepideeee

New member
خدا کنه همینطور که میگی باشه....ولی از کجا میدونی سپیده؟؟؟

من حالم خوب نیست ..نمیتونم این کارو انجام بدم ولی شما کل ظرفیتارو بشمردین .. سازمان سنجش اعلام کرده 4500 تا ..ببینین اینا چند تاس

rawy

New member
من خبر رو حذف کردم, که اگه دروغه بچه ها بهم نریزن
ببخشید سپیده جونم :sad:

sepideeee

New member
من خبر رو حذف کردم, که اگه دروغه بچه ها بهم نریزن
ببخشید سپیده جونم :sad:

نه گلم من که این خبر رو قبل از کنکور شنیده بودم واسم جدید نبود ...و اینکه دوباره شنیدم کمی بیشتر شده ظرفیتا ولی کدوم رشته هاس نمی دونم .. ایشاله که یه جوری باشه که بچه ها به حقشون برسن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا