روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

دل آرام

New member
چرا با بسم الله رحمن الرحیم و استعانت از درگاه حضرت بقیه الله شروع نکرده اطلاعیه رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*فرناز*

New member
الان مشکلت اونه؟؟
امیدوارم که این لفت دادن واسه افزایش این ظرفیت باشه

ROJO

New member
بچه ها من قبول نمیشم

نه اهواز برداشته نه ایران

از اهواز انتظار نداشتم برنداره خیلی ساله داره میگیره
اه
اینم شانس ما

matin

New member
بچه ها این جدول با آنالیزی که من کردم مشکل داره :)))))
کاشان سال قبل 10 پرستاری داخلی جراحی گرفته ، بعد امسال هم روان پرستاری میگیره ، حتی تو این جدول نیومده ، با تماسی که داشتم فرمودند ما حداقل دوتا روان میگیریم ، و ظرفیت همه رشته هامون رو اعلام کردیم ، گفتم ی همچین جدولی هست گفت اعتماد نکنین تا خود وزارت بهداشت بیاد

matin

New member
چرا با بسم الله رحمن الرحیم و استعانت از درگاه حضرت بقیه الله شروع نکرده اطلاعیه رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون اطلاعیش مشکل داره ، به نکته ی خوبی اشاره کردی !!
شما دفترچه ای که سنجش اعلام کرده اول رو که نمیتونه بگه نع !!! اصلا با دفترچه ی اولیه سنجش فرق داره !!!

ROJO

New member
متین تماس گرفتی نپرسیدی همون پرستاری جراحی قبلیو میگیره ?! روان ک گفتی میگیرن ولی تو لیست نبوده

matin

New member
http://

از نظر من مشکل داره ، شایدم درست باشه ، ولی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بعیده

matin

New member
متین تماس گرفتی نپرسیدی همون پرستاری جراحی قبلیو میگیره ?! روان ک گفتی میگیرن ولی تو لیست نبوده

جراحی رو نمیدونست ، چون من با ی استاد گروه روان صحبت کردم !!
ولی گفت نمیشه از ما ظرفیت روان بخوان بعد روان ندن

chemist tala

New member
این دفترچه از سایت علوم پزشکی قم برداشتم
میتونین اول آدرس رو کپی کنید و ببینید برای اون سایته
من خودم از خدامه که دروغ باشه

خیلی خیلی ببخشید دختر این چیه گذاشتی؟بچه ها این دروغ من رتبه 14 رشته نظارت برامور دارویی هستم میشه بگید الان رشته من توو این پی دی اف کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اخه من ب شما چی بگم ک میای دروغ میگی

آخرین ویرایش:

matin

New member
http://

از نظر من مشکل داره ، شایدم درست باشه ، ولی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بعیده

خودم توصیح بدم اینو :))))
اولی همینی هست که تو این پی دی افی هست که گذاشتن
دومی ماله دفترچه ای هست که اول اول زمان ثبت نام خود سنجش گذاشته ، پس نمیتونه بگه نع !!! چون من از زمان آبان میدونستم دانشگاهمون روان میگیره چون همون موقع بهشون اطلاع داده بودن که تو دفرتچه بزنن یا نع !!
سومی هم ماله سال 92 هست ،

matin

New member
خیلی خیلی ببخشید دختر احمق این چیه گذاشتی؟بچه ها این دروغ من رتبه 14 رشته نظارت برامور دارویی هستم میشه بگید الان رشته من توو این پی دی اف کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اخه من ب شما چی بگم ک میای دروغ میگی

دوستم با لطافت بیشتر :rose:

Rpm

New member
اگه اینجوری باشه که همه بدبخت میشن..شاید ظرفیتا مث پارسال باشه..خدا کنه

chemist tala

New member

مودب باش!!! من فقط چیزی که دیدم گذاشتم
هیچ هم علاقه ای ندارم این جریان صحت داشته باشه
جون خودم اینجوری دیگه قبول نمیشم
شما هم بهتر قبل از ارشد به ادبتون رسیدگی کنید
اینجا همه جا خوردن ناراحتن ولی کسی توهین نمیکنه

پس لینکایی ک گذاشتی پاک کن لازم نکرده ب من ادب یاد بدی پاک کن ک من حتی دیدم اینجا خانم باردار هم هست میبینه ناراحت میشه

بالا