روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

دل آرام

New member
کسی اطلاعات درستی درباره تربیت مدرس داره؟چه جور دانشگاهیه...اینکه میگن برای تدریس تو دانشگاه از او کانال بری موفق تری درسته؟:33:
کسی از دوستاش اونجا خونده تا یه اطلاعات درست ودرمون ازش بگیرم...

من یکی از دوستام دکتراشو تربیت مدرس بود. لیسانش و فوقش دانشگاه تهران بود .راضی نبود میگفت هیچ جا دانشگاه تهران نمیشه
البته رشته روانشناسیش منظورم هست
و اینکه ایشون با دانشگاه تهران مقایسش میکرد.

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member

midwif.mah

New member
من یکی از دوستام دکتراشو تربیت مدرس بود. لیسانش و فوقش دانشگاه تهران بود .راضی نبود میگفت هیچ جا دانشگاه تهران نمیشه
البته رشته روانشناسیش منظورم هست
و اینکه ایشون با دانشگاه تهران مقایسش میکرد.

ممنونم.آخه تو رشته ما 2 سال پیش تهران 50 تا گرفت وسال پیش دیگه دانشجو نگرفت...اگه امسال هم نخواد...اونوقت میمونه مدرس و بهشتی و ایران.
پس بین اینا هم بهشتی خوبه؟

رها93

New member
واقعا چی شد اسم این پیج رو گذاشتن امید و انتظار
این انتظار خیلی زیاد طول کشید
امیدشم که دیگه هیچی!!

دل آرام

New member
ممنونم.آخه تو رشته ما 2 سال پیش تهران 50 تا گرفت وسال پیش دیگه دانشجو نگرفت...اگه امسال هم نخواد...اونوقت میمونه مدرس و بهشتی و ایران.
پس بین اینا هم بهشتی خوبه؟

نمیدونم عزیزم در مورد رشته مامایی .

ولی خوب من به شخصه در مورد رشته ی خودمون بهشتی رو ترجیح میدم به مدرس . ایرانم که واسه ما دانشگاه رویایی هست ! :))

matin

New member
اره ممنون میشم ازت هرچی میدونی بگی در موردش یعنی هر چیااااا
در مورد امکانات دانشگاهشم بگو خوابگاهو و ...

خوووو !!
کاشان شهری به تمدن تاریخ !!! با 7000 سال تمدن قبل میلاد مسیح شهر خوبیه "" زیاد نمیگم خلاصه بگم کلا تو شهرستانا بهترینه !!
خووووو خرج تو نسبتا پائینه غیر از پوشاک که الکی گرونه !!
دانشگاهش خوبه نسبت به بقیه شهرستانا واقعا سرتره حتی با بعضی استانا برابری میکنه بی تعصب
شما اینجا بیتشر بین تهرانی و اصفهانی ها گیر میفتی :))))
اساتیدش : تمنایی ، ارفعی ، صدوقی ، دهقان که این دهقان شاگرد شاگرد :))) پیاژه بوده !!!

matin

New member
رویایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟

آغا من نفهمیدم !! چرا همهون گیر دادیم ایران و بهشتی ؟؟ "" به شخصه خودم که گیر دادم بهشتی !! تهران که بهترین رنکینگ رو بین دانشگاه های ایران و دنیا داره نسبت به بقیه !! :)))) ، میشه دلیل بیارین واقعا !! نکنه امکانات اونا بهتره ؟؟؟
چندتا سایت خارجکی رفتم اکثرا با تهران جیک میزنن !!!

Rainy Lady

New member
بابا بس کنید
این چه جویه ساختید
دانشگاه ها از ظرفیتا خبری ندارن
یادمه واسه کارشناسیم که کنکور دادم.ظرفیت پرستاری دانشکاه بهشتی و زده بودن 50 نفر
اما ورودیه ما 70 نفر بود

matin

New member
بابا بس کنید
این چه جویه ساختید
دانشگاه ها از ظرفیتا خبری ندارن
یادمه واسه کارشناسیم که کنکور دادم.ظرفیت پرستاری دانشکاه بهشتی و زده بودن 50 نفر
اما ورودیه ما 70 نفر بود

میشه تربیت 4 داانشگاه اولتونرو بدونم ، و به نظر شما بین تهران ، ایران و بهشتی تو رشته ما کدوم بهتره ؟؟

Rainy Lady

New member
میشه تربیت 4 داانشگاه اولتونرو بدونم ، و به نظر شما بین تهران ، ایران و بهشتی تو رشته ما کدوم بهتره ؟؟
بله.چرا که نه
تربیت مدرس-بهشتی-تهران-ایران
بنظرم تهران بهتره...ولی نمیدونم چرا.حسم بم میگه

دل آرام

New member
متین پسرم اونا استادای دانشگاه کاشانن
مال بهداشت دانشگاه علوم پزشکیشه
اینم لینک گروه روان شناسی بالیینشه
گروه| آموزشی روانشناسی بالینی | دانشکده پزشکی | دانشگاه علوم پزشکی کاشان | کاشان

اینم گروه روانپزشکیشه
گروه | آموزشی روانپزشکی | دانشکده پزشکی| دانشگاه علوم پزشکی کاشان | کاشان

از اینا چیزی نمیدونی ؟

matin

New member
متین پسرم اونا استادای دانشگاه کاشانن
مال بهداشت دانشگاه علوم پزشکیشه
اینم لینک گروه روان شناسی بالیینشه
گروه| آموزشی روانشناسی بالینی | دانشکده پزشکی | دانشگاه علوم پزشکی کاشان | کاشان

اینم گروه روانپزشکیشه
گروه | آموزشی روانپزشکی | دانشکده پزشکی| دانشگاه علوم پزشکی کاشان | کاشان

از اینا چیزی نمیدونی ؟

آها !! خوب بگو علوم پزشکی بابا !!
ایانا که تو دانشگاه خودمون بودن !! خو مهمترین موضوع تو این دانشگاه حراستشه :)))))) خیلی قویه !! در حد آلمان 2014
امکاناتش هم خوبه !! تازه ی سلف تازه ساز زدن ، خوابگاهاشم بدک نیست ، سرویس ایاب و ذهاب هم داره !!!
این خانومه تو گروه روان شناسی خیلی خشکه :))))) ولی دلش مهروبنه آقاهه رو تا حالا ندیدم :(((
تو استادای روان پزشکیش همه خوبن !! عکاشه که خدای شوخیه :)))))) ، فقط این احمدوند ی وقتائی همچین صبحا اگه زود بیدار شه ناراحته :)))) بگیر نگیر داره اخلاقش ولی از همه با حال تر عکاشه هستش
خدائی در مجموع خوبن !! اسم بیمارستانش هم کارگرنژاد هست که اونم تازه سازه !
دیگه ؟؟؟

matin

New member
ببخشینا ، ولی چرا اول تربیت مدرس ؟؟؟[/QUOT
چون تو رنکینگ بعد از دانشگاه تهران.تربیت مدرسه

گیج شدم ، ولی من تو رنکینگ بهشتی رو دیدم دوم ، امکانات بهشتی من شنیدم بهتر از تهران هست ، آخه من به تهران نزدیک ترم ، نمیدونم ، مهم سطح علمیشه نع فاصلش

Rainy Lady

New member
بالا