پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
اره میدونم
خیلی باحال بود اینقدر ,هم یزدی قشنگ حرف میزد:motat: ببین با اهمین حسابگریش ,یچه الان رفته امریکا :tonguesmiley:

اَی خاک تو ملاج من کنن که حسابگرم نشدم!!!!!!!
547617_vahidrk.gif

گفتی لهجه؛
من حالت عادی، تو خونواده، فامیل و بیرون رو 70 درصد لهجه دارم، بین دوستام یا کلاً تهرانی حرف میزنم که متوجه بشن، چون خیلی از بچه ها بخصوص تهرانیا متوجه نمیشن لهجه یزدی رو، یا از غلظتش کم می کنم و صحبت می کنم. در کل کمتر از ادوات یزدی استفاده می کنم.
ولی همین پیرزنا و پیرمردای یزدی که قدیمی ترن و 100 درصد یزدی صحبت می کنن رو ما بعضی وقتا خودمون هم متوجه نمیشیم، :25r30wi:
الآن که گفتی دوستت یزدی صحبت میکرده و قشنگ بوده یادم افتاد، یحتمل اون از خانواده ی همون یزدیای قدیمیه، چون مردم یزد امروزی لهجشون کمتر شده.

sa@@ra

New member
اَی خاک تو ملاج من کنن که حسابگرم نشدم!!!!!!!
547617_vahidrk.gif

گفتی لهجه؛
من حالت عادی، تو خونواده، فامیل و بیرون رو 70 درصد لهجه دارم، بین دوستام یا کلاً تهرانی حرف میزنم که متوجه بشن، چون خیلی از بچه ها بخصوص تهرانیا متوجه نمیشن لهجه یزدی رو، یا از غلظتش کم می کنم و صحبت می کنم. در کل کمتر از ادوات یزدی استفاده می کنم.
ولی همین پیرزنا و پیرمردای یزدی که قدیمی ترن و 100 درصد یزدی صحبت می کنن رو ما بعضی وقتا خودمون هم متوجه نمیشیم، :25r30wi:
الآن که گفتی دوستت یزدی صحبت میکرده و قشنگ بوده یادم افتاد، یحتمل اون از خانواده ی همون یزدیای قدیمیه، چون مردم یزد امروزی لهجشون کمتر شده.

اره فدیمین .دایی اش هم نماینده یزده, تو مجلس:black_eyed:
من میفهمیدم .چون یه سری کلمات قدیمی اش تو شیراز هم استفاده میشد.
ولی وقتی بدون لهجه حرف میزد, فکر میکردی 1000 سال تهران زندگی کرده.

- - - Updated - - -

http://s1.picofile.com/file/7498078602/ABBA_The_Winner_Takes_It_All.mp3.html

eeeeeeehsan

New member
آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
منم قطاب میخام:dadad4::dadad4:...یکبار خوردم خیلی ازش خوشم اومد...خوشمزه بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

sa@@ra

New member
اجسان یه بنده خدایی بود نمیگم کجایی که نریزن سرم باز:))
شمال کشور
یه شیرینی داشتن. به نام قطاب . ولی بزرگتر و طعم متفاوت.بعد اصرار عجیب داشت .بگه این از قطاب یزد بهتره. در حالی که نخورده بود:riz481:در اخر صر تعظیم فرود اورد:riz481:

eeeeeeehsan

New member
اجسان یه بنده خدایی بود نمیگم کجایی که نریزن سرم باز:))
شمال کشور
یه شیرینی داشتن. به نام قطاب . ولی بزرگتر و طعم متفاوت.بعد اصرار عجیب داشت .بگه این از قطاب یزد بهتره. در حالی که نخورده بود:riz481:در اخر صر تعظیم فرود اورد:riz481:

آره اتفاقاً یه بارم ما اصفهان خوردیم یه همچین چیزی رو، بدک نبود ولی نمیدونم این حاج خلیفه چیکارش می کنه که اینقدر خوشمزه میشه!!!
در کل دستشون درد نکنه، خدا پدرشو بیامرزه کارش درسته.
ولی من خودم بشخصه شیرینی تر رو بیشتر از خشک دوست دارم. مثلاً دانمارکی، ناپلئونی... :))

biologisst

New member
سلام بچه ها
امشب از دست یه نفرکه نمیشناسمش و یک نفرکه میشناسمش دلخورم بدجور...
ساراو احسان منم به جمع شماخنجرخورده ها پیوستم فقط نامردنمیدونم اصن کی هس طرف...نسبت به همه دوستام بدبینم
بعدازین...
هیییی دس رودلم نذارین که خونه...میخادبگه اما نمیتونه...شاعرم شدم...
یه نامرت زیرآبم رو پیش یکی ازبهترین دوسام زده...هرکاری کردم اسمشو نگف بهم...یه حسی بهم میگه تواین انجمن عضوه

سلام آسمون.ای وای چی شده?
بچه ها دقت کردین شب قدر آخری تلفات دل و قلوه زیاد دادیم?منم یکیشم:black_eyed:
حالا الانه خوووفم. آسمون جونم چی شده?بگو به قول کلوچه اگه حس میکنی تو این سایته و ما دستمون میرسه بزنیم له و لوردش کنیم.
بزار یکم حدس بزن. اون دوست صمیمیتو ما هم میشناسیم نه?
خب اون که نمیشناسیش چی?...اوووووه حواسم نبود...ههههه خو نمیشناسیش از کجا بدونی ما میشناسیم!!!
عاقا اصنمن خیلی پشیمونم. رفتم فلسفه...میرفتم یکم جمله های قلمبه سلمبه بی ربط مثهاین بالایی ها می گفتم ملتو گیج می کردم.حالی میدادا...جدای از شوخی. اگر میتونیم و از دستمون کاری برمیاد بوگوووووو....تو جووون بخواه دوست جونی.:rose:

golabatun

New member
بیایین کرمان قطاباش محشره مث قطاب یزد گرد نیست بزرگه با دهنه کنگره ای (که موقع قطاب پزی این جانب این هنروو دارم خخخ)
گشنمههههه
یا علی
چرا گفتین؟؟؟:sdasdasd::13:

SH!LA

New member
نه پایه ثابتم اینجا، باند خونی دارم با این تاپیک

واقعـاً؟! اون موقع که تو خط دفاعی هم میزنی، مگه میتونی بیـای اینجــا؟! :whistle:

قضیه رفتنت رو که من نگفتی، ولی من حاضرم کمکت کنم، بگو طرف کیه، قضیه چیه، من 10 تا راه حل میذارم جلو پات بزنی خورد و خاکشیرش کنی!!!
423817_t5.gif

از اونی که میشناسی دلخور باش، اونی که نمیشناسیش رو ولش کن، هرکی هست بذار تو جهنم حسادتش بسوزه.

اونی که دستت گرفتی اسباب بازی نیستــا! حالا نزنی به خودت شَـل و پَـل بشی بیفتی رو دستمــون! :j58r36j3gcr4suxymup

اون وقت دیگه بهت دختـر نمیدن؛ باید بندازیمت تو کــوزه...!
:riz481:

golabatun

New member
احسان من بیشتر ترکی گوش میکنم از ghokhan ozen که عزیز دل هاست مخصوصا اهنگ kalbim seninle

بالا