sa@@ra
New member
Mary Hopkin - Those Were The Days
من اینو خیلی دوست دارممممممممممممممم
اره میدونم
خیلی باحال بود اینقدر ,هم یزدی قشنگ حرف میزد:motat: ببین با اهمین حسابگریش ,یچه الان رفته امریکا :tonguesmiley:
اَی خاک تو ملاج من کنن که حسابگرم نشدم!!!!!!!![]()
گفتی لهجه؛
من حالت عادی، تو خونواده، فامیل و بیرون رو 70 درصد لهجه دارم، بین دوستام یا کلاً تهرانی حرف میزنم که متوجه بشن، چون خیلی از بچه ها بخصوص تهرانیا متوجه نمیشن لهجه یزدی رو، یا از غلظتش کم می کنم و صحبت می کنم. در کل کمتر از ادوات یزدی استفاده می کنم.
ولی همین پیرزنا و پیرمردای یزدی که قدیمی ترن و 100 درصد یزدی صحبت می کنن رو ما بعضی وقتا خودمون هم متوجه نمیشیم، :25r30wi:
الآن که گفتی دوستت یزدی صحبت میکرده و قشنگ بوده یادم افتاد، یحتمل اون از خانواده ی همون یزدیای قدیمیه، چون مردم یزد امروزی لهجشون کمتر شده.
Mary Hopkin - Those Were The Days
خیلی قشنگ بود، اُرجینالش فکر کنم نیست این، کاوره.
اینم یه ورژن دیگش:
الآن میذارم...
منم قطاب میخام:dadad4::dadad4:...یکبار خوردم خیلی ازش خوشم اومد...خوشمزه بود
ببین این قطاب با ادم چیکار که نمیکنه.لهنت بر من که با دهن روزه دهن هانیه اب افتاد:14:
منم قطاب میخام:dadad4::dadad4:...یکبار خوردم خیلی ازش خوشم اومد...خوشمزه بود
دیر رسیدی هانیه تموم شد :smiliess (3):
مغازه های قطاب فروشی که تموم نکردن؟خخخخخخخخخخخ:4d564ad6:الانم همشون بازن مطمئنن....خخخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
نـع نـع آقا شایعست، کی گفته؟!!!!![]()
اجسان یه بنده خدایی بود نمیگم کجایی که نریزن سرم باز)
شمال کشور
یه شیرینی داشتن. به نام قطاب . ولی بزرگتر و طعم متفاوت.بعد اصرار عجیب داشت .بگه این از قطاب یزد بهتره. در حالی که نخورده بود:riz481:در اخر صر تعظیم فرود اورد:riz481:
خسیس....من قطاب موخام خودشم همین الانننننننننننننن:4d564ad6::25r30wi:
Haaaaaav روزه نیستی مگه؟؟ :smiliess (15): :tonguesmiley:
سلام بچه ها
امشب از دست یه نفرکه نمیشناسمش و یک نفرکه میشناسمش دلخورم بدجور...
ساراو احسان منم به جمع شماخنجرخورده ها پیوستم فقط نامردنمیدونم اصن کی هس طرف...نسبت به همه دوستام بدبینم
بعدازین...
هیییی دس رودلم نذارین که خونه...میخادبگه اما نمیتونه...شاعرم شدم...
یه نامرت زیرآبم رو پیش یکی ازبهترین دوسام زده...هرکاری کردم اسمشو نگف بهم...یه حسی بهم میگه تواین انجمن عضوه
نه پایه ثابتم اینجا، باند خونی دارم با این تاپیک
قضیه رفتنت رو که من نگفتی، ولی من حاضرم کمکت کنم، بگو طرف کیه، قضیه چیه، من 10 تا راه حل میذارم جلو پات بزنی خورد و خاکشیرش کنی!!!![]()
از اونی که میشناسی دلخور باش، اونی که نمیشناسیش رو ولش کن، هرکی هست بذار تو جهنم حسادتش بسوزه.