مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
سلام بچه های گل روانشناس
بچه ها یه سری نکته واضح اما خیییییلی مهم میخوام بگم
اینا تجربیات منه
اول اینکه پیوستگی داشته باشین
دوم اینکه طوری درس نخونید که همه زندگیتون رو بذارید توی یه جعبه بگیداین یه سال فقط درس میخونم بعدازکنکور میرم سراغ اون جعبه
سوم اینکه عمیق بخونید به جای اینکه بخواهید چند دور بخونید
چهارم اینکه هیچ درسی رو بیخیال نشید
پنجم اینکه به جسم و روانتون اهمیت بدین
ششم اینکه اگه ناخواسته اتفاقی افتادکه یه وقفه افتاد توی درس خوندنتون هیچ وقت اجازه ندین استرس وقفه رو طولانی تر کنه
هفتم اینکه یادتون باشه شرایط براهمه یکسانه اگه منابع تغییرکرد براهمه تغییرکرده اگر ظرفیتا کم شده براهمه شده البته امیدوارم این اتفاقانیفته پس الکی به خودتون استرس ندید
هشتم اینکه سعی کنید هرروز امار و زبان بخونید از هررقمیش تست لغت کتاب و...
نهم اینکه شخصیت و نظریه وکاربست و کاپلان مثلث رقابت هستن حسابی جدیشون بگیرید
دهم اینکه وقتتون رو با منابع غیراز منابع اعلام شده تلف نکنیدهرچی هست از همیناست
یازدهم یادتون باشه هاوش و سارا و سپیده و تک رقمی های امسال آدمای خارق العاده ای نبودن شاخ هم نداشتن فقط خودشونوجدی گرفتن به هدفشون چشم دوختن وتاش کردن شماهم میتونید .
نکات مهم دیگه ای هم هست که هاوش و سارا و سپیده میگن
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

masoumeh90

New member
سلام بچه های گل روانشناس
اینا تجربیات منه
دوم اینکه طوری درس نخونید که همه زندگیتون رو بذارید توی یه جعبه بگیداین یه سال فقط درس میخونم بعدازکنکور میرم سراغ اون جعبه
ششم اینکه اگه ناخواسته اتفاقی افتادکه یه وقفه افتاد توی درس خوندنتون هیچ وقت اجازه ندین استرس وقفه رو طولانی تر کنه
هفتم اینکه یادتون باشه شرایط براهمه یکسانه اگه منابع تغییرکرد براهمه تغییرکرده اگر ظرفیتا کم شده براهمه شده البته امیدوارم این اتفاقانیفته پس الکی به خودتون استرس ندید
یازدهم یادتون باشه هاوش و سارا و سپیده و تک رقمی های امسال آدمای خارق العاده ای نبودن شاخ هم نداشتن فقط خودشونوجدی گرفتن به هدفشون چشم دوختن وتاش کردن شماهم میتونید .
موفق باشید

lمرسیییییییییییییییییییییی عالی بود :thumbsupsmileyanim: ممنون که هوای ما رو دارین

hamidehjoon

New member
من رسما حضورمو توی تاپیک مطالعه گروهی 94 اعلام میکنم
احترام بگذارید من جزو ریش سفیدای انجمنم هههههه
به همه بچه های جدیدالورود خیرمقدم میگم
خوشحالم که باانگیزه شروع کردید
در مورد قانون حذف رسما مخالفت خودمو اعلام میکنم چون گاهی مسایلی ناخواسته پیش میادکه باعث به هم خوردن برنامه میشه و ممکنه نتونیم حتی به انجمن بیاییم مهم اینه بتونیم از تاپیک به نحواحسن استفاده کنیم حالا هرکسی یه جوری و یه اندازه ای که بستگی به خود طرف داره
نکته دیگه اینکه متاسفانه من نمیتونم فعلا مطالعه رو شروع کنم ولی به محض شروع هرهفته میام گزارش میدم همون جمعه هاگزارش یه هفته رومیدم
دراخر هرچی تصمیم جمع باشه من بهش احترام میذارم

konjkav

New member
سلام
خیر مقدم به حمیده جون
بابا پرا اینقدر حذف رو جدی گرفتین حرف بنده اینه اگر کسی تو کارش جدیه اگر یک هفته جمعه نیومد میگیم اشکالی نداره لابد کارمهمی داشته یا به اینترنت دسترسی نداشته ولی 2 هفته پشت سرهم غیبت شد دیگه چه توجیهی داره حالا با نظری که دادین گفتیم باشه کسی 2هفته غیبت پشت سرهم داشت میشه چشم پوشی کرد. تا آخر هفته آن 5 نفر نظر بدن تا جمع بندی کنیم
گزینه ها الف .2 هفته غیبت پشت سرهم حذف ب. سه هفته غیبت پشت سر هم حذف ج.حذف نداشته باشیم

hamidehjoon

New member
سلام
بچه ها نیازی به قانون حذف نیست.
الان چون اول راهه یه کم داریم به خودمون سخت میگیرم همچین که یه نموره جلو رفتیم استرس به مرحله ای میرسه که کمتر به خودمون سخت میگیریم.
تجربه پارسال به من نشون داده نمیتونم با قطعیت بگم هرهفته مرتب میام گزارش میدم ممکنه یه مدت نتونم بیام

.se7en

New member
با سپاس از سپیده خانم

بنده سه نکته رو یادآوری کنم: 1.اینجا همه چیز بر اساس دموکراسیه ونظر بنده به تنهایی اهمیت نداره2. ما سختگیری نداریم وگفتیم که علاوه بر اشکالات، کارهای خوب همدیگر رو گوشزد میکنیم ومثل یک پشتیبان گاهی اوقات دلگرمی وانگیزه هم به هم میدهیم3. صحبت کردن درباره عملکرد فقط جمعه شبهاست که همه میان. ودر بقیه ایام وساعات کسانی که میان تو تایپیک میتونن باهم تبادل نظر داشته باشن(وضمنا کنکور دادن سختی خودش رو هم داره)
در كل فكر خوبيه،فكر ميكنم الان هم داريم همين كار مي كنيم:))
ولي جون كار نتيه روز مشخص كردن زياد جالب نيست شايد كسي نتونه تو اون روز بياد،

.se7en

New member
من فعلا دارم واسه علوم ميخونم ولي خب كزارش ميدم:)) الان ميكم جون تا جمعه يادم ميره ك بايد بيام كزارش بدم:d
فيرس ٢ فصل اول خوندم!
رشد ميخوام شروع كنم ولي هيبتش منو بدجور كرفته(@@)
رتبه هاي برتر محترم بيشنهادي ندارن براي رشد و فيزيو خوندن؟ ^_^

آخرین ویرایش:

zahramirmohamad

New member
سلام من نمیدونم حذف به بازده کمک میکنه یا نه و نمیتونم نظر بدم فک کنم پیش بریم بهتر مشخص شه :)

zahra2013

New member
من فعلا دارم واسه علوم ميخونم ولي خب كزارش ميدم:)) الان ميكم جون تا جمعه يادم ميره ك بايد بيام كزارش بدم:d
فيرس ٢ فصل اول خوندم!

سلام دوست عزیز، نمیدونم منظورتون رشد و فیزیو واسه علوم بود یا بهداشت؟ اما از اونجایی که من اصلا واسه علوم نخوندم فقط میتونم در مورد بهداشت نظرمو بگم.
من بار اول فیزیو رو 3 روزه تموم کردم بعد از اون هرشب 1 ساعت وقت میزاشتمو ا فصل رو میخوندم دیگه بعد از عید جوری شده بود که 2-3 ساعته میتونستم تمومش کنم.
در مورد رشد باید بگم که من پارسال کل کتابو خوندم اما بعد از عید گیج شده بودمو نمی دونستم چطوری دورش کنم!! واسه همین امسال فقط نظریه هاش رو خوندمو موارد موردی مثل انواع پرخاشگریو .. در ضمن یه سری جدول هس مثل مراحل ایمان از نظر فولر اونا رو هم میخوندمو خدا رو شکر فیزیو رو 70 و رشد رو 67 زدم. اما اگه واسه سال بعد سوالای رشد و عمومی جدا بیاد شما باید کل کتابو با تمام جزئیات بخونی.

- - - Updated - - -

فيرس ٢ فصل اول خوندم!

سلام دوست عزیز، نمیدونم منظورتون رشد و فیزیو واسه علوم بود یا بهداشت؟ اما از اونجایی که من اصلا واسه علوم نخوندم فقط میتونم در مورد بهداشت نظرمو بگم.
من بار اول فیزیو رو 3 روزه تموم کردم بعد از اون هرشب 1 ساعت وقت میزاشتمو ا فصل رو میخوندم دیگه بعد از عید جوری شده بود که 2-3 ساعته میتونستم تمومش کنم.
در مورد رشد باید بگم که من پارسال کل کتابو خوندم اما بعد از عید گیج شده بودمو نمی دونستم چطوری دورش کنم!! واسه همین امسال فقط نظریه هاش رو خوندمو موارد موردی مثل انواع پرخاشگریو .. در ضمن یه سری جدول هس مثل مراحل ایمان از نظر فولر اونا رو هم میخوندمو خدا رو شکر فیزیو رو 70 و رشد رو 67 زدم. اما اگه واسه سال بعد سوالای رشد و عمومی جدا بیاد شما باید کل کتابو با تمام جزئیات بخونی.

konjkav

New member
درود
براساس دموکراسی قانون سوم یعنی حذف شدن ملغی شد. گرچه هنوز mt.moosavi رای نداده ولی رای ایشون تغییری ایجاد نمیکنه چون 4نفر از مجموع 6تا نظرشون حذف نشدنه
ولی ساعت وروز قرار ونحوه تبادل نظر همان مثل قبله

marzieh88

New member
پ کووووو سایته خوااااااااااهر:thumbsupsmileyanim:
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من بلد نیستم لینک بذارم:p
وارد سایت سازمان سنجش که شدید ، سمت راست لینک شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش کشور رو کلیک کنید ، بعد بالای صفحه سمت چپ همگام سنجش رو انتخاب کنید.
رشته های مختلفی داره و از جمله روان شناسی . عضو بشید:rose:

marzieh88

New member
سلام بچه های گل روانشناس
اینا تجربیات منه

موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی های ارزندتون:heart:
ولی من با اون قضیه جعبه مشکل دارم!!! همیشه همون کارو میکنم!!! اگه بدونی چقدر بزرگ شده جعبه هه:14:

masoumeh90

New member
درود
براساس دموکراسی قانون سوم یعنی حذف شدن ملغی شد. گرچه هنوز mt.moosavi رای نداده ولی رای ایشون تغییری ایجاد نمیکنه چون 4نفر از مجموع 6تا نظرشون حذف نشدنه
ولی ساعت وروز قرار ونحوه تبادل نظر همان مثل قبله

خیلی هم عالی:smilies-azardl (113

masoumeh90

New member
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من بلد نیستم لینک بذارم:p
وارد سایت سازمان سنجش که شدید ، سمت راست لینک شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش کشور رو کلیک کنید ، بعد بالای صفحه سمت چپ همگام سنجش رو انتخاب کنید.
رشته های مختلفی داره و از جمله روان شناسی . عضو بشید:rose:

مرسی خواهری...لینکو کپی میکردی میذاشتی اونم میشد...البته میرم می یابمش ...میسی میسی:smilies-azardl (113

Ramze.shab

New member
سلام بچه ها من بیوشیمی100 زیست جانوری100فیزیولوژی100زبان هم 100 زدم و رتبه ام شد 1 ولی الان استرس دارم که تهران قبولم میکنن راهنمایی کنید:motat:

masoumeh90

New member
سلام بچه ها من بیوشیمی100 زیست جانوری100فیزیولوژی100زبان هم 100 زدم و رتبه ام شد 1 ولی الان استرس دارم که تهران قبولم میکنن راهنمایی کنید:motat:

fi به نظر اینجا تاپیک روانشناسی بالینی می باشد یا من چپ میبینم آیا؟:whistle:

z85

New member
سلام من هم با گزارش جمعه ها موافقم ولی بدون حذف . من از شخصیت شروع کردم . به امید موفقیت همه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا