روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
بچه هاااااا:ad54ad:

شماره سنجشو بگیرید

من از 8 دارم میگیرمش نامرتا جواب نمیدن خخخخخخ

ببینیم کی میزنن این ظرفیتای کوفتی رو:mad_majidonline:

mozhdeee

New member
من که اصلا ست اخر رو ندیدم اعصابم خورد شد :))
(اسم شما هم متاسفانه صدا کردنش سخته ) دیدی فکر نکردیم یه روز بهش خراب کردن :13:
من فکر نمیکردم انقد فکر ما رو فکر بچه ها تاثیر داشته باشه،کم کاری از ما بوده:14:

matin

New member
ایران . تهران . توانبخشی .. بهشتی
ولی من احتمالا سوم بهشتی رو بزنم بعد توانبخشی .. اخه اقا متین خیلی ازش تعریف کرد :riz481:
راستی بهشتی همونیه که کنکورو توش دادیم ایا ؟؟ همون دانشکده شه؟؟
واقعا به بهشتی برخورد :(( ، به منم همه این ترتیب شمارو گفتن فقط بهشتی سوم بود ، من فهمیدم هنوز بهشتی شناخته شده نیست :((

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

Iris

New member
سلام دوستان کسی اطلاع نداره کی سنجش محترم قراره ظرفیتا رو اعلام کنه؟؟؟؟؟؟؟

ROJO

New member
منم ظرفیت میخوام iris جون
girl_cray2.gif

قبلا بچه ها ی لینک میذاشتن الان ک هییچ خبری نیست:j58r36j3gcr4suxymup

Ana67

Well-known member
:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
زنگ هم میزنی جواب نمیدن
مردم از استرس و دلشوره

ROJO

New member
بچه ها راستی امسالم انتخابا محدودیت داره ینی 6-7 تاس یا نه ???!!!!!!

Iris

New member
دل ارام جون همون صفه اول سایت سنجش فسمت پایین صفه هستش از اونجا بردار از طرف منم چن تا فحش نثارشون کن

Iris

New member
قیافه من وقتی زنگ میزنم سنجش:smiliess (14)::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

havash

New member
یکی از دوستان تو سایت گفته بود که امکانات دانشگاهها فرق داره.منظور از امکانات چیه. ؟. .بعد میگفت که گرایش تهران روانپزشکیه. یعنی نقطه ضعف یا قوت؟

یگانه خانم منظورم از امکانات یعنی خوابگاه، غذا ،امکانات رفاهی و .... . بنا به دلایلی از نظر من گرایش روانپزشکی یه نقطه ضعفه.

havash

New member
وای سارا من اصلا هیچ نمیدونم...خدا رحم کنه..ببین بهشتی و بهزیستی بهم خیلی نزدیکه. از طرفی تهران هم اسم و رسم داره...

بچه ها من فعلا چیزی که واسه انتخاب دانشگاه در نظر دارم اینه: 1-ایران 2-بهشتی 3-بهزیستی 4-تهران
البته فعلااااااااااا. حالا ظرفیت ها که اومد تصمیم کبری رو می گیرم بلاخره. باید یه کم بیشتر تحقیق کنم.

بالا