خودمونی

داینا

New member
دیروز گفتم که داینا جان زیر300 هستش.......سخته با رتبه من قبول شدن

اره یادم رفته بود ببخشید راستی رتبمو با پیام خصوصی فرستادم من که نمی فهمم اصلا سخت نیست خدا کنه ظرفیتا هم زیاد بشه که ‌ه تو هم از نگرانی در بیای ولی فک کنم که همینجوریشم زیر سیصد قبول نباشه

داینا

New member
اره یادم رفته بود ببخشید راستی رتبمو با پیام خصوصی فرستادم من که نمی فهمم اصلا سخت نیست خدا کنه ظرفیتا هم زیاد بشه که ‌ه تو هم از نگرانی در بیای ولی فک کنم که همینجوریشم زیر سیصد قبول نباشه

ببخشید اون جمله قبلیم فک نکنم بود ای بابا یعنی منظورم اینه که صد در صد زیر سیصد قبوله

nakhl

New member
ببخشید اون جمله قبلیم فک نکنم بود ای بابا یعنی منظورم اینه که صد در صد زیر سیصد قبوله
:4d564ad6::tsimuzpzwoap1t9y3o7
منم تو پیام برات ارسال کردم رتبه مو. به نظرت قبول میشم؟؟

- - - Updated - - -

راستی تو پارسالم تو انجمن بودی درسته
آره داینا جان

داینا

New member

- - - Updated - - -
اقایه وقتا نگی میخواد امید بده نه به جون خودم اگه من رتبه تو رو داشتم اصلا تو مخلیه ام نمی گنجید که قبول نیستم

nakhl

New member

- - - updated - - -
اقایه وقتا نگی میخواد امید بده نه به جون خودم اگه من رتبه تو رو داشتم اصلا تو مخلیه ام نمی گنجید که قبول نیستم

میدونی چیه داینا......میدونم پارسال با این رتبه قبول شدن ولی امسال چون تفکیک رشته هاست آدم از رو اون میگه که شاید قبول نشم.............بالاخره هرچی باشه نسبت به سال قبل قطعا تعداد شرکت کننده های رشته ما هم اومده پایین دیگه.........پس رقابت سخت شده

داینا

New member
ببین کل ظرفیت پارسال برا رشته ما روزانش مگه چقد بوده تو همینو جواب بده ببینم

nakhl

New member
ای بابا مردم از تهایی نخل بیا بازی:j58r36j3gcr4suxymup

داینا جان الان دارم یواش یواش آماده میشم برم جایی........باشه عصر که اومدم بیام بازی تا اون موقع هم ایشالله دیگه بچه ها هم بیان........من که امید دارم برگردن

داینا

New member
باشه قربونت برو به سلامت ببین بر گردیا نبینم تو هم رفتی من امیدم به تو هست دیگه

بالا