نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

matin

New member
راوي جان متاسفانه كسي رو نميشناسم كه ازش كمك بخوام!با اين رتبه عتيقه هم فك نكنم جايي قبول شم!ولي با اين حال ترتيب دانشكاه ها رو اينطور انتخاب ميكنم!شيراز ،زنجان،كاشان ،كرمانشاه
ديكه هر جي قسمت شد!

کاشان خیلی خوبه ، در حد بهشتی عالیه !! واقعا قبول شی پشیمون نمیشی :))))

havash

New member
اقا هاوش رتبه نظر اون ستاره سمت راست پایین هر پست هستش واسه دیدنش هم می تونین برین تو کنترل پنل اونجا 10 رتبه نظر اخر رو میزنه . این یکی هم ماله شما :riz304:

ممنون سپیده جان. توی کنترل پنل رو دیدم. اما این ستاره رو ............... نه:14::14:. بگذرییییییم

havash

New member
راوي جان متاسفانه كسي رو نميشناسم كه ازش كمك بخوام!با اين رتبه عتيقه هم فك نكنم جايي قبول شم!ولي با اين حال ترتيب دانشكاه ها رو اينطور انتخاب ميكنم!شيراز ،زنجان،كاشان ،كرمانشاه
ديكه هر جي قسمت شد!

سلام فدا جان. براساس شنیده های من کاشان خیلی بهتر از زنجانه

havash

New member
دوستان سلام....به همگی تبریک میگویم. انشاا.. روز به روز شاهد موفقیت های بعدی باشید...
دوستان به سوالی دارم..رتبه سهمیه آزادتان با رتبه در کلتون فرق داره.؟؟
سوال بعدی...اینکه درصدهای من دقیق همون هایی بودن که حساب کرده بودم.ولی با توجه به تغیر کلید دوتا از درصدام بیشتر شد.با این حساب انتظار داشتم نمره کلم بیشتر شه..ولی نمرم با نمره درصدهای قدیمی یکیه. ..برای شما چی؟ با توجه به تغیرات نمرتون تغیر کرده یا نه؟

سلام یگانه خانم.ممنون. رتبه های من که هردو یکیه. درصدای من تغییر زیادی نداشتن نمرمم همینطور.

havash

New member
نمره کل خام: 250/50 - نمره کل به درصد: 60/07 - رتبه در سهمیه ازاد:10 رتبه در کل:10

وضعیت مجازبه انتخاب كليه دانشگاههاي پذيرنده رشته امتحاني مي باشيد
نام درس نمره به درصد
اسيب شناسي رواني 71.11
نظريه هاي شخصيت 75.00
نظريه هاي روان درماني 51.67
ارزيابي روانشناختي 46.67
روانشناسي عمومي ورشد 42.22
بنيادهاي بيولوژيكي وفيزيولوژيكي رفتار 80.00
روانشناسي باليني 71.43
اماروروش تحقيق 64.44
زبان عمومي 44.17

sara.sharifi

New member
دوستان سلام....به همگی تبریک میگویم. انشاا.. روز به روز شاهد موفقیت های بعدی باشید...
سوال بعدی...اینکه درصدهای من دقیق همون هایی بودن که حساب کرده بودم.ولی با توجه به تغیر کلید دوتا از درصدام بیشتر شد.با این حساب انتظار داشتم نمره کلم بیشتر شه..ولی نمرم با نمره درصدهای قدیمی یکیه. ..برای شما چی؟ با توجه به تغیرات نمرتون تغیر کرده یا نه؟
سلام یگانه جوون ...
من رتبه سهمیه آزاد و رتبه کلم جفتش یکیه... درصدها هم همونه که حساب کردم فقط بالینی یکم کمتر شده که نمیدونم شاید به خاطر حذف اون سوال باشه اخه قبل از اینکه حذف بشه درست زده بودم :dadad4:... نمره ام هم همونه که انتظارشو داشتم 246 شده
ولی امسال فکر کنم سطح بچه ها واقعا بالا بوده چون با نمره 246 گمون میکردم که زیر 10 میشم !!!! هر سال سختتر از پارسال :14:

آخرین ویرایش:

rawy

New member

سلام یگانه جان
تبریک میگم موفقیتت رو دوست عزیزم
برای منم بله یه دونه فرق داشت, قضیه ی این سهمیه چیه که برای بعضی ها یکسان شده برای بعضی ها تفاوت داره؟ :21:
درصدهای منم اونایی که تغییر نکرده بود که دقیقا حتی به صدم همون شد, به جز دوتا درسی که تو کلید تغییر کرد
اما یه چیزی که برام عجیب بود من شخصیت رو 75 زده بودم تو کارنامه ام زده 68
ولی با این اوصاف نمره کلم رو 190 حساب کرده بودم شد 193
در کل تغییرات اساسی نبود

rawy

New member
خوب شهید بهشتی هم تقاطع نیایشه :))))))) ، منظورم مزیتش بود :)))))) ، نون بربری ؟؟؟!!

اصلا نمی دونم تو این نیایش چی هست که کلا آدمو به خدا نزدیک می کنه
کلا مزیته دیگه, اسمش مزیته, قوی تر از بقیه ی دانشگاههاست تو رشته ما, من شنیدم با دفترچه بیمه امکان درمانگری دارند, رویکردشون بیشتر روانپزشکی هست برای همین دانشجوهاش بیشتر با درمان دارویی آشنا می شن البته اجازه تجویز ندارن همچنان, بعضی منابع درسی شون لاتین هست, از نظر شغلی شرایط بهتری دارند
(هرچند که اخیرا دوستانی که از بهشت به ما نازل شدند فرمودند این بهشت آواز دهل هست و از دور خوش هست, همون بهشت اصلی رو بچسبید که شاید یه خیری توش باشه براتون :black_eyed:)
آره بربری, آخه این یه جوک داره واسه بربری دوستها, می گن طرفو می خواستن شکنجه بدن, دست و پاشو بسته بودن از جلوش بربری رد می کردن, الان قضیه منه بدخبته هر روز انستیتو تو مسیر محل کارمه :65d6a5d6s:

rawy

New member
ممنون سپیده جان. توی کنترل پنل رو دیدم. اما این ستاره رو ............... نه:14::14:. بگذرییییییم

زیر هر پست رو که نگاه کنید (پست های خودتون نه, پست های دیگران) چهارتا آیکن مشکی هست
یکی نوشته ip بعدی ستاره است, بعدی اخطاره, بعدی گزارش پست هست
اون ستاره رو وقتی بزنید به فردی که اون پست رو نوشته امتیاز داده می شه
حالا اینکه این امتیازها در آخر چه مزیتی دارن منم نمی دونم, اما یه جورایی مثل لایک تشکر هست با توان بالاتر
رتبه هایی که خودتون تا به حال دریافت کردید رو اگه بخواین ببینید, باید تشریف ببرید توی کنترل پنل خودتون , نوشته شده آخرین امتیاز دریافت شده اونجا مشخصه بابت چه پست هایی و چه کسایی بهتون امتیاز دادن
سپیده جونم انقده که مهربونه, همش دستش به لایک و امتیازه :thanks:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

rawy

New member
نمره کل خام: 250/50 - نمره کل به درصد: 60/07 - رتبه در سهمیه ازاد:10 رتبه در کل:10

وضعیت مجازبه انتخاب كليه دانشگاههاي پذيرنده رشته امتحاني مي باشيد
نام درس نمره به درصد
اسيب شناسي رواني 71.11
نظريه هاي شخصيت 75.00
نظريه هاي روان درماني 51.67
ارزيابي روانشناختي 46.67
روانشناسي عمومي ورشد 42.22
بنيادهاي بيولوژيكي وفيزيولوژيكي رفتار 80.00
روانشناسي باليني 71.43
اماروروش تحقيق 64.44
زبان عمومي 44.17

ماشااااااااااالا
با اجازتون این پست رو تو تاپیک شیوه صحیح مطالعه هم کپی کنم اگر موافق باشید
و لطفا فوت های کوزه گری رو هر وقت فرصت کردید اونجا با بچه ها مطرح کنید
مرسی

آخرین ویرایش:

Negar carol

New member
سلام , اولا تبریک میگم به آقای هاوش و سارا و سپیده و بقیه کسایی که رتبه هاشون خوب شده امیدوارم همگی موفق باشین.

منم رتبه ام 52 شد امیدوارم قبول شم

rawy

New member
سلام , اولا تبریک میگم به آقای هاوش و سارا و سپیده و بقیه کسایی که رتبه هاشون خوب شده امیدوارم همگی موفق باشین.

سلاااااااااام نگار جونم, هزاااااااااار ماشالا هنوز خبرهای خوشمون تکمیل نشده, دارن میان یکی یکی :thanks:
مبارک باشه, پیشاپیش قبولیت رو تبریک میگم, کرمانشاه که صد در صده برات شک نکن :smilies-azardl (113

sara.sharifi

New member

سلام عزیزم . خیلی ممنون از لطفت. منم به شما تبریک میگم،شما هم موفق باشی :ad54ad:

Negar carol

New member
سلام راوی جونم مرسی عزیزم, تو همیشه امیدواری میدی:(40): خدا کنه قبول بشم, خوشحالم بالاخره درس خوندنم نتیجه داد, البته یه هفته قبلش نتیجه وزارت علوم واسه استعداد درخشان اومد روانشناسی بالینی قبول شدم که یکم استرسم کمتر شد, ولی خب اینو قبول بشم دیگه تو شهر خودم هستم.

rawy

New member
سلام راوی جونم مرسی عزیزم, تو همیشه امیدواری میدی:(40): خدا کنه قبول بشم, خوشحالم بالاخره درس خوندنم نتیجه داد, البته یه هفته قبلش نتیجه وزارت علوم واسه استعداد درخشان اومد روانشناسی بالینی قبول شدم که یکم استرسم کمتر شد, ولی خب اینو قبول بشم دیگه تو شهر خودم هستم.

نه عزیز دلم امیدواری نیستش, ببین حدود سی الی چهل تا تهران ظرفیت داره خب
بعدش می ره روی شهرستان ها, که اکثر بچه ها اول کاشان و شیراز و زنجان رو می زنن و معمولا کرمانشاه رو اگه بزنن اولویت یکی مونده آخر و زاهدان رو اولویت آخر می زنن, مگر اینکه شهر خودشون باشه, پس کاملا منطقیه که حتما قبول می شی :riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا