havash
New member
سلام به همگی
بچه ها منم 17 شدم.
ایول بابا بچه های انجمن امسال گل کاشتن. فک کنم همه باهم همکلاس بشیم
سلام به همگی
بچه ها منم 17 شدم.
ایول بابا بچه های انجمن امسال گل کاشتن. فک کنم همه باهم همکلاس بشیم
مباااااااااااارکه زهرا جووووووووون :riz304:
وای امسال انجمن تبریک باروووووون شده
خدا رو شکر :4d564ad6:
اااااا شما هم اصفهانی هستین؟؟؟؟؟؟
این پرفسور کجاست پس؟؟؟ ایشون هم همشهری شما بودن, از همین حرفا زدن ولی آخرش معلوم شد که خیلی خوب هم اهل شیرینی دادن هستن, اسمتون بد در رفته
زنده باشید همین که بپذیرید کافیه :rolleyessmileyanim:
بازهم تبریکات فرااااااااااووووون ایشالااااااااااااااا که انستیتو رو میاری و ما رو هم حسابی خوشحال می کنی
بعد از انستیتو فکر می کنم روزبه اولویت بعدی باشه نه؟
تو دوران ارشد چون ممکنه بعضی از بچه ها متاهل باشند یا تو شهر خودشون شاغل باشن و نتونن شهرشون رو ترک کنن احتمالش هست که حتی اگر ظرفیت روی همون 9 نفر هم بمونه, کسی شهر خودش رو انتخاب کنه , اگه اشتباه نکنم دو سال قبل رتبه 3 زنجان رو انتخاب اول زده بودند
برات دعااااااااااااا می کنم از صمیییییییییم قلب :riz304:
راوی جان من با ایشون 4 سال همکلاس بودم. کارش خیلیییییی درسته. حرف نداره
والا بین بهشتی و بهزیستی شک دارم. خداکنه اینطور که شما می گین باشه
سپااااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسسس لطف خیییییییلیییی خییییییییییلیییییییییییی بزرگیه. ایشالا هرچی خیره پیش بیاد.
سلام بچه ها ... تبریک تبریک تبریک . خوشحالم نفرات برتر امسال رو میتونم همچین جایی از نزدیک ببینم .... واقعا دم همتون گرم ایشالا موفقیت پشت موفقیت براتون رقم بخوره ...
من هم زور چپونی کلا قبول شدم ولی احتمالا زاهدانی جایی ....
رتبه 100 هستم در خدمتتون ... تنها حسنش اینه که رنده . البته حق به حق داران رسید و من هم از جام راضی ام .
سلاااااااااام
شووووووووووخی می کنیییییییییییییید نه؟؟؟؟؟؟
شوخیههههههههههه این, درصدهای شما خیلی از من بهتر بود
مگه ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (15):

والا مثنکه اشتباه کرده بودم , شاید یه چیزیو نزدم فکر میکردم زدم یا هر حالت دیگه ای ....
این درصدای منه , فکر کنم کمی فرق داشته باشه با اون که قبلا اعلام کرده بودم ... بدتر شده ... :black_eyed::65d6a5d6s:
بچه ها والیبال شروع شد. فعلا.
دوستان لطفن درصداتونم بگین:heart:
میشه لطفن ظرفیت ها رو هم بذارید تو این تاپیک؟؟؟
بجه ها رتبه من 75شده
بله بله تشریف ببرید والیبال ببینید انگار نه انگار اینجا اتفاقی افتاده
من اگه جای سارا بودم و انستیتو ده نفر ظرفیت می داد حتما واسه سر شما جایزه می ذاشتم
ضمن اینکه با شفاف سازی ای که اخیرا فرمودید, خون خودتون و پرفسور مباح اعلام شده از طرف راوی
سارا بکشششششش :a2d3:
دوست من شده 121 شانسی داره برا قبولی؟