خودمونی

داینا

New member
دیانا اینقد رفرش نکن بذار کارشونو بکنن

- - - Updated - - -

هبه نیومد که میخاستم به اونم بگم من و اون هم قبول نیستیم ببینم عکس العملش چیه :smiliess (3):[/Q
طفلکییییییییی:riz481:

راست میگه دیانا انقد نزن بعد یهو میبینی نتایج قاطی میشه ها بعد من و مهناز قبول میشیم ولی تو که باید قبول بشی نمیشی:wacsmiley:

mahnaz70

New member
السلاااااااااام من برگشتم
کاررررررررررررنامه اووووووووومد

- - - Updated - - -

ببخشید علامت سوالش سانسوووووووووووووووووور شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ببخشیییییییییییییییییییییید علامت سوالش سانسوووووووووووووور شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نخیر نیووووووووووومده

yas126

Member
هیییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااا:motat::motat::motat::motat:

داینا

New member
السلاااااااااام من برگشتم
کاررررررررررررنامه اووووووووومد

- - - Updated - - -

ببخشید علامت سوالش سانسوووووووووووووووووور شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ببخشیییییییییییییییییییییید علامت سوالش سانسوووووووووووووور شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای کلک رفتی خودتو ساختی و برگشتی:25r30wi:

yas126

Member
مهناز خانم حالا تا کارنامه بیاد بفرررررررررما:motat:اصن کی گفته کارنامه امروووووز میا یکیتون زنگ بزنه بهشون ببینه چه خبره جواب میدن

nakhl

New member
مهناز خانم حالا تا کارنامه بیاد بفرررررررررما:motat:اصن کی گفته کارنامه امروووووز میا یکیتون زنگ بزنه بهشون ببینه چه خبره جواب میدن
بچه ها اینقد سیگارنکشید دود همه جارو برداشته.....منم که اعصاب ندارم که............

mahnaz70

New member
من که قبول میشم یکی نیس بگه تو استرس نداشته باش خخخخخخخخخخخخخخ

yas126

Member
بچه ها اینقد سیگارنکشید دود همه جارو برداشته.....منم که اعصاب ندارم که............

سلااااااااااااام خو چیکار کنیم اعصابمونو خوووووووووووووووورد کردن حالا شمام یه نخ بزنی ضرر نداره صفا

- - - Updated - - -

سلااااااااااااام خو چیکار کنیم اعصابمونو خوووووووووووووووورد کردن حالا شمام یه نخ بزنی ضرر نداره صفا

nakhl

New member
فک کنم بچه هایکی ازبیرون به این تایپیک سربزه جوونشوبرداره فرارکنه...........تودلش بگه خدایا اینجا دیگه کجابوداومدم...........پراز دود وهمه سیگاربه دستو......اعصابهام که بماند

داینا

New member
آره فک کنم امروز بیاد من از استرس دارم میمیرم

من ته دلم ارزو میکنم امروز نیاد چون اصلا امادگیشو ندارم

فک کنم بچه هایکی ازبیرون به این تایپیک سربزه جوونشوبرداره فرارکنه...........تودلش بگه خدایا اینجا دیگه کجابوداومدم...........پراز دود وهمه سیگاربه دستو......اعصابهام که بماند

بی خیال انقد مثبت نباش دنیا دو روزه

بالا