خودمونی

داینا

New member
آمادگی چیو نداری عزیزم!!!...آخه بالاخره که میاد...
زودتربیادیه خورده راحت بشیم...:whistle:

اخه من زیاد خوب ندادم فک نکم وقتی بیاد نتیجش خوشحالم بکنه ولی به قول تو خب که چی اخرش که باید بیاد میدونی من همش تصورم اینه که بعد از اومدن کارنامه ها گریه می کنم :sad:

yas126

Member
چطوری هلما خانم مهناز خانم هبه اومد اینجا قلیونه رو گرفت ورفت:motat:

mahnaz70

New member
اخه من زیاد خوب ندادم فک نکم وقتی بیاد نتیجش خوشحالم بکنه ولی به قول تو خب که چی اخرش که باید بیاد میدونی من همش تصورم اینه که بعد از اومدن کارنامه ها گریه می کنم :sad:

داینا جون با هم باید گریه کنم ما مثل همیم

helma22

New member
دیگه باید سعی کینم با حقایق خودمونو روبرو کنیم

خب منم تقریبا در حد شمادادم...ولی به خودم قول دادم تا لحظه آخرامیدوار باشم...

4شنبه بود یکی از استادامونو دیدم...ازسوالا و اینا گفتم...گفت ببین فقط باید خدابخواد...

بعدشم حقایق چیه عزیزم؟!!آخه مگه شما میدونی دیگران چطوردادن که درباره خودت قضاوی میکنی !!!؟؟؟

helma22

New member
آقاااااااااااااااای یاااااااااااااااس

نیومده کجا رفتی؟!!!!!!!!:65d6a5d6s:

mahnaz70

New member
خب منم تقریبا در حد شمادادم...ولی به خودم قول دادم تا لحظه آخرامیدوار باشم...

4شنبه بود یکی از استادامونو دیدم...ازسوالا و اینا گفتم...گفت ببین فقط باید خدابخواد...

بعدشم حقایق چیه عزیزم؟!!آخه مگه شما میدونی دیگران چطوردادن که درباره خودت قضاوی میکنی !!!؟؟؟

راست میگی عزیزم.واقعا مرسی :bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

یاااااااااااااس باز کجا رفتی بیارم اون چماقو؟

داینا

New member
راستی مهناز جون هبه کجاست اونم که شبیه ما بود اونم بیار با هم بشینیم گریه کنیم:sad:

داینا

New member
گریه کن گریه قشنگه بابا حالا ارشد چی داره انشالا یه روز قبول میشین اونوقت میگین ای کاااااااااااااااااش قبول نشده بودیم

خب بازم که بهنر از کارشناس ساده هست خدا وکیلی نیست؟خوش به حال اونایی که قبول شن .ان شاء.. شما هم جز قبولی ها باشین

بالا