ببین ولتون کردم چی شد؟؟اسمونی کجا؟چی شده؟واسه همیشه؟ای بابا دختر هیچ مشکلی نیست که حل نشه
ایشالله که حل شه اخه یهو((
dadad4::sadsmiley:
سلام به همه دوستای خوبم...
اومدم واسه خدافظی...نمیدونم واسه چن وق...یه روز؟یه هفته یاواسه همیشه!
باید یه قضیه ای حل بشه تابرگردم...
تواین جمع بیشترازهمه احسانواذیت کردم. امیدوارم هیچکدوموبدل نگرفته باشی... همینطوربقیه بچه ها...حلالم کنین...
شبای قدربیادم باشین...دوستون دارم...
- - - Updated - - -
تواین جمع بیشترازهمه احسانواذیت کردم. امیدوارم هیچکدوموبدل نگرفته باشی... همینطوربقیه بچه ها...حلالم کنین...
سلـــــــــــام.....
عروسی خوش بگذره.....همیشه ب شادی انشاالله.. منم دلم میخواد.....
اشکال نداره... حداقل خیالت راحت باشه ک اگه نتیجش خوب باشه ک بیشتر خوشال میشن...اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده اونطور ک فکر میکردی نبود ب شدت قبل ناراحت نمیشن....
بطور کلی دونت ووری....
مرسی شیلا جونم
زبانم قاصره از گفتن
اییشالله هرچی قسمتو صلاجمون بدونه همون شه
خوشا به حالت ای شیلایی)
ما هیشکی به سن ازدواج نمیرسه چرا)قدیما 32 و33 بودن پسرامون حالا دیگه اون چند تا کلا مجردی رو اختیار کردن
دختر هم که همه همه جینگیل مینگیل
آره... انشاالله انشاالله....ممنـون عزیزم :riz304:
امیدوارم قسمت دومش اتفاق نیفتـه و قبول بشم؛ یا اگر هم خدایی نکرده، شـد واقعاً ناراحت نشن...!
یعنیا....این اوج هوشمندی در سوال پرسیدن احسانه:25r30wi:...در اوج این که میدونه طرف پسره!!! باز ازش نوع پوشش رو اینجور می پرسه که چادری هستی یا مانتویی!!!سری اول سوالات من:
اکثر سوالام جواب کوتاهن، کلاً هم دو سری سوال می پرسم، ببیـن من چقدر خوبم!!!![]()
چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟اسپورت؟ مجلسی؟![]()
دوست دختر داری؟
سلـــــــــــام.....
بچه ها یادتون هست دوران دبیرستان یه زنگ داشتیم به اسم بیکاری؟ شما هم داشتین؟50):
دقیقا باید چیکار میکردیم؟!
یادم میاد توی برنامه کلاسی هم قشنگ می نوشتن : بیــکــاری...! :25r30wi:
یعنیا....این اوج هوشمندی در سوال پرسیدن احسانه:25r30wi:...در اوج این که میدونه طرف پسره!!! باز ازش نوع پوشش رو اینجور می پرسه که چادری هستی یا مانتویی!!!
خاک وچوک!h34r-smiley:
سمیه مادر کجایی...کم پیدا؟؟؟
ســلام سمیـه جـان؛ چطـوری؟
چرا کم میای خانومی؟
سلام شیلا جون
ممنون خوبم
من که هستم همیشه معمولا،درگیر 1 چیاییم فعلا،سعی میکنم بیشتر بیام
بچه ها یادتون هست دوران دبیرستان یه زنگ داشتیم به اسم بیکاری؟ شما هم داشتین؟50):
دقیقا باید چیکار میکردیم؟!
یادم میاد توی برنامه کلاسی هم قشنگ می نوشتن : بیــکــاری...! :25r30wi:
یعنیا....این اوج هوشمندی در سوال پرسیدن احسانه:25r30wi:...در اوج این که میدونه طرف پسره!!! باز ازش نوع پوشش رو اینجور می پرسه که چادری هستی یا مانتویی!!!
خاک وچوک!h34r-smiley:
hellomaleykooooooooooommmmmmmm
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟میبینم که هنوز قربانیه بعدیه صندلی دم ب تله نداده![]()
بچه ها من انقد فیلم دیدم حالم داره بهم میخوره خواهرم هاردشو داده ب من دیگه 3 روزه انقد فیلم دیدم حالت تهوع گرفنم:smiliess (5):
امروز آخرین روز بیکاریمه،فردا اول بدبختیه:riz303: