خودمونی

Ramze.shab

New member
خب من دوسال دیگه که طرحم تموم شد میخوام ارشد و سراسری همزمان امتحان بدم واگه سراسری قبول شدم همراه پرستاری یه رشته دیگه هم بخونم و کلاسش برم واطلاعاتم بره بالا آخه هرکی پرسار میشه چندسال بعد فقط کارعملی بلده اطلاعات علمیش زیر خط فقره:whistle:

خب من دوسال دیگه که طرحم تموم شد میخوام ارشد و سراسری همزمان امتحان بدم واگه سراسری قبول شدم همراه پرستاری یه رشته دیگه هم بخونم و کلاسش برم واطلاعاتم بره بالا آخه هرکی پرسار میشه چندسال بعد فقط کارعملی بلده اطلاعات علمیش زیر خط فقره:whistle:

من توی بخشی بودم ک اطلاعاتمون از اون بخش واون بیماریها از پزشکشم بیشتر بود چون تخصصی کار میکردیم وهمزمان اطلاعاتمون روبالا میبردیم
ی سوال :فک میکنین فردا کارنامه بیاد؟

helma22

New member

خیلی جالب بود...
یعنی میشه همزمان هم کارشناسی و هم ارشد سراسری خوند؟!!!؟

helma22

New member
نه هستم فعلا
البته من احتمالا فردا نیستم
هلمااااااااااااا
فک میکنی کارنامه فردا بیاد؟

کجا میخوای بری مامانی؟؟!!!
واقعانمیدونم!!!!:wacsmiley:امسال سازمان سنجش هرچی گل بوده کاشته...:65d6a5d6s::
فقط خدا آخرشو بخیربگذرونه...
به نظرشماچی مامان؟

کجا میخوای بری مامانی؟؟!!!
واقعانمیدونم!!!!:wacsmiley:امسال سازمان سنجش هرچی گل بوده کاشته...:65d6a5d6s::
فقط خدا آخرشو بخیربگذرونه...
به نظرشماچی مامان؟

سازمان سنجش هروقت ک انتظار نمیره اینکارو انجام میدهمثلافردا بااینکه تعطیلاته گفتن میاد
من میگم احتمال اینکه بیاد زیاده

Ramze.shab

New member
سازمان سنجش هروقت ک انتظار نمیره اینکارو انجام میدهمثلافردا بااینکه تعطیلاته گفتن میاد
من میگم احتمال اینکه بیاد زیاده

بچه ها میشه ارشد و سرااسری رو خوند ارشد پرستاری که من دیدم چه بخونی چه نخونی فرقی نمیکنه تازه نخونی بهتره سوالاتش اطلاعات عمومیه هرکی نخونه زودتر قبول میشه فقط زبانشو باید بخونی بقیه درساش نمیخواد بخونی مث فیزیولوژی که نیست که حالت تجزیه و تحلیل باشه

Ramze.shab

New member
توی سایت yjc.ir نوشته بود 27تیر کارنامه روی سایت قرار میگیرد ساعت 4بعدازظهر 24تیر اعلام کرده بود:smiliess (9):

پس احتمال اینکه بیادهست...ولی خب سازمان سنجشه وزارت بهداشته دیگه...:65d6a5d6s:

مامانی اینقدراسترس نداشته باش...ان شاا...شماحتماقبول میشی...:4d564ad6:

نمیدونم والا
راستش رو بگو هلمااگه وضعیتت عین من بود استرس نداشتی
رمز شب شما نظرت چیه؟

Ramze.shab

New member
توی گوگل سرچ کن کارنامه ارشد پزشکی روی سایت. بعد سایت yjc.irباز کن اونجا گفته

- - - Updated - - -

توی گوگل سرچ کن کارنامه ارشد پزشکی 27 تیر روی سایت. بعد سایت yjc.irباز کن اونجا گفته

- - - Updated - - -

توی گوگل سرچ کن کارنامه ارشد پزشکی 27 تیر روی سایت. بعد سایت yjc.irباز کن اونجا گفته

Ramze.shab

New member
من استرس کلا ندارم سر جلسه امتحان هرچی زور میزنم استرس بگیرم یه خورده آدرنالین ترشح بشه نمیشه خیلی خسیس غده آدرنالم:smiliess (11):

helma22

New member
توی گوگل سرچ کن کارنامه ارشد پزشکی 27 تیر روی سایت. بعد سایت yjc.irباز کن اونجا گفته[/QUOTE]

خبرشو دیدم...

بالا