روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

nafasn

New member
زی زی جون منم دلمو خوش کردم که فردا بیاد.چون از انتظار خسته شدم...
اگه هم نیاد بقول دوستان سرمونو با این حرفا گرم کنیم بلکه از استرسمون کم شد شاید

رها93

New member
به نظرم فردا نتایج بیاد . اکثر خبرگزاریا نوشتن
فقط این کاهش ظرفیت ناراحتم میکنه
خودشم زیر 5000 نفر یعنی روزانه و پولی با هم در صورتی که سال قبل 5900 نفر بود!!

nafasn

New member
رشته ما که کاهش ظرفیتش 31 نفره.خدا ازشون نگذره...
پارسال84نفر بوده امسال میگن شده 53نفر .یعنی بیشتر دانشگاهها ظرفیت هاشونو نصف کردن بعضیام که کلا هیچی نمیگیرن با وجود اینکه مثلا دانشگاه کرمان سالیان متمادیه که ارشد میگیره ولی چطور امسال نگرفته ...
کلا خدا بخیر کنه

zy zy

New member
زی زی جون منم دلمو خوش کردم که فردا بیاد.چون از انتظار خسته شدم...
اگه هم نیاد بقول دوستان سرمونو با این حرفا گرم کنیم بلکه از استرسمون کم شد شاید
خداکنه فردا بیاد اصن امروز بیاد خو ، چی میشه یه بارم این سنجش پی دل ماهارو شاد کنه

رها93

New member
پارسال84نفر بوده امسال میگن شده 53نفر .یعنی بیشتر دانشگاهها ظرفیت هاشونو نصف کردن بعضیام که کلا هیچی نمیگیرن با وجود اینکه مثلا دانشگاه کرمان سالیان متمادیه که ارشد میگیره ولی چطور امسال نگرفته ...
کلا خدا بخیر کنه

شما این از روی چی فهمیدن؟شهرهایی که پذیرش دارن؟؟

zy zy

New member
کلا خدا بخیر کنه
مطمئنی اینقد کم شده ؟ تقریبا میشه گفت نصف شده ، خداییش رشته ما ( البته شما ) خیلی آزمونش سخته حالا ظرفیتارو هم کم کنن دیگه واقعا بی انصافیه ، پس من شانس آوردم امسال سم شناسی شرکت کردم !:smiliess (15):

nafasn

New member
اره یکی از بچه ها که نمیدونم از کجا ظرفیت های امسال رو گذاشته بود .با پارسال مطابقت کردیم دیدیم اینقد کاهش ظرفیت داره.
خدا کنه که صحت نداشته باشه ولی بچه ها از دانشگاه تهران و بهشتی پرسیدن اونام همین ظرفیت های جدیدشونو اعلام کردن

nafasn

New member
زی زی جان کلا ازمون امسال رو باهیچ سالی نمیشه مقایسه کرد.خیلی سخت و غیر استاندارد بود.اکثر سوالاتش از قسمتهایی اومده بود که تاحالا یک بار هم نیومده بود.درصد های بچه ها افت زیادی داشت.مثلا بهداشت رو فکر نکنم کسی از 60بالا زده باشه

رها93

New member
اره یکی از بچه ها که نمیدونم از کجا ظرفیت های امسال رو گذاشته بود .با پارسال مطابقت کردیم دیدیم اینقد کاهش ظرفیت داره.
خدا کنه که صحت نداشته باشه ولی بچه ها از دانشگاه تهران و بهشتی پرسیدن اونام همین ظرفیت های جدیدشونو اعلام کردن

آره واسه ما هم نوشته بود 47 نفر که سال قبل 80 نفر بود!
من که نمیوتم این حد کاهش رو باور کنم!! یعنی نصف بشه!!
یعنی دانشگاه تهران و بهشتی هم گفتن اینهمه ظرفیت کم شده؟؟

zy zy

New member

پس دیگه کاهش ظرفیت امسال صحت داره ، سم شناسی پارسال 45 تا گرفته امسال حتما شده 30 تا ، هیچی بعید نیست ازینا

nafasn

New member
وای رشته شماهم تقریبا نصف شده که...
اره اونام همینو گفتن.مثلا بهشتی که هر سال 12تا میگرفت امسال کرده 8تا

zy zy

New member
زی زی جان کلا ازمون امسال رو باهیچ سالی نمیشه مقایسه کرد.خیلی سخت و غیر استاندارد بود.اکثر سوالاتش از قسمتهایی اومده بود که تاحالا یک بار هم نیومده بود.درصد های بچه ها افت زیادی داشت.مثلا بهداشت رو فکر نکنم کسی از 60بالا زده باشه
آره میدونم هرسال سخت تر میشه چندتا از دوستام هر سالی که امتحان میدن مینالن از سوالاشون ، انشالا که نتیجه خوبی بگیری عزیزم

رها93

New member
اون شخص واسه همه رشته یه ظرفیت نوشته که تقربا 30-40 تا کم کرده بود
ولی آخه واسه رشته ما با عقل جور درنمیاد بعضی شهرها 2-3 نفر برمیدارن همش!!

سلام بچه ها
این ظرفیتهایی ک میگین کجا گذاشته؟!!!!!!!
خو بگین ماهم ببینیمش

nafasn

New member
سلام بچه ها
این ظرفیتهایی ک میگین کجا گذاشته؟!!!!!!!
خو بگین ماهم ببینیمش

من نمیدونم کجاست.میگم که فقط یکی از بچه هامون گفت که ظرفیت ها رو تو یه دفترچه دیده که هنوز منتشر نشده.اصلا شایدم صحت نداشته باشه خوب..
رها جون ما هم تو رشتمون ظرفیت های 3تایی خیلی داریم

رها93

New member
ولی این حد کاهش واقعا ظلمه در حق همه
ولی خوب نزدیک 1000 نفر کاهش کل ظرفیت معنیش همینا میتونه باشه

رها93

New member
هیییییییی خدا
کلی بهم استرس وارد شدااا
حالا کسی نمیدونه پرستاری داخلی جراحی چقد کاهش داشته؟

هیچکی نمیدونه فقط یه نفر فکر کنم به اسم maxin اومد یه همچین موجی راه انداخت که کاهش ظرفیت اینهمه هستش
بعد که اخبار رو دنبال کردیم دیدم اینجوریاست تقریبا

بالا