خداکنه فردا بیاد اصن امروز بیاد خو ، چی میشه یه بارم این سنجش پی دل ماهارو شاد کنهزی زی جون منم دلمو خوش کردم که فردا بیاد.چون از انتظار خسته شدم...
اگه هم نیاد بقول دوستان سرمونو با این حرفا گرم کنیم بلکه از استرسمون کم شد شاید
رشته ما که کاهش ظرفیتش 31 نفره.خدا ازشون نگذره...
پارسال84نفر بوده امسال میگن شده 53نفر .یعنی بیشتر دانشگاهها ظرفیت هاشونو نصف کردن بعضیام که کلا هیچی نمیگیرن با وجود اینکه مثلا دانشگاه کرمان سالیان متمادیه که ارشد میگیره ولی چطور امسال نگرفته ...
کلا خدا بخیر کنه
مطمئنی اینقد کم شده ؟ تقریبا میشه گفت نصف شده ، خداییش رشته ما ( البته شما ) خیلی آزمونش سخته حالا ظرفیتارو هم کم کنن دیگه واقعا بی انصافیه ، پس من شانس آوردم امسال سم شناسی شرکت کردم !:smiliess (15):رشته ما که کاهش ظرفیتش 31 نفره.خدا ازشون نگذره...
پارسال84نفر بوده امسال میگن شده 53نفر .یعنی بیشتر دانشگاهها ظرفیت هاشونو نصف کردن بعضیام که کلا هیچی نمیگیرن با وجود اینکه مثلا دانشگاه کرمان سالیان متمادیه که ارشد میگیره ولی چطور امسال نگرفته ...
کلا خدا بخیر کنه
اره یکی از بچه ها که نمیدونم از کجا ظرفیت های امسال رو گذاشته بود .با پارسال مطابقت کردیم دیدیم اینقد کاهش ظرفیت داره.
خدا کنه که صحت نداشته باشه ولی بچه ها از دانشگاه تهران و بهشتی پرسیدن اونام همین ظرفیت های جدیدشونو اعلام کردن
اره یکی از بچه ها که نمیدونم از کجا ظرفیت های امسال رو گذاشته بود .با پارسال مطابقت کردیم دیدیم اینقد کاهش ظرفیت داره.
خدا کنه که صحت نداشته باشه ولی بچه ها از دانشگاه تهران و بهشتی پرسیدن اونام همین ظرفیت های جدیدشونو اعلام کردن
آره میدونم هرسال سخت تر میشه چندتا از دوستام هر سالی که امتحان میدن مینالن از سوالاشون ، انشالا که نتیجه خوبی بگیری عزیزمزی زی جان کلا ازمون امسال رو باهیچ سالی نمیشه مقایسه کرد.خیلی سخت و غیر استاندارد بود.اکثر سوالاتش از قسمتهایی اومده بود که تاحالا یک بار هم نیومده بود.درصد های بچه ها افت زیادی داشت.مثلا بهداشت رو فکر نکنم کسی از 60بالا زده باشه
آره میدونم هرسال سخت تر میشه چندتا از دوستام هر سالی که امتحان میدن مینالن از سوالاشون ، انشالا که نتیجه خوبی بگیری عزیزم
سلام بچه ها
این ظرفیتهایی ک میگین کجا گذاشته؟!!!!!!!
خو بگین ماهم ببینیمش
سلام بچه ها
این ظرفیتهایی ک میگین کجا گذاشته؟!!!!!!!
خو بگین ماهم ببینیمش
اینارو دوستان از خود دانشگاه ها پرسیدن ، تا ظرفیتا نیاد هیچی معلوم نیست شما نگران نباش
هیییییییی خدا
کلی بهم استرس وارد شدااا
حالا کسی نمیدونه پرستاری داخلی جراحی چقد کاهش داشته؟