پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

stf

New member
بجث سر گرم کردن خانوما و اقایون شئ من میگم جفتشون بیان وسط نمیشه؟:riz481:

آهان
موضوعه قر
کار نشد نداره عزیزم
از خودت شروع کنیم پس
حالا یک دو یک دو،ققققققررررررر قققققققققققرررررررر:applause:

marlik

New member
بچه ها سوالا خیلی طولانیه منم حوصله آبی کردن ندارم
میخام دیگه پاشممم:riz513:

نداجون نمیشه بلندبشی.ماهر کی میشونیم رو صندلی با چسب میچسبونیمش یا با بند میبندیمش تا همه سوالا رو جواب نده نمیتونه بلند بشه.;-);-):):)بعدش خودمون جداش میکنیم از صندلی.خسته نباشی.نمیخاد آبی کنی ادامه بده گلم;-);-):):)فک کنم از این به بعد باید اینجا1 ماساژور بیاریم:):):)

stf

New member
باشه پس ادامشو میگم
نظرت درباره هر كدوم بگو:
پدر ژپتو یادم رفته کارتونشو!!!!!!1
پلنگ صورتي آهنگشو بیشتر دوس دارم
ميگ ميگ کفرمو درمیاره
اوباما خوش استایل
همسايه ديوار به ديوار سمت چپي خالیه خونش
همسايه ديوار به ديوار سمت راستي نداریممم
آسمون( اون آسمون كه بالاسرته نه ها...خودمو ميگم ) میخاسم یه جمله شاعرانه بگم هرچی فک میکنم یادم نیومد:D
رابطه من و مارليك فوق العادسسس
يه پسر خوشگل ببيني تو دلت چي ميگي اول؟ یعنی دوس دخترش چه هلوییه:D
تو كلاستون دوره ليسانس چن تا دختر داشتين چن تا پسر؟ فک کنم نصف نصف بودیم
به اسم كوچيك صداشون ميكردي يا فاميل؟ دخترا ب اسم کوچیک پسرارو هم فامیلی(همینجوریش فک میکردن عاشق چشم و ابروشونیم حالا فک کن با اسم کوچیکم صداشون کنی)
چن بار پشت سرشون اداشونو در آوردي؟ همواره:D
تو دانشگا به چي معروف بودي؟ اگه ب چیزیم معروف بودم والا در جریانش نبودممم
خدايي تو عمرت چن بار جذوه نوشتي؟خدایی؟؟؟؟؟؟؟تو گروه نویسی ک بودم یه درسو قرار شد من بنویسم آخر ترم ک رو دادم همه شاکی شدن اینننننننن چییه؟؟؟؟؟خو ب من چه استاد مهجه داشت 90%حرفاشو نمیفهمیدم جا خالی میزاشتم: D کم کم باورشون شد بنویسنو بدن ب نفع خودشونه دیگه همون شد
چن بار جذوه دادي به پسرا؟ 0 بار
نظرت درباره دختر ميرزا بنويس سر كلاس؟ خیلی ماهن فقز نمیدونم چرا آخر ترم ک مبشه چس کنشون روشن میشه
چن تا جوراب داري؟3 تا
لباساتو كي ميشوره؟اگه ماشين لباس شويي خراب بشه چي؟ فعلا ک سالمه اگه خراب شه خودم
راننده تاكسي بگه خورده ندارم بقيه پولتو بدم تو دلت چي ميگي؟میگم حلالت باشه
نظرت درباره اون دسته پسرايي كه چشم ندارن رانندگي دخترا رو ببينن؟کوووووووووووووووووور شه اون چشماشششوووووووووووون کوووووووررررررررر
بالاترين جريمه اي كه شدي چقد بوده؟بعدش چن تا فحش به افسر گرامي دادي؟0 تومن چون گواهه نامه ندارم!!!!!!!!!
قبل گرفتن گواهي نامه چن بار پشت فرمون نشسي؟4-5 بار
يه زن جلوت رانندگي كنه راه نده رد شي چيكار ميكني؟ بوقو میگیرم ول نمیکنم،زن و مردم نداره
خداي نكرده يه جاي پرت با يه بنده خدايي تصادف كني طرف در جا بميره چيكار ميكني؟ فرار میکنم

خسته وكوفته از سر كار مياي مامانت ميگه ناهار نداريم...ميري سر يخچال تخم مرغم ندارين...نون هم ندارين...از بس گشنته داري از حال ميري...گزينه زنگ زدن به پيتزا فروشي و ساندويچي ورستوران وا اينا هم حذف كن...ظرفا هم همه كثيفه...چيكار ميكني؟بهتره ک منو تو این موقعیتا نزارن،خودشون بهتر میدونن:D
صب از خاب بيدار ميشي...ميخاي از جات بلند شي ميبيني از گردن به پايين فلج شدي...صداتم در نمياد...چيكار ميكني؟هیچی میگیرم میخابم بلکه یکی با لگد بیاد سراغم:(50):
تو فيسبوك عضوي؟چن تا عكس گداشتي از خودت؟چن تا دختر تو فرندات داري؟چن تا پسر؟بودم منتها دی اکتیو شدم،وقت گیر بود
نظرت درباره متلك گفتن پسرا...؟فانه
بچه بودي بيش فعال بودي يا ساكت؟پیش فعال الانم خیلی فرقی نکردمااا:D
چن تا دوس صميمي داري؟ یه دونه
اسماشون؟
چن تا از دوستات شكست عشقي خوردن؟ تقریبا همشون:13:
چن تاشون با معرفتن؟سه تاشون
بنظرت يه روز عاشق بشي چفد بخاطر طرف از خودت ميگذري؟ هیچی
عشق بعد از ازدواج يا قبل از ازدواج؟ هر دوش
وقتي زبون باز كردي اول چي گفتي؟ قطعا نگفتم آسمون:D
دوس داشتي كدوم صفت الانت رو نداشتي؟ حسادتو
تاحالاشده به کسی حسودی کنی؟کی؟آره اووووووه خیلیا
چقد خاب میبینی؟بیشتر رویای شیرین یا کابوس؟کم خاب میبینم
کدو م حیوونو دوس داری؟کوالا رو خیلی تنبله با مزه اس
کدوم غذاروخیلی دوس داری؟
چقد به شانس اعتقاد داری؟ندارم
تاحالاچن نفرو باخط جدیدت سرکارگذاشتی؟نزاشتم
چقد به شعرخوندن علاقه داری؟بیشتر دوس دارم شعرو برام بخونن مثلا با صدای شاملو
ازکدوم خصوصیت خانوما بیشتربدت میاد؟خاله زنک بازی
چقد از مرگ میترسی؟مثه سفره،اردو حیف ک دوسام نیستن:D
الان. عزرائیل بیاد سراغت چیکارمیکنی؟میگم واستا ب بچه زنگ بزنم تنها نباشیم
اگه بگن یه هفته بیشتر زنده نیسی. چيكار ميكني؟میرم کوه
دوس پسر داري؟آره
تا حالاعاشق شدي؟آره
با خدا قهري؟چرا نظرت درباره نماز عوض شده؟نه،چون آرامش من درونیه
وقتي ناراحتي چطوري آروم ميشي؟تکنیکاشو یاد گرفتم،روی کاغذ مینویسمو خطاهامو در میارم و سعی میکنم فکر درسنو جایگزین کنم
احساس ميكني چي كمه توزندگيت؟پارتیه کلفت:thumbsupsmileyanim:
Stfچقد به نداي دنياي واقعي نزديكه؟و چقد به نداي درونت نزديكه؟خیلی زیاد،خودمو همینی که هستم دوس دارم
بنظرت چن سالگي ازدواج ميكني؟دوس دارم 30 سالگی باشه

خب دیگه بسه!

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
وای بچه ها اصن اعصابم داغووونه!!
لپ تاپم ویندوزش پرید! یعنی به چه فلاکتی من افتادما!!!
الانه دارم با کامپیوتر خونمون با شما ارتباط برقرار می کنم.:p
اههه...اووف....من کیبورد لپ تاپ خودمو میخوام این چی چیه؟ وووی

خب ندا منم یه چند تا سوال می کنم .

1- اگر بهت میگفتن سه تا آرزو بکن چی آرزومی کنی؟
2- با کسی شده جروبحث مفصل کنی؟ اگر حق با تو بوده چکار کردی ؟ منتظر میشدی اون بیاد عذرخواهی یا نه؟
3-اگر حق با اون بوده چی خودت میرفتی پیشقدم بشی؟
4- چقدر اهل ورزشی؟ چه ورزشی؟
5-چه ورزشی رو دوست داری ولی بنا به دلایلی انجامش نمیدی؟
6-اهل سیاست هستی؟ کدوم وری هستی؟ تمایلت به کدوم وره؟
7-تا حالا شده برای غذا کمک مامان بدی؟ چیکار کردی؟
8-مادر برات ارزشمندتره یا پدر؟ چرا؟
9-برای مامانت روز مادر کادو نمی خری؟ آخه تو نوشته ات گفتی روز پدر اغلب هدیه میخری.
10- سر کاری که میری مبروطه به رشتت؟
11- رشته کارشناسی ات چی بوده؟ ازش راضی بودی؟
12-چه رنگی علاقه داری؟ فکر میکنی خودت چه رنگی هستی؟
13- وقتی میخوای کسی رو به یاد بیاری اول ، توی ذهنت اول ضصورتشو فرض میکنی یا صداشو یا اسمشو فقط؟
14- توی دوستی ها خودت بهم میزنی یا طرف مقابل؟
15-تا حالا شده دلت از کسی بشکنه؟ بعدش احساست نسبت بهش چجور بوده؟
16-اهل بخشیدن هستی؟ بنظرت واسه بخشیدن یه نفر چی لازمه؟
17-اگر دل کسی رو بشکنی میری از دلش در بیاری؟ یا اهل عذر خواهی نیستی؟
18-سایت های دیگه هم عضو هستی؟ معمولا نام کاربری چی رو انتخاب میکنی؟ یکی دو تا بگو
19- مثل اینکه اهل نوشتن هم هستیمخوصا وقتی ناراحتی...خب اهل نوشتن خاطراتت هستی؟ نوشتن آرزوهات چطور؟
20-نظرت در مورد خوابگاهت چیه؟ بچه هایی که باهاشون این چند وقتو گذروندی؟ اگر زمان برگرده عقب چه تغییری توی زندگی خوابگاهیت میدی؟

stf

New member
وای بچه ها اصن اعصابم داغووونه!!
لپ تاپم ویندوزش پرید! یعنی به چه فلاکتی من افتادما!!!
الانه دارم با کامپیوتر خونمون با شما ارتباط برقرار می کنم.:p
اههه...اووف....من کیبورد لپ تاپ خودمو میخوام این چی چیه؟ وووی

خب ندا منم یه چند تا سوال می کنم .

1- اگر بهت میگفتن سه تا آرزو بکن چی آرزومی کنی؟ 1-خانوادم سالم باشن و دچار هیچ مشکل لاینحلی نشن 2-بتونم از ایران برمو جایی که میخام باشمو درس بخونم 3-برای بیمارا مفید باشمو یه گرهی رو باز کنم
2- با کسی شده جروبحث مفصل کنی؟ اگر حق با تو بوده چکار کردی ؟ منتظر میشدی اون بیاد عذرخواهی یا نه؟نه خیلی مفصل نبوده،یه بار با یه دوسم دعوایی کردم همه کارم کردم ک به اشتباهش پی ببره پی هم برد اما کاری نکرد غرورش بیش از این حرفا بود
3-اگر حق با اون بوده چی خودت میرفتی پیشقدم بشی؟آره شذه ک برم بگم حق با تو بوده من اشتباه کردم
4- چقدر اهل ورزشی؟ چه ورزشی؟هسنم ولی مال یه سال پیشه قبل این کنکور لعنتی(والیبال که لیبرو بودم،دوچرخه سواری که یه پیست اینجاس میرفتم،کوه که هر هفته یا با بابام یا دوسنم میرفتم یادششش بخیییر)
5-چه ورزشی رو دوست داری ولی بنا به دلایلی انجامش نمیدی؟اسکی ک گرونه و غواصی و اون چیزایی که قبلا گفتم،کلا ورزشو دوس دارم
6-اهل سیاست هستی؟ کدوم وری هستی؟ تمایلت به کدوم وره؟آره اما وره خاسی نیسم بیشتر دوس دام نقد کنم
7-تا حالا شده برای غذا کمک مامان بدی؟ چیکار کردی؟آره ظرفایی که کثیف شده بودن شستم
smiliess%20%2812%29.gif

8-مادر برات ارزشمندتره یا پدر؟ چرا؟مادرم چون بی نظیره برام
9-برای مامانت روز مادر کادو نمی خری؟ آخه تو نوشته ات گفتی روز پدر اغلب هدیه میخری.نه اغلب کیک میخرم،واسه مامانم همینجوری زیاد میخرم لباسو کیف بیشتر(بی مناسبت)بابا خیلی دقیقید فک نمیکردم بشینید یکی یکی بخونید:D
10- سر کاری که میری مبروطه به رشتت؟آره
11- رشته کارشناسی ات چی بوده؟ ازش راضی بودی؟ای ای ای بالاخره پرسیدید،رادیولوژی بوده،واسه درآمد خوبه اما برا ادامه دادن نه
12-چه رنگی علاقه داری؟ فکر میکنی خودت چه رنگی هستی؟بنفش،فک کنم آبی آخه اغلب کادوهام آبی نمیدوتم چرا:D
13- وقتی میخوای کسی رو به یاد بیاری اول ، توی ذهنت اول ضصورتشو فرض میکنی یا صداشو یا اسمشو فقط؟اسم اصن تو ذهنم نمیمونه ،بیشتر صورت(وقتی دیدمتون حسابی خودتونو خوشگل کنییییییییییید)
14- توی دوستی ها خودت بهم میزنی یا طرف مقابل؟اصولا بهم نمیزنم کم محلی میکنم خودش میره:D
15-تا حالا شده دلت از کسی بشکنه؟ بعدش احساست نسبت بهش چجور بوده؟ آره یکی از صمیمی ترین دوسام،اولش خشم بعدش کم کم سعی کردم بهش فک نکنم،الانم نمیدونم کجاس!!!!اصن ب من چه ک کجاس؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
16-اهل بخشیدن هستی؟ بنظرت واسه بخشیدن یه نفر چی لازمه؟ آره میبخشم ولی دیگه نمیزارم بهم نزدیک شه آدم نباید از یه سوارخ دوبار گزیده شه نه؟؟؟
17-اگر دل کسی رو بشکنی میری از دلش در بیاری؟ یا اهل عذر خواهی نیستی؟چرا هستم چون خودم بیشتر اذیت میشم
18-سایت های دیگه هم عضو هستی؟ معمولا نام کاربری چی رو انتخاب میکنی؟ یکی دو تا بگو آره هسنم مثلا neda1990 و همین stf
19- مثل اینکه اهل نوشتن هم هستیمخوصا وقتی ناراحتی...خب اهل نوشتن خاطراتت هستی؟ نوشتن آرزوهات چطور؟نه نوشتن خاطره و اتفاقات نه،نوشتن افکاری ک موقع ناراحتی ب سراغمون میاد خیلی کار جالبیه ناراحتی و عصبانیتتو به صفر میرسونه،یه تکنیکه روان درمانیه
20-نظرت در مورد خوابگاهت چیه؟ بچه هایی که باهاشون این چند وقتو گذروندی؟ اگر زمان برگرده عقب چه تغییری توی زندگی خوابگاهیت میدی؟
خابگاهه ما کوی دانشگاه بود،فوق العاده بود سرسبز و بزرگ غذاهاشم عالی بود،انقدی بهم خوش میگذشت ک ماهی 1بار مبرفتم خونه!!!اگه برمیگشتم بیشتر دانلود میکردم:4d564ad6:
والا کاری نبود ک نکرده باشیممم!!!!!

sa@@ra

New member
خابگاهه ما کوی دانشگاه بود،فوق العاده بود سرسبز و بزرگ غذاهاشم عالی بود،انقدی بهم خوش میگذشت ک ماهی 1بار مبرفتم خونه!!!اگه برمیگشتم بیشتر دانلود میکردم:4d564ad6:
والا کاری نبود ک نکرده باشیممم!!!!!

ندا تو چی خوندی؟کوی دانشگاه تهران بودی یا پزشکی؟دانشگاه تهرانی بودی ایا؟:4d564ad6:

marlik

New member
بچه ها این احسان مشکوک میزنه.کجاس ؟؟؟نیستی اااااااحسان ؟؟!!!!!!!شاید افطاری دعوته. بچه ها چقد شما افطاری دعوت میشید منم دلم میخااااااااااد:-(شاد باشید همگی.اونایی که قر میدادن کجان ؟

marlik

New member
بازم قر بدم؟گسی نیس؟تنهایی که نمیشه بابا:)))))
banana_smiley_24.gif

بچه ها یکم از سارا یاد بگیرید.ببینید چه دختر شادیه.واسه شادی ما قر میده.مرسی سارا جون به حرفم گوش دادی.ایشالا همیشه شاد باشی گلم و لبت خندون باشه.هیچکس نیس بیاد کمک سارای گل؟؟

sa@@ra

New member
بچه ها یکم از سارا یاد بگیرید.ببینید چه دختر شادیه.واسه شادی ما قر میده.مرسی سارا جون به حرفم گوش دادی.ایشالا همیشه شاد باشی گلم و لبت خندون باشه.هیچکس نیس بیاد کمک سارای گل؟؟

مارلیک چرا خودت نمیای وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیلا که نیس احسانم عیب شده
فرنازم ویندوزه لپ تاپش ترکیده

stf

New member
banana_smiley_24.gif

ورودیه چه سالی؟؟؟کاش زودتر آشنا میشدیمااااااا
این شکلکا رو از کجا میارید؟؟؟؟؟والا از بی شکلکی دارم خفه میشممم
:thanks:

- - - Updated - - -

banana_smiley_24.gif

ورودیه چه سالی؟؟؟کاش زودتر آشنا میشدیمااااااا
این شکلکا رو از کجا میارید؟؟؟؟؟والا از بی شکلکی دارم خفه میشممم
:thanks:

marlik

New member
مارلیک چرا خودت نمیای وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیلا که نیس احسانم عیب شده
فرنازم ویندوزه لپ تاپش ترکیده

من دست میزنم شما قر بدید.سارا جون نمیشه که همه وسط بریزن.باید یکی هم شما رو تشویق کنه خسته نشید.اون منم.موزیک میخونمو دس میزنم.چه موزیکی دوس دارید بخونم؟;-):):):)

marlik

New member
شاپاشششش شاپاشششششششش
آهان آهان آهاننننننننننننننننن
:4d564ad6:

مرسی ندای عزیز.شاد باشی گلم.تو و سارا امشب دلمون شاد کردید حسابیا.ایشالا خنده رو لبتون باشه همیشه ی عمرتون.خنده واقعی و از ته دلا

stf

New member
مرسی ندای عزیز.شاد باشی گلم.تو و سارا امشب دلمون شاد کردید حسابیا.ایشالا خنده رو لبتون باشه همیشه ی عمرتون.خنده واقعی و از ته دلا

فداتتتتت
فک کنم بجه ها رفتن فوتبال ببینن

بالا