پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
من دیروز ظهر قراردام نتم تموم شد تا الآن نداشتم، اینه که نبودم.
ولی چرا اینقدر همه یهویی کم پیدا شدن؟؟

شیلی کجاست پس؟؟
فری تو کوشی؟؟

ای من یه روز نبودم گذاشتین این دربره!! پاشو زود برگرد بشین رو صندلی ببیـنم ندا خانم!! زوووووووووود، یالا!!
804721_LaieA_010.gif

من هنوز کلی سوال دارم، اومدیاااااا!!! نیای همچین تَس مِلَّم پسِ مُلِت نفهمی کودو را خوردیَن!!! :smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
وای اره من کردم...حس بدی بود مخصوصا با لپ ورم کرده بری سر کلاسا............

آره خیلی بده..
من تا 4 روز خونریزی میکرد، روزای آخر دیگه آبخون بیشتر بود.
سر کـلاس به زور ژلوفن میرفتم.. دیگه آخریا افاقه نمیکرد مجبور بودم از این قرصای قاچاقی بخورم، اسمش Reliefـه. اصن خدای درد شکنه.

:rose:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
آقا این بشر خیلی باحاله d: خـره اینا رو اینجا میگی مدیرا میان بنت می کنناااا!! اول تذکر میدن بعد بن می کنن.

خابگاهي بودي؟ آره خوابگاه گرفتم تهران یعنی آخر گشادا بودمااااااااااااااا ----------> :25r30wi:

نظرت درباره دختر ميرزا بنويس سر كلاس؟ خیلی ماهن فقز نمیدونم چرا آخر ترم ک مبشه چس کنشون روشن میشه ------->:25r30wi:​

نقطه ضعفت چيه؟ مهرطلبم --------> یعنی چی؟

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
stf اگه نمیشینی دیگه اشکال نداره، فقط اعلام کن که من بی صبرانه منتظر دیدن شعله های صندلی immuno هستـم.
57021_LaieA_009.gif

eeeeeeehsan

New member
فرشته منم اینجاس که...
بچه ها اینوببینین جالب بود...
فتبارک الله احسن الخالقین...
١٧ گل زيبا كه در اشكالي باور نكردني خودنمايي ميكنند
هفده گل زیبا که در اشکالی باورنکردنی خودنمایی می‌کنند - زومیت

آخ آخ این عکسای ارکید رو گذاشتی من یاد یه عکسی افتادم؛

تا حالا شنیدی میگن گل پسر ؟؟؟.... این عکسشه!
Lol :))))))))

آخرین ویرایش:

stf

New member
به به احسانوک
کجا بودی بابا؟؟؟؟؟؟؟
این صندلی انقد سرد بود که سرما خوردممم:motat:
حالا هی کری بخونید

stf

New member
مهرطلب یعنی خیلی وقتا شده کارایی برای دیگران میکنی که نه تنها ب نفعت نیس ب ضررتم هست،صرفا برای این انجامش میدی که به اطرافیانت بگی من آدم خوبی هستم
یه چیز تو همین مایه ها

eeeeeeehsan

New member
مهرطلب یعنی خیلی وقتا شده کارایی برای دیگران میکنی که نه تنها ب نفعت نیس ب ضررتم هست،صرفا برای این انجامش میدی که به اطرافیانت بگی من آدم خوبی هستم
یه چیز تو همین مایه ها

آهااااان،
مرسی.
28316_cloversmileyb.gif

آسمون

New member
سلام علیکم...برزیل خوش گذش؟
خدانکشه تورواحسان:):-dهمین روزاس بریزن هممونوبگیرن...

آسمون

New member
آخ آخ...ساراجون انشالله که جراحیت سبک وبی دردسرباشه...مال خاهرمن که راحت بودخیلی
بعدش بیایه خبرازخودت بده خیالمون راحت بشه...

sa@@ra

New member
اُخ اُخ خیلی بده، بدترین جراحی جراحی فک و دندون عقله، تا 10 روز من درد داشتم، خدا خدا کن که دندونت رو سریع در بیارن، اگه دندونات درشت باشن باید با این دستگاه فرزشون ببرن و ماکافات داری!!
چقدر من امید دادم بهت، حال کن!!
02.gif

اگر بخیه جذبی گذاشت که خوش به حالت، اگر نذاشت و کوک زد یادت نره روزی دو بار و با سرم شست و شو بشوری، چون بعد 4 روز یـــَـــک بوی گندی میگیره که تاحالا ندیدی!

جراحی کردی بیا حس و حالت رو بگو.. D:

1 ساعت طول کشید.ولی دکترم فوق تخصص بود
بچه نترسون بابا :riz481:پارسالم دو تاشو جراحی کردم بار اولم هم نیس فقط مشکلش حرف نزدنو غذا نخوردنه و اینکه خون میاد
اینه همه پول گرفته پ ن پ بخیه جدبی نزاره:p7977cujr38iyymsu8:

sa@@ra

New member
حس و حالم اینه که نمیتونم جرف بزنم رو تبلت مینویسم بقیه به دادم برسن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
فقط وفتی بی جسی رو زد حالت تهو گرفتم و خون ریزی.کلا من به بی حسی حساسم.پارسالم لب پاینم پاره شد
بعد حالم بد شد اصن از کلینیک اومدم بیرون هوا بخوره به سرم شانس دارم من یه خانومه اومده میگه حجابنو رعایت کن عزیزم :ph34r-smiley:
میخواستم با مشت بزنم تو دهنش ولی جون نداشتم

eeeeeeehsan

New member
1 ساعت طول کشید.ولی دکترم فوق تخصص بود
بچه نترسون بابا :riz481:پارسالم دو تاشو جراحی کردم بار اولم هم نیس فقط مشکلش حرف نزدنو غذا نخوردنه و اینکه خون میاد
اینه همه پول گرفته پ ن پ بخیه جدبی نزاره:p7977cujr38iyymsu8:

دیگه اینقدر خودتو لوس نکن، چند ساعت اولش رو نمیشه حرف زد بعدش خوب میشه که!! :smiliess (3):
غذا خوردن هم همون روز اولش نمیشه خورد، بعدش میشه خورد.
کلاً این روز اول دردش مکافاتیه!! من از یکی شنیدم گفت دندون عقل رو قسمتی از استخون فک میدونن، بخاطر همین درد داره اینقدر.

هر دندون چند گرفت؟؟

لب پایین مگه بخاطر بی حسی پاره میشه مگه؟
مگه اینکه گوشه لب رو اینقدر 4 چنگولی دست میکنن تو دهن آدم پاره یا ضخم کنن.

eeeeeeehsan

New member
حالا احسانوک صداشو در نیار منم دیدم اما گفتم میریزن سرش:riz481:

هه هه هه احسـانوک
_26_.gif

ولی من صداشو درآووردم، حال داد. بعدم حالا زیاد بد نگفت، آنچنان بی تربیتیم نیست، خب چیزیه که همه دارن دیگه!!! :riz481:

بالا