خودمونی

دیانا126

New member
به نظرت 290 انگیزه خودکشی رو تو آدم تقویت نمیکنههههههههههههههه
آخه لامصب فکر مارم بکن 290 چه نمره ای که آخه

helma22

New member
ﻭﻗﺘﯽ ﭼﺸﻢ ﺍﻣﯿﺪﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﻭ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻗﻮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺭﺍﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﺪﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺎﯾﺪﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﺮ ﻧﭙﺎﯾﺪ . . ..

hebe.nurse

New member
من که رسما با ارشد خداحافظی کردم

سلام دیاناااااا
اخه عزیزم اصلا تو کمتریییین اونا بهترییییین بازم باید امیدت به خدا باشه. میگن الخیر فی ما وقع. اگه قسمتمون باشه همه قبولیم اگه نه مث خیلیا با وجود نمره قبولی از فیلتر قسمت رد نمیشیم....
بیاین به جای استرس و ناامیدی و هر چی پارازیت دیگه اس ; برای همدیگه دعا کنیم که یقین دارم اونی که اون بالاس صدایی رو نشنیده نمیذاره:heart:

yas126

Member
سلام دیاناااااا
اخه عزیزم اصلا تو کمتریییین اونا بهترییییین بازم باید امیدت به خدا باشه. میگن الخیر فی ما وقع. اگه قسمتمون باشه همه قبولیم اگه نه مث خیلیا با وجود نمره قبولی از فیلتر قسمت رد نمیشیم....
بیاین به جای استرس و ناامیدی و هر چی پارازیت دیگه اس ; برای همدیگه دعا کنیم که یقین دارم اونی که اون بالاس صدایی رو نشنیده نمیذاره:heart:

افرین. یاد بگیر دیانا ببین کوچکترا چه حرفایی میزنن برعکس شده جا اینکه مادرس یادشون بدیم اونا دارن یادمون میدن

helma22

New member
سلام دیاناااااا

منم باهات موافقم هبه جون...به نظرمنم همین درسته...:smilies-azardl (113

بچه ناامیدنباشین...

helma22

New member
من امشب میرم یه جای خوب...برای همه ازته دل دعامیکنم...

همه برای همدیگه دعاکنیم...من شنیدم اینطوری دعابهتراجابت میشه...

من فعلا میرم دوستای گلم...:bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
من امشب میرم یه جای خوب...برای همه ازته دل دعامیکنم...

همه برای همدیگه دعاکنیم...من شنیدم اینطوری دعابهتراجابت میشه...

من فعلا میرم دوستای گلم...:bunnyearsmiley:

اوهوم معلومه بهتر مستجاب میشه مخصوصا بروبچ های این تاپیک که میدونم همه از ته دل قبولی دوستاشونو میخوان:riz304:

hebe.nurse

New member
خوشم میاد کسی نمیتونه به سوالات زبان گیر بده

خخخخخخخ واقعا
برا منکه فرقی نداشت
یاسی دیاناکجا ناپدید شد????
زینبم که دیشب بی خدافظی رفتتت
اینجاس که شاعر میگه هععععیییییییییی خدا:dadad4:

بالا