eeeeeeehsan
New member
سری مجهول!!
1. یه کار خیلی خوب برات پیدا شده شرط شون اینه با کت شلوار نارنجی بری سر کار، از خونه هم باید بپوشی قبول میکنی؟ مگه نارجی چشه؟؟ اگه خوب باشه آره میرم، چرا نه!!
2. تفاوت احسان واقعی با احسان مجازی چقدره؟ 5 درصد.
3. آخرین باری که نون گرفتی کی بود؟ تا حالا گرفتی؟ نه فقط تو نون گرفتی!! :65d6a5d6s: هفته گذشته بود فکر کنم.
4. هدفت از درس خوندن چیه؟ آغا من اعتراض دارم، سوالاتون داره چرت و پرت میشه!!! به جایی برسم، علمم بره بالا.
5. می تونی با یک کفش 20 سانتی راه بری؟
6. چندبار رفتی دندون پزشکی؟ 5،6 بار.
7. این تست های شخصیت شناسی رو دیدی؟ نظرت درباره شون چیه؟ درباره تو دُرستَـن؟ یادم نیست حقیقتش، ولی یه بارش رو یادم تا حدی درست بودند.
8. مهم ترین روز سال برات چه روزیه؟ نمیشه گفت، اکثر روزا مهمن، یجورایی روز مهم اصن ندارم.
9. احسان حوصله چه کاری رو هیچوقت نداره؟ کارای زورکی، کارایی که به وفق مرادم نیست، کارایی که امر بشه بهم، کارایی که دوست نداشته باشم.
10. قوانین زندگیت رو نام ببر... قانونام همه ی چیزایی هستند که بهشون اعتقاد دارم، مث اینکه همه دروغگوئن، پس هر حرفی رو میشنوی سریع باور نکن، چون واسه شناخت زمان لازمه. یکی دیگه اینکه همیشه کم پیدام، واسه همین میدونم دل کی بیشتر واسم تنگ میشه و واسه کی عزیزترم، یا کیا واسه اینکه کار دستم دارن بهم نیاز دارن. زیاد به کسی نزدیک نشم تا نه من وابسته بشم نه اون، نه خودم ضربه بزنم نه اون و...، فرق نمی کنه دختر پسرش. زیادن، خواستی یه چندتا مثال از خودت بزن من دستم بیاد چیو بگم.
11. از هم دانشگاهیات تو انجمن هستن؟ نه.
12. از دید تو رفاقت مثه چی می مونه؟ مث باده، هروقت خواستم همراش میشم، هروقتم نخواستم نمیشم.
13. یکی از حقایقی که تا همیشه بهش باور خواهی داشت چیه؟ چرا؟ همه دروغگوئن. چون وقتی یه حرفی رو از دهن یکی میشنوی سریع باور نکنی هیچ وقت گول نمیخوری، هیچ وقت ساده لوح نیستی، هیچوقت سریع دل نمیبندی، هیچوقت اعتماد به نفست پایین نمیاد و خیلی دلیل دیگه.. ولی خب باید یادم بگیریم که همیشه نیمه خالی لیوان طرف رو نبیـنیم، نیمه پرشم ببینیم، چون ممکنه بعد یه مدت بدبین شد.
14. اگر قرار باشه حقیقت رو بگی و یه چیز خیلی مهم رو از دست بدی این کارو میکنی؟ بستگی داره اون چیز مهم چی باشه.
15. چقدر خودت رو دوست داری؟ خودمو خیلی دوست دارم ولی زیاد خودم واسم مهم نیست.
16. چرا اکثر پسرا دوست دارن پدر زن پولدار داشته باشن؟ توهم دوست داری پولدار باشه؟ بدم نمیاد ولی معیارم اصلن این نیست.
17. وقتی میخوای از جایی داخل بشی اگه با خانمی همزمان بشه در رو باز میکنی و صبر میکنی اون اول وارد بشه یا اصلا محلش نمیزاری خودت میری تو؟ نه بابا، جنتـلمنم.
18. اگه یه بچه ی لوس از صبح تا شب بغل دستت باشه چی کار میکنی؟ حالا اگه اون بچه برادر زنت باشه عکس العملت چیه؟ من با بچه ها خیلی سازگارم، چون هم صبرم زیاده و هم بچه دوست دارم، ولی اگه اعصابم رو خیلی خورد کنه فرق نمیکنه کی باشه، پرتش می کنم بیرون.
19. نسبت به اعتقـــاداتت غیرتی هستی؟ اگه کسی دست بذاره رو اعتقاداتت و کمر به نابودی باورهات ببنده چکار میکنی؟ همیشه سعی میکنم اعتقادی رو که به اعتقاداتم اضافه می کنم با فکر و تحیقیق و سبک سنگینی زیاد باشه که 100 درصد قبولش داشته باشم تا کسی هیچوقت نتونه عوض کنه. روشون غیرتیم آره.
20. سه تا از بزرگترین اعتقاد هات رو بگـو؟ چـــرا بهشون اعتقاد داری؟ همه دروغگوئن، بعد از اون شکست رفاقتی واسم بوجود اومد و تا الآن خیلی تاثیرات خوبی رو ازش دیدم. از هر دست بدم از همون دست پس میگیرم، چون تجربش کردم. چیزی رو که واسه خودم می پسندم واسه دیگرانم بپسندم و وقتی هم چیزی رو دوست ندارم سرم بیاد یا از کسی ببـینم متعاقباً سر کسی نیارم و به کسی ارائه نکنم، حالا یا حرفه یا عمله.
21. اگه خودت بخوای یه ترانه بگی موضوعش رو چی میذاری؟ چرا؟ گل و بل بل و طبیعت و رود آب. چون دوست دارم.
22. بادبادک بلدی بسازی؟ بچه که بودی درست کردی؟ آره، آره.
23. تا حالا چند بار برای خواهرت کادو خریدی؟ چی خریدی؟ همون اندازه مامان اینا، همه چی بوده، عروسک و آرایشی بیشتر.
24. با خواهرت میری خرید؟ وقتی میخوای خودت یـا خواهرت چیزی بخرید؟ خرید عید رو معمولاً با خواهر و مامان میریم، خریدای مناسبتی رو با خواهر میریم، واسه خودمون بخوایم نه، خواهر با مامان میره بیشتر، منم تنها میرم. چون مثلاً واسه خرید یه لباس و یه شلوار ممکنه 45 دقه تو مغازه باشم، مشکل پسندم.
25. تا حالا شده به کسی رو بندازی و اون رد کنه؟ انتظارش رو داشتی؟ خیلی کم، آره رومو زمین انداختن. بعضیاشو انتظار داشتم بعضیاشو نداشتم.
26. تا چه حد این صندلی داغ با اون صندلی داغی که تو ذهنت بود شباهت داره؟ قبلش از صندلی داغتون تصوری نداشتم، چون گفتم هرچی هست میشینم و پا نمیشم. ولی خداییش سوالای تفکری زیاد پرسیدین.
27. امضای تمام افراد شرکت کننده در تاپیک رو مطالعه کـــن و 5 تا از با معنی ترین هاشون رو اینجا کـــپی کن... ولمون کن بابا.. مردونه من رو سوالا بالات خیلی وقت گذاشتم، اینو ارفاق کن.
28. به نظرت ارزششو داره که آدم بخاطر عشق خودش رو کوچیک کنه؟ بستگی داره عشقش ارزش کوچیک شدن و داشته باشه یا نه، ولی آره ارزش داره.
29. بهترين چيزی كه دوست داری داشته باشی چيه؟ آدم کاملی باشم، از هر لحاظ.
30. عاجزانه ترین درخواستت از خدا چی بوده؟ حدود 12 سال پیش مامانم بعلت زخم معده شدید بستری شد، عاجزانه از خدا خواستم شفاش بده و خوبم شد. کوچیک بودم، واسه خودم یه بسم الله قدرتی داشتم، مثل مشت قدرتی دیدی تو میتی کمان؟ D:
بچه ها من تازه رسیدم خونه، سرعتم واقعن افتضاست، مابقی رو صبح جواب میدم.