پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member

1. یه کار خیلی خوب برات پیدا شده شرط شون اینه با کت شلوار نارنجی بری سر کار، از خونه هم باید بپوشی قبول میکنی؟ مگه نارجی چشه؟؟ اگه خوب باشه آره میرم، چرا نه!!
2. تفاوت احسان واقعی با احسان مجازی چقدره؟ 5 درصد.
3. آخرین باری که نون گرفتی کی بود؟ تا حالا گرفتی؟ نه فقط تو نون گرفتی!! :65d6a5d6s: هفته گذشته بود فکر کنم.
4. هدفت از درس خوندن چیه؟ آغا من اعتراض دارم، سوالاتون داره چرت و پرت میشه!!! به جایی برسم، علمم بره بالا.
5. می تونی با یک کفش 20 سانتی راه بری؟ o_O پاشنه 20 سانتی؟ فکر کنم آره، ولی نه مسافت طولانی.
6. چندبار رفتی دندون پزشکی؟ 5،6 بار.
7. این تست های شخصیت شناسی رو دیدی؟ نظرت درباره شون چیه؟ درباره تو دُرستَـن؟ یادم نیست حقیقتش، ولی یه بارش رو یادم تا حدی درست بودند.
8. مهم ترین روز سال برات چه روزیه؟ نمیشه گفت، اکثر روزا مهمن، یجورایی روز مهم اصن ندارم.
9. احسان حوصله چه کاری رو هیچوقت نداره؟ کارای زورکی، کارایی که به وفق مرادم نیست، کارایی که امر بشه بهم، کارایی که دوست نداشته باشم.
10. قوانین زندگیت رو نام ببر... قانونام همه ی چیزایی هستند که بهشون اعتقاد دارم، مث اینکه همه دروغگوئن، پس هر حرفی رو میشنوی سریع باور نکن، چون واسه شناخت زمان لازمه. یکی دیگه اینکه همیشه کم پیدام، واسه همین میدونم دل کی بیشتر واسم تنگ میشه و واسه کی عزیزترم، یا کیا واسه اینکه کار دستم دارن بهم نیاز دارن. زیاد به کسی نزدیک نشم تا نه من وابسته بشم نه اون، نه خودم ضربه بزنم نه اون و...، فرق نمی کنه دختر پسرش. زیادن، خواستی یه چندتا مثال از خودت بزن من دستم بیاد چیو بگم.
11. از هم دانشگاهیات تو انجمن هستن؟ نه.
12. از دید تو رفاقت مثه چی می مونه؟ مث باده، هروقت خواستم همراش میشم، هروقتم نخواستم نمیشم.
13. یکی از حقایقی که تا همیشه بهش باور خواهی داشت چیه؟ چرا؟ همه دروغگوئن. چون وقتی یه حرفی رو از دهن یکی میشنوی سریع باور نکنی هیچ وقت گول نمیخوری، هیچ وقت ساده لوح نیستی، هیچوقت سریع دل نمیبندی، هیچوقت اعتماد به نفست پایین نمیاد و خیلی دلیل دیگه.. ولی خب باید یادم بگیریم که همیشه نیمه خالی لیوان طرف رو نبیـنیم، نیمه پرشم ببینیم، چون ممکنه بعد یه مدت بدبین شد.
14. اگر قرار باشه حقیقت رو بگی و یه چیز خیلی مهم رو از دست بدی این کارو میکنی؟ بستگی داره اون چیز مهم چی باشه.
15. چقدر خودت رو دوست داری؟ خودمو خیلی دوست دارم ولی زیاد خودم واسم مهم نیست.
16. چرا اکثر پسرا دوست دارن پدر زن پولدار داشته باشن؟ توهم دوست داری پولدار باشه؟ بدم نمیاد ولی معیارم اصلن این نیست.
17. وقتی میخوای از جایی داخل بشی اگه با خانمی همزمان بشه در رو باز میکنی و صبر میکنی اون اول وارد بشه یا اصلا محلش نمیزاری خودت میری تو؟ نه بابا، جنتـلمنم.
18. اگه یه بچه ی لوس از صبح تا شب بغل دستت باشه چی کار میکنی؟ حالا اگه اون بچه برادر زنت باشه عکس العملت چیه؟ من با بچه ها خیلی سازگارم، چون هم صبرم زیاده و هم بچه دوست دارم، ولی اگه اعصابم رو خیلی خورد کنه فرق نمیکنه کی باشه، پرتش می کنم بیرون.
19. نسبت به اعتقـــاداتت غیرتی هستی؟ اگه کسی دست بذاره رو اعتقاداتت و کمر به نابودی باورهات ببنده چکار میکنی؟ همیشه سعی میکنم اعتقادی رو که به اعتقاداتم اضافه می کنم با فکر و تحیقیق و سبک سنگینی زیاد باشه که 100 درصد قبولش داشته باشم تا کسی هیچوقت نتونه عوض کنه. روشون غیرتیم آره.
20. سه تا از بزرگترین اعتقاد هات رو بگـو؟ چـــرا بهشون اعتقاد داری؟ همه دروغگوئن، بعد از اون شکست رفاقتی واسم بوجود اومد و تا الآن خیلی تاثیرات خوبی رو ازش دیدم. از هر دست بدم از همون دست پس میگیرم، چون تجربش کردم. چیزی رو که واسه خودم می پسندم واسه دیگرانم بپسندم و وقتی هم چیزی رو دوست ندارم سرم بیاد یا از کسی ببـینم متعاقباً سر کسی نیارم و به کسی ارائه نکنم، حالا یا حرفه یا عمله.
21. اگه خودت بخوای یه ترانه بگی موضوعش رو چی میذاری؟ چرا؟ گل و بل بل و طبیعت و رود آب. چون دوست دارم.
02.gif

22. بادبادک بلدی بسازی؟ بچه که بودی درست کردی؟ آره، آره.
23. تا حالا چند بار برای خواهرت کادو خریدی؟ چی خریدی؟ همون اندازه مامان اینا، همه چی بوده، عروسک و آرایشی بیشتر.
24. با خواهرت میری خرید؟ وقتی میخوای خودت یـا خواهرت چیزی بخرید؟ خرید عید رو معمولاً با خواهر و مامان میریم، خریدای مناسبتی رو با خواهر میریم، واسه خودمون بخوایم نه، خواهر با مامان میره بیشتر، منم تنها میرم. چون مثلاً واسه خرید یه لباس و یه شلوار ممکنه 45 دقه تو مغازه باشم، مشکل پسندم.
25. تا حالا شده به کسی رو بندازی و اون رد کنه؟ انتظارش رو داشتی؟ خیلی کم، آره رومو زمین انداختن. بعضیاشو انتظار داشتم بعضیاشو نداشتم.
26. تا چه حد این صندلی داغ با اون صندلی داغی که تو ذهنت بود شباهت داره؟ قبلش از صندلی داغتون تصوری نداشتم، چون گفتم هرچی هست میشینم و پا نمیشم. ولی خداییش سوالای تفکری زیاد پرسیدین.
27. امضای تمام افراد شرکت کننده در تاپیک رو مطالعه کـــن و 5 تا از با معنی ترین هاشون رو اینجا کـــپی کن... ولمون کن بابا.. مردونه من رو سوالا بالات خیلی وقت گذاشتم، اینو ارفاق کن.
smiliess%20(3).gif

28. به نظرت ارزششو داره که آدم بخاطر عشق خودش رو کوچیک کنه؟ بستگی داره عشقش ارزش کوچیک شدن و داشته باشه یا نه، ولی آره ارزش داره.
29. بهترين چيزی كه دوست داری داشته باشی چيه؟ آدم کاملی باشم، از هر لحاظ.
30. عاجزانه ترین درخواستت از خدا چی بوده؟ حدود 12 سال پیش مامانم بعلت زخم معده شدید بستری شد، عاجزانه از خدا خواستم شفاش بده و خوبم شد. کوچیک بودم، واسه خودم یه بسم الله قدرتی داشتم، مثل مشت قدرتی دیدی تو میتی کمان؟ D:

بچه ها من تازه رسیدم خونه، سرعتم واقعن افتضاست، مابقی رو صبح جواب میدم.

SH!LA

New member
4. هدفت از درس خوندن چیه؟ آغا من اعتراض دارم، سوالاتون داره چرت و پرت میشه!!! به جایی برسم، علمم بره بالا.

10. قوانین زندگیت رو نام ببر... قانونام همه ی چیزایی هستند که بهشون اعتقاد دارم، مث اینکه همه دروغگوئن، پس هر حرفی رو میشنوی سریع باور نکن، چون واسه شناخت زمان لازمه.

اول اینکـه سوال های ما چرت و پرت نیست! بگـو بلد نیستم دُرست جواب بدم...! :New (6):

دوم اینکـه... پس باید بیشتر به جنبه سرگرمی و خنده به این جواب هات نگاه کنیم و بدونیم که سوال های جدا از طنز و جدی رو هم دروغ گفتی.

biologisst

New member
اول اینکـه سوال های ما چرت و پرت نیست! بگـو بلد نیستم دُرست جواب بدم...! :New (6):

دوم اینکـه... پس باید بیشتر به جنبه سرگرمی و خنده به این جواب هات نگاه کنیم و بدونیم که سوال های جدا از طنز و جدی رو هم دروغ گفتی.

اووووووف.....اینجور که سه بار توی سوال هاش گفته "همه درغگوئن"...یدفعه از خودم ترسیدم.:ph34r-smiley:
خیلی جاها راس میگه توی نت نمی شه اعتماد کرد.
ولی خیلی سخته آدم در دنیای حقیق کسی بهش دروغ بگه.فک کنم یا امشب خورده تو پرش .....یا کلا حال نداره!
به هر حال به خودت نگیر شیلا جون....:riz304:

SH!LA

New member
اووووووف.....اینجور که سه بار توی سوال هاش گفته "همه درغگوئن"...یدفعه از خودم ترسیدم.:ph34r-smiley:
خیلی جاها راس میگه توی نت نمی شه اعتماد کرد.
ولی خیلی سخته آدم در دنیای حقیق کسی بهش دروغ بگه.فک کنم یا امشب خورده تو پرش .....یا کلا حال نداره!
به هر حال به خودت نگیر شیلا جون....:riz304:

نـه... من روی حرف خودش که چند جائی گفته همه دروغگـو هستن،میگم یعنی خودش هم داره دروغی جواب میـده؟! آخه این سوال ها و جواب ها چیزی نیست که آدم دروغ بگـه... :33:

توی نت نمیشه به همه اعتمـاد کرد، و نمیشه به همه بی اعتمـاد بود.

من یکی از بهترین دوست هام رو توی همین محیط پیدا کردم. خیلی دختر خوب و خانومی هست؛ یعنی دوستی مون به محیط حقیقی هم رسیـده.

SH!LA

New member
احســان یا من با این سوال ها موفق شدم عصبانیت کنم...!

یــا عصبانی بودی از چیزی یـا کسی...

در هر دو صورت عصبانیت و خشمت از پشت همین نوشته بدجوری ترسنــاک و ناراحت کننده ست. امیدوارم از دست من نباشه... :dadad4:
.
.
.
.
.
.
.

ته دلم از اینکه بفهمم من عصبانیت کردم خوشحال میشم...! بالاخره به هدف رسیدم...! :whistle:

:riz481:

biologisst

New member
نـه... من روی حرف خودش که چند جائی گفته همه دروغگـو هستن،میگم یعنی خودش هم داره دروغی جواب میـده؟! آخه این سوال ها و جواب ها چیزی نیست که آدم دروغ بگـه... :33:

توی نت نمیشه به همه اعتمـاد کرد، و نمیشه به همه بی اعتمـاد بود.

من یکی از بهترین دوست هام رو توی همین محیط پیدا کردم. خیلی دختر خوب و خانومی هست؛ یعنی دوستی مون به محیط حقیقی هم رسیـده.

آره منم یه کم حس کردم یبارم توی جواب سوالاش که پرسیدن حقیقت و صادقانه جواب میدی با شوخی گفت....شک کردم به صداقتش. البته بچه خوبیه به خودش نگیره ;)
متاسفانه چون اکثر آدما توی نت خودشون نیستن آدم میترسه... . منم یبار به پستم از این آدمای ناتو خورده دیگه مارگزیده شدم.خدا کنه به کسی آدم لاابالی نیفته. ولی خب مطمئنا نباید همه رو به یه چشم دید.
واقعا آدم باید خوش شانس باشه که بتونه دوست خوبشو توی نت پیدا کنه .خیلی خوشحالم واست....ایشالا که این دوستی خوب و قشنگتون ادامه داشته باشه:riz304:..

biologisst

New member
احســان یا من با این سوال ها موفق شدم عصبانیت کنم...!

یــا عصبانی بودی از چیزی یـا کسی...

در هر دو صورت عصبانیت و خشمت از پشت همین نوشته بدجوری ترسنــاک و ناراحت کننده ست. امیدوارم از دست من نباشه... :dadad4:
.
.
.
.
.
.
.

ته دلم از اینکه بفهمم من عصبانیت کردم خوشحال میشم...! بالاخره به هدف رسیدم...! :whistle:

:riz481:

عـــاشــقتـــم شیلا که از یه موضوع تلخ میتونی یه چیز خوب بکشی بیرون....آورین:smiliess (3):

SH!LA

New member
واقعا آدم باید خوش شانس باشه که بتونه دوست خوبشو توی نت پیدا کنه .خیلی خوشحالم واست....ایشالا که این دوستی خوب و قشنگتون ادامه داشته باشه:riz304:..

ممنــون عزیــزم :riz304:

توی این محیط های علمی راحت تر میشه دوست های خوب پیـدا کرد. چون دوستی مون دقیقـاً توی محیطی علمی مثل اینجـا شکل گرفت.

به نظرم محیطی که توش آشنا میشی و مهم تر از اون سطح تحصیلات خیلی تعیین کننده ست.

حالا کسی خاطره ای... سوتی ای داره تعریف کنه؛ دور هم خوش باشیـم. :4d564ad6:

biologisst

New member
من که چیزی یادم نمیاد فعلا.....حال تایپیدنم ندارم دیانا جون تو چی ؟ شیلا خودت چیزی یادته بوگو عزیزم...

منم یه نوشته از وایبرم دارم بیارم هرچند شاید واستون تکراری باشه ولی خیلی جالبه

گفتم غم تو دارم!
گفتا درک دوباره!
گفتم که ماه من شو!
با شست داد اشاره
گفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا!
بد ریخت بد قواره!
گفتم دچار عشقم!
گفتا بمير دوباره ! گفتم وکیلم آیا؟
گفتا که راااا نداره!
گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!
گفتا عجیجم! عجقم!،آره! آره!آره!

:tonguesmiley:

SH!LA

New member
گفتم غم تو دارم!
گفتا درک دوباره!
گفتم که ماه من شو!
با شست داد اشاره
گفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا!
بد ریخت بد قواره!
گفتم دچار عشقم!
گفتا بمير دوباره ! گفتم وکیلم آیا؟
گفتا که راااا نداره!
گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!
گفتا عجیجم! عجقم!،آره! آره!آره!

:tonguesmiley:

:25r30wi: :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
به قول فرناز آی آی آی... کُری دیدم چندتاییاااااا این لابه لا.. حـواستونو جمع کنید از چشم داور پنهون نمی مونه!!!! :New (6):

SH!LA

New member
یه استادی داشتیم که سنش زیاد بود و سرکلاس هر کسی که دیر میرسید و بین درس دادنش وارد میشد؛ خیلی عصبانی میشد.

طوری که بعضی وقت ها دخترا با بغض و گاهی چند قطره اشک روی صندلی هاشون مینشستن. پسرا هم که کلاً بیخیـال...! :riz481:

یکبار خود استاد به یکی از دخترها که توی سالن دیده بودش گفته بود که چند دقیقه ای دیر میـام. از قضـا اون دختر یکی از دوستای من بود و بهم گفت؛ منم گفتم اصلاً به کسی نگـو. خلاصه... هماهنگی های لازم برای آزار شروع شد!

با چند تا از بچه ها هماهنگ کردیم؛ و شدیم تیم مردم آزار اون روز...! :whistle:

زودتر از ساعت رفتیم و در رو بستیم و دوربین گوشی رو روشن کردیم به سمت در؛ و در سکوت به انتظار نشستیم.

هر دفعه یکی با ترس و لرز و البته تعجب که چرا زود شروع شده میومد داخل و قیافش دیدنی بود. بعد هم که میدیدن سرکار بودن یه کمی فحش نثار ما میکردن و خودشون هم میومدن تو تیم مـا...! اون روز کلی خندیدیم... :25r30wi:

biologisst

New member
یه استادی داشتیم که سنش زیاد بود و سرکلاس هر کسی که دیر میرسید و بین درس دادنش وارد میشد؛ خیلی عصبانی میشد.

طوری که بعضی وقت ها دخترا با بغض و گاهی چند قطره اشک روی صندلی هاشون مینشستن. پسرا هم که کلاً بیخیـال...!

یکبار خود استاد به یکی از دخترها که توی سالن دیده بودش گفته بود که چند دقیقه ای دیر میـام. از قضـا اون دختر یکی از دوستای من بود و بهم گفت؛ منم گفتم اصلاً به کسی نگـو. خلاصه... هماهنگی های لازم برای آزار شروع شد!

با چند تا از بچه ها هماهنگ کردیم؛ و شدیم تیم مردم آزار اون روز...! :whistle:

زودتر از ساعت رفتیم و در رو بستیم و دوربین گوشی رو روشن کردیم به سمت در؛ و در سکوت به انتظار نشستیم.

هر دفعه یکی با ترس و لرز و البته تعجب که چرا زود شروع شده میومد داخل و قیافش دیدنی بود. بعد هم که میدیدن سرکار بودن یه کمی فحش نثار ما میکردن و خودشون هم میومدن تو تیم مـا...! اون روز کلی خندیدیم... :25r30wi:

ای مردم آزار.....چقده شماها شوخی هاتون شیک و داغون بوده...ههه
619120_sarcastic.gif

من اگه توی گروهتون بودم که هیچ خیلی می چسبید ولی اگه از فریب خوردگان بودم شخصا از خجالتتون درمیومدم....
295119_qrrr1s5w5a2lfyba.gif

biologisst

New member
به قول فرناز آی آی آی... کُری دیدم چندتاییاااااا این لابه لا.. حـواستونو جمع کنید از چشم داور پنهون نمی مونه!!!! :New (6):

الانه تو داوری مثلا؟ عایا؟!!!
یا که شخص مجلوس بر صندلی عایا؟ :smiliess (11):
کری مون کجا بود؟!!! وا...نصفه شبه پاسبانی میده.....عجبا!:ph34r-smiley:

SH!LA

New member
به قول فرناز آی آی آی... کُری دیدم چندتاییاااااا این لابه لا.. حـواستونو جمع کنید از چشم داور پنهون نمی مونه!!!!

ای مردم آزار.....چقده شماها شوخی هاتون شیک و داغون بوده...ههه
من اگه توی گروهتون بودم که هیچ خیلی می چسبید ولی اگه از فریب خوردگان بودم شخصا از خجالتتون درمیومدم....

کُری دیدی؟! خُب درست دیدی... ما هم نخواستیم پنهان بمونه؛ داور خوب نگاه کنه ببینم چی کار میتونه بکنـه!! :65d6a5d6s:

:25r30wi:

بودی که قطعـاً کلی حال میکردیم... ولی خدا رحم کرده که تو جمع فریب خورده ها نبودی؛ بزنی شِـت و پِـت کنی مـا رو...! :25r30wi:

SH!LA

New member
آخــی... یــادش بخیـــر.

یه استاد آزمایشگاه هم داشتیم که گفته بود هر کسی دیر برسه، باید هفته بعد همه رو مهمون کنـه و یه خوراکی بیـاره.

از شانس منم این آزمایشگاه ساعتش طوری بود که من باید بعد از تموم شدن کلاسی که ساعتش نزدیک شروع این آزمایشگاه بود؛ به خودم موشک می بستم تا بتونم دقیق سر وقت برسم.

استاد هم فهمیده بود و اکثر اوقات راس ساعت و بدون چند دقیقه تاخیر شروع به درس میکرد...! :65d6a5d6s:

یکبار که نوبتم بود که بچه ها رو مهمون کنم؛ هندونه بـردم. :25r30wi:

یعنی به قدری اون روز خندیدیم و ضایع هندونه خوردیم که نگــو... عکساشو میبینم اشکم در میاد از خنده... :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member

تو عروسی خودت چطوری میرقصی؟سنگین و خجالتی؟جوگیرو تکنو و ازین حرکتای جدید؟ معمولی به سمت خجالتی. از همین قرای معمولی. هدبنگ هم میزنم D:
خدایی توعمرت ایقد جواب پس داده بودی؟ نه خدایی.
احساس میکنی داری خودتوبیشترمیشناسی نه؟ آره خیلی.
روصندلی کنکورارشدبیشترفکرکردی یاصندلی داغت؟ صندلی داغت. D:
شب اول قبرچیکارمیکنی بنظرت؟ هیچی، محفل میگیریم با فرشته ها، بزن و بخون هوووو هوووو
726019_dancegirl2.gif
D:
دوس داری کسی اون شب بالاسرت بیدارباشه؟ نه بابا، من از مرگ و شب اول و آخر قبر و قیامت و اینا نمی ترسم، هرچی پیش آید خوش می آید آی اَم شـُـر. D:
تاحالاباماشین حیوون زیرگرفتی؟ نه، ولی یه بار با موتور رفتم یه گربه رو زیر گرفتم مُرد!!! بعد 2 ساعت رفتم سراغش دیدم نیست، اونجا بود که پی برد میگن گربه 7 تا جون داره راسته. D:
آخرین بارکه مامان بزرگ مرحومت رودیدی چی بهت گف؟ هیچی، پسته جیبم کرد گفت بخور بخور..
کدوم شهرای ایرانودوس داری ببینی اما تاحالانرفتی؟ نـور.
سوغاتی کدوم شهرخوشمزه تره؟ بجز یزد گز اصفهانم اصلی درجه یکش خوشمزست. آش دوغم سرعین خوردم بد نبود. آش آبادانیم خوبه.
چیزای شیرینوبیشتردوس داری یاترش یا تلخ؟ هرسه، خوش طبعم. ولی شیرینی یکم بیشتر.
وقتی داری فحش میدی چقد فکرمیکنی؟ اندازه اینکه دارم به کی فحش میدم که حواسم باشه یه وقت چیز بدی نگم زشت باشه، و یا یهو طرف خودی باشه یه وقت فحشی ندم بگن پاستوریزست!! D:
دوس داری خانومتم تو یه گروه 6نفره با5تاپسر باشه؟بره خونشون بیان خونشون؟! :65d6a5d6s: خودتون شاهدین که چقدر فکرش منحرفه، اونوقت میگن پسرا منحرفن!!! P: بابا نا سلامتی زن میخوام بگیرم نه خدایی نکرده اسلات!!
اگه بفهمی الهام دوس پسر داره چیکارمیکنی؟مث این داداش روشن فکرا برخوردمیکنی یا...؟توضیح بده؟ غلط کرده، خرخرشو میجوم!! >_<
اگه پسره آدم حسابی نباشه ولی الهام دوسش داشته باشه و هرکارکنی بیخیال نشه چىکارمیکنی؟ میرم سراغ پسره میگم یا خودتو از تو فکرش حذف می کنی یا من تو از رو زمین حذف!!
تاحالاقسمی خوردی که پاش نایستی؟ نه، زیادم آدم قسمی نیستم.
نظرت درباره اوناکه پدرمادرشونو خونه سالمندان میذارن چیه؟خودتم اینکارومیکنی؟؟ نه اصلن، کاملن مخالف. مرگ بر اینطور آدمایی.
چن بار سجده شکرکردی بجز نماز واجب؟ تقریباً هرروز.
شده یه گناهی روانجام بدی و یادخداباشی؟حس کنی خداداره نگات میکنه؟چقدخجالت کشیدی اون لحظه؟ همیشه.
من ازتاپیک برم چقد ناراحت میشی؟! خدایی میخوای بری؟؟ کی؟؟ تو این ماه نرو، مرداد برو من دست و بالم بازتر باشه میخوام کل سایتو شیرینی بدم.
359421_LaieA_048.gif

چن بار رفتی مشهد؟دوس داری بازم بری؟چرا؟ 5،6 بار، آره چرا نه. خشـه. D:
چقد به جن اعتقاد داری؟ 100 درصد.
چراشنبه واسه ما اول هفته وکاره اما واسه بقیه روزاستراحته؟ خو اون بقیه یحتمل خارجین، چون یکشنبشون تعطیله. D:
بنظرت روزی که امام زمان ظهورکنه اگه زنده باشی کجایی؟ زیر لحاف، جمعه ها روز خوابه آخه. :)
اگه بگن امروز ظهورکرده باورمیکنی؟چیکارمیکنی بعدش؟ وای میایستم ببیـنم bbc اعلام میکنه یا نه، اگه صحت داشت هیچی دیگه صبر می کنم ببیـنم دستور از بالا چی میاد. ;))
چرا اینقد فکرمیکنی؟خودتو مشغول کنی کمترفکروخیال میادسراغت.: آره میدونم، به زودی ایشالا..
غول چراغ جادو روببینی چی میگی بهش؟ اول سلام می کنم، بعد دست میدم، بعد آرزومو میگم بهش D:
روزی چن بارمیگی خدایاشکرت؟ اکثر روزا، دو سه بار. بعضی وقتا هم یادم میره.
بجزماه رمضون چن روز درسال نمازصبحت قضا نمیشه؟ زیر نمیشه رو باید خط میکشیدی نکشیدی من بجات کشیدم، سوالت فریبنده بود. D: میانگین سالی 10 بار نماز صبحم قضا میشه.

برا امروزبسه خسته نباشی:)خیلی اذیتت میکنیم فک کنم نوعی چوب خداباشه...ما برای پاک کردن گناهانت نازل شدیم!
تازه کجاشو دیدی!!
24.gif

آسمون

New member
شیلاو فرنازعزیز با شوخیاو خاطره هاوسوتیاتون حال میکنم خععلی...منم فردا فک میکنم چیزی یادم اومدمیگم...

بالا