پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
آخه پسرخوب یکم فکرکن روسوالا...من که نگفتم بچه فلجومیذارن توبغلت!!!میخاسم عکس العملتوبگی که نگه میدارین بچه رو یاسقطش میکنین؟
مثلازرنگ بازی درمیاری که ج ندی؟
بند پ:پارتی بازی
سوالاهم خیلی خوبه جناب عالی خسته شدی آقا..خدایی یه مقایسه کن باسوالای خودت ببین کدومش خوبه؟!
اونی که گفته دخترامو دوس دارن سرکارت گذاشته...نازی:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ا

- - - Updated - - -

آخه پسرخوب یکم فکرکن روسوالا...من که نگفتم بچه فلجومیذارن توبغلت!!!میخاسم عکس العملتوبگی که نگه میدارین بچه رو یاسقطش میکنین؟
مثلازرنگ بازی درمیاری که ج ندی؟
بند پ:پارتی بازی
سوالاهم خیلی خوبه جناب عالی خسته شدی آقا..خدایی یه مقایسه کن باسوالای خودت ببین کدومش خوبه؟!
اونی که گفته دخترامو دوس دارن سرکارت گذاشته...نازی:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ا

biologisst

New member
271.اهل نوشتن حرفای دلت هستی؟ اصن اهل نوشتن هستی؟
272. وبلاگ نویس هستی؟ وبلاگ خون چطور؟چجور وبلاگایی رو میخونی؟ خودت وبلاگ اگر داری در مورد چیه اگر نداری دوست داری بزنی علاوه بر اون سایتت یا نه؟
273. وقتی بیخوابی و گرسنگی داشته باشی حالت تهوع بهت دست میده؟ اکثر آدما اینجورین بنظرت علتش چی میتونه باشه؟
274. اهل نذر و نیاز هستی؟ اهل اینکه واسه نمره خوب و یا قبولی توی هر امتحانی نذر کنی چی؟
275. اگر دختر بودی چه جور اخلاقی داشتی؟ خودتو تصور کن وتوصیفش کن
276. بنظرت برادر خوب با خواهر خوب مثل هم هست؟از لحاظ اخلاقی و خصوضیت هاشون چه فرق و چه شباهتی به هم دارن؟
277. اهل مچ انداختن و کشتی گرفتن هستی؟پایه اش هستی اگر توی جمع پیش بیاد؟
278. بنظرت اخلاق پسرا چجوری و تحت چه عامل هاایی میشه که عوض میشه؟ از چه سنی دیگه اخلاق و روحیاتشون به سختی تغییر می کنه؟
279. چه افکار و تصمیماتی باعث شد که تو رو از دبیرستان عوض کنه؟ بنظرت احتمال داره بازم عوض بشی؟
280. با بابات روزانه چقدر حرف می زنی؟ باهاش سر چی حرف می زنی؟ اهل مشورت گرفتن ازش هستی؟
281. مامانت تو رو بیش تر از خواهرت دوست داره و خواهرت باباتو یا برعکس؟یا هیچ کدوم چرا؟
282. اگر یه اتفاق واسه اعضای خانواده بیفته و تو توی سفر باشی چکار می کنی؟
283. چند تا دوست داری که از نظر فکری و اخلاقی شبیه ات هستن؟چندتاشون خیلی باهات فرق دارن؟
284. تو بیش تر اثر میزاری روی دوستات یا اونا روی تو ؟ چطوری؟
285. اگر قرار باشه از لحاظ مادی به یه قشر ضعیف جامعه کمک کنی کدومو انتخاب می کنی؟ یه زندانی مالی بیگناه؟ یه رفتگر؟یه دختر که جهیزیه نداره؟ خرج و هزینه عروسی یه عروس داماد؟ یه نفر که بیکاره و کار نداره؟به دوستت؟ به خانوادت؟به مسجد محله؟ به یتیم های بی سرپرست؟ به سرطانی ها؟به یه روستا که مدرسه نداره؟به کسی از اقوامتون که به پول احتیاج داره؟یا خودت خرجش می کنی و بعدش میگی گوربابای نیازمند؟
286. چند تومن کارتو راه میندازه تا بتونی به همه ی اون بالایی ها کمک کنی؟
287. بین ثروت و قدرت کدومو انتخاب می کردی؟
288. اگر یه داداش عین خودت داشتی بهش چه نصیحتی می کردی؟
289. اگر یه خواهر عین ماها داشتی چه نصیحتی بهش می کردی؟
290. بیشتر دوست داری جواب بدی یا بپرسی؟
291. دوست داری انتخاب کنی چیزی رو یا برات انتخاب کنن؟
292. کدوم عدد را دوست داری؟چرا؟
293. از شغل های پرحادثه و خطرناک چند تاشونو نام ببر. دوس داشتی یکی از این کارا رو داشتی؟ یا میونه ات با خطر جور نیست؟
294. از چی بیشتر وحشت داری؟ مثل نقطه ضعف...بعضیا تاریکی بعضیا ارتفاع بعضیا تنهایی تو کدوم؟
295. بنظرت توی کار تخصص مهمتره یا تعهد؟چرا؟
296. از چه جور آدمایی سعی می کنی دوری کنی؟ (یه قدم اون ور تر از بد اومدنه!)
297. وقتی با بقیه دعوات میشه یا سوتفاهم کی زودتر اتعراف می کنه به اشتباه خودش؟
298. وقتی بفهمی توی بحث و حرفی در یه جمع حق با طرف مقابله و تو از اول روی حرف خودت پافشاری می کردی ...حق رو میدی بهشون یا بازم میخوای روی نظر خودت که میدونی حالا درست نیست وایستی؟ اگر پیش نیومده باشه در نظر بگیر که چه کار می کنی؟
299. الانه دوست داشتی به کدوم سن برگردی و یا کدوم سن رو داشته باشی؟(حالا بگذریم که هر کس دوست داره همین سن رو داشته باشه )
300. بنظرت وقتی پیر میشی جووونا بهت چقدر احترام میزارن؟
301. منظورت از این که کتاب میخونی تا دایره لغاتت زیاد بشه یعنی چی؟
302. از کجا میشه فهمید ته دل آدما رو؟
303. ازدواج از نظر عقاید تو؟ سنتی یا مردنیته؟ یا متوسط؟ چجوری؟
304. چجوری میخوای وقتی همسر آیندت رو انتخاب کنی بفهمی فقط محبت تو توی دلشه نه کس دیگری مثلا 1 درصد حتی علاقه و خاطرات دوست پسر سابقش؟
305. اهل قهر کردن هستی؟ یا کسی باهات قهر می کنه؟ چجوری آشتی می کنین تو پا پیش میزای یا اون؟ یا هر کسی که تقصیر کار بوده؟
306. بنظرت کدوم تیم توی جام جهانی امسال تونت خیلی حرفه ای بازی کنه؟
307. کدوم گل جام جهانی بیش تر بهت چسبید؟
308. والیبال ایران رو بیش تر دوست داری یا فوتبال رو؟
309. بنظرت چرا فوتبال ارزشش بیش تر از بقیه ی ورزش هاست؟
310. چقدر به تاریخ علاقه داری؟
311. تاریخ کدوم کشور رو بیش تر دوست داری؟
312. اگر بخواهی کسی رو بکشی از چه روشی استفاده می کنی؟ ( نمیخواد فکر کنی واقعا میخوای یکی رو بکشی!)
313. اگر می گفتن می تونی یکی از شخصیت های تاریخی رو نابود کنی کدوم شخصیت بود؟
314. اگر کسی دلت رو بشکونه چقدر طول می کشه تا ببخشیش؟
315. اهل کینه هستی یا نه؟چجوره؟ چرا؟
316. بنظرت خودتون توی جمع پسرها اگر یکی بهت نارو بزنه (جدای از اون دوستت که دهنش چفت وبست نداره و هعی مجبوری ببخشیش)میتونی ببخشیش؟ و بیخیال گذشته بشی؟
317. اگر کسی بهت نارو زد میتونی بعد از بخشش مثل قبل بهش اعتماد کنی؟
318. اگر اعتمادت از یه نفر سلب بشه دیگه اعتماد گذشته تو میتونی بهش داشته باشی ؟
319. پسرها توی دوستی و رفاقتشون چه فرقی با دخترها دارن؟
320. بنظرت یه دوست غریبه بهتره بهش تکیه کنی یا یه فامیل نه چندان دوست؟
321. شده کاری کنی برخلاف عقایدت؟اگر مجبور باشی چطور؟؟
322. از دید بقیه ی فامیل چه جور بچه ای هستی؟خودتو از دید اون ها شرح بده
323. توی نوشتن انشاهای دوران دبستان و راهنمایی همیشه حرف کم میاوردی یا نوشتنت خوب بود؟
324. توی جمع دوستات باشخصیت بنظر میایی یا بی شخصیت و سبک؟
325. با رفیق های بی شخصیت هم می پری؟واقعا دوسشون داری یا مجبوری؟
326. بیش تر کجا با دوست هات آشنا میشی و یه دوستی صمیمی ایجاد میشه؟
327. چون مثل خودت و شبیه خصوصیت و روحیات خودت نتونستی پیدا کنی با کسی صمیمی نمیشی یا فقط چون اون یبار رفاقت صمیمی بهت لطمه زد؟
328. شده تا حالا یکی از دوستات توی یه مساله از تو سرتر باشه؟(بالاتر)
329. با دوست های آروم و ساکتت برخوردت چطوره؟
330. وقتی کسی باهات حرف میزنه فکر میکنی جوابشو چی بدی یا گوش میدی به حرفاش؟ یا همزمانه؟ چجوریاس؟
331. با مادرت سر مسائل روزمره چقدر حرف میزنی؟ حرف حرف مادره یا پدر یا تو؟
332. شده تا حلا تو روی پدرت وایستی؟
333. مادرتو همین جوری که توی سایت گفتی صداش میکنی؟ باباتو چجوری صدا می کنی؟
334. وقتی یکی خودشو میگیره و با آدم گرم نیست بهش حق میدی واسه روحیاتش یا اینکه میگی اهه چه آدم گنده دماغیه؟
335. آدم موفق توی زندگی چه خصوصیاتی رو داره؟ چکار کرده که موفقه؟ تو هم میتونی یکی از همونا باشی؟ خودت تنهایی میتونی یا باید با کمک اطذافیان میشه به این نقطه ی موفقیت رسید؟
336. خوشبخت همون موفقه؟ یا نه؟ چرا؟
337. آدمی که وسط زندگی همه چیشو می بازه علتش چیه؟
338. به کم باکیفیت قانعی یا به زیاد خوب و متوسط؟
339. به دعا کردن اعتقاد داری؟ چقدر؟توی دعاهات واسه کی ها دعا میکنی؟ واسه چه چیزایی؟ اول واسه چی دعا میکنی؟
340. با توجه به سوالایی که ازت پرسیدم یه سوال به جای من از خودت بپرس و جوابشو بده.

دیانا126

New member
271.اهل نوشتن حرفای دلت هستی؟ اصن اهل نوشتن هستی؟
272. وبلاگ نویس هستی؟ وبلاگ خون چطور؟چجور وبلاگایی رو میخونی؟ خودت وبلاگ اگر داری در مورد چیه اگر نداری دوست داری بزنی علاوه بر اون سایتت یا نه؟
273. وقتی بیخوابی و گرسنگی داشته باشی حالت تهوع بهت دست میده؟ اکثر آدما اینجورین بنظرت علتش چی میتونه باشه؟
274. اهل نذر و نیاز هستی؟ اهل اینکه واسه نمره خوب و یا قبولی توی هر امتحانی نذر کنی چی؟
275. اگر دختر بودی چه جور اخلاقی داشتی؟ خودتو تصور کن وتوصیفش کن
276. بنظرت برادر خوب با خواهر خوب مثل هم هست؟از لحاظ اخلاقی و خصوضیت هاشون چه فرق و چه شباهتی به هم دارن؟
277. اهل مچ انداختن و کشتی گرفتن هستی؟پایه اش هستی اگر توی جمع پیش بیاد؟
278. بنظرت اخلاق پسرا چجوری و تحت چه عامل هاایی میشه که عوض میشه؟ از چه سنی دیگه اخلاق و روحیاتشون به سختی تغییر می کنه؟
279. چه افکار و تصمیماتی باعث شد که تو رو از دبیرستان عوض کنه؟ بنظرت احتمال داره بازم عوض بشی؟
280. با بابات روزانه چقدر حرف می زنی؟ باهاش سر چی حرف می زنی؟ اهل مشورت گرفتن ازش هستی؟
281. مامانت تو رو بیش تر از خواهرت دوست داره و خواهرت باباتو یا برعکس؟یا هیچ کدوم چرا؟
282. اگر یه اتفاق واسه اعضای خانواده بیفته و تو توی سفر باشی چکار می کنی؟
283. چند تا دوست داری که از نظر فکری و اخلاقی شبیه ات هستن؟چندتاشون خیلی باهات فرق دارن؟
284. تو بیش تر اثر میزاری روی دوستات یا اونا روی تو ؟ چطوری؟
285. اگر قرار باشه از لحاظ مادی به یه قشر ضعیف جامعه کمک کنی کدومو انتخاب می کنی؟ یه زندانی مالی بیگناه؟ یه رفتگر؟یه دختر که جهیزیه نداره؟ خرج و هزینه عروسی یه عروس داماد؟ یه نفر که بیکاره و کار نداره؟به دوستت؟ به خانوادت؟به مسجد محله؟ به یتیم های بی سرپرست؟ به سرطانی ها؟به یه روستا که مدرسه نداره؟به کسی از اقوامتون که به پول احتیاج داره؟یا خودت خرجش می کنی و بعدش میگی گوربابای نیازمند؟
286. چند تومن کارتو راه میندازه تا بتونی به همه ی اون بالایی ها کمک کنی؟
287. بین ثروت و قدرت کدومو انتخاب می کردی؟
288. اگر یه داداش عین خودت داشتی بهش چه نصیحتی می کردی؟
289. اگر یه خواهر عین ماها داشتی چه نصیحتی بهش می کردی؟
290. بیشتر دوست داری جواب بدی یا بپرسی؟
291. دوست داری انتخاب کنی چیزی رو یا برات انتخاب کنن؟
292. کدوم عدد را دوست داری؟چرا؟
293. از شغل های پرحادثه و خطرناک چند تاشونو نام ببر. دوس داشتی یکی از این کارا رو داشتی؟ یا میونه ات با خطر جور نیست؟
294. از چی بیشتر وحشت داری؟ مثل نقطه ضعف...بعضیا تاریکی بعضیا ارتفاع بعضیا تنهایی تو کدوم؟
295. بنظرت توی کار تخصص مهمتره یا تعهد؟چرا؟
296. از چه جور آدمایی سعی می کنی دوری کنی؟ (یه قدم اون ور تر از بد اومدنه!)
297. وقتی با بقیه دعوات میشه یا سوتفاهم کی زودتر اتعراف می کنه به اشتباه خودش؟
298. وقتی بفهمی توی بحث و حرفی در یه جمع حق با طرف مقابله و تو از اول روی حرف خودت پافشاری می کردی ...حق رو میدی بهشون یا بازم میخوای روی نظر خودت که میدونی حالا درست نیست وایستی؟ اگر پیش نیومده باشه در نظر بگیر که چه کار می کنی؟
299. الانه دوست داشتی به کدوم سن برگردی و یا کدوم سن رو داشته باشی؟(حالا بگذریم که هر کس دوست داره همین سن رو داشته باشه )
300. بنظرت وقتی پیر میشی جووونا بهت چقدر احترام میزارن؟
301. منظورت از این که کتاب میخونی تا دایره لغاتت زیاد بشه یعنی چی؟
302. از کجا میشه فهمید ته دل آدما رو؟
303. ازدواج از نظر عقاید تو؟ سنتی یا مردنیته؟ یا متوسط؟ چجوری؟
304. چجوری میخوای وقتی همسر آیندت رو انتخاب کنی بفهمی فقط محبت تو توی دلشه نه کس دیگری مثلا 1 درصد حتی علاقه و خاطرات دوست پسر سابقش؟
305. اهل قهر کردن هستی؟ یا کسی باهات قهر می کنه؟ چجوری آشتی می کنین تو پا پیش میزای یا اون؟ یا هر کسی که تقصیر کار بوده؟
306. بنظرت کدوم تیم توی جام جهانی امسال تونت خیلی حرفه ای بازی کنه؟
307. کدوم گل جام جهانی بیش تر بهت چسبید؟
308. والیبال ایران رو بیش تر دوست داری یا فوتبال رو؟
309. بنظرت چرا فوتبال ارزشش بیش تر از بقیه ی ورزش هاست؟
310. چقدر به تاریخ علاقه داری؟
311. تاریخ کدوم کشور رو بیش تر دوست داری؟
312. اگر بخواهی کسی رو بکشی از چه روشی استفاده می کنی؟ ( نمیخواد فکر کنی واقعا میخوای یکی رو بکشی!)
313. اگر می گفتن می تونی یکی از شخصیت های تاریخی رو نابود کنی کدوم شخصیت بود؟
314. اگر کسی دلت رو بشکونه چقدر طول می کشه تا ببخشیش؟
315. اهل کینه هستی یا نه؟چجوره؟ چرا؟
316. بنظرت خودتون توی جمع پسرها اگر یکی بهت نارو بزنه (جدای از اون دوستت که دهنش چفت وبست نداره و هعی مجبوری ببخشیش)میتونی ببخشیش؟ و بیخیال گذشته بشی؟
317. اگر کسی بهت نارو زد میتونی بعد از بخشش مثل قبل بهش اعتماد کنی؟
318. اگر اعتمادت از یه نفر سلب بشه دیگه اعتماد گذشته تو میتونی بهش داشته باشی ؟
319. پسرها توی دوستی و رفاقتشون چه فرقی با دخترها دارن؟
320. بنظرت یه دوست غریبه بهتره بهش تکیه کنی یا یه فامیل نه چندان دوست؟
321. شده کاری کنی برخلاف عقایدت؟اگر مجبور باشی چطور؟؟
322. از دید بقیه ی فامیل چه جور بچه ای هستی؟خودتو از دید اون ها شرح بده
323. توی نوشتن انشاهای دوران دبستان و راهنمایی همیشه حرف کم میاوردی یا نوشتنت خوب بود؟
324. توی جمع دوستات باشخصیت بنظر میایی یا بی شخصیت و سبک؟
325. با رفیق های بی شخصیت هم می پری؟واقعا دوسشون داری یا مجبوری؟
326. بیش تر کجا با دوست هات آشنا میشی و یه دوستی صمیمی ایجاد میشه؟
327. چون مثل خودت و شبیه خصوصیت و روحیات خودت نتونستی پیدا کنی با کسی صمیمی نمیشی یا فقط چون اون یبار رفاقت صمیمی بهت لطمه زد؟
328. شده تا حالا یکی از دوستات توی یه مساله از تو سرتر باشه؟(بالاتر)
329. با دوست های آروم و ساکتت برخوردت چطوره؟
330. وقتی کسی باهات حرف میزنه فکر میکنی جوابشو چی بدی یا گوش میدی به حرفاش؟ یا همزمانه؟ چجوریاس؟
331. با مادرت سر مسائل روزمره چقدر حرف میزنی؟ حرف حرف مادره یا پدر یا تو؟
332. شده تا حلا تو روی پدرت وایستی؟
333. مادرتو همین جوری که توی سایت گفتی صداش میکنی؟ باباتو چجوری صدا می کنی؟
334. وقتی یکی خودشو میگیره و با آدم گرم نیست بهش حق میدی واسه روحیاتش یا اینکه میگی اهه چه آدم گنده دماغیه؟
335. آدم موفق توی زندگی چه خصوصیاتی رو داره؟ چکار کرده که موفقه؟ تو هم میتونی یکی از همونا باشی؟ خودت تنهایی میتونی یا باید با کمک اطذافیان میشه به این نقطه ی موفقیت رسید؟
336. خوشبخت همون موفقه؟ یا نه؟ چرا؟
337. آدمی که وسط زندگی همه چیشو می بازه علتش چیه؟
338. به کم باکیفیت قانعی یا به زیاد خوب و متوسط؟
339. به دعا کردن اعتقاد داری؟ چقدر؟توی دعاهات واسه کی ها دعا میکنی؟ واسه چه چیزایی؟ اول واسه چی دعا میکنی؟
340. با توجه به سوالایی که ازت پرسیدم یه سوال به جای من از خودت بپرس و جوابشو بده.

وای فرناز جونم من هنگ کردم به جای احسان با این حجم سوالای بچه ها خخخخخخخخخخخخخخ:65d6a5d6s:
خوشم میاد هیچ کدومتون کم نمیارین:rose:

somaye 21

New member
سلام من دلم نیومد اصلا سوال نپرسم
امیدوارم فقط تکراری نباشه

1-اگه دنیا رو بهت بدن چیکار میکنی؟
2-فکر میکنی خدا کجای زندگیت ایستاده؟
3-دنیات چه رنگیه؟
4-تا حالا نذر کردی؟واسه چی یا کی؟چی نذر کردی؟

5-فکر میکنی آدم بعد شکست عشقی دوباره میتونه عاشق بشه؟
6-تا حالا برای کسی گل خریدی؟
7-تاحالا دوست داشتی 1 ستاره تو آسمون داشته باشی که هر وقت خواستی بری ببینیش؟(ختی تو هوای بارونی)
8-تا حالا دوست داشتی 1 ابر داشته باشی که هر وقتی دلت گرفت بهش بگی بباره؟

9-امسال چه فرقی با پارسال کردی ؟
10_اگه مردی ژولیده و کثیف کنار خیابون کنار ماشینت داره جون میده و باید برسه به بیمارستان ,عکس العملت چیه ؟ میرسونیش ؟ نمی ترسی دزد باشه ؟
11- اگه پستچی یک نامه برات بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنت میرسه کیه ؟

12-یه بیت شعر که حرف دلت و بگه.
13-ته دلت آرزوی دیدن کیو داری؟

14-اولین دعایی که همیشه میکنی واسه کیه؟وچیه؟
15-دوست داری کسی باشه که از تنهایی درت بیاره؟
16-عاشقی کردن و دوست داری؟(منظورم با عشق و احساس با کسی بودنه؟

این چند تا هم نوعش فرق داره با بالاییا:))

17-چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار مولک؟
18-چرا پاهای عنکبوت به تارهایش نمی چسبد ؟
19-میدونی پشه ها شبا کجا میخوابن؟

biologisst

New member
وای فرناز جونم من هنگ کردم به جای احسان با این حجم سوالای بچه ها خخخخخخخخخخخخخخ:65d6a5d6s:
خوشم میاد هیچ کدومتون کم نمیارین:rose:

والا مردم آزار که نیستم ولی خب دیگه خودش گفته هر چی میخواین بپرسین..
تازه کجاشو دیدی من خیلی بیش تر ازاین میخواستم بپرسم. دیگه بیخیال بقیه ی سوالام شدم.
اصن دیانا مزه اش همینه که کم نمیاریم.....اون جوری مزه اش می پره .

آسمون

New member
فرنازی دمت گرمممم اصن بد حال کردم با سوالات...آخ کاش میشد قیافه احسانوببینیم:):)هرچندکاملاواضحه...
اما من فرداشب افطاری دعوتم صندلی روکش بدیم تاهفته بعد..یکمم گناه داره ماه رمضونی...میترسم آهش بگیره مارو...
احسان قول میدی همه رو ج بدی تاهفته بعد؟باحوصله و طنز مث جوابای امروزت که باحال بودن...؟خیالی نیس ما تا آخرتابستون سوال داریم واست...

biologisst

New member
فرنازی دمت گرمممم اصن بد حال کردم با سوالات...آخ کاش میشد قیافه احسانوببینیم:):)هرچندکاملاواضحه...
اما من فرداشب افطاری دعوتم صندلی روکش بدیم تاهفته بعد..یکمم گناه داره ماه رمضونی...میترسم آهش بگیره مارو...
احسان قول میدی همه رو ج بدی تاهفته بعد؟باحوصله و طنز مث جوابای امروزت که باحال بودن...؟خیالی نیس ما تا آخرتابستون سوال داریم واست...

قابل شما رو نداره آسمون جون...
890621_LaieA_024.gif
..اگه سوالام بهت چسبیده بعد از بچه ها بیا بشین ازت سوالای قشنگ قشنگ کنم.

خب مثل اینکه دیگه این صندلی نشستن داره ها......یعنی از زغال یه کم اون طرف تر شده! در اثر فشار و آتیش زیاد دیگه داره از زغال به الماس تبدیل میشه!!
34019_j4m1w5950m851i23.gif

آره ما رو ببخش احسان باور کن تقصیر خود صندلیه هست اصن خاصیتشه......

آسمون

New member
قابل شما رو نداره آسمون جون...
890621_LaieA_024.gif
..اگه سوالام بهت چسبیده بعد از بچه ها بیا بشین ازت سوالای قشنگ قشنگ کنم.

خب مثل اینکه دیگه این صندلی نشستن داره ها......یعنی از زغال یه کم اون طرف تر شده! در اثر فشار و آتیش زیاد دیگه داره از زغال به الماس تبدیل میشه!!
34019_j4m1w5950m851i23.gif

آره ما رو ببخش احسان باور کن تقصیر خود صندلیه هست اصن خاصیتشه......

قربون دستت جیگر...راضی به زحمتت نیسم باورکن...اونم باسرعت داغون من تا ج بدم همه فارغ التحصیل شدیم...دیگه احسان بلندشیه اثری ازصندلی نمیمونه جزخاکسترش:)

eeeeeeehsan

New member

فك كردي ميخام بيام خاسگاري تو؟
نچ...واسه الهام ميخاسم مزاحم بشم پسر جان...:))))))))))))) o_O جدیده؟؟ واسه دختر میخوان برن خاستگاری اونوقت آمار برادرشو میگیرن!! خواهر منم مث خودمه میگه قصد ازدواج نداره P:
آخرين خابي كه ديدي چي بود؟ خاب نئـو خواب!! ماشینم خراب شده بود برده بودم تعمیرگاه یارو خوب درست نکرده بودم داشتم باهاش بحث می کردم!! :(
چقد تو دلت به خودت فحش دادي تا حالا؟ خیلی کم. مثلاً در حد خاک تو سرت و اینا.. ما به خومون احتـرام میذاریم بعععـله!!! D:
فك ميكردي ايقد پايه باشيم تو سوال پرسيدن ازت؟ راستشو بخواین نه، اعتراف. :))
چرا مردا فك ميكنن خودشون هر كار كنن اشكال نداره اما اگه همون كارو خانوما انجام بدن گناه كبيره س؟ من اینطور نیستم خداییش، ولی یخورده قبول دارم، چون جامعمون ایجاب می کنه، همون قضیه آبرو و غیرت و ایناست. حالا تو خودتو ناراحت نکن، اذیتت کرده بگو من ادبش کنم!! ;))
جمله ها رو كامل كن
من غلط كنم يه بار ديگه... سر گرفتن حقم صبوری کنم.
ديشب اسهال گرفتم... خدایی؟؟ اسهال گرفتی؟؟ بابا کمتر بدخوراکی کن خب!!!
02.gif

وقتي زدي تو گوشم... کار خوبی کردم، حتماً یه کاری کرده بودی.
83917_sarcastic.gif

منو ببخش... که ناراحتت کردم!!
استكبار جهاني... زیاد است.
مرگ بر منافقين و... ضد ولایت فقیه. P:
تا حالا دست فري جون رو بوسيدي؟جسارت نشه مامانتو ميگم... آره. عذرخواهی کردی الآن؟؟ D:
دست باباتو چي؟ آره.
چن بار برا مامانت كادو خريدي؟ 10،15 بار.
گرون ترينش چي بوده؟ گوشی موبایل.
اهل تولد گرفتن واسه خونواده هستي؟ نچ.
مناسبت روز مادر و پدر چي؟ کادو میگیرم فقط.
تا حالا قرآن رو روي قلبت گداشتي؟چه حسي داشتي؟اگه نه امتحان كن حال خوبي به آدم ميده... آره هروقت میخونم اینکارو می کنم، واقعن حس خوبی داره.
چن بار معني قرآن رو خوندي؟ کم، 5،6 بار.
چي كادو بگيري خوشحال ميشي؟ ساعت، انگشتر.
ضد حال ترين هديه اي كه تا حالا گرفتي چي بوده؟ ماچ روی lips از طرف رفقان شفیق، حالم بهم خورد!! :65d6a5d6s:
كي واست خريده بود؟ همگی اهدا کننده بودند.
باحال ترينش چي بوده؟ یه عروسک خرگوش پسر.
كي واست خريده بود؟ ننم.
گرون ترين هديه رو واسه كي خريدي ؟ گوشی ننم و آمپول سومای یکی از دوستام.
چي بوده؟ گفتم.
چه نوع خودكاري رو دوس داري؟ کلفت و روون بنویسه.
چرا مردا خودشونو جلو خانوما با شخصيت نشون ميدن در صورتي كه واقعا اينطور نيسن؟ خب تو میری با نامزدت بیرون خودتو بی شخصیت نشون میدی؟؟ مثلاً جلو ملت دستتو می کنی تو دماغت و 360 درجه تابش میدی؟؟ خب اینکارو نمی کنی دیگه، چون چه با شخصیت باشی چه بی شخصیت سعی می کنی با شخصیت و با فرهنگ باشی. آقایون حالشو گرفتم برید حالشو ببرید!! D:
فيلم صحنه دار با الهام و خونواده نگاه كردي؟ميزني جلو يكم يا بيتفاوت نگا ميكني؟ Haaaaaav :| برو خجالت بکش، از من نمیترسی از خدا بترس.. D: نه ما اصولاً خانوادگی فیلم نمیبینیم، ددی همش پا تلوزیونه و من و الهامم که خومون فیلمامونو میبینیم، مامانم که واسش فیلم ریختم خواست با کامپیوتر میبینه.
چقد به نگا كردن ماهواره علاقه داري؟ 4 درصد.
نظرت درباره ذهنيت بچه هاي امروزي چيه؟بچه هاي زير 6سال. اُخ اُخ بعضیاشونم از منم بیشتر حالیشونه، اینا رو کی تربیت کرده واقعن؟! از بس همراه ننه باباشون ماهواره میبینن واسشونم عادی شده.
چقد ربط داره به نگا كردن ماهواره با بزرگترا؟ ربط داره، زیاد.
تا حالا شده از يه بچه سوال كني يه جواب قلمبه بهت بده؟تعريف كن... D: آره، یه بار همون اواخر ترم 9 با 4تا از بچه ها که بیشتر اونجا پلاس بودیم میریم سمت بیلیارد اطلسی، تو پیاده رو که میرفتیم یکیشون میگه من برم دو دقه خرید کنم شام و صبحونه فردا رو داشته باشیم، میره تو سوپری و سوپریش پله میخورد، ما هم چندتایی پایین پله ها منتظر بودیم. آقا دم پله ها یه دختر بچه ی کوچولو وایستاده بود که خیلی نمکی بود، گفتم سلام کوچولو.. اونم نه گذاشت نه برداشت با آر پی جی انگار زد تو برجک من و با اون اخم نمکینش گفت: من کوچولو نیستم!! یعنی قیافه من اون لحظه: :5: بعدم او دوتا پایین پله ها قه قهه میزدن از خنده، مادر بچهه هم که چی بگه، اون آشغال هم تو سوپری فهمید، اون شب بیلیاردو با تیکه هاشون زهر مارمون کردند، تا چندروز نقل و نبات مجلسون این بود که یه بچه 4 ساله حال تاخیری رو گرفته. البته من بعد اینکه گفت کوچولو نیستم کم نیاووردم، گفتم بله که کوچولو نیستی، شما خانم بزرگی، اسمت چیه و اینا.. نیوشا بود اسمش، کلی باهم رفیق شدیم.
بنظرت دايي مهربوني ميشي؟ نه.
چرا پسرا اينقد خواهر بزرگتر دوس دارن؟ واقعن همه دوست دارن؟ نمیدونستم.
ولي اونا كه خواهر بزرگتر دارن قدرشونميدونن؟ آره میدونم، نمی دونن.
خودت دختر داشته باشي ميذاري دوس پسر داشته باشه؟ آره، فقط باید قبلش با پسره صحبت کنم.
پسر داشته باشي ميذاري دوس دختر داشته باشه؟ اون که بره هر غلطی دلش میخواد بکنه. ولی خب همیشه از پشت نظارت می کنم بهش.
بدجور رفتم تو فكر اون قضيه دوس دختر نداشتنت كه تعريف نميكني...الان باز ميگي نميخام ذهنيتتون در بارم عوض بشه...:))))) خب اگه رفتی بپرس، هرچی دل تنگت میخواد بپرس، هرچند تا الآنش که تعارف نکردی!! (سووووووت)
نقطه ضعفت چيه؟ خیلی چیزا P:
چي باعث ميشه خون جلو چشاتو بگيره؟ حرص و جوش زیاد، احمق جلوه دادنم، و خیلی چیزای دیگه.
دوس دختر دوستتو تو خيابون ببيني داره با يكي ديگه ميپره به دوستت خبر ميدي؟ آره حتمن.
تاحالا دختري بهت گفته داداشي؟؟؟؟؟؟؟بجز الهام!!!نام ببر...تو هم ميگي آبجي بهش؟ آره زیاد، نه خوشم نمیاد بگم آبجی.
اگه تصادف كني كمر به پايين فلج بشي چيكار ميكني؟ زبونت لال شه، میگم بنشوننم رو ویلچر، منتها حتمن باس برقی باشه.
چقد اهل كركري خوندن هسي؟ یخورده، بشنوم میخونم.
چقد اهل عملي؟ زیاد.
چن بار از مدرسه فرار كردي؟ هیچ بار.
تا حالا رفتي مرده شور خونه؟ آره.
مرده شورتو ببرن يني چي؟ روی تخته مرده شور خونه ببینمت، فکر کنم.
گولاخ به تركي ميشه گوش...اينا كه تو گفتي ترجمش به چه زبوني هس؟ من یه دونه دوست دارم به نام هادی گولاخ، از بس دنبال دردسره این لقبو بهش دادن. تعریفم بر اساس تجربم بود نه معنی دهخداییش.
يه دوبيتي قشنگ بگو؟ زندگی زیباست ای زیبا پسند، زیبا اندیشان به زیبایی رسند.
تو كلاستون چقد دخترا رو اذيت ميكردي؟ خیلی کم.

SH!LA

New member
امروز خاله ام اومده بود و حرف یکی از آشنایان شد که فوت کرده.

گفتم: اتفـاقـاً هفته پیش یادش کرده بودم و بهشت زهرا که رفتم سر مزار اون هم رفتم.

خاله ام با جدیت گفت: عـه! هنوز همونجـا خاک شده؟

من رو میگی اینطوری => :5: :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member

تاحالاشده به کسی حسودی کنی؟کی؟ یه چندتا پسر، غریبه بودند.
این همه اعتماد به سقفو از کجا آوردی؟ تقصیـر شماهاست. :|
چقد خاب میبینی؟بیشتر رویای شیرین یا کابوس؟ نه شیرین نه کابوس، معمولی.
کدو م حیوونو دوس داری؟ حلزون.
کدوم غذارو خوب بلدی. بپزی؟ مرغ.
کدوم غذاروخیلی دوس داری؟ مرغ.
چرا شباتاصب بیداری؟چه خبره تو فیسبوک؟ فیسبوک سیخی چند، من همش اینجام.
بیشتر تو نت دنبال چی هسی؟ هچوش.
چقد به شانس اعتقاد داری؟ زیاد.
تاحالاچن نفرو باخط جدیدت سرکارگذاشتی؟ هیچکی.
از0تا20چقد مررررردی؟ نمیدونم دیگران باس قضاوت کنن، همه میگن خیلی مــــردی، 18 از 20 فک کنم.
صبا میری نون بخری؟ نه.
هرچن وق میری سلمونی؟ ماهی یه بار.
چراجوجه هارو آخرپاییز میشمارن؟چرا اول زمستون نمیشمارن؟ چون اون موقع هوا سرده جوجه ها سرما میخورن. :))
چقد به شعرخوندن علاقه داری؟ 20 درصد.
ازکدوم خصوصیت خانوما بیشتربدت میاد؟ فیس و افاده، کلاس، غرور.
بنظرت مردا به چی خودشون مینازن؟ اون چیزایی رو که خانما ندارن. :|
چقد از مرگ میترسی؟ اصلن.
الان. عزرائیل بیاد سراغت چیکارمیکنی؟ یه نسکافه گلاب میزنیم و میگم برو که بریم.
اگه بگن یه هفته بیشتر زنده نیسی. بجز دوس خترررت!ازکی حلالیت میطلبی؟ اوووو خیلین، از هرکی که میشناسم، کل کانتکتام.
چقد تو زندگی من من میکنی؟ 10 درصد.
اگه یکی از راه برسه بگه سلام داداش احسان!!!!!من. بچه زن دوم باباتم...وبه زور. بپره بغلت...وعکس العمت چیه؟سرد روبوسی میکنی؟به گرمی بغلش میکنی؟یه مشت میخابونی تو صورتش میگی غلط کردی با...
_26_.gif
احتمالا هولش میدم میگم برو بچه ما خودمون خر رنگ میکنیم جا قناری میفروشیم.
چن بار مسافر غریبه رو باماشین بدون قصدو منظوری رسوندی به مقصد؟ خیلی کم، باید مهرم بکشه، نمیشه اعتماد کرد.
عينكي هسي؟ آره.
كرمكي كه نيسي؟ فکر کردی همه مث خودتن P:
چرا بچه ها به عينكي ها ميگن 4چشم؟!!! چون بچن.
دندوناي شيريت چن سالگي افتاد؟ یادم نیست.
دندون عقلت در اومده؟ آره بابا همون اول دبیرستان در اومد، دو سال پیش هم 4 تاشو به مکافاتی جراحی کردم.
روزي چن بار مسواك ميزني؟ 1 بار.
چقد احساساتي هستي؟ 10 درصد.
چن تا گوشي داري؟مدلشون؟ :13:
چن تا خط داري؟ 2تا.
اولين بار چن سالگي چت كردي؟ اولا دبیرستان.
تاحالا مزاحم شدي؟ آره.
توخاب عميق باشي مهمون بياد خونتون مجبور شي بيدارشي چي ميگي؟ میگم خداااا منو بکش. :/
چقد مهمون نوازي؟ خیلی کم.
چقد مهموني رفتن رو دوس داري؟ متوسط.
جن بار توبه كردي؟ 3،4 بار.
چن بارتوبه شكستي؟ یکی دو بار.
چقد از خدا خجالت ميكشي؟ زیاد.
دوس داشتي چيكار ميكردي كه تا حالا نكردي؟ نمیگم.P:
بگم بايد برم كلاس وقت ندارم بيشتر بشينم پشت كام سوال بتايپم خوشال ميشي؟ نه بابا بشیـن سر جات بینم، میخوای بری چیکار؟ چه کلاسی راستی؟؟ خیاطی و گلدوزی؟؟ :tonguesmiley:
خوشال نشو دوباره برميگردم...:)))
چن بار به خودت بد وبيراه گفتي كه دوباره نشسي رو صندلي؟ هیچ بار باور کن.
خب ديگه بايد برم... تـوروخدا منو تنها نذار
__0.0.___(2).gif

شيلا و فرناز جون ميدون دس شما باشه تا برگردم...
یا قمر زلجوشن!!!

sa@@ra

New member
ولی خدایی احسان با جوابات حال کردم :auizz3ffy9vla57584x
چوابا از سوالا بهتر بود:motat:

آسمون

New member
روحت شااااد احسان...امروزچقد خندوندی منو...
خب شماره الهاموبده باخودش صحبت کنم...بیخودم خاسگارای آبجیتو نپرون...
فعلاکه اسمش به دلم نشسته:)
الهام خیاطی وگلدوزی میره؟!به به...

eeeeeeehsan

New member
Dیاناز کواسشنز...

خوب احسان یه چندتا سوال به ذهنم رسید گفت گناه میشه نپرسم اصلا کلا وجدانم ناراحت میشد. راستی شهرتون خیلی قشنگه من 2بار اومدم مخصوصا باغ دولت آباد
خوش اومدی، مرسی. :))

خوب بریم سراغ سوالا:
1.تصور کن گیر این گروه داعش افتادی و میخوان سرت رو ببرن حست رو در اون لحظه بگو؟
_26_.gif
آخه تصورش سخته ولی لااقل میدونم قراره بمیرم بی تلاش نمیمیرم، یا میزنم سمتشون جفت پایی چیزی ببیـنم میشه ناکارشون کرد یا نه، شاید احساس خطر کردن با تیر زدن تو مخم، اینطور بهتره D:
2.به نظرت حرف حسابشون چیه؟ نمیـدونم تو سوال طرح کردی، نظرشون چیه؟؟ D: من میگم مساعده.
3.جنگ بشه میری یا نه؟ نه بابا، ولی اگه اسنایپ بهم بدن میرم.
4.چرا به یزد میگن دارالعباده؟ نگو که خیلی مومنی.. نه نیستم، نمیدنم والا.. از قدیم یزدیا رو به یزدیای مومن میشناسن، واسه همین این لقب رو گذاشتن فکر کنم.
5.به نظرت ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست؟ o_O آره فکر کنم، تا اونجایی که من اطلاع دارم تازست!!
6.چقدر تو بچگی این کری هارو با دخترا داشتین مثلا دخترا شیرن مثل شمشیرن پسرا بادکنکن دست بزنی میترکن؟ دخترا موشن مث خرگوشن، دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن.. خیلی از این کار می کردیم. D:
7.حالا اگه یه روزی دختری راضی شد زنت بشه و قرار شد برین مثلا آمریکا زندگی کنید باید پوشش چطوری باشه؟حتما باید حجاب داشته باشه؟ آآآآآآی ملت نگاه کنید چی میگه!!! : "حالا اگه یه روزی دختری راضی شد زنت بشه" :65d6a5d6s: شیطونه میگه همین فردا برم سه تا زن بگیرم حال همتونو بگیرم!! D: هرطور خودش بخواد، ولی خیلی باز نگرده. ولی مطمئنم کسی که زن من میشه واسه اجبار روسری سرش نمیکنه!!
8. به نظرت بری خارج تو رو جو میگیره یا جو تو رو؟ هیچکدوم، کلاً آدم جوگیری نیستم.
9. تو بچگی روزه کله گنجشکی گرفتی؟ قایمکی روز ه ات رو خوردی تا حالا ؟ آره گرفتم ولی هرگز نخوردم.
10.چرا جنبه تو این همه زیاده؟ میـسی
02.gif
باور کنید به لطف شماست. نمیدونم، شاید دلیلش اینه که خوش قلبم.

آخرین ویرایش:

دیانا126

New member
خوب احسان یه چندتا سوال به ذهنم رسید گفت گناه میشه نپرسم اصلا کلا وجدانم ناراحت میشد. راستی شهرتون خیلی قشنگه من 2بار اومدم مخصوصا باغ دولت آباد
خوش اومدی، مرسی. :))

خوب بریم سراغ سوالا:
1.تصور کن گیر این گروه داعش افتادی و میخوان سرت رو ببرن حست رو در اون لحظه بگو؟
_26_.gif
آخه تصورش سخته ولی لااقل میدونم قراره بمیرم بی تلاش نمیمیرم، یا میزنم سمتشون جفت پایی چیزی ببیـنم میشه ناکارشون کرد یا نه، شاید احساس خطر کردن با تیر زدن تو مخم، اینطور بهتره D:
2.به نظرت حرف حسابشون چیه؟ نمیـدونم تو سوال طرح کردی، نظرشون چیه؟؟ D: من میگم مساعده.
3.جنگ بشه میری یا نه؟ نه بابا، ولی اگه اسنایپ بهم بدن میرم.
4.چرا به یزد میگن دارالعباده؟ نگو که خیلی مومنی.. نه نیستم، نمیدنم والا.. از قدیم یزدیا رو به یزدیای مومن میشناسن، واسه همین این لقب رو گذاشتن فکر کنم.
5.به نظرت ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست؟ o_O آره فکر کنم، تا اونجایی که من اطلاع دارم تازست!!
6.چقدر تو بچگی این کری هارو با دخترا داشتین مثلا دخترا شیرن مثل شمشیرن پسرا بادکنکن دست بزنی میترکن؟ دخترا موشن مث خرگوشن، دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن.. خیلی از این کار می کردیم. D:
7.حالا اگه یه روزی دختری راضی شد زنت بشه و قرار شد برین مثلا آمریکا زندگی کنید باید پوشش چطوری باشه؟حتما باید حجاب داشته باشه؟ آآآآآآی ملت نگاه کنید چی میگه!!! : "حالا اگه یه روزی دختری راضی شد زنت بشه" :65d6a5d6s: شیطونه میگه همین فردا برم سه تا زن بگیرم حال همتونو بگیرم!! D: هرطور خودش بخواد، ولی خیلی باز نگرده. ولی مطمئنم کسی که زن من میشه واسه اجبار روسری سرش نمیکنه!!
8. به نظرت بری خارج تو رو جو میگیره یا جو تو رو؟ هیچکدوم، کلاً آدم جوگیری نیستم.
9. تو بچگی روزه کله گنجشکی گرفتی؟ قایمکی روز ه ات رو خوردی تا حالا ؟ آره گرفتم ولی هرگز نخوردم.
10.چرا جنبه تو این همه زیاده؟ میـسی
02.gif
باور کنید به لطف شماست. نمیدونم، شاید دلیلش اینه که خوش قلبم.

ممنون بخاطر جوابات و ممنون بخاطر جنبه بالات
امیدوارم تو زندگیت موفق و شاد باشی:rose:

eeeeeeehsan

New member
احسـان چند تا سوال دیگه بدجور ذهنم رو مشغول کرده بود؛ گفتم بپرسـم...!

3000 تا سوال کردی اونوقت این چندتا سوال ذهنتو مشغول کرده بود؟!!! :mad_majidonline:

1. تا حالا پاشنه در کسی رو کندی؟چرا؟
نه، از روی شوخی آره زیاد. خونه همون چندتایی که بیشتر میرفتم تق تق تق تق تق تق بنگ بنگ بنگ بنگ گم گم گم گم گم گم . . . کلاً هرطور در توانم بود در میزدم
02.gif
حتی وقتی درو هم باز می کردن هم ادامه داشت در زدنم، می پرسیدند چرا اینطوری در میزنی؟ میگفتم میخوام بدونید که منم که اگه نخواستین درو باز کنید باز نکنید D:
2. از کدوم آثار باستانی ایران بیشتر خوشت میاد؟ بادگیر باغ دولت آباد خودمون، سرو 4000 ساله ابرکوه خودمون، بیشتر چیزای خودمون.. حقیقتشم با آثار جاهای دیگه زیادم آشنا نیستم.
3. تو زندگی پختی یا هنوز خامی؟
نمیتونم قضاوت کنم، از سنم بیشتر میدونم.
4. تا حالا سگ دنبالت کرده؟کی؟کجا؟چرا؟
دو بار، یه بارش رو یادم نیست، یه بارش دوران کودکی همراه احسان همسایه از استخر میومدیم، شب بود، سگه وسط بلوار افتاد دنبالمون، یعنی تو عمرم اینقدر دوچرخه تند پا نزده بودم!!
02.gif

5. هنرت چیه؟ خیلی دارم، از هر انگشتم 1000 تا هنر میریزه D: نقاشی و خطاطیم هر دو در سبکای مختلف. هنرای دیگه هم هست ولی استعاره از هنره، واقعن هنر نیست!! D:
6. تا حالا شده بزنی تو سر خودت؟کی و چرا؟
آقا من مطمئن شدم این شیلا از امین آباد فرار کرده... بجان خودم!!
816717_whistle3.gif

نزدم ولی رو شوخی واسه چندتایی زدم تو سرم گفتم بزنم به تخته!! :)

eeeeeeehsan

New member

خوب بريم سراغ سوالا
احسان دلم واست ميسوزه ولى ديگه چيکار کنم: خب اگه دلت میسوزه میخوای جواب ندم؟!!! D:
چاره اى ندارم,دارم؟؟؟؟؟؟ :smiliess (5):
.
.
ارتباط سربازى با منظم شدن پسرا؟ اُخ اُخ.. آآآآی نگو نگو نگو...
مزيت سربازى رفتن چيه؟اصلا مزيت داره؟ قدیما داشت، الآن اصلن نداره، بلکه مضرت هم داره، آدم میریم سربازی یه مشت دودی و خلافکار و عقده ای میایم تو جامعه.
دوست داشتى دختر باشى و سربازى نرى؟ نه در اون حد!!
02.gif

مسافرت خارج از کشور داشتى؟کجا؟چرا؟ نداشتم تاحالا.
اتاقت بيشتر مرتب و منظمه(بعيد ميدونم) يا ميدونه جنگه؟مامانت چقد حرص مى خوره بخاطر اوضاع اتاقت؟ بیشتر شکل طویلست تا میدون جنگ
02.gif
آره حرص میخوره ولی دیگه واسش عادی شده.
دوست دارى مهريه همسر آيندت چقد باشه؟ 114 تا بیشتر نباشه. خدا کنه خنگ باشه بگه یک کیلو بال مگس، چی میشه!!!!
_26_.gif

دوست دارى زن ذليل باشى يا نه؟ دوست ندارم ولی فکر می کنم باشم.
شده دلت واسه خدا تنگ شه؟کى؟چيکار کردى؟ زیاد. دعا و نماز.
هر سال روز تولدتو جشن ميگيرى؟کيارو دعوت ميکنى؟ جشنی نیست، شام میدم.
اگه تو مراسم خواستگاريت عروس خانوم سينى چايى رو بريزه روت چيکار ميکنى؟تو دلت چى ميگى؟ معلوم نیست آخه، ولی بدون شک سوژش می کنم و واسه خنده مون. D: میگم اتفاقه حالا پیش میاد، نه اینکه بگم هول شده.
اگه دخترى عاشقت باشه و تو دوسش نداشته باشى چيکار ميکنى فراموشت کنه؟ میشیـنم با ملایمت قانعش می کنم، قانع نشد کاری میکنم دلشو بزنم. کسی عاشقم شده؟؟ آهااااای کسی عاشقم شده اینجا؟؟ هر کی هستی خودتو نشون بده.. D:
بلدى برقصى؟ یخورده.
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟ آره خب خنده داره ولی سعی می کنم به روش نیارم. کمکش می کنم و جوری جلوه میدم توجه ها جلب من بشه کمتر خجالت بکشه. من دوست دارم زنی بگیرم که فقط بگه و بخنده، پایه باشه تا اینکه خجالت بکشه.
نظرت در مورد جمله:عروس رفته گل بچينه. لووووسین دیگه، کاری نمیشه کرد!! مخصوصاً اون ساقدوشاتون P:

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
اگه دخترى عاشقت باشه و تو دوسش نداشته باشى چيکار ميکنى فراموشت کنه؟ میشیـنم با ملایمت قانعش می کنم، قانع نشد کاری میکنم دلشو بزنم. کسی عاشقم شده؟؟ آهااااای کسی عاشقم شده اینجا؟؟ هر کی هستی خودتو نشون بده.. D:

نظرت در مورد جمله:عروس رفته گل بچينه. لووووسین دیگه، کاری نمیشه کرد!! مخصوصاً اون ساقدوشاتون P:

مگه کسی اینجا دیوانه ست؟؟!! :(50): اگه کسی هم باشه خُـرزو خان هست...! :whistle:

اوه! اینجـا رو! ساقدوش های شما که لوس ترن!! :65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
ادامه سوالا نهال...

از کاراى خونه کدوم کارو بهتر انجام ميدى؟ من کلاً یا انجام نمیدم یا هرکاری که انجام بدم سعی می کنم به بهترین شکل انجام بدم. شست و شو رو بیشتر.
اگه دخترتو تو خيابون با دوست پسرش ببينى چيکار ميکنى؟ معلوم نیست، ولی میدونم روشن فکرانه برخورد می کنم.
روزى چند بار در يخچالو باز ميکنى؟ D: نشمردم، شاید 10 بار.
حاضرى با يه دختر بيسواد که خيلى دوسش دارى ازدواج کنى؟ نه.
اگه آسمون جون واسه عروسيش دعوتمون کنه ميرى؟ فکر نکنم، آخه من نه سر پیازم نه ته پیاز. :))
به نظرت دوستى بچه هاى اين تاپيک تا کى ميتونه ادامه پيدا کنه؟چند ماه يا سال؟ بساط سرگرمی و خنده باشه همیشگیه، مطمئنم، ولی نباشه خود به خود کم میشه، حتی خود من.
بعد 10 سال بچه هاى اين تاپيک يادت ميمونه يا مه؟دلت واسه کى تنگ ميشه؟ آره، این روزا همش خاطرست و شک ندارم این یکی از بهترین تاپیکای این سایته.
سر نماز اغلب چه دعايى ميکنى؟ همه جوره، دوست ندارم بگم.
چايى رو داغ داغ ميخورى يا ميذارى خنک شه؟ خنک بشه، ولی نه سرد، ولرم به سمت داغی.
به نظرت بعد از دواج مامانتو بيشتر دوست دارى يا خانومتو؟الهام جونو يا خانومتو؟ نمیدونم، ولی میدونم چون خونواده ما کم جمعیته به بهترین شکل ممکن میتونم عضوی از این خونوادش کنم که مجبور نباشم تصمیم بگیرم کیو بیشتر دوست دارم. ولی مامانمو از همشون بیشتر دوست خواهم داشت.
اگه الهامو خانومت دعوا کنن طرف کيو ميگيرى؟ من استاد قضاوتم، ولی اگه نشد یا بی طرفی می کنم یا طرف هردو رو.

چه خبر از ماه رمضون؟سخت نيس روزه گرفتن؟ نه زیاد. خیلی خوبه.
چقدر به گل و گياه علاقه دارى؟ خیلی زیاد.
بازى مورد علاقه بچگيات؟ دزد پلیس بازی.
با همکلاسياى دوران دبستانت هنوزم رابطه دارى؟ اکثرشون آره، جمعه شبا سالن فوتبال بازی می کنیم.
از اون مردايى ميشى که تو خيابون کيف خانوماشونو با ذوق و شوق بسيار حمل ميکنن؟(ازشون متنفرم) اصلن.
الان دلت واسه کى تنگ شده؟ خانم گرجی، مجید مرادی، یه دختر کوچولو.
الان دوست دارى کجا بودى؟ یه ویلای سرسبز.
دوست دارى مهمونى برى يا مهمون بياد؟ برم. ولی هردو خوبن.
اگه خونه دعوا کنى کجا ميرى؟به کى پناه ميبرى؟ خیابون، پارک. زیاد دعوا نمی کنم.
راسته ميگن ترمه يزد خيلى خوشگل و خوبه؟ آره خیلی، گرونه ولی.
تا حالا روسرى رو سرت امتحان کردى؟بهت مياد؟
_017_.gif
آخ گفتی، اینقدر خوشگل میشم که نگووووو!! یه عکس هم دارم از بچگیام، ببیـنید: http://www.uplooder.net/img/image/28/c42f959f9ac49172730b538fb0d7ac03/PC299652.JPG

eeeeeeehsan

New member
احسان جان زنای ایرونی که همشون فرشتن.;-):)نشالله خدا به تو هم 1دخترفوق العاده.مهربون.بی نظیر و فداکار و خوش اخلاق و همه چی تموم بده.و مث خودتم زود عصبی نشه;-):):)

انشالله که هر چه زودتر مشکلاتت حل بشن احسان جان.واست دعا میکنیم.

ای بابا شرمنده کردین،
ممنـونم ازت :rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:
بالا