پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
احسان بلا میگی منو میخای بکشی که ببینی جوابارو میخونم؟
من به این خوبی...باورنمیکنی ازآبجیم بپرس...اصن حالا که اینطورشد داش دلم واست میسوخت فردا شعله آتیشتو میدم بالا،

اتفاقا چون میدونسم بخودت میگیری گفتم اوووون احسان...بنده به خودم اجازه نمیدم باتو مقایسش کنم که...آخه پسرجان تو عددی نیسی دربرابر عشق من...:):)

البته نامزدم شباهت ظاهری به اووون احسان نداره ها...مث اون ساکت وآروم نیس...امابادیدن ماه عسل یاد هم افتادیم چون قبلاحرف چنین شرایطی روزده بودیم...
راسی احسان بد افتادی تو خط عذرخاهی ها;-)هرچقدخاسی بامن شوخی کن معذرتم لازم نداره:)

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
درضمن من اعتراض دارم آقا...چراجواب دورکمرو مچ دست وپاو بازو رو ندادی اما انگشتتوسانت گرفتی؟؟؟؟هان؟؟؟؟زودباش برو مترو از فری جون بگیر...

nahal5555

New member
احسان همه اينجا دوست دارن
هدف فقط دور هم بودن و خنديدنه
بچه ها کلوچه چرا نيستش؟؟؟؟دلم واسش تنگ شده.کلوچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آسمون

New member
هی نهال جان..دس رودلم نذارکه خوونه...معلوم نیس کجارفتن بچه ها...کلوچه که خوبه دیگه نون خشکم پیدانمیشه...
راسی قابل توجه سمیه جون بیادتیم جیگر;-)جای تو هم احسانو میسوزونیم...

احسان؟؟؟خابت برده؟؟؟؟بابا توکه کلی خط و نشون کشیدی واسه امشب...

biologisst

New member

" بچه ها فرناز تصادف کرده، الآن خبرش رسیده داشته رانندگی می کرده یه موتوری میپیچه جلوش با سر میره تو شیشه، فرنازو میگم، دیگه هیچی الآن حالش خوب نیست، ایمیل بهم زده و اینو گفته"

آخ آخ ...آخه چرا گفتی بهشون؟ حالا اگه می گفتی بهت پیام دادم شاید قابل باورتر بود ....آخه مثلا من تصادف کردم دیگه وایرلس و اینترنت دیگه دم دستم نیست که اگه هم تو بیمارستانم مخصــــــــــــــــوصا.
خب داشتیم می رفتیم می رفتیم
661419_sportcar3.gif
یههو موتوریه عین یه سنجاقک اومد جلوم....دیگه هیچی منم مثل سنجاق له اش کردم خودمم پرت شدم تو آیینه..
311220_wacko3.gif
..یکی با کاردک جمع ام کرد!
خلاصه بعد مراحل سخت منو از حالت مچاله شدن نجات دادن....الانم دیگه اینجام.
میگما خعلی سرعت نت کم شده مگه نه؟ اینا از نشانه های مرگ زود رسه مگه نه؟ من می دونستم جوون مرگ میشم... هع...
850919_people_blagube.gif

راستی دیدین آلمان ، برزیل رو لوله کرد! 7-1 اوووه
887819_free_ger21.gif

من اصن فوتبالی نیستما. فقط شنیدم گفتم به گوشتون برسونم.

eeeeeeehsan

New member

201. توی خونه چه کاری به عهده ی تو هست. چند تا بگو... هیچ کار، عهده ای نیست، همه کمک می کنن. همه کاری می کنم. بیشتر خرید.
202. اگر یه وسیله ای از کسی قرض گرفتی و خراب شد یا یه صدمه جزئی دید بهش مستقیم یا غیر مستقیم میگی یا اصن به روی خودت نمیاری؟
نه میگم بهش.
203. مثل اینکه به موقع سرقرار نمیری...(طبق گفته هات که دوستات بهت میگن تاخیری!) خب چقدر لفتش میدی؟
نه برعکس، من خوش قرارترینشونم. اون تاخیری از یه چیز دیگه نشأت گرفته.
204. اگر ازت بخوان کاری انجام بدی مخصوصا توی خونه و حوصله نداشته باشی زودی انجام میدی تا تموم بشه یا اینکه میندازی واسه بعدا مثلا یکی دوساعت دیگه؟
معمولاً به تاخیر میندازم ولی اگه واجب باشه همون موقع انجام میدم.
205. قرض که دادی خب..تا حالا قرض هم گرفتی؟ چقدر ؟ کی کجا؟ چند تا مثال بزن:
قرض گرفتنم در حد کتاب و مداد و پاکن و اینا بوده.. اهل قرض گرفتن پول و وسیله نقلیه و اینا نیستم اصلن.. به نون شبم محتاج میشم ولی رو نمیزنم.
206. از لحاظ سیاسی کدوم گروه و جبهه هستی؟ بی طرف نگو کسی باور نمی کنه.بالاخره کشش به یه سمتی داری:
بی طرفم باور کن. یخورده شاید خاتمی اینا.. احزابم رو نمی دونم اصولگراها و اینا کدومان، قاطی می کنم همش
207. دوستاتو بر چه معیاری انتخاب می کنی؟ بر حسب چه خصوصیت اخلاقی؟
مغرور نباشن خود به خود مث آهن ربا جذب هم میشیم. مغرور نبودن، پرروی بد نبودن، ...
208. اگر از یه اخلاق دوستت خوشت نیاد به روش میاری یا فقط تحملش می کنی؟
نه تحملش می کنم.
209. در وقتی که احتیاج داری به کمک حالا چه مادی چه معنوی و هر چیزی به دوستات رو میزنی؟
اصلن.
210. پنج تا کلمه کلمه بدون فکر همین جا بگو :
D: گفتی بدون فکر دارم فکر میکنم بدون فکر چی بگم :25r30wi: موبایل سایت دیکشنری متکا آب
211.آدم نامرد بنظرت چجور آدمیه؟ نامردی یا بی معرفتی و خیانت چه فرقی داره؟
نمیشه مقایسه کرد، باهم فرق میکنن. نامردی یه نوع رعایت نکردن معرفته، رعایت نکردن انصافه.
213. از جمع پسرا خوشت میاد یا جمع خانوادگی یا جمع دختر پسرونه؟ یا جمع دخترا؟یا جمع بچه ها ؟ چرا؟
همه جمعا رو دوست دارم، بستگی به شرایط و مودم داره. الآن جمع خانوادگی رو ترجیح میدم.
214. می دونی که الان تعداد نوشته هات اینجا به 1000 داره می رسه؟ خب توی این همه پست چند تاشون درسی بوده حدودا؟
70تاش.
215. اگر الان زمان جنگ ایران و عراق بود واکنش تو چی بود؟ میتونستی بری خارج می رفتی؟ میموندی و زندگی می کردی؟ میرفتی یه سرکی جبهه می کشیدی؟ یا سینه ستبر می کردی و می رفتی حتی به قیمت کشته شدنت؟
نه اگه می تونستم میرفتم خارج. کی حاظره واسه اینا بجنگه آخه..
216. خب چون طبق گفته های خودت کتاب زیاد نخوندی پس عادت نداری که کتاب درسی هم بخونی...واسه ی امسال کنکور چکار کردی که بتونی کتاب های کنکور را با صبر و حوصله بخونی؟
نه برعکس، کتاب درسی رو میخونم، با علاقه هم میخونم. مطالعه آزاد چون اینقدر تو اینترنت گشتم و چیزی خوندم که دیگه خسته ام از مطالعه آزاد و کتاب و اینا... ولی درس رو حداقل بخاطر اجبارش هم بود میخوندم.
217. گفتی میشه توی حکم شراب یه کم انتقاد کرد..خب تا حالا شده یه ذره حتی واسه مزه هم شراب رو بخوری؟دوست داری واسه چیه؟ چون می بره تو فضا یا این که مزه اش رو دوست داری؟
حتی تاحالا بوشم نکردم. انتقادم به این خاطر گفتم که میشه خورد و گناه نکرد. اگه بخورم احتمالاً بخاطر همینه که میبره تو فضا، چون اونطوری از هرچی غم و بدیه دور میشی.
218. گفتی از سوم راهنمایی لب به قلیون نزدی. قبلش چجوری بود؟ حرفه ای بودی یا واسه خوشگذرونی کنار دوست و رفیقات می کشیدی؟
واسه خوشگذرونی، بیشترم با خانواده گهگاهی تو پیک نیکی جایی.
219. حاضری زندانیت کنن توی یه اتاق و بهت شراب بدهند بخوری؟
نه.
220. انتخابات رییس جمهوری به چه کسی رای دادی؟ دلیل انتخابت چی بود؟
امسال رای ندادم اصلن.
221. روزایی که راهپیمایی هست مثل روز قدس یا روزایی که نماز های خاصی هست مثل عید فطر یا نماز جمعه شرکت می کنی؟
فقط نماز عید فطر.
223. فرض کن که توی یه آزمایشگاه تووووپ و درجه یک داری کار میکنی...اگر یه تعداد از قصد خرابکاری کنند و بندازن تقصیر تو تا اخراج بشی چکار میکنی؟ از حق خودت دفاع می کنی حتی اگر به قیمت به خطر افتادن جانت تموم بشه؟ یا که بیخیال میشی و میری؟ کاری به اخراج خود نداری میری لو میدیشون؟ یا این که مثل پلیس ها خودت دست به کار میشی تا مچشونو بگیری؟
تو اگه بجای اینکه اینقدر وقت بذاری سوالای اینچنینی که یه بارم تاحالا هیچ بشری روی کره زمین نشنیده طرح کنی میرفتی درس میخوندی الآن نفر اول کنکور بودی!!!! D: دمار از روزگارشون در میارم و دفاع می کنم از خودم، نمیذارم اخراج بشم.
224. هدفت از اینکه ایمنی رو انتخاب کردی واسه ارشد چی بود؟برای بعدش هم برنامه ریزی کردی؟ یعنی واسه رسیدن به یه چیز خاصی اومدی ایمنی مثل درمان یه بیماری خاص یا بررسی مواد و کشف یه داروی خاص ومهم؟یا همین جوری اومدی؟توضیح بده:
در یه جمله؛ فقط بخاطر علاقم.
225. راستی هستی یا چپی؟
راستی.
226. اگر توی یه جمع بزرگی نشستی که همشون حرفی رو میزنن که تو مخالفش هستی. نظرتو ابراز می کنی یا همرنگ جماعت میشی؟ چرا؟ توضیح بده یه مثال .....> (قبلا یه مورد گفتی همرنگ جماعت شدی ولی دقیق نگفتی چی بود و چرا حالا اگر نمیخواهی اونو توضیح نده ولی در این موقعیت چکار میکنی؟)
من اگه مخالف چیزی باشم بهش میگم، ولی اگه بدونم زبون نفهمه وارد بحث باهاش نمیشم. همرنگ جماعت شدن هم گفتم که، همون قضیه دوست دختر رفیقمو اینا.. مثلاً یکی از دوستام هست یعنی خودشو می کشه که بگه اندروید بهتره از بلک بری، منم قبلاً با 1000 تا دلیل قانعش کردم که بلک بری یه چیز دیگست ولی 1 هفته بعد همون خری بود که بود، منم دیگه هروقت چیزی می گفت میگفتم باشه آقا تو راست میگی. ولی من بیشتر وقتا اگه دلیلی داشته باشم واسه مخالفتم با صراحت مخالفتم رو میگم و میگم با این دلیل ها، بیشتر وقتاش هم قبول می کنن ولی گاهی اوقات هم واسه اینکه بگن حرف حرف ماست قبول نمی کنن که من بحث نمی کنم باهاشون. اگه جواب سوالتو نگرفتی دوباره بپرس.
227. اگر پدر بشی سعی میکنی واسه بچه هات سنگ تموم بزاری یا میزاری خودشون مستقل بزرگ بشن؟ نگرانی و دغدغه ای واسشون نخواهی داشت؟
سنگ تموم میذارم واسشون. بخوام یا نخوام نگرانی هست، مگر اینکه دور بچه رو خط بکشم.
228. بنظرت واسه تربیت یه بچه باید چه جور تربینی رو پیش گرفت؟ فرزند سالاری یا دوست شدن با فرزند یا با یه دیسیپلین والدینی؟
میانه رو باید بود.
229.ازکدوم مبحث ایمنی بیش تر خوشت اومد ؟ چرا چون آسون بوده؟ توضیح بده:
سلکتین اینتگرینا رو خیلی دوست داشتم. عرضه آنتی ژن و mhc رو هم همینطور. چون اولین فصلی بود که خوندم و خیلی خوب خوندم و همیشه یادم بود.
230. وایبر و واتس اپ و لاین یه نرم افزار های جدید اندرویدی هستن تو هم ازشون استفاده می کنی؟ نظرت در مورد این برنامه ها چیه؟
واتس آپ فقط که اونم 2 ماه یه بار چکش می کنم. خیلی خوبن، بخصوص واسه چت. مث وی چت فیـلترش نکنن خوبه.
231.T cell یا Bcell ؟ چرا؟ ماکروفاژ و NKT چی؟
Bcell ، ساده تره و دنگ فنگش کمتره. ماکروفاژ چون از اسمش خوشم میاد.
232. خودتو از لحاظ علم ایمنی شناسی شبیه کدوم مولکول ایمنی می بینی؟
یعنی مــــرد باش سری بعدی سوالاتت به این سوال خودت جواب بده!!! آخه یعنی چی این؟؟
233. گفتی ازدواج دانشجویی خیلی خوبه بنظرت دو تا آدم تحصیلکرده با هم بیش تر خوشبخت ترند؟ یعنی تحصیل تنها پوئن مثبت و موثره؟ دوتا آدم تحصیل کرده فهم و شعور عقل بیشتری دارن در نتیجه تصمیم درست تری رو میتونن بگیرن. ولی تنها این نیست، چیزای دیگه هم هست.
234. اگر بهت حق انتخاب بدن دیوارهای های دانشگاه رو چه رنگی میکنی؟ دیوارهای محل کارتو چی؟ و اتاقت؟
همه کرم روشن.
235. بنظرت رنگ کردن دیوار بهتره یا کاغذ دیواری؟ چرا؟
رنگ، نمیدونم سلیقه ایه.
236. اگر دخترت یا پسرت بخواد برخلاف عقیده ی تو عمل کنه چکار می کنی؟
اونو توجیه میکنی یا میزاری به راه خودش بره؟ هرچند میدونی راهش اشتباهه؟ توضیح بده؟ دخترم باشه توجیهش می کنم، پسرم باشه میذارم بره کلش بخوره به سنگ تجربه بشه واسش. البته این عقیده الآنمه، 10 سال دیگه معلوم نیست دوباره چی فکر می کنم.
237. تا حالا خودت رو جای پدر و مادرت گذاشتی؟ در چه شرایطی؟ چرا؟
بیشتر واسه وقتایی که نبودند و سعی می کردم جاشونو پر کنم. چون نیاز بوده تو اون شرایط.
238. شده تا حالا به جای طرف مقابلت خودتو بزاری و درکش کنی؟ و بفهمی که چه شرایطی داره یا همیشه از جانب خودت به قضیه نگاه کردی؟
90 درصد خودم رو میذارم جا طرف و درکش می کنم. مثلاً دعوایی هم که تو خونه داریم بعضی وقتا همینه، همسایه یه خطایی می کنه مامان از پشت این دیوارا میخواد سرشو بکنه، من تا میام بگم مامان خب حتماً مشکلی داشته، زود قضاوت نکن و اینا تو ساکت، چوب خطت پر شده و اینا... D:
239. بنظرت وقتی دل کسی می شکنه چه فرقی یا ناراحت شدنش داره؟ یعنی میخوام ببینم معنی و عمق مفهوم دل شکستن از نظر تو چی هست؟
هیچ وقت یادش نره و خاری باشه تو قلبش، اسم اون قضیه، داستان، طرف، جیز و هرچی هست رو که میاری واسش حالش گرفته میشه. ولی ناراحتی فراموش شدنیه.
240. امیر صالح قشنگ تره یا محمد صالح؟ راستش من امیر صالح نشنیده بودم ولی بنظر من محمد صالح خیلی قشنگتره.
سلیقه ایه، من جفتش رو شنیده بودم ولی امیر صالح قشنگ تر اومد به نظرم. حالا من دو روز دیگه زن بگیرم یک آدم زن زلیلی هستم، باور اسم بچه رو هم خودش انتخاب می کنه. D:

eeeeeeehsan

New member

241. البته توی سوال شیلا که در مورد اتوبوس و جای خانما بود توی تهران جای خانما جلوی اتوبوس های (بی آر تی )و آقایون عقب اتوبوسه و میشه گفت که مردها دو برابر خانما صندلی و جا و مکان دارن. حالا نظرت در مورد این تغییر چیه؟ یعنی توی اتوبوس جاها که عوض شده هیچ جای کمتری به خانما اختصاص دادن بنظر تو دلیلش چی میتونه باشه؟(سرویس های دانشگاه ما هم همین طور شده):
من ندیدم پس یا اگرم دیدم حواسم نبوده، تهرانم که بودم پیدارسال مردا جلو بودند. خب ممکنه تبعیض باشه، ممکنه مسائل امنیتی باشه، ممکنه تدابیر سازمان اتوبوس رانی باشه، دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه. ولی احتمالاً شما دخترا رو گذاشتن جلو که از اون پشت دیگه چشم چرونی ماها پسرا رو نکنید. D:
242. کسی بخواد بیدارت کنه ولی هنوزخوابت بیاد شدیدا چه رفتار باهاشداری؟ مخصوصا اگه طرف بخواد هعی باهات شوخی کنه و حسابی بره روی اعصابت؟
بستگی داره قبل از خواب اعصابم خوب بوده یا بد، اگه خوب بوده که طوری نیست، خودمم پایش میشم ولی اگه بد بوده زندش نمیذارم!!! به چیزای دیگه هم بستگی داره، مثلاً برنامه ریزی کردم دو ساعت دیگه بیدار شم و بعدش واسه کارام انرژی داشته باشم و خواب کم نیارم، اون موقع زودتر از موعد بیدار شدم و بدخوابم شدم و طرف باید خوشو مرده فرض کنه. البته اینا همش شعاره که میگم :|
243. تا حالا زدی توی گوش خواهرت؟ چه کار کرده؟
جدی آره یکی دوبار. رو شوخی زیاد ولی آروم و در جواب باران مشت و لگد و فحشه که به سمت میاد. مامانم میگه یا بگو یا بزن!! D:
244. با اینکه خواهرت ازت کوچکتره ازش حساب میبری تا ازت حساب ببره ظاهرا(قضیه ی اتو کردن لباس هات ) قضیه چیه؟
اینو همه دیگه میدونن، البته اهانت و جسارتی به کسی نشه ولی همه دخترا به ظاهر رئیسن و تهش رئیس اصلی پسران. تو روابط خواهر برادری ما دوتا هم کافیه خیلی جدی بهش بگم الهام لباس منو اتو کن، بی برو برگشت اتو می کنه ولی من اصلن اینطور نیستم، هرگز به کسی دستور نمیدم، واسه همین رو شوخی یا دیگه خیلی شوخی نباشه معمولی میگم لباسمو اتو کن و اون اتو نمی کنه.. یجورایی چون میدونم اتو نمی کنه بهش میگم.. بعضی وقتا هم میگم اتو کن اون اتو نمی کنه که بعدش تهدیدش کنم بگم خب حالا کار دست من داری، نوبت منم میرسه و اینا.. که دیگه این تهدیدای پوچمون عادی شده، 1 ساعت بعدش یادمون میره. D:
245. بنظرت چرا بقیه نمیخوان سوال بپرسن با اینکه حضور دارن در تاپیک؟
چون تو و شیلا و آسمون امون نمیدین، شایدم اون ته تهای دلشون به حال من سوخته نمی پرسن، شایدم حس پرسیدن ندارن.
246. چجوری با این سایت آشنا شدی؟ و حس کردی به درد عضویت میخوره چون سایت هایی که در زمینه بهداشت و علوم پزشکی باشه واسهکنکور ارشد زیادن.
دو سال پیش واسه نظام وظیفه و اینا تحقیق می کردم گذرم افتاد اینجا و دیدم تالار تالاره گفتم چه خوب، اومدم و عضو شدم و الآن زیر چاقوی شماهام دارین منو سر میبرین. این سایت شناخته شده تره نسبت به سایتای دیگه.
247. در این مدت که توی نت برخورد با بقیه داشتی شده که به کسی بربخوری که حسابی عنق و یکدنده و لجوج باشه؟ یعنی هرجور باهاش درست برخورد کردی اون بداخلاقی کرده؟ جواب و واکنش تو به اون چجوری بوده؟
نه اکثریت خوب بودن. من همیشه برخوردای اولم رو ساده و سنگین و با احترام می کنم که طرف اعتماد کنه، بعد اگه دیدم آدم حسابیه صمیمی میشیم باهم، مث همه ی اونایی که اینجان. با اونجور آدمیم برخورد نکردم هنوز.
248. چرا بعضی ها عادت ندارن لبخند بزنن و بداخلاقن توی جامعه؟ مخصوصا آدمایی که توی اداره ها کار می کنن؟
هم ژنشونه هم اینطوری بزرگ شدن. ولی خب مشکلات جامعه زیاد، صبوریای مردم هم کم..
249. شده در کارهای اداری گیر کسی بیفتی که هعی معطلت کنه و اذیتت کنه الکی؟ آره خیلی ولی من همیشه صبر دارم.
250. میتونی با یک سوال و یا یه نگاه عادی به کسی به شخصیتش پی ببری؟ چجوری؟
نه اصلن، خیلی سخته. هرکسی هم فکر می کنه می تونه اشتباه فکر میکنه، چون اون شخصیت شخصیت واقعی و اصلیش نیست، شخصیت همون لحظه ی طرفه.
251. در برخورد آدما به همدیگه یه جور انرژی هایی به افراد از سمت طرف مقابل منتقل میشه که گاهی موج منفی و گاهی مثبته که باعث میشه ما در برخورد اول از کسی خوشمون بیاد و یا بدمون بیاد نظرت در این مورد چیه ؟ در برخوردت با آدما بیش تر احسا منفی اونا بهت دست میده یا احساس مثبتشون؟
نمیدونم چطور نظر بدم ولی در برخورد اول بیشتر انرژی منفی میگیرم فکر کنم. نمیدونم چرا، شاید انرژی منفی از سمت خودمه.
252. گاهی افراد وقتی از کسی در برخورد اول بدشون میاد با برخورد های بعدی بیش تر آشنا میشن و بعدها دوست صمیمی و خوب هم میشن و یا برعکس از کسی در برخورد اول خوششون اومده ولی بعدها از طرف نارو خوردن تو این قضیه واست پیش اومده؟
نه اصلن تاحالا واسم پیش نیومده.
253. سفر کردن رو بیش تر دوست داری یا در خونه موندن و فیلم دیدن و توی نت گشتن؟
بستگی به شرایط و مودم داره، درحال حاظر تو خونه موندن و نت.
254. اگر بری سفر و توی جاده باشی خب خودت گفتی که معتاد نتی ....واسه این قضیه چکار میکنی؟
GPRS هست، ولی اگر سفر تفریحی داریم میریم بالاخص با خانواده که اصلن وقت نت نیست و همش داریم تفریح میکنیم، پس نتم نبود نبود.
255. اگر واقعا به هر دلیلی مثلا فک کن واسه همون یه ذره شرابه توی فضای بسته ای هستی و نت هم نداری چکار میکنی؟ کتاب میخونی یا فیلم یا هر کار دیگه چکار میکنی؟
خواب، فیلم و سریال.
256. اگر کسی رو شبیه به یکی از عزیزانت ببینی واکنشت چیه؟ همیشه به چشم همون عزیز اونو میبینی یا که خود واقعی اش برات مهمه؟
نه خود واقعیش مهمه.
257. از سمت های دولتی کدوم رو بیش تر علاقه داری؟
بازم بستگی داره ولی کاره ای تو مرکز ژنتیک و ناباروری و مرکز قلب بشم. حالا یا معاونی مدیری هم بسه D:
258. کدوم مکان های دیدنی جهانی دلت رو برده و دوست داری بری از نزدیک ببینیش؟ ایتالیا، رُم.
259. اگر می رفتی برزیل و حق داشتی 4 تا بازی رو ببینی کدوم ها رو انتخاب می کردی؟
بازیهای آلمان رو با 4تا رقبای سرسختش و اگه آفلای تو هلند بود بازیهای هلند.
260 . میتونی به جای صندلی داغ همین جا یه سوال جزئی ازم بپرسی که شخصیتم واست روشن بشه؟ بپرس.
یجورایی شناختمت ولی این سوال رو تو حداقل 2 خط جواب بده و توضیح بده، کاملاً بدون رو دربایستی؛ منـو توصیف کن و خصلتامو خوب و بد هرچی که تا الآن شناختی رو بگو..
261. دوست داری وقتی داری میمیریچجوری بمیری؟ یههویی؟ تدریجی (مثل یه بیماری که بدونی تا چند ماه بیش تر نیستی)؟
یهویی رو ترجیح میدم.
262. اگر می گفتن پنج سال مونده به زندگیت چکار میکردی؟برنامه ریزی های این پنج سالت چی بود؟
اگه همین الآن بگن، سریع میرم یه خونه اجاره می کنم واسه خودم و فقط رفیق بازی می کنم.. بعدشم هرچه پیش آید خوش آید.. در کل لذت دنیا رو تو این 5 سال میبرم.
263. گفتی دوست داری خواهر بزرگ تر داشته باشی واسه چی؟ حالا به جز اسم عطیه دوست داشتی اسمش چی باشه؟
اسمای قرمز رنگ و بنفش رنگ، نمیدونم چه اسمی. علت زیاد داره ولی چندتاش مثلاً راجع به مسائل زندگی راهنمایی ازش بگیرم، راجع به درس همینطور، اذیتش کنم، بزنمش، سر به سرش بذارم، اون منو هی بزنه، و خیلی دلیلای دیگه.. ولی اگه خواهر بزرگ داشتم مطمئنم مسئولیتام کمتر بود، راحتتر بود و بیشتر میتونستم باهاش خوش بگذرونم.. البته الآنم همینطوره ولی خب مثلاً خواهر بزرگتر وقتی احساس بزرگی کنه خب بزرگه ولی خواهر کوچیکتر احساس بزرگی کنه میخوای با سنگ بکوبونی تو سرش انگار، بهش میگی اینه دیگه واسه من بزرگی می کنه... D: ولی همینی که هست نصفش از سر ماهم زیاده، بسمونه خواهر بزرگتر میخوام چیکار!
264. اسم عطیه رو از کجا شنیدی که این قدر هم اسمشو دوست داری؟ چرا این قدر دوسش داری واسه معنی اش یا اسم کسی بوده که دوسش داری؟
هم خودشو دوست دارم، هم رنگشو، هم معنیشو، یعنی پاک. دوره دبستان کانون فرهنگی میرفتم، مربیمون یه خانمی بود به نام عطیه گرجی، فرشته بود، پنجم که رسیدم از اونجا رفت، منتقل شد جای دیگه، منو یکی دوتا دیگه از پسرای دوران کودکیمون رو خیلی دوست داشت و ماهم خیلی دوسش داشتیم، بخصوص من، دیگه از گریه مردیم وقتی رفت.. هنوز که هنوزه یادشم و چهرش تو ذهنمه و فکر میکنم همین دوست داشتن خواهر بزرگتر رو از اون دارم... خدا بگم چکارت نکنه منو یاد اون زمون انداختی!!!
267. اسم مادر خانمت چیه؟
اژدهای سه سر فاطی کماندو یحتمل.
268. اگریه جایی گیر کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟ یه صحرای بی آب و علف و به شدت گرم؟ یا رشته کوه های برفی و بسیار سرد در حد مرگ؟ (مثل کوهنوردای ایرانی که پارسال توی اورست موندند):
شکر خدا دعا بارون، کفر خدا دعا آتیش جهنم. چیزی که الآن به ذهنم رسید!! D:
269. چرا فکر می کردی ایمونو دختره؟ البته منم قبل ها اول فکر می کردم دختره بعدش فهمیدم نه.
خداییش پسره؟؟ آخه در جواب چیزی نگفت، گفتم نکنه دختره هنوز!!!
02.gif
اینو گفتم، آقا یه مینی خاطره دیگه تعریف کنم؛ یه مدت پیش حدود یکی دوماه پیش یعنی، یکی از دوستام خبر آوورد که آقا اون فلان دوستمون یادت هست، گفتم آره، گفت دیگه پسر نیست الآن دختره!!!!! اصن قیافه من اون لحظه دیدنی بود، این شکلی: :5: گفت اسمش شده نسترن و الآن دیگه جنس مونث شده، مشکلات زیادی داشته و عمل کرده و مراحل بعدی و الآن آمادست D: منتها هنوز فرصت نکردم برم ببیـنمش، میترسم برم پیشش اسمش محسن بود، برم بهش خانم محسن یا آقا محسن، چون اصن خیلی حس بدیه بهش بگم نسترن خانم!!! D:
نمیدونم، شاید بخاطر پستای مهربون و آرومش، شاید بخاطر شخصیتش، شایدم آواتارش، نمیدونم..
270. اگر بهت می گفتن بین شب یا روز یکی رو باید انتخاب کنی و 6 ماه در این وضعیت زندگی کنی کدوم رو ترجیح میدادی؟ چرا؟در کل دوست داری شب ها بلند تر باشه یا روزها؟
شب. شبا. یه جورایی تاریکی آرامشش بیشتره تا روشنایی.

eeeeeeehsan

New member
یعنی این سوالای این فرنازا دهنی از بنده آسفالت کرده در حد فرودگاه مهرآباد!!!! :65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:

دو ساعت کارمه جوابا رو آبی کنم و بعد نصفش کنم تو دوتا پست ارسال کنم، همشم با ترس و لرز نکنه یهو جوابا گم بشن یا پاک بشن!!!

eeeeeeehsan

New member
احسان بلا میگی منو میخای بکشی که ببینی جوابارو میخونم؟
من به این خوبی...باورنمیکنی ازآبجیم بپرس...اصن حالا که اینطورشد داش دلم واست میسوخت فردا شعله آتیشتو میدم بالا،

اتفاقا چون میدونسم بخودت میگیری گفتم اوووون احسان...بنده به خودم اجازه نمیدم باتو مقایسش کنم که...آخه پسرجان تو عددی نیسی دربرابر عشق من...:):)

البته نامزدم شباهت ظاهری به اووون احسان نداره ها...مث اون ساکت وآروم نیس...امابادیدن ماه عسل یاد هم افتادیم چون قبلاحرف چنین شرایطی روزده بودیم...
راسی احسان بد افتادی تو خط عذرخاهی ها;-)هرچقدخاسی بامن شوخی کن معذرتم لازم نداره:)

آقا عشق شما هم مث خودتون تاج سرن :rose:
همیـن سر شبی شوخیکی خواستم حرصتو دربیارم داشتی با زبون مهربونی کلمو می کندی، فکر نکن نمی فهمم!!!
بعدم این سری همش داری بهم میگی پسرجان، قضیـه چیه؟!!!!!

من افتادم تو خط عذرخواهی؟؟ یکی طلبت.. :65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
درضمن من اعتراض دارم آقا...چراجواب دورکمرو مچ دست وپاو بازو رو ندادی اما انگشتتوسانت گرفتی؟؟؟؟هان؟؟؟؟زودباش برو مترو از فری جون بگیر...

باشه بابا خسیس بیا نخواستیم:
دور مچ: 19
دور بازو: 35
دور کمر: 91

چایی نخورده دختر خاله شدی با مامان من!! فرشتـه خانم
172821_578321_Laie_91B.gif

احسان؟؟؟خابت برده؟؟؟؟بابا توکه کلی خط و نشون کشیدی واسه امشب...

من رفتم بخابم آقا...احسانم احتمالا تلف شدبچه ها...روحش شاد...

من آخه رفته بودم واسه شادی روح کلوچه دعا کنم، اونم مث ستاره فکر کنم خـدابیامرز شده..
بعدم فوتبال بود،
بعدم تایپ اون تومار فرناز،
بعدم سحری و الآنم که شما در خواب ناز هستید بنده دارم تایپ می کنم.

eeeeeeehsan

New member
آخ آخ ...آخه چرا گفتی بهشون؟ حالا اگه می گفتی بهت پیام دادم شاید قابل باورتر بود ....آخه مثلا من تصادف کردم دیگه وایرلس و اینترنت دیگه دم دستم نیست که اگه هم تو بیمارستانم مخصــــــــــــــــوصا.
خب داشتیم می رفتیم می رفتیم یههو موتوریه عین یه سنجاقک اومد جلوم....دیگه هیچی منم مثل سنجاق له اش کردم خودمم پرت شدم تو آیینه..
311220_wacko3.gif
..یکی با کاردک جمع ام کرد!
خلاصه بعد مراحل سخت منو از حالت مچاله شدن نجات دادن....الانم دیگه اینجام.
میگما خعلی سرعت نت کم شده مگه نه؟ اینا از نشانه های مرگ زود رسه مگه نه؟ من می دونستم جوون مرگ میشم... هع...
850919_people_blagube.gif

راستی دیدین آلمان ، برزیل رو لوله کرد! 7-1 اوووه
887819_free_ger21.gif

من اصن فوتبالی نیستما. فقط شنیدم گفتم به گوشتون برسونم.

این باحاله
311220_wacko3.gif

آخه من دروغگوی خوبی نیستم!!

بدبخت برزیل از چپ و راست مث نقل و نبات رو سرش گل میریختن نامرداااا... بابا حالا یکی دوتا سه تا نه 7 تا!!! از سال 1920 تا الآن این سختترین شکست برزیل بوده.
چوب غرورشون رو خوردن.

فقـط آلمان، فردا شبم پوست آرژانتین کندست توسط هلند، فینال هلند - آلمان و قهرمان هم آلمانه.

biologisst

New member
260 . میتونی به جای صندلی داغ همین جا یه سوال جزئی ازم بپرسی که شخصیتم واست روشن بشه؟ بپرس.یجورایی شناختمت ولی این سوال رو تو حداقل 2 خط جواب بده و توضیح بده، کاملاً بدون رو دربایستی؛ منـو توصیف کن و خصلتامو خوب و بد هرچی که تا الآن شناختی رو بگو..

267. اسم مادر خانمت چیه؟
اژدهای سه سر فاطی کماندو یحتمل.

260. زکی!! من می گم بخاطر شناخت شخصیت از من سوال کن تو می گی منو توصیف کن؟! آخه اینم شد سوال شناخت شخصیت؟

اول اینکه شما قانون این سوال رو رعایت نکردین. سوالتون پوچ میشه دوم اگر خواستی بعدا همراه سوالای دیگه واست مینویسم الانه وقت نوشتنشو ندارم.:smiliess (9):
البته چیز جدیدی نیست که!چون ما باهات برخوردی نداشتیم وهر چی ازت میدونیم همین حرفای خودته که به ما گفتی.

267. وووی وووی وووووی......به قول خودت Havvvvv ...منظورمو نفهمیدی اصن!!! منظورم من مادر جان خودت بود. اومدم مثلا با احترام بگم مادرخانم ات.....تو برداشت کردی مادر زن آیندت (اینجور که از قرائن و شواهد معلوومه)ماشالله چقدم مادر زن بیچارتو دوست داری. فک کنم عشقت بهش یکم ازعلاقه به عمه هات بیش تر و کمتره.:(40):

البته توی حرفای بعدت به آسمون اسم رو دیگه گفتی.پس دیگه نمی پرسم.

آسمون

New member
آقا عشق شما هم مث خودتون تاج سرن :rose:
همیـن سر شبی شوخیکی خواستم حرصتو دربیارم داشتی با زبون مهربونی کلمو می کندی، فکر نکن نمی فهمم!!!
بعدم این سری همش داری بهم میگی پسرجان، قضیـه چیه؟!!!!!

من افتادم تو خط عذرخواهی؟؟ یکی طلبت.. :65d6a5d6s:

نظر لطفته!

من چیزی میگم برا عوض کردن روحیته...بیاوخوبی کن!اختیار داری من کله تورو میخام چیکار؟؟اصن بعداین بجزسوال هیچی نمیگم ایقد بجواب که...

خب چی صدات کنم؟!بگم احسان جووون؟!!!:):)قبلامیگفتم پسرم دیگه سنم لورفته تواناییشو ندارم پسرم خطابت کنم خووو...اصن بعد این میگم حاج آق خوبه؟!

اگه تواین جمع یکی باشه دلش برات بسوزه فقط منم پس فعلا طلب ملب روبذارکنار...آخه بجان خودت اگه نمیگفتم گیرمیکرد توگلوم...

آسمون

New member
باشه بابا خسیس بیا نخواستیم:
دور مچ: 19
دور بازو: 35
دور کمر: 91

چایی نخورده دختر خاله شدی با مامان من!! فرشتـه خانم
172821_578321_Laie_91B.gif

من آخه رفته بودم واسه شادی روح کلوچه دعا کنم، اونم مث ستاره فکر کنم خـدابیامرز شده..
بعدم فوتبال بود،
بعدم تایپ اون تومار فرناز،
بعدم سحری و الآنم که شما در خواب ناز هستید بنده دارم تایپ می کنم.

بنده خداستاره خدافظی واسه کل تابستون کرد.فک کنم شیراز دسترسی به نت نداره...حالادنبال ستاره نباش که بیادتحویلت بگیره...
کلوچه هم انشالله سرش جاهای خوب گرم باشه..دلم براشیطونیاش تنگ شده آخ اگه بود..الان توجبهه ما بود...داشتیم پودرت میکردیم...
به فرشته خانوم سلام ماروبرسون و ازشون تشکرکن بخاطر تربیت این پسر شیطون که بساط شادی مارو فراهم کرده...خداحفظشون کنه واست...
آفرین با ارفاق قبول کردم ازت...میدم واست یه پیرهن بدوزن پست میکنم به ایمیلت!
الانم که شماتوخاب ناز تشریف داری بنده بیدارم...و باخوندن جوابای سوالای فرناز مخ درد گرفتم...همین که تا الان زنده ای طخودش کلیه;-)
فرنازجون یه3،4سری ازین سوالابپرسی کلکش کندس...دمت گرم

SH!LA

New member
یعنی این سوالای این فرنازا دهنی از بنده آسفالت کرده در حد فرودگاه مهرآباد!!!!

دو ساعت کارمه جوابا رو آبی کنم و بعد نصفش کنم تو دوتا پست ارسال کنم، همشم با ترس و لرز نکنه یهو جوابا گم بشن یا پاک بشن!!!

اونوقت آقـا به من میگه چرا این شکلی سوال میکنی؟! :65d6a5d6s:

میخوای همین طوری 100 تا برات ردیف کنم؟! :65d6a5d6s:

حالا من هِـی میخوای باهات انسان دوستـانه رفتار کنم، خودت نمیخوای و اعتراض میکنی...! میخوای کاری کنم که به سازمان حقوق بشر پناه ببـری؟!
:65d6a5d6s:

SH!LA

New member
بالا