روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کرهانی

New member
دوستان عزیز دیگه صبرم به سر اومد...:13:
به نظر شما تا شهریور باید همین قدر معطل باشیم؟:65d6a5d6s:

وزارت بهداشت که نسبت به علوم خوبه
اگه شهر قبولی واست مهمه آره وگرنه با اومدن کارنامه و مشخص شدن ظرفیتا میشه فهمید که قبولیم یا نه:65d6a5d6s:

SH!LA

New member
دوست دارم قطار زندگیم اینقد سربالایی بره.....تا برسه سرازیری...

اون سرازیری بعد از اون همه سربالایی خیلی لذت بخشِ...

ارزش صبر رو داره. :dadad4:

ROJO

New member
کامنتای اخیرو ک میبینم ناخوداگاه این مصراع میاد تو ذهنم:

جمعی به تو مشغول و تو غایب ز میانه (در وصف نتایج):25r30wi:

الان نتایج توی تصور من ی ادمیه ک واسه خودش لم داده ی لپتاپم جلوشه میاد اینجا کامنتای ما رو میخونه، موذیانه میخنده :| میگه بنشین تا صبح دولتت بدمد :|

تخیلاتم تو حلق سنجش پی
:j58r36j3gcr4suxymup

sepideeee

New member
کامنتای اخیرو ک میبینم ناخوداگاه این مصراع میاد تو ذهنم:

جمعی به تو مشغول و تو غایب ز میانه (در وصف نتایج):25r30wi:

الان نتایج توی تصور من ی ادمیه ک واسه خودش لم داده ی لپتاپم جلوشه میاد اینجا کامنتای ما رو میخونه، موذیانه میخنده :| میگه بنشین تا صبح دولتت بدمد :|

تخیلاتم تو حلق سنجش پی

روجو قضیه چیه ؟؟ چند وقته بد جوری زدی تو خط شعر و شاعری :5: نکنه عاشق شدی اونم عاشق سنجش :(40):

SH!LA

New member

تخیلاتم تو حلق سنجش پی

:25r30wi:

کی میشه ما بهش بخنـدیـم...! :New (6):

ROJO

New member
سپیده:25r30wi:

درد عشقی کشیده‌ام که مپرس
زهر هجری چشیده‌ام که مپرس
گشته‌ام در جهان و آخر کار
دلبری برگزیده‌ام که مپرس

فقط میترسم اخرش شکست عشخیم بده:riz481:

SH!LA

New member
و من این روزهـا

با اضطـراب آمـدن تــو ( کارنامه! )

افطــار میکنم...! :dadad4:

ROJO

New member
الان حدودأ دو هفته مونده :sad:
ای خداااا
تو ک تواناترینی ما هم ک محتاج ترین، خدایا ما تلاشم کردیم بقدر وسعمون، خودت خوشحالمون کن 24 ام ،ک فقط از خودت برمیاد
ای خداااا
بحق این روزای عزیز:riz304:

mexin

Well-known member
عاقا درصد داریم تا درصد خداییش من به عنوان یکی که هم وزارت علوم دادم هم بهداشت میگم اصن آزمونای اینا قابل مقایسه نیستن تو وزارت علوم یکسال باید زحمت بکشی تا نتیجه بده تو بهداشت با یکی دوماه کارت راه میوفته(البته تو رشته ما اینجوریه هااا)سوالای رشته ما اینجا خیلی آسون طرح میشن.

خب عزیز من شما رشته اصلیتون اقتصاد هست .ینی 4 سال کامل اقتصاد خوندی و میای اقتصاد بهداشت آزمون میدی ..ینی فقط یه بهداشت اضافه میخونی اونم 4 جلدی جی پارک هست ...
اینجا میان سوالای اقتصاد بهداشت رو میدن .. ینی دانشجوها از کارشناسی های مختلف رشته های پیراپزشکی اقتصاد شرکت میکنن پس سوالات اقتصاد و مدیریت و آمار برای شما معلومه که آسونه ..
ینی اینجور میشه شما که اقتصاد خوندین بیا مثلا فیزیولوژی امتحان بده یا اپیدمیولوژی ..که فقظ یه درس با شما مشترک باشه اونوقت میدونی کدوم مشکلتره ..

mexin

Well-known member
ارشد وزارت علوم میانگینی نیست و سیستمش هم کاملا هم فرق میکنه گرایش بندی هسست نه مقل بهداشت تک رشته ای و هر شخص بر حسب گراشی گه میخواد وضرایبی داره میتونه حتی درصد درسی که واسش ضریب 0 رو داره پایین یا حتی 0 بزنه
سطج سوالاتشم لا اقل تو رشته ی ما که خیلی بالاتر از بهداشته
معلومه وقتی تک رشته ای هست بهداشت باید همه درسارو تو یه حد مقبول بزنی پس در مورد چیزی که نمیدونید اینجوری نظر ندید تو رشته من که وباید 9 تا درسو کامل بخونی با سوالای سخت
تعداد شرکت کننده هاتون زیادتره نسبت به بهداشت وگرنه بحث بالاتر بودن و ازینا نیست ...
البته چندتا رشته هم تو وزارت بهداشت هستن که با میانگین پایین میشه قبول شد ..همین میکروبیولوژی و آموزش بهدشات و... که با میانگین 20 - 25 درصد ارشد قبول شدن ....

sepideeee

New member
عجب بحث ادامه داری شد این رشته ی دوست ما :whistle: اصلا بیخود کرده دوستم با 25:درصد قبول شده :New (6): دفعه ی دیگه دیدمش حالشو میگیرم که دیگه هوس نکنه با این درصدای کم ارشد قبول شه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام بچه ها بجای اینکه بشینید و مدام منتظر آینده باشید یه کار مفید کنید و خودتون رو سرگرم کنید منم دلواپسی دارم منم نگرانم مخصوصا با اتفاقاتی که برام افتاده اما خودم رو مشغول کردم دارم تو همین تالار با کمک چندتا از بچه های با انگیزه یه کتاب ترجمه میکنم هم برامون یه رزومه خوب میشه هم دیگه فکر های عجیب و غریب نمی کنم اگه خواستید شما هم بیاید ( همیشه یه جای خالی برای رفیق خسته میشه پیدا کرد )
این هم آدرس مکان جمع شدنم هست
**" http://olumpezeshki.ir/thread13562.html "**:rose:

sepideeee

New member
الان حدودأ دو هفته مونده :sad:
ای خداااا
تو ک تواناترینی ما هم ک محتاج ترین، خدایا ما تلاشم کردیم بقدر وسعمون، خودت خوشحالمون کن 24 ام ،ک فقط از خودت برمیاد
ای خداااا
بحق این روزای عزیز:riz304:

یه ذره دیگه درکار اومدن نتایج تاخیر بشه روجو میزنه تو خط ابولسعید ابوالخیر و خواجه عبدالله انصاری:5: .... خدایا مددی فرما

sa@@ra

New member
تعداد شرکت کننده هاتون زیادتره نسبت به بهداشت وگرنه بحث بالاتر بودن و ازینا نیست ...
البته چندتا رشته هم تو وزارت بهداشت هستن که با میانگین پایین میشه قبول شد ..همین میکروبیولوژی و آموزش بهدشات و... که با میانگین 20 - 25 درصد ارشد قبول شدن ....

من که میکروب امتخان ندادم واسه بهداشت درضمن میکروب تعداد دروس ضریب 1 ریاد داره و این کارو راحت میکنه خوبه که شما تو همه حوزه هایی که مرتبط نیست نظر میدید خیلی خوبه:))
راستی اخبار پیشگویی ظرفیتای ارشد بهتر بگم دفترچه ای که از قبل بهتون دادن تو گروپای ایمنی و ژن پزشکی فیس بوک هم رسیده توانایی تا کجا:whistle:

SH!LA

New member
عجب بحث ادامه داری شد این رشته ی دوست ما اصلا بیخود کرده دوستم با درصد قبول شده دفعه ی دیگه دیدمش حالشو میگیرم که دیگه هوس نکنه با این درصدای کم ارشد قبول شه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

:25r30wi:

میبینی سپیـده... ملت منتظرن ببینن کی و توی چه رشته ای و با چه درصدهایی قبول شـده تــا بشینن کلاً رشته و ارشد و طرف رو تخریب کنند! :j58r36j3gcr4suxymup

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

FARNAZz

Member
بازم جای شکرش باقیه که وزارت بهداشت مثل پارسال 3 مااااااه ما رو تو کما نذاشت...(چقدر قانعیم ما)
آدم این پستا رو میبینه کباب میشه.(تاپیک روز شمار انتظار جواب ارشد 92)

بچه ها من دارم از حالت تهوع و سرگیجه می میرم تازه گریه هم می کنم حال کسایی رو دارم که قراره اعدامشون کنن......... ای خدا به همه کمک کن به منم کمک کن...
یعنی امروز استرس کلا خفه ام کرده.ماشین لباسشویی که هیچ دستگاه سانتریفیوژ با بالاترین دور تو دلم روشن کردن.
خدا یعنی میشه فردا ما هم خوشحال بشیم. خدا برا یه بارم که شده منو ببین. حاضرم قبول بشم حتی اگه ۱ دقیقه بعدش خدا جونمو بگیره. فقط اسممو ببینم
فک کنم من تا 4 شنبه از استرس از پا دربیام الان چند شبه که خوابم نبرده زیر چشام کبود شده

به احتمال زیاد موقع اومدن جوابا من تیمارستان یاشم((((آآآآآآآهههههههههه))))تابستونم حروم شد!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t :14:

بالا