انستیتو ایرانه .. ای شیطون تو از کجا می دونی من کدومم :21:
حدس می زنم.الان که هاوش نفره اوله...
انستیتو ایرانه .. ای شیطون تو از کجا می دونی من کدومم :21:
حدس می زنم.الان که هاوش نفره اوله...
سپیده من که دستم اشتباهی رفت روی اون شکلک خنده باید این رو میذاشتـم... :dadad4: ( اوج ناراحتی...! )
________
:25r30wi:
سپیده تا حالا دقت کردی این تاپیک چقدر مهمان به عنوان بازدید کننده داره؟
واقعــاً چرا؟! :33:
یگانه من کم کم دارم شک می کنم که تو یکی از اعضای خانوادم باشی![]()
بابا دمت گرم کارت خیلی درسته . دقیق حواست به همه چی هستا :smilies-azardl (113
بس که کاربراش شیرینن ماشاله .. بزنم به تخته چشم نخوریم![]()
شیلا مثه اینکه واقعا از من میترسی lol
همه ک میترسن توام روش:dadad4:
بچه ها تو اون تاپیک بررسی کنکور زدن .. اولیش ایرانه فکر کنم بعدش تهران .. .دقیق نمی دونم منم
حالا تو کدوم یکی از نمره های تو تخمینی ؟؟
عاقا درصد داریم تا درصد خداییش من به عنوان یکی که هم وزارت علوم دادم هم بهداشت میگم اصن آزمونای اینا قابل مقایسه نیستن تو وزارت علوم یکسال باید زحمت بکشی تا نتیجه بده تو بهداشت با یکی دوماه کارت راه میوفته(البته تو رشته ما اینجوریه هااا)سوالای رشته ما اینجا خیلی آسون طرح میشن.اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:
اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:
عاقا درصد داریم تا درصد خداییش من به عنوان یکی که هم وزارت علوم دادم هم بهداشت میگم اصن آزمونای اینا قابل مقایسه نیستن تو وزارت علوم یکسال باید زحمت بکشی تا نتیجه بده تو بهداشت با یکی دوماه کارت راه میوفته(البته تو رشته ما اینجوریه هااا)سوالای رشته ما اینجا خیلی آسون طرح میشن.
بچه ها من واسه تخمین رتبه مجدد وقت ندارم.دیگه بهم اجازه تخمین رتبه داده نمیشه چون چند بار درصد هامو عوض کردم.حالا میگید چیکار کنم:33: