روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
سپیده تا حالا دقت کردی این تاپیک چقدر مهمان به عنوان بازدید کننده داره؟ :whistle:

واقعــاً چرا؟! :33:

ROJO

New member
شیلا مثه اینکه واقعا از من میترسی lol

همه ک میترسن توام روش:dadad4:

SH!LA

New member
شیلا مثه اینکه واقعا از من میترسی lol

همه ک میترسن توام روش:dadad4:

شمـا که عزیز مائی... :(40):

فقط گفتم یک وقت توی این روزا همه کلافه ایم؛ به جای سنجش دستت به ما برسه و ما رو نصف کنی...! :whistle:

ROJO

New member
نامم به کارنامم

اگــر دري ميــان مــا بــود،

مــي‌کــوفتــم؛

درهــم مــي‌کــوفتــم!

اگــر ميــان مــا، ديــواري بــود،

بــالا مــي‌رفتــم، پــاييــن مــي‌آمــدم؛

فــرو مــي‌ريختــم!

اگــر کــوه بــود، دريــا بــود،

پــا مــي‌گــذاشتــم

بــر نقشــه‌ جهــان و

نقشــه‌اي ديگــر، مــي‌کشيــدم!

امــا ميــان مــا، هيــچ نيســت،

هيــچ؛

و تنــها بــا هيــچ،

هيــچ کــاري نمــي‌شــود کــرد . . .:dadad4:

yeganehh

New member
بچه ها تو اون تاپیک بررسی کنکور زدن .. اولیش ایرانه فکر کنم بعدش تهران .. .دقیق نمی دونم منم
حالا تو کدوم یکی از نمره های تو تخمینی ؟؟

تو اون تاپیک زده ....بهزیستی بهشتی...واقعا بهزیستی بالاتر از بهشتیه؟؟؟؟

mnamavarpour

New member
دیگه صبر ندارم...

دوستان عزیز دیگه صبرم به سر اومد...:13:
به نظر شما تا شهریور باید همین قدر معطل باشیم؟:65d6a5d6s:

کینز

New member
اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:
عاقا درصد داریم تا درصد خداییش من به عنوان یکی که هم وزارت علوم دادم هم بهداشت میگم اصن آزمونای اینا قابل مقایسه نیستن تو وزارت علوم یکسال باید زحمت بکشی تا نتیجه بده تو بهداشت با یکی دوماه کارت راه میوفته(البته تو رشته ما اینجوریه هااا)سوالای رشته ما اینجا خیلی آسون طرح میشن.

sa@@ra

New member
اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:

ارشد وزارت علوم میانگینی نیست و سیستمش هم کاملا هم فرق میکنه گرایش بندی هسست نه مقل بهداشت تک رشته ای و هر شخص بر حسب گراشی گه میخواد وضرایبی داره میتونه حتی درصد درسی که واسش ضریب 0 رو داره پایین یا حتی 0 بزنه
سطج سوالاتشم لا اقل تو رشته ی ما که خیلی بالاتر از بهداشته
معلومه وقتی تک رشته ای هست بهداشت باید همه درسارو تو یه حد مقبول بزنی پس در مورد چیزی که نمیدونید اینجوری نظر ندید تو رشته من که وباید 9 تا درسو کامل بخونی با سوالای سخت

صدف1367

New member
بچه ها من واسه تخمین رتبه مجدد وقت ندارم.دیگه بهم اجازه تخمین رتبه داده نمیشه چون چند بار درصد هامو عوض کردم.حالا میگید چیکار کنم:33:

کرهانی

New member
عاقا درصد داریم تا درصد خداییش من به عنوان یکی که هم وزارت علوم دادم هم بهداشت میگم اصن آزمونای اینا قابل مقایسه نیستن تو وزارت علوم یکسال باید زحمت بکشی تا نتیجه بده تو بهداشت با یکی دوماه کارت راه میوفته(البته تو رشته ما اینجوریه هااا)سوالای رشته ما اینجا خیلی آسون طرح میشن.

آره سطح علوم خیلی بالاتره
منم هم علوم دادم هم بهداشت، سر جلسه علوم داغون بودم یعنی له له بجای 4ساعت 2ساعته پاشدم و امیدی بهش نداشتم اما در عین ناباوری دیدم قبولم اونم با درصدای 18 و 4و 1.4تو سه درس

بالا