روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
سپیده الان تا کد ملی و کد رهگیری و ریز نمرات یگانرو در نیاره دس بردار نیست:riz481:

SH!LA

New member
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ :

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﺪ؟
ﺟﻮﺍﺏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻡ،
ﺳﻘﻒ ﮔﻔﺖ : ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ!
ﭘﻨﺠﺮﻩ ﮔﻔﺖ : ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ!
ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺳﺖ!
ﺁﻳﻴﻨﻪ ﮔﻔﺖ : ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﻴﻨﺪﻳﺶ!
ﺗﻘﻮﻳﻢ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﺵ!
ﺩﺭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪﻑ ﻫﺎﻳﺖ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫُﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ!
ﺯﻣﻴﻦ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺗﻨﯽ ﻧﻴﺎﻳﺶ ﻛﻦ!
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ، ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﻔﺖ : ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﺨﻮﺍﺏ !! (خخخخخ :riz481: )

yeganehh

New member
وای پارسال که نتایج اومد اول اومدم تو سایت.وقتی دیدم قبولیتون خیلی کمه خیلی ناراحت شدم..واقعا میدیم که چقدر همه تلاش می کردید...به جاش امسال دارید جبران می کنید.حداقل 3 قبولی رو دارید.هاوش وسپیده و انگار سارا شریفی:rose::thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
سپیده الان تا کد ملی و کد رهگیری و ریز نمرات یگانرو در نیاره دس بردار نیست:riz481:
خوب کنجکاوم دیگه مگه بده ؟؟؟ حالا روجو تو با دست خودت لطف کن کد رهگیریتو بده تا به زور نگرفتم :25r30wi:

sepideeee

New member
وای پارسال که نتایج اومد اول اومدم تو سایت.وقتی دیدم قبولیتون خیلی کمه خیلی ناراحت شدم..واقعا میدیم که چقدر همه تلاش می کردید...به جاش امسال دارید جبران می کنید.حداقل 3 قبولی رو دارید.هاوش وسپیده و انگار سارا شریفی:rose::thumbsupsmileyanim:

یگانه فکر کنم الان تو منو از خودم بهتر می شناسی :wacsmiley: خوب حالا که امروز خودتو رو کردی .. بیا اونور تو تاپیک رشتمون حداقل ما هم از دونسته هات استفاده کنیم

sepideeee

New member
راستی یگانه این اسم کاربریت که دیروز ساخته شده قبلا با چه اسمی میومدی ؟؟ بگو حالا شاید من دیده باشمت :whistle:

yeganehh

New member

کد رهگیری برای تخمین؟؟؟این تخمین اصلا قابل اعتماد نیست.پارسال شده بودم 30 ولی تو کارنامه 80:wacsmiley: ولی تخمین برای بدست اوردن نمره کل خوبه.نمره رو دقیق محاسبه می کنه

yeganehh

New member
اونور که چند روزیه سوت و کوره....

- - - Updated - - -

راستی یگانه این اسم کاربریت که دیروز ساخته شده قبلا با چه اسمی میومدی ؟؟ بگو حالا شاید من دیده باشمت :whistle:

قبلا ثبت نام نکرده بودم.به عنوان مهمان میومدم..

sepideeee

New member
اونور که چند روزیه سوت و کوره....

- - - Updated - - -

قبلا ثبت نام نکرده بودم.به عنوان مهمان میومدم..

چه جالب که انقد پابند اینجا بودی و مرتب سر میزدی .... ایشاله ازین به بعد بیشتر اشنای میشیم با هم دیگه

SH!LA

New member
خوب کنجکاوم دیگه مگه بده ؟؟؟ حالا روجو تو با دست خودت لطف کن کد رهگیریتو بده تا به زور نگرفتم :25r30wi:

:25r30wi:

با اون استرس و نگرانی ای که با حرف های بچه ها، روجـو گرفت؛ بگو 1% کدرهگیری بـده... :ph34r-smiley:

yeganehh

New member
راستی یه سوال؟دانشگاههای تهران به اولویت کدامند؟نیست که خیلی خوب کنکور دادم فقط می خوام تهران بزنم:whistle:

sepideeee

New member
راستی یه سوال؟دانشگاههای تهران به اولویت کدامند؟نیست که خیلی خوب کنکور دادم فقط می خوام تهران بزنم:whistle:

بچه ها تو اون تاپیک بررسی کنکور زدن .. اولیش ایرانه فکر کنم بعدش تهران .. .دقیق نمی دونم منم
حالا تو کدوم یکی از نمره های تو تخمینی ؟؟

ROJO

New member
هههههه اگه مرد بودم میگفتم چ کد رهگیلیم چ ناموسم:25r30wi:
63izs7n.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

SH!LA

New member
بالا