خوب کنجکاوم دیگه مگه بده ؟؟؟ حالا روجو تو با دست خودت لطف کن کد رهگیریتو بده تا به زور نگرفتم :25r30wi:سپیده الان تا کد ملی و کد رهگیری و ریز نمرات یگانرو در نیاره دس بردار نیست:riz481:
وای پارسال که نتایج اومد اول اومدم تو سایت.وقتی دیدم قبولیتون خیلی کمه خیلی ناراحت شدم..واقعا میدیم که چقدر همه تلاش می کردید...به جاش امسال دارید جبران می کنید.حداقل 3 قبولی رو دارید.هاوش وسپیده و انگار سارا شریفی:rose::thumbsupsmileyanim:
سپیده الان تا کد ملی و کد رهگیری و ریز نمرات یگانرو در نیاره دس بردار نیست:riz481:
راستی یگانه این اسم کاربریت که دیروز ساخته شده قبلا با چه اسمی میومدی ؟؟ بگو حالا شاید من دیده باشمت![]()
اونور که چند روزیه سوت و کوره....
- - - Updated - - -
قبلا ثبت نام نکرده بودم.به عنوان مهمان میومدم..
خوب کنجکاوم دیگه مگه بده ؟؟؟ حالا روجو تو با دست خودت لطف کن کد رهگیریتو بده تا به زور نگرفتم :25r30wi:
تازه شیلا شرو کننده ی اون اخطارا راجع به کد رهگیری هم خودم بودم :25r30wi::25r30wi:
با اون استرس و نگرانی ای که با حرف های بچه ها، روجـو گرفت؛ بگو 1% کدرهگیری بـده...h34r-smiley:
تازه شیلا شرو کننده ی اون اخطارا راجع به کد رهگیری هم خودم بودم :25r30wi:
راستی یه سوال؟دانشگاههای تهران به اولویت کدامند؟نیست که خیلی خوب کنکور دادم فقط می خوام تهران بزنم![]()
:25r30wi:
:25r30wi:
الان روجـو میاد نصف مون میکنه که داریم میخندیم...!
بچه ها تو اون تاپیک بررسی کنکور زدن .. اولیش ایرانه فکر کنم بعدش تهران .. .دقیق نمی دونم منم
حالا تو کدوم یکی از نمره های تو تخمینی ؟؟
انستیتو جز دانشگاه تهرانه یا ایران؟من 2 و3 تا بعد از تو
من که از قیافم معلومه بی گناهم تو خودت باید جواب گو باشی شیلا![]()
هههههه اگه مرد بودم میگفتم چ کد رهگیلیم چ ناموسم