پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
ای جااااانم، مرسی دیانا :smilies-azardl (113
اصن این 9 تا سوال مث بغضی شده بود تو گلوم.. راحتم کردی...
02.gif

دیانا126

New member
اگه بخوای یه رمان از زندگی خودت بنویسی اسمشو چی میذاری؟؟
چقد از وقتت پا نتی؟؟
کمترین نمرت چن بوده؟؟
دست خطت چطوریاست؟
هنرت چیه؟
تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟
آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟
الان چی تو ذهنته ؟؟
شبا خونتون پشه داره؟
. نظرت درمورد جنس مذکر؟!
اگه یه روز بفهمی ؛ دیگه نمیتونی بیای سایت؛ چیکار میکنی؟!
اوضاعه صندلی چطوره؟

biologisst

New member
جواب بده..باشه
ولی خب کن احتـرام میذارم به شروطتت، ولی نه 5تا، منم همون 10تای بقیه رو می پرسم. آفرین یکم سر به راه شدی
سوالامم ساده و آسونه، برو حالشو ببر..می برم:smiliess (8):

[/B]اسم؟ فرناز
تاریخ دقیق تولدت کیه؟ 9 /5 / 70 یک ماه دیگه تولدمه..حالا خواستم یادم بره بلکه سوپرایز بشم هعی یادآوری میشه ها
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟ کرمان. کرمان
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟ شهید بهشتی تهران
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟ گاهی آره گاهی نه/ آره
قد و وزنت چقدره؟ حدود 160 و اونم 60 اینا
اخلاقت چجوریه؟ آرومی یا عصبانی؟ قاتی پاتی...آرومم ولی وقتی خیلی خوشحال بشم یا خیلی ناراحت و عصبانی بروز میدم.
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟ قاتی پاتی.....چراشو برو از خدا بپرس منم میتونم در این حد بگم که خوددار هستم هر حرفی نمی زنم. سعی می کنم با ابراز نظر به نظر کسی بی احترامی نشه. ولی وقتی ببینم کسی پاوش از گلیمش دراز تر می زنم تو برجکش
وقتی هم خیلی خوشحالم و خیلی ناراحتم ابراز میکنم چون اینجوری بهتر میشه حالم. البته من بچگی هام کاملا درون گرا بودم و ساکت الان بزرگ تر شدم یکم برون گرایی ام عود کرده.

اهل قلیون و سیگار و مشروب و موارد خاک بر سری هستی؟ عمــــــرا

ببیـن کار من به کجا رسیده که باید بشیـنم سوال گلچین کنم!!! هههه...راضی ام ازت
1 سوال دیگه هنوز دارم.. 1 سوال!! می شنویم.

eeeeeeehsan

New member
جواب بده..باشه
ولی خب کن احتـرام میذارم به شروطتت، ولی نه 5تا، منم همون 10تای بقیه رو می پرسم. آفرین یکم سر به راه شدی
سوالامم ساده و آسونه، برو حالشو ببر..می برم:smiliess (8):

[/B]اسم؟ فرناز
تاریخ دقیق تولدت کیه؟ 9 /5 / 70 یک ماه دیگه تولدمه..حالا خواستم یادم بره بلکه سوپرایز بشم هعی یادآوری میشه ها
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟ کرمان. کرمان
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟ شهید بهشتی تهران
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟ گاهی آره گاهی نه/ آره
قد و وزنت چقدره؟ حدود 160 و اونم 60 اینا
اخلاقت چجوریه؟ آرومی یا عصبانی؟ قاتی پاتی...آرومم ولی وقتی خیلی خوشحال بشم یا خیلی ناراحت و عصبانی بروز میدم.
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟ قاتی پاتی.....چراشو برو از خدا بپرس منم میتونم در این حد بگم که خوددار هستم هر حرفی نمی زنم. سعی می کنم با ابراز نظر به نظر کسی بی احترامی نشه. ولی وقتی ببینم کسی پاوش از گلیمش دراز تر می زنم تو برجکش
وقتی هم خیلی خوشحالم و خیلی ناراحتم ابراز میکنم چون اینجوری بهتر میشه حالم. البته من بچگی هام کاملا درون گرا بودم و ساکت الان بزرگ تر شدم یکم برون گرایی ام عود کرده.

اهل قلیون و سیگار و مشروب و موارد خاک بر سری هستی؟ عمــــــرا

ببیـن کار من به کجا رسیده که باید بشیـنم سوال گلچین کنم!!! هههه...راضی ام ازت
1 سوال دیگه هنوز دارم.. 1 سوال!! می شنویم.

آفریـن، :rose:
ببینیم مابقی بچه ها چه سوالایی می پرسن بعد من با سوال آخرم ضربه فنیت میکنم!!

biologisst

New member
یه بیوگرافی کامل بگو ...اههههم...معرفی میکنم...خودم هستم در سایت علوم پزشکی....دارم به سوالای تو جواب میدم که قرار بود 10 تا باشه نه بیش تر. خدا رو دوست دارم و هر چی که بهش مربوطه. :whistle:
چطوری با اینجا آشنا شدی؟ دوستم واسه ارشد داشت تعریف می کرد یه سایتی هست و اومدیم واسه خوندن توضیحاتش ...سایت علوم پزشکی رو میگم...بعدش خودم اومدم اینجا
زندگیت چه رنگیه؟ آبی سبز....گاهی هم یاسی رنگ
چه زمانهایی رو تو زندگیت بیشتر دوست داری؟! خوشحالی ها...لحظات بعد گذراندن سختی و غم. وقتی واسه یه مشکل دارم مقاومت می کنم. زمان هایی که عزیزانم رو بعد مدت ها می بینم. وقتی جایی دیدنی میرم که تا به حال نرفتم. وقتی تلنگری بهم میخوره.
دنیا رو چه رنگی میبینی؟ همون رنگ زندگیم.
دوست داری اهل بهشت باشی یا جهنم؟ دوست دارم برم پیش خدا دیگه بهشت جهنمش با خودشه.
اهل چه نوع کتابی هستی بیشتر؟ از اوایل بچگی ام رمان میخوندم مثل هری پاتر و نه بیش تر و کتاب های مجموعه داستان مثل جلال یا مرادی کرمانی. یکم هم علمی.مخصوصا نجوم که قبلا میخوندم..و بندرت تاریخی.مثل کارای زمان شاه...اما تازگیا روانشناسی هم میخونم. هر چند 1 درصد این کتابای روانشناسی رو قبول دارم. و اخیرا هم وارد فاز جدیدی از خوندن کتاب شدم.که مربوطه به سبک زندگی
چه موسیقی؟ آروم و بی کلام...گاهی شاد و شلوغ و گاه خیلی غمگین....و البته خیلی روی موسیقی مدیریت دارم...بنظرم ما در برابر هر چیزی که می شنویم خودآگاه و ناخود آگاه جزیی از روحیات ما رو تشکیل میده پس هر آهنگی ارزش گوش دادن حتی یکبار هم نداره. . چه آهنگ هایی که باید فقط زد روی دور تکرار.

چه نوع برنامه ای؟! برنامه؟!!! تلویزیون منظورته؟ خب خیلی وقته نمی بینم از وقتی اومدم دانشگاه . ارتباطم باهاش قطع شده. ولی خب بستگی به برنامش داره. رادیو هفت خوبه البته گاهی. برنامه نود رو به خاطر فردوسی پور دوس دارم. وخیلی خیلی کم برنامه خانواده. ماه عسل هم گاهی خوبه...دیگه یادم نمی آد...کلاه قرمزی هم اگه قسمت بشه که نمیشه ، می بینم.
زندگی رو تعریف کن : یعنی شناور شدن . کمی اگه از روزمرگی در بیاییم یعنی یا یک بار پرواز کردن ، پرواز را خوب یاد گرفتن برای همیشه
مردن یعنی چی ؟ یعنی تولدی دیگر
غرور رو تعریف کن . حد و اندازه داره....کم و زیادش خوب نیست. مناسب برای یک بانو
خانواده قیمت داره ؟ ارزشش بیش تر از این حرفاست
غرور قیمت داره ؟ ارزشش بیش تر از این حرفاست
چشات چه رنگیه ؟ دقیق نمی دونم میخوای بیا خودت یه نگاه بنداز ...ههه
کجا درس میخونی ؟ جواب داده شده.
چه رشته ای ؟ زیستم دیگه
اگه قرار باشه یه روز یه شهری رو برای زندگی انتخاب کنی کدوم شهره ؟ یکی از همین شهرهای ییلاقی توی استان خودمون خوبه. و گاهی هم قشم.
کدوم کشور برا مسافرت خوبه کدوم برا زندگی ؟ همشون واسه مسافرت خوبه.....برای زندگی ایران خودمون
کجای شهرتون رو بیشتر دوست داری ؟ مناطق ییلاقی اش. مثل باغ شازده ماهان. سکنج....اوووف معرکه هست...خوش آب و هوا و خنک....زیاد هست ولی خیلی هاشو نرفتم و نمی دونم.
پاتوقت کجاست ؟ خونمون
نظرت درباره شهرت ؟ محبوبیت بهتره
.بهترین دوستی سایتو که باحاشون جوری رو نام ببر؟ هیچ کی. یکم میونه ام با آسمون خوبه
.تا حالا آرزوی چیزی رو کردی که بعدش پشیمون بشی؟ نه
.تا حالا از بابات سیلی خوردی؟ ابــــــــدا
مامانتو بیشتر دوست داری یا بابات؟ مامانتو....ههه
.حیوون خونگی داری؟چی ؟اگه نداری دوس داری چی داشته باشه؟ نه . پرنده چرنده...کاشکی میشد پلنگ یوزپلنگ و پنگوئن. عقاب شاهین ...کلا باغ وحش خوبه...اگه به من باشه میرم خونمو کنار چنگلای آمازون می سازم.
.تا حالا کسی رو زدی؟ آره
.بهترین فیلمی که دوست داشتی؟ فیلم "چ" ، فیلم "دوئل" ، یه فیلم شب های روشن که ایرانی بود هم معرکه بود
.بهترین بازیگر از نظر تو؟ شهاب حسینی
.کدوم عدد عدد شانسته؟ شانس به اون معنی نداریم . ولی عدد 7 مقدسه
.بهترین نویسنده؟ خدا...کتاب قرآن
.اگه قرارباشه ازایران بری کجامیری؟ هممم......قطب جنوب....استرالیا....کانادا..فرانسه .انگلیس..هند..چین وای وای آفریقا یام رفت... و همین طومخصوصا مکه و مدینه و کربلا که جای خود داره. قطب شمال....چین...کلا جهانگردی رو خیلی دوست دارم
.از ارتفاع میترسی؟ نه برعکس عاشق ارتفاعم
.اهل دخانیاتی؟قلیون؟سیگار؟ نوچ نوچ ابدا
.از کسی خیانت دیدی؟کی بوده؟ خیانت؟! نه شاید دوستام بی معرفتی در حقم کردن ولی خیانت نکردن
.قشنگ ترین جای ایران؟ کویر و دریا و جنگل همه جای ایران سرای من است همه جاشو دوس دارم مخصوصا خوش آب و هوا
.استقلالی یا پرسپولیس؟ بنفشم ...ههه هیچ کدوم
.چی بیشتر از همه اعصابت رو خورد میکنه ؟ انتقاد بی جا همین طور از بی منطقی برخی افراد از اولدرم اولدرم برخی افراد که چیزی نمی دونن ولی ادعا دارن
.انتقاد پذیری؟ تا حدی که منطقی باشه و بی احترامی نداشته باشه
.کوچیک بودی دوس داشتی چیکاره بشی؟ جراح
.از چه اسمایی خوشت میاد؟ اسم با مسما و معنی خوب و زیبا
.کوه و بیشتر دوس داری یا دریا یا جنگل؟ جنگلی که روی کوه و تپه باشه و کنار دریا....ههه هستش...همین شمال خودمون
.شکلک مورد علاقت؟ خیلین میخوای بزارمشون؟
.خسته شدی عایا؟ واسه چی ؟
.از کدوم یکی از سوالام خوشت اومد؟(خواهشا ضد حالی نزنی بگی هیچکدوم) در

تموم شد شاید بازم اومدم ..شاید تشریف بیارین حتما از خجالتتون در میاییم

biologisst

New member
بپرس، هرچی خواستی بپرس... فرناز راضیه ازمون
02.gif

من که میدونم این دیانا سر و کله اش چطوری پیدا شده و از چه منبعی داره تشویقی می گیره...ها.....
گوشتو بپیچونم؟:New (6):
بزار وقت قبولی همچین رد تو میزنم...جرات نکنی بیایی دانشگاه...هههه:p

دیانا126

New member
یه بیوگرافی کامل بگو ...اههههم...معرفی میکنم...خودم هستم در سایت علوم پزشکی....دارم به سوالای تو جواب میدم که قرار بود 10 تا باشه نه بیش تر. خدا رو دوست دارم و هر چی که بهش مربوطه. :whistle:
چطوری با اینجا آشنا شدی؟ دوستم واسه ارشد داشت تعریف می کرد یه سایتی هست و اومدیم واسه خوندن توضیحاتش ...سایت علوم پزشکی رو میگم...بعدش خودم اومدم اینجا
زندگیت چه رنگیه؟ آبی سبز....گاهی هم یاسی رنگ
چه زمانهایی رو تو زندگیت بیشتر دوست داری؟! خوشحالی ها...لحظات بعد گذراندن سختی و غم. وقتی واسه یه مشکل دارم مقاومت می کنم. زمان هایی که عزیزانم رو بعد مدت ها می بینم. وقتی جایی دیدنی میرم که تا به حال نرفتم. وقتی تلنگری بهم میخوره.
دنیا رو چه رنگی میبینی؟ همون رنگ زندگیم.
دوست داری اهل بهشت باشی یا جهنم؟ دوست دارم برم پیش خدا دیگه بهشت جهنمش با خودشه.
اهل چه نوع کتابی هستی بیشتر؟ از اوایل بچگی ام رمان میخوندم مثل هری پاتر و نه بیش تر و کتاب های مجموعه داستان مثل جلال یا مرادی کرمانی. یکم هم علمی.مخصوصا نجوم که قبلا میخوندم..و بندرت تاریخی.مثل کارای زمان شاه...اما تازگیا روانشناسی هم میخونم. هر چند 1 درصد این کتابای روانشناسی رو قبول دارم. و اخیرا هم وارد فاز جدیدی از خوندن کتاب شدم.که مربوطه به سبک زندگی
چه موسیقی؟ آروم و بی کلام...گاهی شاد و شلوغ و گاه خیلی غمگین....و البته خیلی روی موسیقی مدیریت دارم...بنظرم ما در برابر هر چیزی که می شنویم خودآگاه و ناخود آگاه جزیی از روحیات ما رو تشکیل میده پس هر آهنگی ارزش گوش دادن حتی یکبار هم نداره. . چه آهنگ هایی که باید فقط زد روی دور تکرار.

چه نوع برنامه ای؟! برنامه؟!!! تلویزیون منظورته؟ خب خیلی وقته نمی بینم از وقتی اومدم دانشگاه . ارتباطم باهاش قطع شده. ولی خب بستگی به برنامش داره. رادیو هفت خوبه البته گاهی. برنامه نود رو به خاطر فردوسی پور دوس دارم. وخیلی خیلی کم برنامه خانواده. ماه عسل هم گاهی خوبه...دیگه یادم نمی آد...کلاه قرمزی هم اگه قسمت بشه که نمیشه ، می بینم.
زندگی رو تعریف کن : یعنی شناور شدن . کمی اگه از روزمرگی در بیاییم یعنی یا یک بار پرواز کردن ، پرواز را خوب یاد گرفتن برای همیشه
مردن یعنی چی ؟ یعنی تولدی دیگر
غرور رو تعریف کن . حد و اندازه داره....کم و زیادش خوب نیست. مناسب برای یک بانو
خانواده قیمت داره ؟ ارزشش بیش تر از این حرفاست
غرور قیمت داره ؟ ارزشش بیش تر از این حرفاست
چشات چه رنگیه ؟ دقیق نمی دونم میخوای بیا خودت یه نگاه بنداز ...ههه
کجا درس میخونی ؟ جواب داده شده.
چه رشته ای ؟ زیستم دیگه
اگه قرار باشه یه روز یه شهری رو برای زندگی انتخاب کنی کدوم شهره ؟ یکی از همین شهرهای ییلاقی توی استان خودمون خوبه. و گاهی هم قشم.
کدوم کشور برا مسافرت خوبه کدوم برا زندگی ؟ همشون واسه مسافرت خوبه.....برای زندگی ایران خودمون
کجای شهرتون رو بیشتر دوست داری ؟ مناطق ییلاقی اش. مثل باغ شازده ماهان. سکنج....اوووف معرکه هست...خوش آب و هوا و خنک....زیاد هست ولی خیلی هاشو نرفتم و نمی دونم.
پاتوقت کجاست ؟ خونمون
نظرت درباره شهرت ؟ محبوبیت بهتره
.بهترین دوستی سایتو که باحاشون جوری رو نام ببر؟ هیچ کی. یکم میونه ام با آسمون خوبه
.تا حالا آرزوی چیزی رو کردی که بعدش پشیمون بشی؟ نه
.تا حالا از بابات سیلی خوردی؟ ابــــــــدا
مامانتو بیشتر دوست داری یا بابات؟ مامانتو....ههه
.حیوون خونگی داری؟چی ؟اگه نداری دوس داری چی داشته باشه؟ نه . پرنده چرنده...کاشکی میشد پلنگ یوزپلنگ و پنگوئن. عقاب شاهین ...کلا باغ وحش خوبه...اگه به من باشه میرم خونمو کنار چنگلای آمازون می سازم.
.تا حالا کسی رو زدی؟ آره
.بهترین فیلمی که دوست داشتی؟ فیلم "چ" ، فیلم "دوئل" ، یه فیلم شب های روشن که ایرانی بود هم معرکه بود
.بهترین بازیگر از نظر تو؟ شهاب حسینی
.کدوم عدد عدد شانسته؟ شانس به اون معنی نداریم . ولی عدد 7 مقدسه
.بهترین نویسنده؟ خدا...کتاب قرآن
.اگه قرارباشه ازایران بری کجامیری؟ هممم......قطب جنوب....استرالیا....کانادا..فرانسه .انگلیس..هند..چین وای وای آفریقا یام رفت... و همین طومخصوصا مکه و مدینه و کربلا که جای خود داره. قطب شمال....چین...کلا جهانگردی رو خیلی دوست دارم
.از ارتفاع میترسی؟ نه برعکس عاشق ارتفاعم
.اهل دخانیاتی؟قلیون؟سیگار؟ نوچ نوچ ابدا
.از کسی خیانت دیدی؟کی بوده؟ خیانت؟! نه شاید دوستام بی معرفتی در حقم کردن ولی خیانت نکردن
.قشنگ ترین جای ایران؟ کویر و دریا و جنگل همه جای ایران سرای من است همه جاشو دوس دارم مخصوصا خوش آب و هوا
.استقلالی یا پرسپولیس؟ بنفشم ...ههه هیچ کدوم
.چی بیشتر از همه اعصابت رو خورد میکنه ؟ انتقاد بی جا همین طور از بی منطقی برخی افراد از اولدرم اولدرم برخی افراد که چیزی نمی دونن ولی ادعا دارن
.انتقاد پذیری؟ تا حدی که منطقی باشه و بی احترامی نداشته باشه
.کوچیک بودی دوس داشتی چیکاره بشی؟ جراح
.از چه اسمایی خوشت میاد؟ اسم با مسما و معنی خوب و زیبا
.کوه و بیشتر دوس داری یا دریا یا جنگل؟ جنگلی که روی کوه و تپه باشه و کنار دریا....ههه هستش...همین شمال خودمون
.شکلک مورد علاقت؟ خیلین میخوای بزارمشون؟
.خسته شدی عایا؟ واسه چی ؟
.از کدوم یکی از سوالام خوشت اومد؟(خواهشا ضد حالی نزنی بگی هیچکدوم) در

تموم شد شاید بازم اومدم ..شاید تشریف بیارین حتما از خجالتتون در میاییم

خوشم اومد بازم برم دنبال سوال:New (6):

- - - Updated - - -

هیچی بهت نگفتم....پررو شدی....اههه....من دیگه جواب نمیدم...کوپن سوالات پر شده دیانا برو خونتون:New (6):

احسان برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley:

biologisst

New member
اگه بخوای یه رمان از زندگی خودت بنویسی اسمشو چی میذاری؟؟ رمان زندگی خودم
چقد از وقتت پا نتی؟؟ غیر از این روزا بخوای حساب کنی خیلی کمتر از الانه....هههه
کمترین نمرت چن بوده؟؟ واقعا یادم نمیاد. هر چی بوده از همه نمره هام مطمئنا کمتر بوده...ههه
دست خطت چطوریاست؟ گاهی خوب اگه حوصلم بزاره.
هنرت چیه؟ بستگی داره تعریفت از هنر چی باشه! مثلا از این بگیر که قدیما نقاشی خوب می کشیدم. و خط نستعلیقم هم با دست مخالف دست نوشتنم یاد گرفتم. میتونم با دو دستم بنویسم. البته یکیشون خیلی کندتره. ولی بچه بودم نوشتارم دو دست بود.
تا این که مثلا مثال های جالب واسه درک مطلب و موضوعی برای طرف مقابلم بزنم...توضیح دادن درس واسه طرف مقابلم....گاهی هم آشپزی گاهی ساختن یه اوریگامی

تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟ تا هروقت خدا عمر بده.پیری خوب نیست. مثل فیلم عقب گرد هست به دوران کودکی...
آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟ نه سعی میکنم نریزه اگر ریخته بشه بعدش برش میدارم
الان چی تو ذهنته ؟؟ هیچی
شبا خونتون پشه داره؟ الان که نداره.
. نظرت درمورد جنس مذکر؟! مذکر در لغت از ذکر اومده به این معنی که باید مدام به وی یادآوری شود...به این گونه که این جنس فراموش کار است و احتیاج به یادآوری دارد....اینو توی یه سخنرانی یک شخص روحانی شنیدم . فک کنم پناهیان بوده یادم نیست.
اگه یه روز بفهمی ؛ دیگه نمیتونی بیای سایت؛ چیکار میکنی؟! میشینم کتابامو میخونم.
اوضاعه صندلی چطوره؟ کدوم صندلی؟!

biologisst

New member
این جواب سوالت پاک شده بود
از کدوم یکی از سوالام خوشت اومد؟(خواهشا ضد حالی نزنی بگی هیچکدوم) در کل خوب بودن آورین ولی به شرط ها و قانون احترام بزار گفتم 10 تا نه 100 تا!!!:smilies-azardl (12)

خب احسان می بینم امشبی تنها و بی کس هستی و کسی نیست سوال بپرسه...هه...به ساعات پایانی صندلی خونوک نزدیک میشیم.:p...سوال آخرتو بپرس تا سوخت نشده...دیگه تموم کنیم بره.

دیانا126

New member
این جواب سوالت پاک شده بود
از کدوم یکی از سوالام خوشت اومد؟(خواهشا ضد حالی نزنی بگی هیچکدوم) در کل خوب بودن آورین ولی به شرط ها و قانون احترام بزار گفتم 10 تا نه 100 تا!!!:smilies-azardl (12)

خب احسان می بینم امشبی تنها و بی کس هستی و کسی نیست سوال بپرسه...هه...به ساعات پایانی صندلی خونوک نزدیک میشیم.:p...سوال آخرتو بپرس تا سوخت نشده...دیگه تموم کنیم بره.

خوب هرچند سوال زیاد بود واسه پرسش ولی همین قدرم جواب دادی منت گذاشتی بر سرمون،هرچند صندلی داغ یعنی سوال کنی در حد المپیک سوالای ما در حد لیگ دسته 3بودن

biologisst

New member
خوشم اومد بازم برم دنبال سوال:New (6):

- - - Updated - - -

احسان برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley:

آورین سوالات خوب بودن دخترم!!! برو دنبال سوال منتهی واسه بقیه.....صندلی من دیگه سوختش......پودرشم فرستادم هوا...هوتوتو...

ببینم اینجا یکم قضیه مشکوکه مگه احسان گفته بیایی که از اون می پرسی بری؟
نه دیانا منزل خودته......بمون صندلی بقیه رو به آتیش بکش.
حیف حوصله ندارم....وگرنه خودم واسه خودم سوال طرح می کردم. هههههه هههه:tonguesmiley:

biologisst

New member
خوب هرچند سوال زیاد بود واسه پرسش ولی همین قدرم جواب دادی منت گذاشتی بر سرمون،هرچند صندلی داغ یعنی سوال کنی در حد المپیک سوالای ما در حد لیگ دسته 3بودن

خب من که جلوتونو که نگرفته بودم می خواستین در حد المپیک سوال می کردی.....من تعداد سوال منظورم بود نه کیفیت سوال....حالا بازم دوس داری بپرس من صبورانه ب همشون جواب میدم اونا هم که گفتم نپرس واسه این بود بـــــــعضــــیا پررو نشن....
البته اصن فک نکنی با احسان بودم....اصن!:whistle:

دیانا126

New member
ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی غرض این بود که دور هم باشیم هرچند امشب اینجا کسی آفتابی نشد

بالا