از چشم نفر قبلیت معلومه که ...؟

آتشین

Well-known member
از اواتار از استیل از طرز صحبت کردن ناری هیچ جور بهش نمیخوره عاشق باشه. در مورد خود ناری:بیشتر میخوره خوابالود باشه.انگار دوست داره ولش کنن فقط بخابه.خخ/ از من بپرسین بگم خخخ:tonguesmiley:
هانیه: هانیه تابستون شد این بچه ی آواتارت از گرما نپخت؟؟ بابا اون لباس کاموا چیه تنش کردی؟ هانیه هم هانیه های قدیم

از چشاش معلومه موخاد بره رو نرو و اعصاب دخیا امروز
ولی کور خونده خخخخخخ

نوتر

New member
ناروین یعنی از ماهی بترسااااااااا
تا ته و توی قضیه عشق و عاشقی رو درنیاره دست از سرت برنخواهد داشت!!
:whistle:
یا ابرفض!

فک کنم عم قزی (دختر عمو) اون دختر خانومی باشه که تو پروفایل شفقه. ولی با آواتار شفق فک کنم نسبتی ندارند فقط همسایه دیوار به دیوارن

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
از اواتار از استیل از طرز صحبت کردن ناری هیچ جور بهش نمیخوره عاشق باشه. در مورد خود ناری:بیشتر میخوره خوابالود باشه.انگار دوست داره ولش کنن فقط بخابه.خخ/ از من بپرسین بگم خخخ:tonguesmiley:
هانیه: هانیه تابستون شد این بچه ی آواتارت از گرما نپخت؟؟ بابا اون لباس کاموا چیه تنش کردی؟ هانیه هم هانیه های قدیم

نوتی ننه پیر شی خخ تو یذره منو برا اینا بتوضیح متووجه شن من هیچ رقمه به عاشقا نمیخورم خخخ

تاپیک داشت گرد عاشق شدن من می چرخیدا خخ خدا پیرت کنه ننه تو بدادم رسید ی خخ

میخواد برامون از اون پاستیل و لباشکا بگیره

M@RY@M

New member
فک کنم عم قزی (دختر عمو) اون دختر خانومی باشه که تو پروفایل شفقه. ولی با آواتار شفق فک کنم نسبتی ندارند فقط همسایه دیوار به دیوارن

خووووو دوسش دارمممممم..آبجیمه!!!
خودشم عکساشو بهم داد!!هههههه
:4d564ad6:

N@RVIN

Well-known member
ناروین یعنی از ماهی بترسااااااااا
تا ته و توی قضیه عشق و عاشقی رو درنیاره دست از سرت برنخواهد داشت!!
:whistle:
یا ابرفض!

مریم به ماهی سپردم عخشمو بیابه ببینم عاشخ کی شدم خخ

مریم نمهلبونه چشاشا داد میزنه داره عاشق شفق میشه خخ

mahii

New member
شفق ب چشاش میخوره حریص ازون حریصا باششه چنان عروسکشو بغلیده ک بیچاره خفه شدههههههههه
بچه تر که بود منم ک مادرشمو ایجوری سفت بغل میکرد بعد منم عصبی میشدم پرتش میکردم میخورد ب دیوار............یادش بخیر ههههههههههه

M@RY@M

New member
مطمینم نور شدیدی جلو چشاشو گرفته.اصن ی وضعی ههههههههههه

نمیدونم چرا اونجوری نگاه میکنه ولی چون 4 سال باهاش بودم,میدونم که خیلی دلش پاکه و اینو از چشاش میخونمممممممم!!
:rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

هانیه

Well-known member
ناری قشنگ تو چشای من نیگا کن چرا حرف دلتو نمیزنی؟:25r30wi::25r30wi:

N@RVIN

Well-known member
ناری قشنگ تو چشای من نیگا کن چرا حرف دلتو نمیزنی؟:25r30wi::25r30wi:

خخ هانی الانکه دقت کردم تو چشات عشق به من موج میزنه

خب باشه حالا منم یه زمانی عاشقت بودم خخ

ماهی اول از همه داره دل خودمو میبره آوتاردخملم

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
ناری قشنگ دقت کن ببین کسای دیگه ای هم پیدا میشه یا نه؟:25r30wi:

N@RVIN

Well-known member
آقا اجازه.....آقا فککنم سومین بار یارا رو اشتب کردیدآقا:25r30wi:

خخخ ماهی تو امروز ما رو به یار نرسونی بیخیال نمیشی خومش میات ازت این ملمکت یکی دو تا مث تو داشت الان این اوضای جوونامون نبوت همه سر زندگیشون بوتن خخ

خخخ آله یدونه الفشو انداختم ماهی به مرور زمان قشنگ میبینی من انخده غلط تایپی دارم :) سر ارائه هامم استادامم دیگه عادت کردن خخ

استغفراله دیگه اسپم توبه

بالا