نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
سلام خدمت دوستان عزیزم
من شدم شهاب سنگ اخیرآ،یدفه میام ی بیانیه میدم میرم
راستش قصد نداشتم بیام تاپیکو ببینم چون واقعآ کشش ندارم بیشتر از این.رسمآ تو فاز سوم نشانگان انطباقم،الان ی پشه بمن بزنه بیهوش میشم.
به اون دسته از دوستان که درصداشون خوب بوده تبریک میگم.هاوش که دیگه شورشو درآورده.آقا شما زندگی روزمره هم داشتید؟آخه این چه وضعیه؟
برا خالی نبودن عریضه ی درسو بد میزدی روت بشه بیای تو تاپیک(خلاصه تبریک)
سپیده خانم هم که من هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا انقدر استرس داره
البته خب رقابت بین 3نفر اول همیشه شدید بوده و من از درکش ناتوانم(این مهملات که گفتم معنیش تبریکه منتهاد جون بجونم کنن نمیتونم معمولی تبریک بگمو )

سلام یزدان جان. خیییییییلی خییییییلیییییییییییی ممنون.
امیدوارم شما هم کنکور خوبی داده باشین.

sepideeee

New member
اقا یزدان منو چند تا از بچه های دیگه عابروی اقای هاوش رو خریدم و حسابی سر درس ارزیابی شخصیت جبران کردیم درصدای بالاشو :25r30wi:
ایشاله اقا یزدان شما یکی از قبولیای امسال هستی
بچه ها یه دوست دیگه ای داشتیم به اسم بالزاک خبری نیست ازش !!!

havash

New member
اقا یزدان منو چند تا از بچه های دیگه عابروی اقای هاوش رو خریدم و حسابی سر درس ارزیابی شخصیت جبران کردیم درصدای بالاشو :25r30wi:

:riz304::riz304::riz513:

yazdan

New member

سپیده جان میشه انقدر خودتو قاطیه ما بچه تنبلا نکنی؟ما اتحادیه و صنف خودمونو داریم شما با اون درصدا بهتره بری فضای دانشگاههای تهران رو بررسی کنی که آماده باشی.

این تن بمیره جلف بازیای منو جدی نگیرید مخصوصآ که من الان حالت مانیک دارم برای دفاع از عزت نفس خدشه دار شدم

yazdan

New member
اولا سلام اقا یزدان بعد از این همه وقت خوشحال کردی مارو ....از قبل از کنکور پیدات نبود
بعدشم اقا یزدان کتاب دلاور من مال قرون وسطی است اصلا پس رویدادی رو نداره .. ولی خدایی من کاری ندارم جواب تابلوس دیگه که از معلول به علت می رسیم نمیدونم رو چه حسابی کلید رو اشتبا زده حداقل یه سوال رو اشتبا می زد که بچه ها نتونن از تو کتاب در بیارن :25r30wi:

اتفاقآ خواستن حرص بخوریم.این آزمون ارشد کم کم داره میشه تست روانسنجی .ببینن تحمل متقاضیا در چه حده .کاش به اونم ی نمره ای میدادن.فکرکن من درمقابل اینهمه ستم لب باز نکردم.قشنگ ی صد به درصدام اضافه میشدا.

البته بگما من چهره ی انقلابی هستم فقط از بدشانسی نه به اینترنت پرسرعت و نه به منابع دسترسی نداشتم.درهمینجا از جامعه داغدار سوال آخر آمار عذر خواهی میکنم

sepideeee

New member
سپیده جان میشه انقدر خودتو قاطیه ما بچه تنبلا نکنی؟ما اتحادیه و صنف خودمونو داریم شما با اون درصدا بهتره بری فضای دانشگاههای تهران رو بررسی کنی که آماده باشی.

این تن بمیره جلف بازیای منو جدی نگیرید مخصوصآ که من الان حالت مانیک دارم برای دفاع از عزت نفس خدشه دار شدم
اولش که با ما راحت باش ما خودمون دو قطبی داریم :New (6):
بعدشم شما به 45 درصد روان درمانی و 13 درصد ارزیابی میگی خوب خدایی؟؟؟ :21:

yazdan

New member
چه طوری همشهری :ad54ad:
با چه میانگین درصدی میشه کرمانشاه قبول شد ؟

- - - Updated - - -

چه طوری همشهری :ad54ad:
با چه میانگین درصدی میشه کرمانشاه قبول شد ؟

بنظرم بین 185 تا 190 به بالا کرمانشاه تضمینه.دیدید که ظاهرآ کرمانشاه درکنار زاهدان در طبقه ی تبعیدگاه قرار گرفته.

بچه من خودم کرمانشاه زندگی میکنم.اینجا هم اکسیژن هست هم 5میلیون جمعیت ئاره.تازه 6تام پل روگذر داره.ماشین تردد میکنه. انواع خوراکیها هست.خلاصه ترس نداره
محض اطلاع دوستان بزودی قراره بهداشت کرمانشاه دکتری هم بیاره که در اونصورت کرمانشاه خیلی برا دانشجوهاش خوب میشه چون میدونید که مصاحبه هم از بند پ مستثنا نیست

havash

New member

:25r30wi::applause::25r30wi::applause:

yazdan

New member

بله
دوستان عزیز موردی که مشاهده میکنید از نمونه های تحریف شناختی هست.
آخه شما این دوتا درسو فقط داری میبینی.من میگم انستیتو هستی.دیگه خیلی بخوام بهت ضدحال بزنم بهزیستی قبولی

sepideeee

New member
بچه ها راستی ارشد مصاحبه هم داره؟؟ اگه داره کدوم دانشگاها ؟؟؟ بگین که من کلا تو انتخاب محل بی خیالش بشم :whistle:

yazdan

New member
وای خداییش به نظر منم کلا از نظر برگزاری کنکور و تاریخ اومدن کلیدها و استاندارد بودنشون وزارت علوم عملکردش قویتره!

البته اینکه دفترچه رو میدن خیلی خیلی خوبه ولی بدیش اینه که بدردمون نمیخوره.ی جورایی سروشاخ میگیرن.بعبارتی میگن همینه که هست.باز خوبه علوم ردپایی از خودشون جا نمیذارن

havash

New member

اینو میگن انتزاع گزینشی :smiliess (15):
این همه درصد خوبو ول میکنه درست همین دوتا رو میگه.... تازه این دوتا هم هرچند عالی نیستن ولی خوبن

sepideeee

New member
بله
دوستان عزیز موردی که مشاهده میکنید از نمونه های تحریف شناختی هست.
آخه شما این دوتا درسو فقط داری میبینی.من میگم انستیتو هستی.دیگه خیلی بخوام بهت ضدحال بزنم بهزیستی قبولی
این خبرا هم نیست داداشم ... به درصدای من ربطی نداره .. می دونین چققققققققققققققققققد شرکت کننده داشتیم که خوندن؟؟؟
شما حالا هی مارو ببر بالا بعد از اعلام نتایج با مخ میام پایین :wacsmiley:

yazdan

New member
وای خداییش به نظر منم کلا از نظر برگزاری کنکور و تاریخ اومدن کلیدها و استاندارد بودنشون وزارت علوم عملکردش قویتره!

البته اینکه دفترچه رو میدن خیلی خیلی خوبه ولی بدیش اینه که بدردمون نمیخوره.ی جورایی سروشاخ میگیرن.بعبارتی میگن همینه که هست.باز خوبه علوم ردپایی از خودشون جا نمیذارن

havash

New member
بچه ها راستی ارشد مصاحبه هم داره؟؟ اگه داره کدوم دانشگاها ؟؟؟ بگین که من کلا تو انتخاب محل بی خیالش بشم :whistle:

ظاهرا قبلا مصاحبه داشته ولی الان خدارو شکر ندااااااااااااااااره. هیچکدومش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

yazdan

New member
این همه درصد خوبو ول میکنه درست همین دوتا رو میگه.... تازه این دوتا هم هرچند عالی نیستن ولی خوبن

ببینید چقدر طرز فکر من شبیه آدمای موفقه؟!فقط من درصد کم میزنم.
سپیده حرف منو گوش نمیدی حق داری ولی حرف هاواش که دیگه سنده با امتیاز آب و برق و تلفن

درضمن شما خودتو پایین نکش چون ماهم پایین میریم حداقل رعایت قلب مارم بکن که این پاییناییم.

havash

New member
این خبرا هم نیست داداشم ... به درصدای من ربطی نداره .. می دونین چققققققققققققققققققد شرکت کننده داشتیم که خوندن؟؟؟
شما حالا هی مارو ببر بالا بعد از اعلام نتایج با مخ میام پایین :wacsmiley:

واااااای . دقیقا منم از همین اتفاق می ترسم.

sepideeee

New member

از این انتزاع گزینیشی نتیجه می گیریم من افسردگی دارم :14:
ولی پارسال واسم تجربه شد که امید الکی نداشته باشم ..

yazdan

New member
بچه ها اگر میخوایید اعتراض بزنید بیآید باهم اعتراض بزنیم.چون همونطور که یکی از کاربران گفت تا حد نصاب اعتراضها به 50 درصد نرسه رسیدگی نمیشه.کلیدهای اشتباه رو بنویسید تا همه مطمین شیم
از نظرمن:
سوال9دفترچه الف که همون سو مصرف درسته چون من خلاصه نویسی کردمو یه جای عین همین جمله رو نوشتم
سوال38 درموردعبارت صحیح شناختی.رفتاری که الانم نمیدونم چی شد
سوال41خود آموزی مایکنبام که مطمین نیستم اون درست باشه

سوال تی ای تی که مطمینم ب درسته
سوال مرد 25ساله هم که به نظرم همون الف درسته (شایدم دو گزینه ای باشه!!!!!)!
سوال65 مقیاس 5 mmpi که تو کتابهای کمک آموزشی ارشد الف رو درست دیدم
سوال 97که حل بلاتکلیفی کودک درسته با توجه به اینکه از استادم پرسدم وسوال دکترا هم بوده
سوال120 آمارم که معلومه
نظراتتونو بدید شاید کمکی باشه به اینکه حقمون ضایع نشه

من از همین تریبون بخاطر کوتاهیم عذر میخوام چون دسترسی به منابع و اینترنت پرسرعت نداشتم.امیدوارم به جایی برسید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

havash

New member
ببینید چقدر طرز فکر من شبیه آدمای موفقه؟!فقط من درصد کم میزنم.
سپیده حرف منو گوش نمیدی حق داری ولی حرف هاواش که دیگه سنده با امتیاز آب و برق و تلفن

درضمن شما خودتو پایین نکش چون ماهم پایین میریم حداقل رعایت قلب مارم بکن که این پاییناییم.

:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15)::14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا