سلام بچه ها.
من سعیده هستم. دوست تازه واردتون.
درصدهای من اینه:
عمومی و رشد:60
فیزیولوژی: 30
بالینی:30
آمار:15
آسیب: 50
شخصیت:75
روان درمانی:58
ارزیابی: 40
زبان: 15
بنظرتون من قبول میشم؟؟؟؟؟
سلام خوش اومدی دوستم ...
در مورد قبولی هم که رو حدس نمیشه گفت .. ایشاله همه بچه ها قبول شن
مدیر محترم لطفا بعدا اسپم من رو پاک کنین.اینقدر عصبانی شدم وقتی مطلب ندا رو خوندم که دیدم می ترکم اگه ننویسم:78: :smiliess (2):
سلام بچه ها.
من سعیده هستم. دوست تازه واردتون.
درصدهای من اینه:
عمومی و رشد:60
فیزیولوژی: 30
بالینی:30
آمار:15
آسیب: 50
شخصیت:75
روان درمانی:58
ارزیابی: 40
زبان: 15
بنظرتون من قبول میشم؟؟؟؟؟
درسته اسپمه اما بعضی وقتا پیش میاد, همین بحث رو اگر ببریم تو زنگ تفریح پست کنیم خب مسلما کسی نمی ره فعلا اونجا که بخونه, من خودمم گاهی مجبور میشم اسپم بذارم, اما به خاطر مسئله داشتن پستتون حذفش کردم که مشکلی پیش نیاد
این که خوبه برید خدا رو شکر کنید از این بیشتر واسه زاد و ولد اجبار ایجاد نکردن :25r30wi:
چون اینجا بحث کنکوره این رو هم من اضافه کنم که خانم دکتر ما می گفتن زمان ما تو روزنامه اسامی اعلام می شد مثلا اگر 20 نفر اعلام می شد می رفتیم سرکلاس می دیدیم 40 نفر نشستن, ازش می پرسیدی کی هستی چی هستی؟ معلوم می شد بچه فلان وزیر و فلان وکیل و ... هستن , تا ترم آخر هم به زور درس می خوندن با معدل های افتضاح!
حالا شما در نظر بگیرید وقتی اینترنتی شده دیگه چه خبره!!!
خلاصه درس :
مشاهده فایلپیوست 5890
متن اصلی درس :
مشاهده فایلپیوست 5891
عجب سوال لگنیه این سوال 106 واقعا به من و خیلی های دیگه صدمه اساسی زده من بخاطر این لعنتی یکی از سوال درست هام حذف شده :5: به نظر من جای اعتراض داره ... شما با توجه به این متن ها جواب صحیح رو کدوم استنباط میکنید ؟
Feminist therapy contends that women are in a disadvantaged position in the world due to sex, gender, sexuality, race, ethnicity, religion, age and other categories.[1] Feminist therapists argue that many problems that arise in therapy are due to disempowering social forces; thus the goal of therapy is to recognize these forces and empower the client.[2]
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....
=========================================================
در مورد سوال معروف آمار :
مشاهده فایلپیوست 5885
و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایلپیوست 5886
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....
=========================================================
در مورد سوال معروف آمار :
مشاهده فایلپیوست 5885
و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایلپیوست 5886
رشته ما رو تو تخمین رتبه نداره )::sad:
من عاشق رشته روانشناسی بالینی هستم. البته بگم عاشق کار پرستاری هم هستما. که مجموع اینا میشه همون رشته مورد علاقه من که روانپرستاریه :rose:40):
سلام دوست عزیز, خوش اومدی
هیچکی نمی تونه الان نظر بده, باید صبر کرد تا نتایج بیاد
موفق باشید
پس رویدادی چون رویداد اتفاق افتاده پس از علت به معلول میرسیم کلید درسته
باورکن ماهم باشما موافقیما فقط گفتیم این بنده خدا دلاور سن و سالی ازش گذشته خوبیت نداره حرفشو زمین بزنیم.چون تو کتاب نوشته ازمعلول به علت ماهم به روی خودمون نیاوردیم