نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nasour

New member
اینا هر کاری رو که دلشون میخواد میکنند
در واقع ما شدیم توپ فوتبال !!!
شوت میزنن ، سانتر میکنن و ...

** فقط خدا **

saeeeeeede

New member
سلام بچه ها.
من سعیده هستم. دوست تازه واردتون.
درصدهای من اینه:
عمومی و رشد:60
فیزیولوژی: 30
بالینی:30
آمار:15
آسیب: 50
شخصیت:75
روان درمانی:58
ارزیابی: 40
زبان: 15
بنظرتون من قبول میشم؟؟؟؟؟

sepideeee

New member
سلام بچه ها.
درصدهای من اینه:

سلام خوش اومدی دوستم ...
در مورد قبولی هم که رو حدس نمیشه گفت .. ایشاله همه بچه ها قبول شن

rawy

New member
مدیر محترم لطفا بعدا اسپم من رو پاک کنین.اینقدر عصبانی شدم وقتی مطلب ندا رو خوندم که دیدم می ترکم اگه ننویسم:78: :smiliess (2):

درسته اسپمه اما بعضی وقتا پیش میاد, همین بحث رو اگر ببریم تو زنگ تفریح پست کنیم خب مسلما کسی نمی ره فعلا اونجا که بخونه, من خودمم گاهی مجبور میشم اسپم بذارم, اما به خاطر مسئله داشتن پستتون حذفش کردم که مشکلی پیش نیاد

این که خوبه برید خدا رو شکر کنید از این بیشتر واسه زاد و ولد اجبار ایجاد نکردن :25r30wi:

چون اینجا بحث کنکوره این رو هم من اضافه کنم که خانم دکتر ما می گفتن زمان ما تو روزنامه اسامی اعلام می شد مثلا اگر 20 نفر اعلام می شد می رفتیم سرکلاس می دیدیم 40 نفر نشستن, ازش می پرسیدی کی هستی چی هستی؟ معلوم می شد بچه فلان وزیر و فلان وکیل و ... هستن , تا ترم آخر هم به زور درس می خوندن با معدل های افتضاح!
حالا شما در نظر بگیرید وقتی اینترنتی شده دیگه چه خبره!!!

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام بچه ها.
درصدهای من اینه:

سلام دوست عزیز, خوش اومدی
هیچکی نمی تونه الان نظر بده, باید صبر کرد تا نتایج بیاد
موفق باشید

sepideeee

New member
بچه ها تخمین رتبه فعال شد ... تو همون تخمین رتبه قدیمیه ثبت نام کنین توش گزینه ی 93 هم فعال شده ... فقط عجله کنیدا .. چون الان از یک نفر من رتبه ی یک رو اوردم :25r30wi: اگه کسی نیاد ممکنه من نفر برتر بشم :riz481:

neda.farahani

New member
درسته اسپمه اما بعضی وقتا پیش میاد, همین بحث رو اگر ببریم تو زنگ تفریح پست کنیم خب مسلما کسی نمی ره فعلا اونجا که بخونه, من خودمم گاهی مجبور میشم اسپم بذارم, اما به خاطر مسئله داشتن پستتون حذفش کردم که مشکلی پیش نیاد

این که خوبه برید خدا رو شکر کنید از این بیشتر واسه زاد و ولد اجبار ایجاد نکردن :25r30wi:

چون اینجا بحث کنکوره این رو هم من اضافه کنم که خانم دکتر ما می گفتن زمان ما تو روزنامه اسامی اعلام می شد مثلا اگر 20 نفر اعلام می شد می رفتیم سرکلاس می دیدیم 40 نفر نشستن, ازش می پرسیدی کی هستی چی هستی؟ معلوم می شد بچه فلان وزیر و فلان وکیل و ... هستن , تا ترم آخر هم به زور درس می خوندن با معدل های افتضاح!
حالا شما در نظر بگیرید وقتی اینترنتی شده دیگه چه خبره!!!

Rawy جان من در جریان نیستم!! بچه ها مثه اینکه ناراحت شدن من این پست رو اینجا گذاشتم.. یا اینکه از اصل خبر ناراحت شدن؟!! نمی دونم!!! در هر حال عذر خواهی می کنم به خاطرِ به اشتراک گذاشتنِ خبرِ تصویبِ مصوبه ای که در مجلس مملکتمون با رای موافقِ خانم های حاضر!! تصویب میشه. :sad:

Arnika

New member
رشته ما رو تو تخمین رتبه نداره )::sad:

من عاشق رشته روانشناسی بالینی هستم. البته بگم عاشق کار پرستاری هم هستما. که مجموع اینا میشه همون رشته مورد علاقه من که روانپرستاریه :rose::(40):

yazdan

New member
سلام خدمت دوستان عزیزم
من شدم شهاب سنگ اخیرآ،یدفه میام ی بیانیه میدم میرم
راستش قصد نداشتم بیام تاپیکو ببینم چون واقعآ کشش ندارم بیشتر از این.رسمآ تو فاز سوم نشانگان انطباقم،الان ی پشه بمن بزنه بیهوش میشم.
به اون دسته از دوستان که درصداشون خوب بوده تبریک میگم.هاوش که دیگه شورشو درآورده.آقا شما زندگی روزمره هم داشتید؟آخه این چه وضعیه؟
برا خالی نبودن عریضه ی درسو بد میزدی روت بشه بیای تو تاپیک(خلاصه تبریک)
سپیده خانم هم که من هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا انقدر استرس داره
البته خب رقابت بین 3نفر اول همیشه شدید بوده و من از درکش ناتوانم(این مهملات که گفتم معنیش تبریکه منتهاد جون بجونم کنن نمیتونم معمولی تبریک بگمو )

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
خلاصه درس :
مشاهده فایل‌پیوست 5890
متن اصلی درس :
مشاهده فایل‌پیوست 5891

عجب سوال لگنیه این سوال 106 واقعا به من و خیلی های دیگه صدمه اساسی زده من بخاطر این لعنتی یکی از سوال درست هام حذف شده :5: به نظر من جای اعتراض داره ... شما با توجه به این متن ها جواب صحیح رو کدوم استنباط میکنید ؟

Feminist therapy contends that women are in a disadvantaged position in the world due to sex, gender, sexuality, race, ethnicity, religion, age and other categories.[1] Feminist therapists argue that many problems that arise in therapy are due to disempowering social forces; thus the goal of therapy is to recognize these forces and empower the client.[2]

شما در اینموارد مثل خیلی از س.الات زبان باید دعا کنید که والدینمون مثل والدین طراح سوال مارو بار آورده باشن و همشهری باشیسم و طبقه اجتماعیمونم یکی باشه که در نهایت شخصیتمون شبیه باشه و مث ایشون استنباط کنیم.

yazdan

New member
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....

=========================================================

در مورد سوال معروف آمار :
مشاهده فایل‌پیوست 5885

و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایل‌پیوست 5886

منم گزینه 4 رو زدم اما مشکل اینجاست که اگر اخراج از کار رو بجای عامل راه انداز اختلال یکی از پیامدهای اختلال بدونیم کلآ ورق برمیگرده
یکی از شرایط اختلالم که ناخلال در انجام امور شغلی و اجتماعیه

yazdan

New member
حالا ببینم میتونید علاوه بر طراح سوال این روانپزشکم از نون خوردن بندازید یانه؟

بنظرم تنها سوالی که هیچ جای بحثی نداره و اشتباهه سوال آخر آماره و حتی اشتباه کلید هم ی اشتباه گشتالتیه . کسی که کلیدو مینوشته اشتباهش ناشی از ششباهت گزینه هاست.

البته بگما این چیزی از بی ارزشی های این آزمون کم نمیکنه.
آدم بغضش میگیره وقتی میبینه ی سال درس خونده و کارش افتاده با آدمایی که حوصله ندارن چارتا سوال استاندارد طراحی کنن.مثلآ اون سوال درمورد هدف فمینیست خدایی بدرد دوربین مخفی میخورد که تماشاگرا با دیدن چهره آزمودنی بخندن.تمام گزینه ها از اهداف فمینیست بود.از این گذشته درسته قراره بعضی تاز سوالات دشوار باشن اما قرار نیست جنگ اعصاب باشن.من نمیگم کم ولی در بدترین حالت طراحی ی سوال خوب نباید بیشتر از دو روز طول بکشه برای ی استاداما این نشون میده چقدر ما براشون ارزشمندیم.
چیزی که نمییتونم بفهمم اینه که وقتی چنین اساتید بی مسوولیتی تو این وزارتخونه کار میکنن چرا ما انقدر حرصشو میخوریم؟

yazdan

New member
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....

=========================================================

در مورد سوال معروف آمار :
مشاهده فایل‌پیوست 5885

و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایل‌پیوست 5886

به این میگن ی بیانه ی مستند.اصلآ بجای صفحه کتاب لینک این صفحه رو برا طراح کلید بفرستید بلکه از بوووووق شیطان پیاده بشن

matin

New member
رشته ما رو تو تخمین رتبه نداره )::sad:

من عاشق رشته روانشناسی بالینی هستم. البته بگم عاشق کار پرستاری هم هستما. که مجموع اینا میشه همون رشته مورد علاقه من که روانپرستاریه :rose::(40):

خوب الان ما با دوستای روان چه فرقی میکنیم ایشاللهاگه ارشد قبول شیم ؟؟؟

yazdan

New member
پس رویدادی چون رویداد اتفاق افتاده پس از علت به معلول میرسیم کلید درسته

باورکن ماهم باشما موافقیما فقط گفتیم این بنده خدا دلاور سن و سالی ازش گذشته خوبیت نداره حرفشو زمین بزنیم.چون تو کتاب نوشته ازمعلول به علت ماهم به روی خودمون نیاوردیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sepideeee

New member
باورکن ماهم باشما موافقیما فقط گفتیم این بنده خدا دلاور سن و سالی ازش گذشته خوبیت نداره حرفشو زمین بزنیم.چون تو کتاب نوشته ازمعلول به علت ماهم به روی خودمون نیاوردیم

اولا سلام اقا یزدان بعد از این همه وقت خوشحال کردی مارو ....از قبل از کنکور پیدات نبود
بعدشم اقا یزدان کتاب دلاور من مال قرون وسطی است اصلا پس رویدادی رو نداره .. ولی خدایی من کاری ندارم جواب تابلوس دیگه که از معلول به علت می رسیم نمیدونم رو چه حسابی کلید رو اشتبا زده حداقل یه سوال رو اشتبا می زد که بچه ها نتونن از تو کتاب در بیارن :25r30wi:

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
امروز روز مبارزه با مواد مخدر بود.خیلیا اصلا نمیدونن اینو اما برا من که عاشق کاراعتیادم روز مهمیه.
رسما اعتراف میکنم این پست اسپم می باشد.
به امیدجامعه عاری از اعتیاد....
شبتون شیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا