sara.sharifi
New member
خوب اخه در هر صورت طرف براش مشکل روانی اجتماعی پیش اومده باید رو محور 4 کدگزاری بشه .. حالا هر مشکل دیگه هم که بخواد داشته
چی بگم والا. واقعا بعضی سوالا طوریه که باید ببینیم توی مخ طراح سوال چی میگذشته !!
خوب اخه در هر صورت طرف براش مشکل روانی اجتماعی پیش اومده باید رو محور 4 کدگزاری بشه .. حالا هر مشکل دیگه هم که بخواد داشته
سلام به دوستان
در مورد اعتراض باید بگم که در صورتی بهش رسیدگی میکنند که به یه حد نصابی برسه
مثلا 50% شرکت کنندگان نسبت به اون سوال اعتراض داشته باشند
رو همین حساب هر کی هر سوالی رو فکر میکنه که اشکال داره اینجا قرار بده.
بر اساس دفترچه الف این چند تا سوال رو مطمئنم که اشتباهه:
سوال 9: وقتی دارو توسط پزشک تجویز میشه...(با توجه به کاپلان ج1 قسمت مواد گزینه ب درسته چون خارج از الگوهای مورد تائید طبی و اجتماعیه)
سوال 44: دانشجویی که استادشو میبینه ... (گزینه د درسته، رواندرمانی ص 427)
سوال51: هدف اصلی فمنیسم ... (ص 522 هدف نهاییش میشه جامعه بدون تبعیض اما هدف اصلی و بلند مدتش میشه قدرتمندکردن درمانجو)
سوال59 و 63 ارزیابی: واقعا متاسفم سوال از این واضحتر دیگه چی بود
سوال 120: مطالعه پس رویدادی... (شاهکار کلیدها)(دیگه یه بچه مدرسه ای هم میدونه تو پس رویدادی از معلول به علت میرسن)
فقط اعتراضاتو جدی بگیرید تا نمره هامونو پس بگیریم...
زهرا جان جواب سوال 39 روان درمانی که می گی توی کتاب رواندرمانی صفحه ی 621 توی جدول ... نوشته هدف درمان تجربی نمادی .. کمک کردن به خود انگیختگی خلاقیت . خودمختاری و توانایی بازی کردنه .. تو رو خدا من با بدبختی این جدولو خوندم و حفظ کردم حالا شما اعتراض می زنی از شانس ما این یه گزینه رو ترتیب اثر میدن .. یه سوال درستم که زدیم کم میشه ازمونسلام به همگی
اول از همه باید بگم مردشوراین وزارت بهداشت رو ببرن با این کلید دادنشون(ببخشید دیگه نمیتونم خودم رو کنترل کنم)
دوم اینکه در مورد سوالا به نظرر من فقط همون سوال آمار جای اعتراض داره و سوال 39 رواندرمانی ( دفترچه الف )، که جواب درست میشه ب یعنی مدل فرآیند تایید انسان:او (سیتر) بسیار شهودی بود و اعتقاد داشت که خودانگیختگی، خلاقیت،شوخ طبعی و خودافشاگری و ...برای خانواده درمانی ضروری است(عین متن کتابرو تایپ کردم).
و هدف اصلی فمنیستها همون جامعه ی بدون تبعیض میشه برید کتاب رو ببینید اون قسمتی که هدف فمنیست رو گفته خط دوم نوشته : هدف اصلی به وجود آوردن جامعه ای است که در آن تبعیض جنسی ودیگر شکل های تبعیض و سرکوب نباشد، که البته خود منم اینو غلط زدم.
مورد سوم اینکه حق با سپیده جونه به نظر من به هیچ عنوان به اعتراض ها رسیدگی نمیشه ،البته اینو از روی عصبانیت نمیگم از روی تجربه میگم.
زهرا جان جواب سوال 39 روان درمانی که می گی توی کتاب رواندرمانی صفحه ی 621 توی جدول ... نوشته هدف درمان تجربی نمادی .. کمک کردن به خود انگیختگی خلاقیت . خودمختاری و توانایی بازی کردنه .. تو رو خدا من با بدبختی این جدولو خوندم و حفظ کردم حالا شما اعتراض می زنی از شانس ما این یه گزینه رو ترتیب اثر میدن .. یه سوال درستم که زدیم کم میشه ازمون![]()
زهرا شاید چاپ کتابت فرق می کنه .. اخه کتاب من تو بخش ستیر چه اول فصل چه تو متن اصلی یه همچین چیزی نزدهآره سپیده جون منم اونو دیدم ولی آخه این تو متن اصلی هم اومده،در هر صورت نگران نباش چون من نمیخوام اعتراض بزنم حتی واسه اون سوال تابلوی آمار!!! چون پارسالم واسه شخصیت یه سوال خیلی خیلی تابلو رو کلید اشتباه داده بودن خیلی از بچه ها اعتراض زدن ولی متاسفانه......
زهرا شاید چاپ کتابت فرق می کنه .. اخه کتاب من تو بخش ستیر چه اول فصل چه تو متن اصلی یه همچین چیزی نزده
کتاب من چاپ 91 هست ولی جدا یه همچین چیزی که میگین من خوندم الان نبودواقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کتاب من چاپ بها 1390 هست.بر اساس کتاب من میشه خط دوم از پاراگراف دوم.......
سلام بچه ها
در مورد سوالی که باید روی محوری تشخیصی مشخص می کردیم همون گزینه ب درست هست.
اگر به پاراگراف اخر توجه کنین نوشته تشخیص زخم معده ,دارو دریافت کرده...پس باید روی محور iii بگیره. و مشکلات روانشناختیش هم روی محورi
و سوالش واقعا منطقی هست...مشکلات روحی و روانی و استرس موجب مشکلات جسمی(زخم معده) شده
کتاب من چاپ 91 هست ولی جدا یه همچین چیزی که میگین من خوندم الان نبود
اقا مهدی اینارو قبول داریم ولی رو محور 4 هم باید تمام وقایع استرس زا در یک سال اخیر مشخص بشه مگه نه ؟؟؟ محور 4 رو که الکی نزاشتن !!!!! اون اقا هم اخراج شد دیگه وقایع اجتماعی محسوب میشه مشکل اینجاس .. ضمنا این وقایع روحی روانی توی دی اس ام به این راحتی تشخیص نمی گیره حتی اختلال انطباق هم باید یه مدت خاصی نشانه های به خصوصی داشته باشه با یه کلمه حرف که نمشه تشخیص گذاشت !!!
اقا مهدی اینارو قبول داریم ولی رو محور 4 هم باید تمام وقایع استرس زا در یک سال اخیر مشخص بشه مگه نه ؟؟؟ محور 4 رو که الکی نزاشتن !!!!! اون اقا هم اخراج شد دیگه وقایع اجتماعی محسوب میشه مشکل اینجاس .. ضمنا این وقایع روحی روانی توی دی اس ام به این راحتی تشخیص نمی گیره حتی اختلال انطباق هم باید یه مدت خاصی نشانه های به خصوصی داشته باشه با یه کلمه حرف که نمشه تشخیص گذاشت !!!
فکر کنید انقدر استرس داشتم بین دو نیمه بازی ایران-آرژانتین جواب هامو چک کردم!!!!!!
راستی ... بازی رو دیدید!!!انصافا انتظار نداشتم فقط یک گل بخوریم...!! 10 نفر دفاع داشتیم !:thumbsupsmileyanim: اما با تمام این حرف ها آفرین.. هر طور که بود خوب از پسش بر اومدن! داره کم کم از این دروازه بانمون خوشم میاد!:auizz3ffy9vla57584x (به این میگن مکانیزم دفاعی سوت زدن)

جدا!!!!!!!!!!ببین مگه آخر پاراگراف اول تو پرانتز ننوشته (سیتر و بیتر، 2000)؟؟؟؟
اول جمله هم اینطور شروع میشه که: سیتر در طول عمر خود به عنوان خانواده درمانگر، شهرت بین اللملی کسب کرد و مداخله های نوآورانه ای را به وجود آورد.
کلا این جا دو تا پاراگرافه پاراگرافه اول همون جا که از ستیر و بیتر نقل کرده گفته ستیر بر ارتباط و فرا ارتباط تاکید می کرد همین
پاراگراف دوم هم انواع ارتباط رو گفته
مطمـئنی کتابت درسته کتاب رواندرمانی من نزدیک 700 صفحه اس تافک کنم کتابا یه مقدار تغییر کرده باشه آخه شما گفتی ص 651 ولی کل کتاب من 550 صفحه اس و پاراگراف دوم تو کتاب من چییزی در مورد انواع ارتباط نیاورده فقط همون 2 خطی رو که گفتم گفته بعدشم یه دو خط دیگه گفته در مورد اینکه رویکرد تجربی و انسانگرای سیتر به مدل فرآییند تایید انسان معروف شد.ولی خیلی عجیبه ها!!!!!!!!!!!
سلام به همه . به نظر من کلید ناعادلانه ایی بود و من خودم با چندتا سوال مشکل داشتم. من درصدامو میزارم. خیلی ممنون میشم نظر بدین.به نظرتون میتونم یکی از دانشگاههای تهران قبول بشم؟ راستش درصد عمومی خیلی کم شده و نگرانم کرده .با توجه به اینکه شخصیت و رواندرمانی که ضریب بالایی دارن خیلی بالا نزدم
آسیب:62 / شخصیت:58/ رواندرمانی: 50/ ارزیابی روانشناختی: 66 / عمومی و رشد:28 / فیزیولوژی: 63/ بالینی: 68/ آمار:84/ زبان: 57.
مطمـئنی کتابت درسته کتاب رواندرمانی من نزدیک 700 صفحه اس تا