sana66
New member
سلام بنفشه جانسلام من بازم اومدم
البته من فرضوگذاشتم بر اینکه حسابی بخونمو سرمایه گذاری بکنم .(یعنی به قول سهراب دانشجوی تاپی باشم).خوبی اینکه از الان شروع کنم به خوندن اینه که می تونم از اساتیدم برای رفع اشکال کمک بگیرم. وتازه اساتید ما سعی دارن منابعی که واسه امتحان درنظر میگیرن همون منابع ارشد باشه.بعدشم مرتضی خان من کی گفتم"حالا میشینیم واسه علوم می خونیم چن ماه اخرم واسه بهداشت وقت میذاریم"؟؟؟؟؟من عکس این حرفو زدم .گفتم ما قرارو از همون دوره کارشناسی میذاریم واسه بهداشت.ودوستمون رها گفتن کتابای پوران کارو تاجایی اسونکرده که میشه توی مدت کم نتیجه خوب گرفت.منم گفتم پس ما هم فقط مدت کمی رو بهش اختصاص می دیم .اونم فقط در حدی که بی خیالش نشده باشیم ونه به سفت وسختی بهداشت به اونم بپردازیم.همین!نمیدونم از نظر شما "دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین" دانشگاه خوبیه یانه؟دلم واسه دانشگامون و قزوین تنگید!خوب یا بد من از اونجاانتقالی گرفتم واسه بوعلی سینای همدان.فک کن فقط یه ترم اونجابودم .ولی اونقدر که به دانشگاه امام خمینی و قزوین تعصب دارم به بوعلی سینا و همدان تعصب ندارم.خودمم موندم چه جوری همه چیز جور شد!!!!!!!
در مورد این دو تا کنکور نظرها خیلی متفاوته, چون آدم ها و البته تلاش ها فرق داره,من حدودا 7-8 ماه برا علوم خوندم رتبه ام شد 46 برا بهداشت اصلا نخوندم خیلی هم نمره ام بد نشد 168,دوستان دیگه شاید برعکس من,درست مثه نظریه پردازهای شخخصیت که با توجه به تجارب ,شکست ها وموفقیت هاشون نظریه هاشونو دادن اینجا تو این تایپینگ هم همینطوره, پس به قول دوستمون این نظر ها حکم راهنمایی رو داره تصمیم با خودته.
در مورد دانشگاه امام خمینی چون 4 سال اونجا دانشجو بودم,وشناخت کافی از استادهاش دارم عالیه ,چقدر منم دلم برا دانشگاه و وخوابگاه و البته استاد های نازنینش تنگ شده,ورودی چه سالی هستین؟هنوزم استادان موسوی واحمدی کاکاوند وندا علی بیگی,جلالی و شمس هستن؟خوب هستن؟چه استاد های تاپی بودن ,کاش اونجا بودین ,میتونستم احوالشون رو بیشتر بگیرم.
راستی امیدوارم همیشه این طور با اراده بمونین وموفق باشین.