نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد روانشناسی بالینی 2 تیر وزارت بهداشت91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sana66

New member
سلام من بازم اومدم
البته من فرضوگذاشتم بر اینکه حسابی بخونمو سرمایه گذاری بکنم .(یعنی به قول سهراب دانشجوی تاپی باشم).خوبی اینکه از الان شروع کنم به خوندن اینه که می تونم از اساتیدم برای رفع اشکال کمک بگیرم. وتازه اساتید ما سعی دارن منابعی که واسه امتحان درنظر میگیرن همون منابع ارشد باشه.بعدشم مرتضی خان من کی گفتم"حالا میشینیم واسه علوم می خونیم چن ماه اخرم واسه بهداشت وقت میذاریم"؟؟؟؟؟من عکس این حرفو زدم .گفتم ما قرارو از همون دوره کارشناسی میذاریم واسه بهداشت.ودوستمون رها گفتن کتابای پوران کارو تاجایی اسونکرده که میشه توی مدت کم نتیجه خوب گرفت.منم گفتم پس ما هم فقط مدت کمی رو بهش اختصاص می دیم .اونم فقط در حدی که بی خیالش نشده باشیم ونه به سفت وسختی بهداشت به اونم بپردازیم.همین!نمیدونم از نظر شما "دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین" دانشگاه خوبیه یانه؟دلم واسه دانشگامون و قزوین تنگید!خوب یا بد من از اونجاانتقالی گرفتم واسه بوعلی سینای همدان.فک کن فقط یه ترم اونجابودم .ولی اونقدر که به دانشگاه امام خمینی و قزوین تعصب دارم به بوعلی سینا و همدان تعصب ندارم.خودمم موندم چه جوری همه چیز جور شد!!!!!!!
سلام بنفشه جان
در مورد این دو تا کنکور نظرها خیلی متفاوته, چون آدم ها و البته تلاش ها فرق داره,من حدودا 7-8 ماه برا علوم خوندم رتبه ام شد 46 برا بهداشت اصلا نخوندم خیلی هم نمره ام بد نشد 168,دوستان دیگه شاید برعکس من,درست مثه نظریه پردازهای شخخصیت که با توجه به تجارب ,شکست ها وموفقیت هاشون نظریه هاشونو دادن اینجا تو این تایپینگ هم همینطوره, پس به قول دوستمون این نظر ها حکم راهنمایی رو داره تصمیم با خودته.
در مورد دانشگاه امام خمینی چون 4 سال اونجا دانشجو بودم,وشناخت کافی از استادهاش دارم عالیه ,چقدر منم دلم برا دانشگاه و وخوابگاه و البته استاد های نازنینش تنگ شده,ورودی چه سالی هستین؟هنوزم استادان موسوی واحمدی کاکاوند وندا علی بیگی,جلالی و شمس هستن؟خوب هستن؟چه استاد های تاپی بودن ,کاش اونجا بودین ,میتونستم احوالشون رو بیشتر بگیرم.
راستی امیدوارم همیشه این طور با اراده بمونین وموفق باشین.

psychology123

New member
من موافق نیستم که مارنات رو باید سطحی خوند....
به سوالات امسال نگاه کنید ....
تقریبا از هر فصل یک سوال طرح شده بود و نوع سوالات هم عمدتا اینگونه نبود که بشود با مطالعه ی سطحی پاسخ داد ... معمولا کسی که بخواهد سطحی بخواند فصل هایی مانند حافظه ی وکسلر رو دیگه نمی خونه ...
نمونه ی آن سوال مربوط به آزمون بندر گشتالت بود که به نظر من سوالی عمیق بود و اکثر بچه ها در مورد گزینه ی درست اشتباه کردند ....

در کل این تببین شما در مورد آزمون های تا 2 سال پیش می توانست درست باشد اما دو سال اخیر نحوه ی سوال طرح کردن تغییر کرده و عمدتا از جاهایی سوال طرح می کنند که کمتر کسی به آنها نگاه می کند...

نظرتون خیلی کمکم کرد.من تمام تلاشم برای قبولی دانشگاه تهران هست و تمام سعیم رو می کنم حالا هر چی خدا بخواد.شما معلومه اطلاعات نسبتا" خوبی در مورد آزمون دارین.ممنون می شم در مورد کتابهای تست راهنماییم کنید.چون سال اولم هست نمی دونم چی خوبه.

psychology123

New member
سلام بنفشه جان..
دوست جان شما کمک خاستی بنده حقیر هم به عنوان کسی که دو سال بهداشت شرکت کرده و دو سال داره به این سایت رفت و آمد میکنه و با رتبه 14 ،7، 9،و 1،بهداشت بطور مفصل بحث کرده تقدیم کردم.. حالا شما میگی منظورت این بوده بکوب میشینی بهداشت میخونی بعد 1 مقطعی هم پوران خوب این بازهم رو بهداشت اثر سوءءءءءءء میزاره!!! رها فارق التحصیل دانشگاه شیرازه خودشم یه دنشجوی تاپه اون وقت میگه با پوران رتبه ای اوردم در حد قبولی!! خوب همین چند هفته میتونه رتبه بهداشتتونو جابه جا کنه! مثلا تهرانت بشه کرمانشاه!! کلیت حرف من اینه که یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی!!! من نخاستم در مورد شما قضاوت کنم!!! من فقط شرایط مختلف رو طبقه بندی کردم حالا شما خودت بهتر میدونی که جز کدوم دسته هستی... اینم بگم بچه هایی که دارن اینجا پاسخ میدن دارن لطف میکنن در حقتون (از صمیم قلب آرزو میکنم که سال دیگه شما اینجا در حق بقیه لطف کنی ) حالا اگر مرتضی یا رها یا هر کسِ دیگه به نظرت حرف اشتباهی زد یا درست قضاوت نکرد شما به بزرگی خودت ببخش اونجایرو که فکر میکنی درسته بردار واسه خودت این وسط شما هستی که مهمی چون شما میخای کنکور بدی...
آقای مرتضی ممنون می شم اگه از تجربیاتتون در اختیار من بذارین مخصوصا" که 2سال برای وزارت بهداشت خوندین و با رتبه ها بالا در تماس بودین.می دونم تجربیات کسایی مثل شما خیلی با ارزش هست و اگه خود فرد بخواد بدست بیاره باید براش بهای زیادی بده.اگر می شه در مورد کتابای تستی راهنمایی بفرمایید.توی صفحه 15 همین تاپیک سوال کردم اما کسی جواب سوالم رو نداد:sad:

persona

Member
با سلام به دوستان عزیز
می خوام خودم رو برای کارشناسی ارشد بالینی وزارت بهداشت 92 آماده کنم.

تمام منابع رو تهیه کردم اما تنها مشکلی که دارم و نیازمند راهنماییتون هستم در مورد کتابهای تستی هست.

کاتبهای تستی که به صورت طبقه بندی شده برای تمام دروس باشه.تا اینکه بعد از خوندن هر مبحث بتونم با سوالات مهم هر بخش آشنا بشم .

ممنون می شم تجربتون رو در اختیارم بذارین و کتابهایی تستیی رو که به نظرتون مفید هستن,بهم معرفی بکنید.
این کتاباییه که من میشناسم:
2121 آزمون دستنامه روانپزشکی بالینی/ شاملو ، حاج سید جوادی / انتشارات ارجمند
آزمون های کامل زمینه روانشناسی هیلگارد(2 جلدی) / انتشارات ارجمند

admin

Active member
پرسنل مدیریت
خواهشا در اين تاپيك چت نكنيد
مكالماتتون رو مي تونيد با ارسال پيغام يا پيغام خصوصي انجام بديد

YekRaha

New member
اما با توجه به اینکه تا به حال از فصل های 1 تا 4 سوال نیومده به نظر من خوندنشون فقط تلف کردن وقته ، از وکسلر که من ندیدم از نظریه های هوش، روش نمره گذاری و اجرا یا فرم های کوتاه سوالی اومده باشه حافظه وکسلر رو هم که تا به حال سوال ندادن ، mmpi رو هم اگر بدونی بر اساس چه ضابطه ای تفسیر میشه که واقعا آسون میشه (حتی کتاب بالینی پوران هم جواب میده)، کالیفرنیا ( مقایسه با mmpi مهمه)،میلون و tat به نظر من شناخت کلی و مطالعه محاسن و معایبشون کمک بزرگی می کنه...رورشاخ هم کافیه جداول رو حفظ کنی و تفسیر در حد کتاب بالینی سنجش تکمیلی بلد باشی .البته من قسمت نقاشی فرافکن و آزمون گشتالت رو به دلیل اینکه هیچ وقت نخونده بودم با دقت بیشتری مطالعه کردم.
البته اینا با توجه به رویه ی تاکنون کنکور هست (شاید سال 92 متحول بشه). و اینکه با این میزان مطالعه هیچ وقت 100 درصد نمیشه به سوالات جواب داد ( به نظر من خوندن برای 100 درصد نشدنیه و فقط باعث استرس بیشتر میشه در حدی که بشه حداقل 50 درصد جواب داد به نظر من خیلی خوبه )
این ها فقط تجربیات من هستن و میگم که من این درس رو به عنوان واحد درسی گذرونده بودم ، و از قبل یک آمادگی کلی براشون داشتم و فقط با توجه به پیش زمینه های من قابل استفاده هست.

در سال های گذشته از فصل های 1 تا 4 سوال طرح شده ...
سوال مطرح شده در مورد آزمون میلون واقعا دشوار بود و کسی نمی تونست با یک مطالعه ی سطحی به این سوال پاسخ بده..
سوال 49 در آزمون امسال از آزمون حافظه ی وکسلر و یک سوال نسبتا دشوار بود ..
من خودم هم برای چند تا از آزمونها به جزوه ی دکتر رحیمی اتکا کردم که یک خلاصه ی خوب از مارنات بود و من دیگه آزمونهای رورشاخ و mmpi و tat رو از مارنات نخوندم ولی خوب همه که مثل من و شما سر اون کلاس ارزشمند دکتر رحیمی نبودن که اینقدر آمادگی داشته باشن... اگر کسی وقت داشته باشه خوندن مارنات از هر منبع دیگه ای بهتره....
من موافق نیستم با این تعبیر شما... به عقیده ی من کسی که می خواد برای دانشگاه خوب برنامه ریزی داشته باشه باید رتبه ی تک رقمی رو برای خودش در نظر داشته باشه و برای اون تلاش کنه و هیچ چیز رو جا نندازه ...
این هم از تجربیات من بود ولی به قول دوستمون شرایط و ویژگی های شخصیتی هر کسی فرق می کنه ...من هنوز هم بنا بر تجربیات شخصی خودم(که ممکنه فقط برای خودم صدق کنه) معتقدم که کنکور وزارت بهداشت دشوارتره و بدون مطالعه ی کافی نمیشه رتبه ی خوب آورد...شما هم اگر چه یک ماه و نیم خوندین ولی خوب تا جایی که لازم بود مطالعه داشتین....کنکور وزارت علوم به عقیده ی من بسیار ساده تره، اگر شما موفق بشی اونجا دو تا درس رو بالا بزنی رتبه ی خیلی خوبی میاری(زبان و بالینی)...من بدون آمادگی کنکور علوم امسال زبان رو 70 و بالینی رو 55 زدم بقیه هم میانگینشون حدودای 30 تا 35 شد که طبق نتایج بسیار بیش از حد انتظارم جواب داد!

آخرین ویرایش:

YekRaha

New member
نظرتون خیلی کمکم کرد.من تمام تلاشم برای قبولی دانشگاه تهران هست و تمام سعیم رو می کنم حالا هر چی خدا بخواد.شما معلومه اطلاعات نسبتا" خوبی در مورد آزمون دارین.ممنون می شم در مورد کتابهای تست راهنماییم کنید.چون سال اولم هست نمی دونم چی خوبه.
دوست عزیز جواب پرسونا بهت کمک زیادی می کنه...

علاوه بر این این کتابها هم می تونه کمکت کنه:
مجموعه آزمونهای کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی /انتشارت جامعه نگر
کتابهای تست پوران پژوهش : رشد(فقط قسمت هایی که مربوط به کتاب لورا برک هست) ، بالینی ( مخصوصا قسمت ها مربوط به آزمونهای روانی) و شخصیت

برای آسیب شناسی و هیلگارد هم کتابهایی که پرسونا تو پست های بالا معرفی کرد فکر می کنم بهترین ها باشند...

البته بهت پیشنهاد می کنم حتی الامکان تا 4 یا 5 ماه پیش از آزمون این کتابها رو تهیه نکن چونکه حتما ویرایش های جدیدترشون وارد بازار میشه و کنکور امسال رو هم با پاسخ های تحلیلی توش میذارن...

psychology123

New member
persona عزیز و yekraha گرامی بینهات ازتون سپاسگزارم و از صمیم قلب بهترین ها رو برایتان آرزومندم :riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

morteza

New member
آقای مرتضی ممنون می شم اگه از تجربیاتتون در اختیار من بذارین مخصوصا" که 2سال برای وزارت بهداشت خوندین و با رتبه ها بالا در تماس بودین.می دونم تجربیات کسایی مثل شما خیلی با ارزش هست و اگه خود فرد بخواد بدست بیاره باید براش بهای زیادی بده.اگر می شه در مورد کتابای تستی راهنمایی بفرمایید.توی صفحه 15 همین تاپیک سوال کردم اما کسی جواب سوالم رو نداد:sad:
چشم دوست عزیز بزودی یک تایپینگ جدید باز میکنیم مختصه بچه های گل روانشناسی که مثل شما میخوان قله های ترقی رو فتح کنن! و در اونجا از تمام بچه هایی که امسال فبول میشن قول میگیریم که دست هم رشته ای هاشون رو بگیرن.. منم چه قبول شم چه نشم کمک میکنم..

psychology123

New member
چشم دوست عزیز بزودی یک تایپینگ جدید باز میکنیم مختصه بچه های گل روانشناسی که مثل شما میخوان قله های ترقی رو فتح کنن! و در اونجا از تمام بچه هایی که امسال فبول میشن قول میگیریم که دست هم رشته ای هاشون رو بگیرن.. منم چه قبول شم چه نشم کمک میکنم..
ممنون جناب مرتضی.ایدتون حرف نداره.انشالله که امسال حتما" قبول می شین :thumbsupsmileyanim::4d564ad6:

pesarkhaleee

New member
سلام بچه ها من خانمم رتبه اول پیام نور شیراز بوده می خواد برای ارشد بخونه براش کتابهای ماهان رو گرفتم ولی میگه کفایت نمیکنه و تستهاشو به راحتی پاسخ می ده از یه سایت منابع کنکور سراسری رو یکی از افراد از تجربه خودش نوشته بوده که به صورت زیر هستش می خواستم از عزیزان یه راهنمایی کنین که این منابع برای قبول شدن کافییه اگه منابع بهتری هست میشه معرفی کنن فقط منابع مهم نه اینکه مثل خیلی از سایتها یه کوه از منابع معرفی کنن در مورد کتابهای پوران پژوهش هم یه رانمایی کنید ممنون میشم.
کنکور وزارت علوم روانشناسی بالینی

زبان: متون هیلگارد به زبان انگلیسی!(لغت های روان شناسی رو از ته کتابا بلد باشی و زبان عمومی این تجربه خودمه)
آمار: کتاب آمار توصیفی و استنباطی و کتا روش تحقیق علی دلاور
مرضی:کتاب روانشناسی مرضی سلیگمن + کتاب مرضی دکتر پریرخ دادستان 3 جلد!
رشد: روانشناسی رشد لورا برک+ ژنتیک دکتر محمود منصور
علم النفس: کتاب احدی بنی جمال چاپ علامه طبا طبایی و کتاب احمدی(همین دوتا کافیه)
بالینی:اصول روانسناسی بالینی فیرس+ مشاوره و روان درمانی جرالدکری
فیزیولوژی و انگیزش هیجان: کتاب فیزیولوژی خداپناهی و انگیزش هیجان خدا پناهی (همین کافیه)

psychology123

New member
سلام بچه ها من خانمم رتبه اول پیام نور شیراز بوده می خواد برای ارشد بخونه براش کتابهای ماهان رو گرفتم ولی میگه کفایت نمیکنه و تستهاشو به راحتی پاسخ می ده از یه سایت منابع کنکور سراسری رو یکی از افراد از تجربه خودش نوشته بوده که به صورت زیر هستش می خواستم از عزیزان یه راهنمایی کنین که این منابع برای قبول شدن کافییه اگه منابع بهتری هست میشه معرفی کنن فقط منابع مهم نه اینکه مثل خیلی از سایتها یه کوه از منابع معرفی کنن در مورد کتابهای پوران پژوهش هم یه رانمایی کنید ممنون میشم.
کنکور وزارت علوم روانشناسی بالینی

زبان: متون هیلگارد به زبان انگلیسی!(لغت های روان شناسی رو از ته کتابا بلد باشی و زبان عمومی این تجربه خودمه)
آمار: کتاب آمار توصیفی و استنباطی و کتا روش تحقیق علی دلاور
مرضی:کتاب روانشناسی مرضی سلیگمن + کتاب مرضی دکتر پریرخ دادستان 3 جلد!
رشد: روانشناسی رشد لورا برک+ ژنتیک دکتر محمود منصور
علم النفس: کتاب احدی بنی جمال چاپ علامه طبا طبایی و کتاب احمدی(همین دوتا کافیه)
بالینی:اصول روانسناسی بالینی فیرس+ مشاوره و روان درمانی جرالدکری
فیزیولوژی و انگیزش هیجان: کتاب فیزیولوژی خداپناهی و انگیزش هیجان خدا پناهی (همین کافیه)

سلام در مورد دروس دیگه نمی دونم اما
درباره ی رشد:رشد لورا برک با کتاب رشد پوران پژوه رو خوب مطالعه کنن , نیازی نیست ژنتیک منصور رو بخونن با اونکه همه جزو یکی از منابع روش تاکید می کنن اما چون کتابش قدیمیه و نثرش سنگینه فقط وقت رو تلف می کنه.
خانمتون اطمینان داشته باشه اگه این دو کتاب رو -رشد برک و پوران پژوه- خوب بخون حتما درصد خوبی برای رشد می زنن.
آمار و روش تحقیق:کتاب آمار توصیفی و استنباطی و کتا روش تحقیق علی دلاور
در مورد دروس دیگه امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن.

آخرین ویرایش:

pesarkhaleee

New member
سلام در مورد دروس دیگه نمی دونم اما
درباره ی رشد:رشد لورا برک با کتاب رشد پوران پژوه رو خوب مطالعه کنن , نیازی نیست ژنتیک منصور رو بخونن با اونکه همه جزو یکی از منابع روش تاکید می کنن اما چون کتابش قدیمیه و نثرش سنگینه فقط وقت رو تلف می کنه.
خانمتون اطمینان داشته باشه اگه این دو کتاب رو -رشد برک و پوران پژوه- خوب بخون حتما درصد خوبی برای رشد می زنن.
آمار و روش تحقیق:کتاب آمار توصیفی و استنباطی و کتا روش تحقیق علی دلاور
در مورد دروس دیگه امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن.
ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه که قبول شدن نظری ندارن

morteza

New member
درود...
ژنتیک 1و2 رانخوانید وبه دیگران هم بگویید..
کتاب لورا برک عالیه، پوران پژوهشم میگن خوبه، اگر وقت شد سری هم به نظریات رشد سی کرین بزنن...
فکر میکنم برای مرضی منابع بهتر و جدیدتری هم هست، مثل هالجین، و ساراسون(ویرایش 2005 فکر میکنم) اگر بتونن کاپلان هارو بخونن که دیگه عالیه!
برای زبان هم پوران پزوهش خوبه تالیف یحی سید محمدی + کتاب راهنماش.
استثنایی میلانی فر.
فیرس گزیده خوانی شود!
کری هم کتاب خوبیه.

baroon90

New member
فیزیولوزی و انگیزش و هیجان فقط خوندن کتاب خداپناهی کافیه
منم پیشنهاد میکنم زنتیک منصور خونده نشه به جاش خوب خوب لورابرک و کتاب رشد پوران خونده بشه
به نظر من برای درس مرضی باید ج 2 کاپلان خونده بشه
کودکان استثنایی رو فراموش کردید اول خوندن میلانی و بعد اگر وقت شد کتاب سیف و نراقی
برای تست چیزی که دوستام رفتن و میگفتن ماهان زیاد خوب نیست سنجش تکمیلی بهتره بعد کتابای پوران پزوهش هم خوبن

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا