سلام به همگی
وقتی صحبت های شما رو خوندم متوجه شدم چقدر آدما با هم متفاوتا.
من حدودا 3 ماه برای وزارت علوم خوندم(هیچ منبع اصلی رو هم جا ننداختم) ولی رتبم شد 200 در حالی که با 1 ماه ونیم برا وزارت بهداشت الان خیلی راضی هستم .البته مطمئنا به قول رهاجون دانشگاه خیلی مهم هست ولی مهم تر از اون علاقه هست من با وجود اینکه دانشجوی عالی کلاس نبودم ولی توی درسی مثل تشخیص( همون مارنات) 20 شدم و همینطور درسایی مثل شخصیت و رشد ، بدون اینکه از قبل بدونم که جز منابع بهداشت هست .
دوستای من که رتبه های 3 و 4 وزارت علوم بودن واقعا واقعا تلاش می کردن که از هر درس میانگین، 4 منبع داشتن.
من واقعا مخالفم که با کتابای پوران کسی بتونه رتبه خوب بیاره چون یکی از دوستام که جز معدل تاپ کلاس هم بود پوران رو می خوند ولی اونم رتبش در حدود رتبه من بود ، پس با خوندن پوران رتبت دو رقمی نمیتونه بشه.!!!!
این درحالی هست که بهداشت منابعت رو مشخص کرده همین منابع رو هم اگر کنکورهای چند سال قبل رو تجزیه و تحلیل کنی میبینی مثلا کتابی مثل مارنات بیشتر از 100 صفحش هم لازم نیست بخونی .اگر از کاپلان قسمتایی که هیچ وقت سوال نیومده رو حذف کنی حتی کمتر از یک جلد هم میشه یا برا زبان فقط کافیه گنجینه لغاتت رو بالا ببری..و بهترین خوبی سوالات بهداشت این هست که مفهومی نیست و دقیقا می دونی که یه جمله از کتابه.
آره..تفاوت وجود داره...
همکلاسی های من واقعا دو سه تاشون فقط پوران پژوهش خوندن و دو رقمی شدن !!! من خودم هم امسال فقط پوران خوندم (اونم فقط تو 8 روز!) رتبم هم یه کم از شما بدتر بود! ... نمیدونم علت این تفاوت دیدگاه چی میتونه باشه ولی به هر حال شرایط هر کسی و هر سالی با هم متفاوته و شاید مقایسه کردنش درست نباشه...
امید و سید که رتبه های خوبی آوردن علاوه بر تلاش خیلی زیادشون(مخصوصا سید!) از همون اول بچه های خیلی درس خونی بودن و پایه ی قوی ای داشتن... بله مطمئنا برای رتبه ی تک رقمی شدن نیاز به تلاش گسترده تری هست اما برای فقط قبول شدن به عقیده ی شخص من(این فقط نظر شخصی خودم و با توجه به شرایط خودم هست) نیازی به وقت گذاشتن زیاد تو کنکور علوم نیست...
با این همه شزایط واقعا برای افراد مختلف متفاوت است... مثلا بچه هایی رو می شناسم که مثل شما حتی کمتر از یک ماه مطالعه داشتن و تو کنکور بهداشت تک رقمی شدن(که شما هم حتما میشین) و کسانی هم میشناسم که با وجود 1 سال تلاش تو کنکور بهداشت قبول نشدن....
این که سوالات مفهومی نیست نقطه ضعف خیلی بزرگیه برای وزارت بهداشت چون باعث میشه بهترین ها انتخاب نشن... وزارت بهداشت فقط تو این 2 سال اخیر تغییر جهت داده و سوالات ریز و غیر مفهومی میده و به نظر من بهترین ها تو این کنکور انتخاب نمیشن(نمونش هم سراغ دارم !!!!!)...
ولی با وجود همه ی این انتقادات به عقیده ی من کنکور وزارت بهداشت مستلزم تلاش بیشتری است (که البته کاملا معتقدم کسانی که پایه ی قوی تری توی دوره ی لیسانس داشتند نیاز به تلاش بسیار کمتری دارن)....