نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد روانشناسی بالینی 2 تیر وزارت بهداشت91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

banafsheh

New member
خوب اینطور که شما میگید کار خیلی اسونه!واسه همه. به خصوص واسه بچه هایی که رشتشون روانشناسی نیست.همه میشینن کتابای پورانو می خونن و رتبه خوب میارن!!!!!!به خصوص اینکه این موسسات یه لقمه ی حاضر و اماده است .کار رو اسون کرده .به همین جهت می تونه طالبای زیادی هم داشته باشه.ومی دونید که اگرم همه مشتری این موسسات باشن که با این تفاسیر قطعا هستند دیکه باید به دنبال فیلتر دیگه ای باشیم برای شانس قبولی.QUOTE=YekRaha;45701][SIZE=2تازشم ما توی قدمامون دنبال چیزی هستیم به دنبال کاری هستیم که بقیه انجام ندادن. که بتونیم ازطریقش رقباروکنار بزنیم .بچه های غیر روانشناسی به خاطر نداشتن استاد حتما حتما از این کتابا وموسسات استفاده خواهند کرد .پس بازم با این فیلر کنا رفتنی نیستند.وباز همون اشو همون کاسه!

banafsheh

New member
سهراب اینکه اندیشه من نیست. اینوکه گفتم تجربه ثابت کرده.خود شمام مطمئنم توی اطرافیانتون دیده باشید . هستن افراد زیادی که کارشناسیشون چیز دیگه است اما واسه ارشد با داشتن منابع و به خصوص با وجود این موسسات کنکوری رشته ی دیگه ای رو ازمون دادن من نمیگم از ما بهتر عمل می کنند اما خیلی ها معتقدند حتی ممکنه به مراتب بهتر از ما عمل کنند.(اینم که شواهدش هست. نفر اول کنکور ارشد بالینی پیرال سال رشته اش زبان بود).حالا چی میگی؟؟؟؟

banafsheh

New member
خوب اگه علوم n قد راحته که میشه توی مدت کمی با خوندن کتابای پوران جمع و جورش کرد ورتبه خوبی اورد خب جهنمو ضرر چن ماه اخرو میشینیم پوران می خونیم که اونم خدای نکرده از دست ندیم.چون واقعا انگار معلوم نیس کدوم ارجحیت داره(ارجحیت از جهت شانس قبولی ونتیجه گرفتن.واگرنه همه متفق القولند که بهداشت به جهت کارورزیش بهتره).خوبه دوستم؟؟

YekRaha

New member
خوب اینطور که شما میگید کار خیلی اسونه!واسه همه. به خصوص واسه بچه هایی که رشتشون روانشناسی نیست.همه میشینن کتابای پورانو می خونن و رتبه خوب میارن!!!!!!به خصوص اینکه این موسسات یه لقمه ی حاضر و اماده است .کار رو اسون کرده .به همین جهت می تونه طالبای زیادی هم داشته باشه.ومی دونید که اگرم همه مشتری این موسسات باشن که با این تفاسیر قطعا هستند دیکه باید به دنبال فیلتر دیگه ای باشیم برای شانس قبولی.QUOTE=YekRaha;45701][SIZE=2تازشم ما توی قدمامون دنبال چیزی هستیم به دنبال کاری هستیم که بقیه انجام ندادن. که بتونیم ازطریقش رقباروکنار بزنیم .بچه های غیر روانشناسی به خاطر نداشتن استاد حتما حتما از این کتابا وموسسات استفاده خواهند کرد .پس بازم با این فیلر کنا رفتنی نیستند.وباز همون اشو همون کاسه![/QUOTE]

lهمراه با نظر سهراب باید این نکته رو بهتون یادآوری کنم که کسانی که من بهشون اشاره کردم از بهترین دانشگاه های کشور فارغ التحصیل شدند و پایه ی علمی قوی ای داشتند که تونستند فقط با خوندن کتابهای پوران پژوهش رتبه بیارن. مسلما همه نمی توانند. کسانی که از رشته های دیگه شرکت می کنند قطعا راه خیلی سخت تری در پیش خواهند داشت.

YekRaha

New member
خوب اگه علوم n قد راحته که میشه توی مدت کمی با خوندن کتابای پوران جمع و جورش کرد ورتبه خوبی اورد خب جهنمو ضرر چن ماه اخرو میشینیم پوران می خونیم که اونم خدای نکرده از دست ندیم.چون واقعا انگار معلوم نیس کدوم ارجحیت داره(ارجحیت از جهت شانس قبولی ونتیجه گرفتن.واگرنه همه متفق القولند که بهداشت به جهت کارورزیش بهتره).خوبه دوستم؟؟

یکی از عواملی که به نظر من در شانس قبولی شما تاثیر گذاره دانشگاه دوره ی لیسانس شما ، سطح علمی آن و مخصوصا سر فصل هایی است که در آن دانشگاه تدریس می شده است. برای نمونه من دانشگاهی که خودم در اون بودم رو مثال می زنم: ما در دوره ی لیسانس کتابهای کاپلان و مارنات (سنجش روانی) که از پر حجم ترین و دشوارترین منابع بهداشت هستند با تفصیل و دقت زیاد و سخت گیری بیش از حد اساتید خوندیم. کتابهای کاپلان منبع 3 تا از درس های دوره ی لیسانس ما بودند و به گونه ای ما همیشه با آن سر و کار داشتیم. خوب در این شرایط وقتی که این دو کتاب از منابع بهداشت هستند مسلما با تلاش اندکی بچه های این دانشگاه در کنکور وزارت بهداشت رتبه ی خوبی کسب می کنن.(این های فقط مثال بودند و این سخن من تقریبا در مورد تمام منابع و در مورد تمام دانشجویان دانشگاه های بزرگ کشور صدق می کنه)...
اگر در دانشگاهی دروس مرتبط با کنکور وزارت علوم مانند ژنتیک منصور جز دروسی بوده که تدریس می شده یا اساتید توجه زیادی بهش داشتند قطعا دانشجویان آن دانشگاه شانس بیشتری برای قبولی در کنکور وزارت علوم دارن...
و در نهایت اگر دانشگاهی با سطح علمی بالا بیشتر منابع هر دو وزارت رو مد نظر قرار بده ، دانشجوهای اون دانشگاه شرایط بهتری توی هر دو کنکور خواهند داشت...نمونه ی آن دو سه سال پیش بود که چند نفر از رتبه های برتر هر دو کنکور وزارت بهداشت و علوم و به ویژه رتبه ی 1 وزارت علوم و رتبه ی 1 وزارت بهداشت از فارغ التحصیلان دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم تهران) بودند....

آخرین ویرایش:

morteza

New member
دوستان درود...
به نظر من برای کسی که فقط قبولی توی ارشد براش مهمه(یعنی این موضوع براش در اولویته) و بی تعارف بگم دانشجویِ تاپی هم نیست (مثل خودم) رو همون علوم سرمایه گذاری کنه مسلماً شانسش بیشتره! اما اگر معدلتون a هست یا فارق التحصیل دانشگاهِ معتبری هستید و از همه مهمتر منابع بهداشت رو خوب خوندید یا چند تاش رو پاس کردید تقریباً بدون شک با دو سه ماه فشرده خوانی میتونید نتیجه خوب بگیرید... اما اگر انقدر کله شق هستید مثل بنده (عذرخواهی میکنم) که گفتم یا بهداشت یا هیچی! و پیام نوری بودم و هیچکدوم از منابعو حتی اسمشونو نشنیده بودم! حداقل با 7، 8 ماه خوندنِ حسابی میتونید نتیجه بگیرید... این هشدارم بدم به دوستانی که میگن حالا علومو که دادیم چند ماهم برا بهداشت میخونیم مثل دوستمون بنفشه! بنا به دلایلی شما وقتی کنکورِ علوم رو میدید دیگه نمیتونید اونجور که باید برا بهداشت بخونید! اگر کسی بتونه این کارو بکنه بی شک خیلی با ارادست!!!!! تو علوم شما اگر بخونید بالاخره یه جایی در میاید اما تو بهداشت یا نتیجه درخشانه(تهران،شیراز..) یا قابل قبوله(بقیه شهرها) یا هیچ نتیجه ای نمیگیرید!! مثل خود من که پارسال 75 شدم ....

آخرین ویرایش:

banafsheh

New member
سلام من بازم اومدم
البته من فرضوگذاشتم بر اینکه حسابی بخونمو سرمایه گذاری بکنم .(یعنی به قول سهراب دانشجوی تاپی باشم).خوبی اینکه از الان شروع کنم به خوندن اینه که می تونم از اساتیدم برای رفع اشکال کمک بگیرم. وتازه اساتید ما سعی دارن منابعی که واسه امتحان درنظر میگیرن همون منابع ارشد باشه.بعدشم مرتضی خان من کی گفتم"حالا میشینیم واسه علوم می خونیم چن ماه اخرم واسه بهداشت وقت میذاریم"؟؟؟؟؟من عکس این حرفو زدم .گفتم ما قرارو از همون دوره کارشناسی میذاریم واسه بهداشت.ودوستمون رها گفتن کتابای پوران کارو تاجایی اسونکرده که میشه توی مدت کم نتیجه خوب گرفت.منم گفتم پس ما هم فقط مدت کمی رو بهش اختصاص می دیم .اونم فقط در حدی که بی خیالش نشده باشیم ونه به سفت وسختی بهداشت به اونم بپردازیم.همین!نمیدونم از نظر شما "دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین" دانشگاه خوبیه یانه؟دلم واسه دانشگامون و قزوین تنگید!خوب یا بد من از اونجاانتقالی گرفتم واسه بوعلی سینای همدان.فک کن فقط یه ترم اونجابودم .ولی اونقدر که به دانشگاه امام خمینی و قزوین تعصب دارم به بوعلی سینا و همدان تعصب ندارم.خودمم موندم چه جوری همه چیز جور شد!!!!!!!

آخرین ویرایش:

morteza

New member
سلام بنفشه جان..
دوست جان شما کمک خاستی بنده حقیر هم به عنوان کسی که دو سال بهداشت شرکت کرده و دو سال داره به این سایت رفت و آمد میکنه و با رتبه 14 ،7، 9،و 1،بهداشت بطور مفصل بحث کرده تقدیم کردم.. حالا شما میگی منظورت این بوده بکوب میشینی بهداشت میخونی بعد 1 مقطعی هم پوران خوب این بازهم رو بهداشت اثر سوءءءءءءء میزاره!!! رها فارق التحصیل دانشگاه شیرازه خودشم یه دنشجوی تاپه اون وقت میگه با پوران رتبه ای اوردم در حد قبولی!! خوب همین چند هفته میتونه رتبه بهداشتتونو جابه جا کنه! مثلا تهرانت بشه کرمانشاه!! کلیت حرف من اینه که یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی!!! من نخاستم در مورد شما قضاوت کنم!!! من فقط شرایط مختلف رو طبقه بندی کردم حالا شما خودت بهتر میدونی که جز کدوم دسته هستی... اینم بگم بچه هایی که دارن اینجا پاسخ میدن دارن لطف میکنن در حقتون (از صمیم قلب آرزو میکنم که سال دیگه شما اینجا در حق بقیه لطف کنی ) حالا اگر مرتضی یا رها یا هر کسِ دیگه به نظرت حرف اشتباهی زد یا درست قضاوت نکرد شما به بزرگی خودت ببخش اونجایرو که فکر میکنی درسته بردار واسه خودت این وسط شما هستی که مهمی چون شما میخای کنکور بدی...

آخرین ویرایش:

banafsheh

New member
وا!!!!!!!!ناراحت شدی؟اخه من که چیز بدی نگفتم!میدونم راجبم قضاوت نکردی. منکه حرفی نزدم که موید این نکته باشه.بله شما راست میگی .دوستان همه لطف دارن که وقتشونو میذارن.من از صمیم قلب از همتون ممنون و متشکرم .من به نظرات همه احترام می ذارم .من اگر حرفی می زنم و نظرات دوستان رو سبک سنگین میکنم به این جهته که می خام همه چیز برام کامل روش شه.نه خدای نکرده قصدم این باشه که با نظر بزرگواری مخالفت کنم.چون واقعا در حد این حرفا نیستم.من اگه نظر خودم برام مهم بود و روی نظر خودم متعصب بودم که دیگه نظرای شما هارو جویا نمی شدم!راست میگی شما.چن ماه اخر تعیین کننده تر از قبله .نباید بیگدار به اب زد.حالا واقعا حرفم بد بود؟(اخه کمی پیام اخرتون تند بود).

mehrang67

New member
سلام به همگی
وقتی صحبت های شما رو خوندم متوجه شدم چقدر آدما با هم متفاوتا.
من حدودا 3 ماه برای وزارت علوم خوندم(هیچ منبع اصلی رو هم جا ننداختم) ولی رتبم شد 200 در حالی که با 1 ماه ونیم برا وزارت بهداشت الان خیلی راضی هستم .البته مطمئنا به قول رهاجون دانشگاه خیلی مهم هست ولی مهم تر از اون علاقه هست من با وجود اینکه دانشجوی عالی کلاس نبودم ولی توی درسی مثل تشخیص( همون مارنات) 20 شدم و همینطور درسایی مثل شخصیت و رشد ، بدون اینکه از قبل بدونم که جز منابع بهداشت هست .
دوستای من که رتبه های 3 و 4 وزارت علوم بودن واقعا واقعا تلاش می کردن که از هر درس میانگین، 4 منبع داشتن.
من واقعا مخالفم که با کتابای پوران کسی بتونه رتبه خوب بیاره چون یکی از دوستام که جز معدل تاپ کلاس هم بود پوران رو می خوند ولی اونم رتبش در حدود رتبه من بود ، پس با خوندن پوران رتبت دو رقمی نمیتونه بشه.!!!!
این درحالی هست که بهداشت منابعت رو مشخص کرده همین منابع رو هم اگر کنکورهای چند سال قبل رو تجزیه و تحلیل کنی میبینی مثلا کتابی مثل مارنات بیشتر از 100 صفحش هم لازم نیست بخونی .اگر از کاپلان قسمتایی که هیچ وقت سوال نیومده رو حذف کنی حتی کمتر از یک جلد هم میشه یا برا زبان فقط کافیه گنجینه لغاتت رو بالا ببری..و بهترین خوبی سوالات بهداشت این هست که مفهومی نیست و دقیقا می دونی که یه جمله از کتابه.

YekRaha

New member
سلام به همگی
من حدودا 3 ماه برای وزارت علوم خوندم(هیچ منبع اصلی رو هم جا ننداختم) ولی رتبم شد 200 در حالی که با 1 ماه ونیم برا وزارت بهداشت الان خیلی راضی هستم .البته مطمئنا به قول رهاجون دانشگاه خیلی مهم هست ولی مهم تر از اون علاقه هست من با وجود اینکه دانشجوی عالی کلاس نبودم ولی توی درسی مثل تشخیص( همون مارنات) 20 شدم و همینطور درسایی مثل شخصیت و رشد ، بدون اینکه از قبل بدونم که جز منابع بهداشت هست .
دوستای من که رتبه های 3 و 4 وزارت علوم بودن واقعا واقعا تلاش می کردن که از هر درس میانگین، 4 منبع داشتن.
من واقعا مخالفم که با کتابای پوران کسی بتونه رتبه خوب بیاره چون یکی از دوستام که جز معدل تاپ کلاس هم بود پوران رو می خوند ولی اونم رتبش در حدود رتبه من بود ، پس با خوندن پوران رتبت دو رقمی نمیتونه بشه.!!!!
این درحالی هست که بهداشت منابعت رو مشخص کرده همین منابع رو هم اگر کنکورهای چند سال قبل رو تجزیه و تحلیل کنی میبینی مثلا کتابی مثل مارنات بیشتر از 100 صفحش هم لازم نیست بخونی .اگر از کاپلان قسمتایی که هیچ وقت سوال نیومده رو حذف کنی حتی کمتر از یک جلد هم میشه یا برا زبان فقط کافیه گنجینه لغاتت رو بالا ببری..و بهترین خوبی سوالات بهداشت این هست که مفهومی نیست و دقیقا می دونی که یه جمله از کتابه.

آره..تفاوت وجود داره...
همکلاسی های من واقعا دو سه تاشون فقط پوران پژوهش خوندن و دو رقمی شدن !!! من خودم هم امسال فقط پوران خوندم (اونم فقط تو 8 روز!) رتبم هم یه کم از شما بدتر بود! ... نمیدونم علت این تفاوت دیدگاه چی میتونه باشه ولی به هر حال شرایط هر کسی و هر سالی با هم متفاوته و شاید مقایسه کردنش درست نباشه...
امید و سید که رتبه های خوبی آوردن علاوه بر تلاش خیلی زیادشون(مخصوصا سید!) از همون اول بچه های خیلی درس خونی بودن و پایه ی قوی ای داشتن... بله مطمئنا برای رتبه ی تک رقمی شدن نیاز به تلاش گسترده تری هست اما برای فقط قبول شدن به عقیده ی شخص من(این فقط نظر شخصی خودم و با توجه به شرایط خودم هست) نیازی به وقت گذاشتن زیاد تو کنکور علوم نیست...
با این همه شزایط واقعا برای افراد مختلف متفاوت است... مثلا بچه هایی رو می شناسم که مثل شما حتی کمتر از یک ماه مطالعه داشتن و تو کنکور بهداشت تک رقمی شدن(که شما هم حتما میشین) و کسانی هم میشناسم که با وجود 1 سال تلاش تو کنکور بهداشت قبول نشدن....
این که سوالات مفهومی نیست نقطه ضعف خیلی بزرگیه برای وزارت بهداشت چون باعث میشه بهترین ها انتخاب نشن... وزارت بهداشت فقط تو این 2 سال اخیر تغییر جهت داده و سوالات ریز و غیر مفهومی میده و به نظر من بهترین ها تو این کنکور انتخاب نمیشن(نمونش هم سراغ دارم !!!!!)...
ولی با وجود همه ی این انتقادات به عقیده ی من کنکور وزارت بهداشت مستلزم تلاش بیشتری است (که البته کاملا معتقدم کسانی که پایه ی قوی تری توی دوره ی لیسانس داشتند نیاز به تلاش بسیار کمتری دارن)....

morteza

New member
آره خوب میدونم تند حرف زدم ... اما بگذریم از این حرفا.. من تو یه جوه خیلی فقیر از نظر علمی لیسانس گرفتم و خیلی دیر با بهداشت آشنا شدم همه اینها پیشرفت منو کند کرد. فکر کنید حتی یکی از به اصطلاح استادایه من یه بارم اسمی از کاپلان و فیستو مارناتو برک هم سر کلاس نبردن!! یادم میاد ترم آخر که بودم یه روز کاپلان دستم بود استادم دید گفت چیه براش توضییح دادم گفت میشه 1 هفته پیشم باشه!!!!! میخام بگم افرین به تو که از الان تو فکری منم اگر بتونم کمکی کنم خوشحال میشم اما بازم میگم اگر به همت خودت اطمینان داری علومو بیخیال شو و فقط برای بهداشت بخون!!!
وا!!!!!!!!ناراحت شدی؟اخه من که چیز بدی نگفتم!میدونم راجبم قضاوت نکردی. منکه حرفی نزدم که موید این نکته باشه.بله شما راست میگی .دوستان همه لطف دارن که وقتشونو میذارن.من از صمیم قلب از همتون ممنون و متشکرم .من به نظرات همه احترام می ذارم .من اگر حرفی می زنم و نظرات دوستان رو سبک سنگین میکنم به این جهته که می خام همه چیز برام کامل روش شه.نه خدای نکرده قصدم این باشه که با نظر بزرگواری مخالفت کنم.چون واقعا در حد این حرفا نیستم.من اگه نظر خودم برام مهم بود و روی نظر خودم متعصب بودم که دیگه نظرای شما هارو جویا نمی شدم!راست میگی شما.چن ماه اخر تعیین کننده تر از قبله .نباید بیگدار به اب زد.حالا واقعا حرفم بد بود؟(اخه کمی پیام اخرتون تند بود).

banafsheh

New member
آره خوب میدونم تند حرف زدم ... اما بگذریم از این حرفا.. من تو یه جوه خیلی فقیر از نظر علمی لیسانس گرفتم و خیلی دیر با بهداشت آشنا شدم همه اینها پیشرفت منو کند کرد. فکر کنید حتی یکی از به اصطلاح استادایه من یه بارم اسمی از کاپلان و فیستو مارناتو برک هم سر کلاس نبردن!! یادم میاد ترم آخر که بودم یه روز کاپلان دستم بود استادم دید گفت چیه براش توضییح دادم گفت میشه 1 هفته پیشم باشه!!!!! میخام بگم افرین به تو که از الان تو فکری منم اگر بتونم کمکی کنم خوشحال میشم اما بازم میگم اگر به همت خودت اطمینان داری علومو بیخیال شو و فقط برای بهداشت بخون!!!

خوبه که قهر نکردی....بهداشت سخت یا اسون من انتخابش کردم.ومیدونم یه سری محاسن توی علوم هست و یه سری محاسن هم توی بهداشت و وهر دوشون عاری از سختی نیستن و هر دوشون به تلاش نیاز دارن .حالا یکیشون کمتر یکیشون بیشتر .یکیشون ممکنه به زمان بیشتری نیاز داشته باشه یکیشون کمتر.ولی به هر حال باید خوند.ولی من با توجه به علاقه ی خودم وبا توجه به اونچه که میخام وباجمع بندی از نظرات همه دوستان فک میکنم اونچه که مدنظرم هست به بهداشت نزدیکتره.چون طبق اون چیزایی که شنیدم و دیدم به نظرم توی دانشگاه های علوم خیی به تفاوت های گرایشا نمی پردازن .مثلا ما استاد روانشناسی عمومیمون دکترای کودکان استثایی داشت واستاد اسیب شناسی بالینی خونده بود.منظورم اینه ممکنه در عمل و تدریس زیاد تفاوتی بین مثلا بالینی با عمومی نباشه.هرچند که واقعا متفاوتند اما خیلی توی دانشگاه های علوم این تفاوت ها مشخص نیست.(البته این بستگی به دانشگاه و چارت دروسی که تدریس میشه داره.به دوستان خوب بالینیمون برنخوره .واگرنه توی برتر بودن بالینی نسبت به سایر گرایشا شکی نیست).مثلا توی دانشگاه ما که بوعلی سیناست اساتید میگفتن چارت ما فقط 5 واحد با چارت بالینی مغایرت داره!!اما وقتی دانشگاهت علوم پزشکی باشه و دروس رو عملی یادبگیری مبینیم که بالینی بیشتر به روانپزشکی نزدیکه و جز شاخه هایی از علوم پزشکیه.بالینی برتریش به دلیل کارورزیش و عملی بودنشه که این توی بهداشت و در دانشگاه های علوم پزشکی محقق میشه.حالا من نمی دونم درست میگم یانه .چون من عمومیم .و باینی فقط برام در حد شنیدن بوده و اشنایی با چارت درسیشون ندارم .اینو باید دوستان خوب بالینیمون تایید یا رد کنن.(ولی در کل قبول دارید که تحصیل رشته بالینی توی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان متفاوت تره؟؟؟

a.sohrab

New member
سلام به همگی

سلام دوست عزیز ،خوندن شما در یک ماه و نیم و اون میانگین واقعا برا من خیلی جالب بود (در ضمن بهت تبریک میگم )شاید شانس به ذهن آماده شما کمک کرده که هر چه تو یک ماه و نیم خوندید تو کنکور بیاد و و ....خیلی شرایط دیگه . اونچه که مهمه و بچه های که قصد شرکت در این آزمونو دارن اینه که شانس ،شرایط خوب ، هوش ،آسون بودن امتحان ...به قول روش تحقیقیا از متغیر های کنترل یا مزاحم اند و ما نباید اون رو از شرایط اساسی بدونیم و اونچه متغیر مستقل هست تلاش و کوشش فرده که هم قابل اندازه گیریه و هم پیشبین . اگه ما یه نگاه به منابع بهداشت بندازیم میبینی خوندن این منابع در عرض 1/5ماه نشدنیه مگه اینکه بخوایم ریسک کنیم و برخی فصل های مهم و تحلیل سوالات و... رو انجام بدیم که میره تو فاز شانس و... چون اگه ما سوالات 4سال بهداشتو ببینیم متوجه میشیم که تو ی این چن سال به قول رها تغیر موضع داده از مفهومی متوسط تا جزئیات کتاب و اینکه اگه بخوان از هرجای کتاب سوال میارن پس کسی که بخواد این کنکورو حتمنا قبول شه و وقت بزاره لازمش خوندن منابع به صورت حداکثری تمامه مگه اینکه بخواد بختشو آزمایش کنه که فصل های خاصی رو تحلیل کنه و مهم ها رو بخونه ،4 تا از رفیقای من در کنکور بهداشت سالهای 88،89،90 در دانشگاهی تهران بهشتی و کرمانشاه قبول شدن اونچه که از دیدن اونها نتیجه گرفتم اینه که دانشجوی آماده بودن به این کنکور خیلی کمک میکنه ،چیزی که من کفتم و فک کردم شاید این نوشته ها هنوز بمونه کمک به کساییه که در اول راهن و فقط تجربیاتیه که وسواسانه جمع کردم و تقدیمتون کردم ،البته هر کس به نکته ای از این کنکور اشاره کرده که جمع همه ی این مطالب برای یک فرد کم تجربه یک کمک بزرگه
پیروز باشید

آخرین ویرایش:

mehrang67

New member
اما سهراب جان من خیلی با عنصر شانس موافق نیستم . چون به شخصه از تجربیات کسی استفاده کردم که ایشونم در حد خودم مطالعه کردن و شیراز قبول شدن. باید این رو هم بگم که هر دومون شرایط پایه تقریبا یکسانی داشتیم ( از نظر دانشگاه ، رتبه وزارت علوم ، مدت وقت گذاشتن برای کنکور ) پس نمیشه گفت که شانس دخیل بوده.
قبول دارم دانشگاه شیراز واقعا ذهن ما رو آماده کرده ولی قبولی دو نفر با شرایط یکسان نمیتونه شانسی باشه.
من توی همین مدت تونستم شخصیت ، روان درمانی ،فیزیولوژی ،جلد 3 کاپلان رو کامل بخونم.( رشد و اصول بالینی هم از قبل هم به عنوان واحد درسی پاس کردم و هم برای کنکور وزارت علوم خونده بودم) ولی کاملا مشخصه که هیلگارد ، مارنات ، جلدهای دیگر کاپلان ، و آمار نیاز نیست کامل خونده بشن. چون مطالب زیاد و در عین حال فراری دارن. و این در حالی هست که سوالات واقعا سطحی ازشون طرح میشه. مارنات چیزی بیشتر از یک مطالعه سطحی نیاز نداره ، آمار رو من فقط چند فصل مهمش رو از پوران خوندم و اگر باز هم بخوام پشت کنکور بشینم فقط به همین بسنده می کنم. هیلگارد که واقعا خلاصه ای هست از سایر کتاب ها .
ولی باید بگم که من همیشه طوری درس می خونم که انگار یک مدت دیگه توی یک موقعیت واقعا به این اطلاعات نیاز دارم و همین باعث میشه همیشه یک محیط عملی رو برای خودم تجسم کنم و در نتیجه اجازه ندم مطالب زیاد از ذهنم خارج شن.
نظر شخصی من این هست که کسی با امادگی یک دانشجوی متوسط دانشگاه شیراز با همین مدت مطالعه می تونه نتیجه بگیره.

psychology123

New member
با سلام به دوستان عزیز
می خوام خودم رو برای کارشناسی ارشد بالینی وزارت بهداشت 92 آماده کنم.

تمام منابع رو تهیه کردم اما تنها مشکلی که دارم و نیازمند راهنماییتون هستم در مورد کتابهای تستی هست.

کاتبهای تستی که به صورت طبقه بندی شده برای تمام دروس باشه.تا اینکه بعد از خوندن هر مبحث بتونم با سوالات مهم هر بخش آشنا بشم .

ممنون می شم تجربتون رو در اختیارم بذارین و کتابهایی تستیی رو که به نظرتون مفید هستن,بهم معرفی بکنید.

psychology123

New member
اما سهراب جان من خیلی با عنصر شانس موافق نیستم . چون به شخصه از تجربیات کسی استفاده کردم که ایشونم در حد خودم مطالعه کردن و شیراز قبول شدن. باید این رو هم بگم که هر دومون شرایط پایه تقریبا یکسانی داشتیم ( از نظر دانشگاه ، رتبه وزارت علوم ، مدت وقت گذاشتن برای کنکور ) پس نمیشه گفت که شانس دخیل بوده.
قبول دارم دانشگاه شیراز واقعا ذهن ما رو آماده کرده ولی قبولی دو نفر با شرایط یکسان نمیتونه شانسی باشه.
من توی همین مدت تونستم شخصیت ، روان درمانی ،فیزیولوژی ،جلد 3 کاپلان رو کامل بخونم.( رشد و اصول بالینی هم از قبل هم به عنوان واحد درسی پاس کردم و هم برای کنکور وزارت علوم خونده بودم) ولی کاملا مشخصه که هیلگارد ، مارنات ، جلدهای دیگر کاپلان ، و آمار نیاز نیست کامل خونده بشن. چون مطالب زیاد و در عین حال فراری دارن. و این در حالی هست که سوالات واقعا سطحی ازشون طرح میشه. مارنات چیزی بیشتر از یک مطالعه سطحی نیاز نداره ، آمار رو من فقط چند فصل مهمش رو از پوران خوندم و اگر باز هم بخوام پشت کنکور بشینم فقط به همین بسنده می کنم. هیلگارد که واقعا خلاصه ای هست از سایر کتاب ها .
ولی باید بگم که من همیشه طوری درس می خونم که انگار یک مدت دیگه توی یک موقعیت واقعا به این اطلاعات نیاز دارم و همین باعث میشه همیشه یک محیط عملی رو برای خودم تجسم کنم و در نتیجه اجازه ندم مطالب زیاد از ذهنم خارج شن.
نظر شخصی من این هست که کسی با امادگی یک دانشجوی متوسط دانشگاه شیراز با همین مدت مطالعه می تونه نتیجه بگیره.

شما فرمودین در مورد مارنات نیار نیست کامل خونده بشه.ممنون می شم راهنمایی بفرمایید که چه فصل هایی مهمتره و باید چجوری خوند یعنی رو چه چیزایی باید بیشتر تاکید کرد؟!

YekRaha

New member
من موافق نیستم که مارنات رو باید سطحی خوند....
به سوالات امسال نگاه کنید ....
تقریبا از هر فصل یک سوال طرح شده بود و نوع سوالات هم عمدتا اینگونه نبود که بشود با مطالعه ی سطحی پاسخ داد ... معمولا کسی که بخواهد سطحی بخواند فصل هایی مانند حافظه ی وکسلر رو دیگه نمی خونه ...
نمونه ی آن سوال مربوط به آزمون بندر گشتالت بود که به نظر من سوالی عمیق بود و اکثر بچه ها در مورد گزینه ی درست اشتباه کردند ....

در کل این تببین شما در مورد آزمون های تا 2 سال پیش می توانست درست باشد اما دو سال اخیر نحوه ی سوال طرح کردن تغییر کرده و عمدتا از جاهایی سوال طرح می کنند که کمتر کسی به آنها نگاه می کند...

mehrang67

New member
اما با توجه به اینکه تا به حال از فصل های 1 تا 4 سوال نیومده به نظر من خوندنشون فقط تلف کردن وقته ، از وکسلر که من ندیدم از نظریه های هوش، روش نمره گذاری و اجرا یا فرم های کوتاه سوالی اومده باشه حافظه وکسلر رو هم که تا به حال سوال ندادن ، mmpi رو هم اگر بدونی بر اساس چه ضابطه ای تفسیر میشه که واقعا آسون میشه (حتی کتاب بالینی پوران هم جواب میده)، کالیفرنیا ( مقایسه با MMPI مهمه)،میلون و TAT به نظر من شناخت کلی و مطالعه محاسن و معایبشون کمک بزرگی می کنه...رورشاخ هم کافیه جداول رو حفظ کنی و تفسیر در حد کتاب بالینی سنجش تکمیلی بلد باشی .البته من قسمت نقاشی فرافکن و آزمون گشتالت رو به دلیل اینکه هیچ وقت نخونده بودم با دقت بیشتری مطالعه کردم.
البته اینا با توجه به رویه ی تاکنون کنکور هست (شاید سال 92 متحول بشه). و اینکه با این میزان مطالعه هیچ وقت 100 درصد نمیشه به سوالات جواب داد ( به نظر من خوندن برای 100 درصد نشدنیه و فقط باعث استرس بیشتر میشه در حدی که بشه حداقل 50 درصد جواب داد به نظر من خیلی خوبه )
این ها فقط تجربیات من هستن و میگم که من این درس رو به عنوان واحد درسی گذرونده بودم ، و از قبل یک آمادگی کلی براشون داشتم و فقط با توجه به پیش زمینه های من قابل استفاده هست.

mehrang67

New member
من موافق نیستم که مارنات رو باید سطحی خوند....
به سوالات امسال نگاه کنید ....
تقریبا از هر فصل یک سوال طرح شده بود و نوع سوالات هم عمدتا اینگونه نبود که بشود با مطالعه ی سطحی پاسخ داد ... معمولا کسی که بخواهد سطحی بخواند فصل هایی مانند حافظه ی وکسلر رو دیگه نمی خونه ...
نمونه ی آن سوال مربوط به آزمون بندر گشتالت بود که به نظر من سوالی عمیق بود و اکثر بچه ها در مورد گزینه ی درست اشتباه کردند ....

در کل این تببین شما در مورد آزمون های تا 2 سال پیش می توانست درست باشد اما دو سال اخیر نحوه ی سوال طرح کردن تغییر کرده و عمدتا از جاهایی سوال طرح می کنند که کمتر کسی به آنها نگاه می کند...
شاید حق با تو باشه رها جون ولی تفاوت نظراتمون میتونه به این دلیل باشه که من برای 100 درصد نمی خونم و همین باعث میشه سخت بودن یک سوال خیلی برای من توی چشم نیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا