نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد مشاوره در مامایی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

maryam1368

New member
emsal kheili khoob khoonde boodam sare jalase nemidoonam chera hang kardam nazdike 10soal ro ke balad boodam eshtebah zadam

- - - Updated - - -

shoma entekhab shahreto koja mazani man zahedan ham hata mazanam

kghm

New member
sole 10 nemidonam peida nakardam. man sabzevaram va chon moteahelam bayad jaye nazdik bashe mashhad ya shahrood. man az sale 89 vase sargarmi sherkat kardam ama emsal masalan khondam nemone soala az sal 79 ta alan hefz bodam am emsal soala 1 jor dige bod...

kghm

New member
ghorbonet ishala u ham ghabool shi hameye dostaye inja ghabol shim badan ba khoshhali be ham khabar bedim

mrc

New member
سلام بچه ها
من خیلی بد دادم میشه بگید از کجا جوابارو گرفتید که تونستید درصد ها تونو محاسبه کنید
ب نظرمنم مشاوره در مامایی نسبت به پارسال خیلی بیشتر شده بود
من زبان 35 زدم اونم از سایت
میشه لظفا صادقانه فردا درصداتونو بگید :painting:
ممنون من سوسو هستم از کرمانشاه

نازگیس

New member
سلام سوسو منم خیلی بد دادم
بچه ها باهم سوالارو چک کردن و جوابایی رو به نظر خودشون درسته حساب کردن ولی جوابا اصلا معلوم نیس تا کلید نیاد
اره شرکت کننده های مشاوره مامایی امسال خیلی زیاد بود
حوزه ما که یه سالن پر بود
به نظرم مشاوره درحد همون قبولی مامایی یا شاید سختره چون ظرفیتاش از مامایی خیلی کمتره و شرکت کننده هم زیاد داره
منم خیلی بد دادم
بارداری رو 30 زدم کلا خراب کردم
میخونم واسه سال بعد
امیدوارم هرکی زحمت کشیده نتیجه شو ببینه

maryam1368

New member
کاش زودتر شهریور میشد کاش قبول شم کاش زبان واسه همه سخت بوده باشه خدایااااااااااااااا کمکم کککککن.خسته امممممممممممممم.آخه چراااااااااااااا.

نازگیس

New member
salam shoma kei oomadid?man didam j nemidi raftam.be nazaret emrooz javabaro mizanand ta 4 hastam .

سلام مریم جان
والا نمیدونم چی بگم
بعضی از بچه ها میگن کلیدا به این زودی حاضر نمیشه
و قراره یکشنبه ینی فردا کارنامه اولیه رو بدن
منم گیج شدم
خیلی بده بلاتکلیفی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا