بچه ها توی نوزادان سوالی که گفته کدوم در مورد غربالگری گلوکز نوزادان صحیح است؟کدوم میشه؟وسوال که نزاد38هفته با پارگی پرده ها به مدت 10 ساعت جوابشو چی زدید؟توی بهداشت شاخص تن سنجی در ارتباط با بیماری های قلبی کدوم درسته؟ومصرف بیش لز حد کدوم ویتامین ها آپار منفی نداره؟مرسییییییی
اعصاببببببببببببببببببببببمممممممممممم خیلییییی خورده من خیلی تلاش کردم خیلی خوندم ولی قبول نمیشم درصدام همه بین 50 تا60 درصده فقط زبان رو گند زددددمممممممممممم.
سلام سارا جون من که خیلی بد دادم این همه خوندم ولی همش الکی یه سرس سوالارو که بلد بودم اشتباه زدم نمیدونم چرا اینجوری شد.تخصصی ها بین 50تا 60 زدم ولی زبان افتضاح همش خدا خدا میکنم منفی نشه.هرچند که من میدونم قبول نمیشم آرزوی ارشد میمونه به دلم.
چرا هیچکس نییییست.؟؟؟؟بچه ها جواب درست این پندتا سوال رو توروخدا اگه کسی میدونه بگه؟غربالگری گلوکز در نوزادان؟نیازمادرمعتاد به دارو؟ارزیابی اختلال گردش خون نوزاد ازطریق رنگ پوست؟نوزاد38هفته با پارگی کیسه آب؟گروفیلاگسی هنگام زایمان برای استرپتوکوک؟
سلام دوستان خسته نباشید
خداروشکر امتحان تموم شد و انشا. منتظر میمونیم که جوابش بیاد...
امیدو.ارم همگی موفق باشید
روز امتحان من با دوست و همکار خوبم سعیده رفتم و خیلی بهمون خوش گذشت
من حدودی نگاه کردم و شکر خدا امتحان رو در حد خودم خوب دادم بنظر من دروس سختش نوزادان و بارداری بود
زبانش راحت بود فقط من به متن اخر که رسیدم ساعت11.15 شده بوده و دیگه نتونستم متن اخر و لغات رو خوب جواب بدم
به نظر من امتحان برای کسی که واقعا خونده بود خیلی اسون بود و امیدوارم هر کسی نتیجه ی زحمتی که کشیده بینه و خدا هر چی که صلاحمونه بهمونبده یه پیشنهاد هم برای همه: امیدورام دیگه تو این روزا ی بعد امتحان به خودتون استراحت بدین و از زندگی و جوونیتون لذت ببرین
بابا همه چی که ارشد نیست
زندگی همین الانه پس ازش استفاده کن :4d564ad6:
تورورخدا این چند روزه دیگه بهش فکر نکنین هر چی که بوده تموم شده
امیدوارم همگی موفق باشید
و اگر میتونید تصاویر آپلود شده از دفترچه سوالات آزمون ارشد امسال رو در این تایپیک قرار دهید تا بقیه دوستان و اساتید مامایی ، جوابگوی سوالات شما باشند .
سلام بچه ها
به نظرم سخت بودن سوالا. من که زبان خیلی بد بودم . روان پزشکیم یکی دوتا رو جواب دادم از ترس نمره منفی
شما از کجا درصد گرفتین ؟؟ من حتی سوالارم خوب یادم نیس
کسی درصد قبولیه تو مشاوره رو میدونه ؟؟ میانگین باید چه قد باشه ؟