مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Iris

New member
امروز کلید میاد وضعیت مشخص میشه ایشالا مث پارسال نباشه:21:

Iris

New member
کرمان رو ندارم ولی یکی از دوستان که پارسال یزد قبول شده بود رو دارم شاید به دردتون خورد : اپیدمی 84% ، آمار 64% ، اصطلاحات 94% ، بیماریها 76% ، بهداشت 59% ، زبان 37%
اساتید اگه کسی لطف کنه درصدای سال قبلشو که قبول نشده بذاره ممنون میشم .
با این درصدا یزد قبول شده دوستتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Iris

New member
احتمالا مسافتو در نظر گرفتن واسه قبولی:(50):
این درصدایی که واسه خودتون گذاشتین مال کدوم درسه؟ب ترتیب سوالا دفترچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

diseases

Well-known member
من خودم سوال 150 رو ب زدم ولی کلید گفته گزینه الف
ایشالا2تا گزینه درست باشه

شرمنده من زیاد سئوال میکنم. مگه کلید رو شما دارین؟ میشه لطف کنین لینکش رو بذارید؟ تو دفترچه سئوالات نوشته بود 31/03/93 اعلام میشه.

diseases

Well-known member
احتمالا مسافتو در نظر گرفتن واسه قبولی:(50):
این درصدایی که واسه خودتون گذاشتین مال کدوم درسه؟ب ترتیب سوالا دفترچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقریبا" درصدام این شکلیه : 70%اپیدمی ، 60%اصطلاحات ، 50%بیماریها ، 70%بهداشت ، 60%آمار و زبان هم که وقت کم آوردم 30% . خدمتتون عرض کردم کلید رو ندارم . درصدام تقریبیه اگه اساتید محترم لطف کنن لینک کلید رو بذارن (اگه اومده باشه) ممنون میشم.

Lemen

New member
دادا جون، منظورشو می فهمم اما درست ذکر نکرده فقط گفته "رد نکردن فرض صفر" بنظر من باید می گفت رد نکردن فرض غلط به اشتباه
یعنی باید تعریف خطای نوع دوم رو کامل می نوشت

- - - Updated - - -

بچه ها من سوالا رو فعلا ندارم، سوال 150 چی بود؟؟؟

Iris

New member
تقریبا" درصدام این شکلیه : 70%اپیدمی ، 60%اصطلاحات ، 50%بیماریها ، 70%بهداشت ، 60%آمار و زبان هم که وقت کم آوردم 30% . خدمتتون عرض کردم کلید رو ندارم . درصدام تقریبیه اگه اساتید محترم لطف کنن لینک کلید رو بذارن (اگه اومده باشه) ممنون میشم.[/
ایشالا موفق باشین...
لینک دانلود ندارم شرمنده ...

Lemen

New member
امروز بعدازظهر ساعت 6 کلید اولیه رسما از سازمان سنجش اعلام میشه

Iris

New member
دادا جون، منظورشو می فهمم اما درست ذکر نکرده فقط گفته "رد نکردن فرض صفر" بنظر من باید می گفت رد نکردن فرض غلط به اشتباه
یعنی باید تعریف خطای نوع دوم رو کامل می نوشت

- - - Updated - - -

بچه ها من سوالا رو فعلا ندارم، سوال 150 چی بود؟؟؟
سوال زبانه:25r30wi:

diseases

Well-known member
سلام دوست گرامی، در خصوص عبارت "رد نکردن فرض صفر به اشتباه" منم استنباط شما رو داشتم ولی چون شک داشتم نزدم. احتمالا گزینه ج درست باشه ولی آخه خطای نوع دوم تعریفش اینه : قبول فرض صفر به شرط اشتباه بودن آن
این سوال گفته رد نکردن فرض صفر به اشتباه، نگفته فرض صفر اشتباه!!! می دونین منظورم چیه؟؟؟
بنظر من طراحی سوال به اینصورت درست نیس.

متوجه منظورتون هستم . من نگفتم گزینه ب کاملا درسته ولی میشه گفت سه گزینه دیگه کاملا غلطند.
شاید بهتر بود طراحان سئوال حین طرح سئوال از یکی از دانشجوهای ارشد همون رشته به عنوان پایلوت استفاده می کردن. کسی که با سختی و جدیدا وارد این رشته شده حتما سئوالها رو بهتر از فلان دکتر درک میکنه. خودتون بهتر از من میدونین که یکی دو سئوال غلط اونم تو این رشته میتونه سرنوشت یکنفر رو اعم از قبولی یا دانشگاه انتخاب شده تغییر بده.

Lemen

New member
متوجه منظورتون هستم . من نگفتم گزینه ب کاملا درسته ولی میشه گفت سه گزینه دیگه کاملا غلطند.
شاید بهتر بود طراحان سئوال حین طرح سئوال از یکی از دانشجوهای ارشد همون رشته به عنوان پایلوت استفاده می کردن. کسی که با سختی و جدیدا وارد این رشته شده حتما سئوالها رو بهتر از فلان دکتر درک میکنه. خودتون بهتر از من میدونین که یکی دو سئوال غلط اونم تو این رشته میتونه سرنوشت یکنفر رو اعم از قبولی یا دانشگاه انتخاب شده تغییر بده.

واقعا همینطوره. موافقم

با سلام
در خصوص سوال 28 که دوستان سوال پرسیده اند لازم دونستم این کامنت را بنویسم.
باتوجه به اینکه سوال گفته برای شناخت ویژگیهای بیماریهای جدید، بنابراینمطالعه مناسب بررسی موارد است چون در این مطالعات طبق تعریف ویژگیهای چند بیماری غیرمعمول و جدید مورد بررسی توصیفی قرار می گیرد. در این سوال نیز دقیقا همین مسئله مد نظر طراح بوده است. چون شناخت ویژگی مد نظر بوده پس باید نوع مطالعه توصیفی باشد پس گزینه های 1 و 4 که تحلیلی هستند نمی توانند پاسخ صحیح باشند از طرفی گزینه 3 برای مطالعات بین کشورها و مناطق بزرگ برای بررسی همبستگی بین دو یا چند متغیر مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین پاسخ صحیح گزینه 2 است. در ضمن کلید کنکور اپید در سایتی گذاشته شده است که متاسفانه بخاطر فیلترهایی که در این انجمن اعمال می شود نتوانستم آدرس سایت را بگذارم. لذا می توانید از سایت زیر به صفحه اصلی سایت مذکور مراجعه کرده و کلید کنکور وزارت بهداشت 1393 را دانلود کنید
http://porsyar.com/m-481363-1-4.html

آخرین ویرایش:

diseases

Well-known member
با سلام
در خصوص سوال 28 که دوستان سوال پرسیده اند لازم دونستم این کامنت را بنویسم.
باتوجه به اینکه سوال گفته برای شناخت ویژگیهای بیماریهای جدید، بنابراینمطالعه مناسب بررسی موارد است چون در این مطالعات طبق تعریف ویژگیهای چند بیماری غیرمعمول و جدید مورد بررسی توصیفی قرار می گیرد. در این سوال نیز دقیقا همین مسئله مد نظر طراح بوده است. چون شناخت ویژگی مد نظر بوده پس باید نوع مطالعه توصیفی باشد پس گزینه های 1 و 4 که تحلیلی هستند نمی توانند پاسخ صحیح باشند از طرفی گزینه 3 برای مطالعات بین کشورها و مناطق بزرگ برای بررسی همبستگی بین دو یا چند متغیر مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین پاسخ صحیح گزینه 2 است. در ضمن کلید کنکور اپید در سایتی گذاشته شده است که متاسفانه بخاطر فیلترهایی که در این انجمن اعمال می شود نتوانستم آدرس سایت را بگذارم. لذا می توانید از سایت زیر به صفحه اصلی سایت مذکور مراجعه کرده و کلید کنکور وزارت بهداشت 1393 را دانلود کنید
تالار گفتگو - گروه آموزشی - کنکور شیراز

ممنون از جوابتون.
سئوال 16 ؟ از چند تا از دوستان پرسیدم گفتن گزینه الف درسته. ولی همین سئوال تو کتاب تست دکتر احمدی فر اومده بود و گزینه ب رو زده بود البته بدون هیچ توضیحی. ممنون میشم جواب بدید . من ب رو زدم!

آخرین ویرایش:

Iris

New member
اتفاقا همین سوال از سوالات کنکور دکترای سال قبل هست و گزینه ب درسته چون از بروز واقعه جلوگیری میکنه اگه شما کتاب تست جناب رنجبرانو خونده باشین قشنگ تو ضیح داده

diseases

Well-known member
اتفاقا همین سوال از سوالات کنکور دکترای سال قبل هست و گزینه ب درسته چون از بروز واقعه جلوگیری میکنه اگه شما کتاب تست جناب رنجبرانو خونده باشین قشنگ تو ضیح داده

خدا خیرتون بده . اگه اینجوری باشه 4% به اپیدمی اضافه شده .
ممنون میشم اگه فقط بگین این 5 تا سئوال رو درست زدم یانه؟
سئوال 4 ج ، سئوال 17 د ، سئوال 26 ب ، سئوال 39 ب ، سئوال 40 ج

diseases

Well-known member
جواباتون کاملا درسته ایشالا موفق باشین

ممنون از پاسختون. البته دوستان منو به چشم رقیب نگاه نکنید . به علت مشکلات کاری من فقط میتونم برا انتخاب رشته ، دانشگاه یزد و اصفهان رو انتخاب کنم . امیدوارم شما هم به اون چیزی برسید که صلاحتون در اون هست !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا