:5: چرا اینجا اینقد سوت و کوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
پس کجان بچه های فعال و همیشه در صحنه اپید؟؟؟؟
اجی با سوال بهداشت موافقم ولی سوال بیماری مادر به نوزاد درسته یاوری رفرنس جدید و اطلاعات و امارش هم جدیدهبچه ها به نظر من چند سوال تو آزمون ارشد امسال جای اعتراض داره یکیش سوال 87 هست که گزینه الف اشتباه تایپ شده بجای اینکه بنویسن unfpa نوشتن unfda
واسه همین من گزینه ب رو با الف اشتباه گرفتم و الف رو زدم در صورتیکه ب درسته
یکی دیگه سوال راه انتقال هپاتیت ب هست که طبق کتاب یاوری میشه مادر به نوزاد در صورتیکه کتاب صباغیان که از رفرنس های اعلام شدس گفته مادر به نوزاد زیاد مهم نیست!
یکی از سوالات آمار که در مورد اشتباه نوع اوله، اونم متن سوال مشکل داشت واسه همسن نتونستم جواب بدم
نظرتون چیه بچه ها؟؟؟
ممنوووووووووووون دوست عزیز کاش زود ب زود ب ما سربزنی :21:خدا عظيم نيست ، عظمت است .
خدا مهربان نيست او مهرباني است .
خدا عاشق نيست ، او عشق است .
و اين عظمت و مهرباني توسط ما فرصت حضور مي يابد .
وقتي دست ناتواني را مي گيريم و يا با عشقي خالصانه به حرف هاي انساني تنها و درمانده گوش مي سپاريم يا گره از کار کسي مي گشاييم ، پروردگار مجال حضور بر زمين يافته است .جهان در انتظار حضور همه ماست .
کار خدا خلق انسان بود و رسالت انسان تجلي خداوند بر زمين ، انسان نردباني است که از طريق آن خداوند از فراز آسمان بر زمين گام مي نهد .
ما عظيم تر از آني هستيم که مي پنداريم . سلام دوستهای خوبم خسته نباشید دیگه تموم شد زمان امیدوارم همه ی بچه های انجمن مثل من به امید تک رقمی برن سرجلسه و ان شاءا...همه تهران قبول شیم با توکل به خدای بزرگ واعتماد به نفس پیش بسوی پیروزی:bunnyearsmiley:
سوال 115 رو من نفهمیدم بالاخره ، عبارت "به اشتباه" منظورش رد نکردن فرض صفر اشتباهه یا رد نکردن فرض صفر به اشتباهه؟؟؟؟
قبول دارین سوالش 2 پهلو هست؟؟؟
بچه ها به نظر من چند سوال تو آزمون ارشد امسال جای اعتراض داره یکیش سوال 87 هست که گزینه الف اشتباه تایپ شده بجای اینکه بنویسن unfpa نوشتن unfda
واسه همین من گزینه ب رو با الف اشتباه گرفتم و الف رو زدم در صورتیکه ب درسته
یکی دیگه سوال راه انتقال هپاتیت ب هست که طبق کتاب یاوری میشه مادر به نوزاد در صورتیکه کتاب صباغیان که از رفرنس های اعلام شدس گفته مادر به نوزاد زیاد مهم نیست!
یکی از سوالات آمار که در مورد اشتباه نوع اوله، اونم متن سوال مشکل داشت واسه همسن نتونستم جواب بدم
نظرتون چیه بچه ها؟؟؟
کجایید دوستان بیان بگید چطور بود
سلام دوست عزیزاز اساتید کسی میتونه سئوال 150 رو جواب بده . هر دو گزینه الف و ب درست هستند ؟؟؟؟؟!!!!
سئوال 28 ؟
من هرچی گوردیس و مازنر رو خوندم مطالعه ای در شناخت ویژگی بیماریهای جدید پیدا نکردم. کسی رفرنس این سئوال رو داره؟
یه سئوال : من اولین سالیه که امتحان میدم . کلید سئوالها رو ندارم ولی تقریبا" درصدام این شکلیه : 70% ، 60% ، 50% ، 70% ، 60% و زبان هم که وقت کم آوردم 30% . به نظر شما با توجه به درصدای سال قبل امیدی هست ؟ ممنون میشم جواب بدین
احتمال ردنکردن فرض صفر به اشتباه یعنی : *** پذیرفتن فرضیه صفر غلط *** که همان خطای نوع دوم است. همچنین احتمال ردکردن فرض صفر به اشتباه یعنی : *** رد فرضیه صفر درست *** که همان خطای آلفا(نوع اول) است. در اصل این سئوال بازی با کلمات است و گزینه ج درست است.
از اساتید کسی میتونه سئوال 150 رو جواب بده . هر دو گزینه الف و ب درست هستند ؟؟؟؟؟!!!!
سئوال 28 ؟
من هرچی گوردیس و مازنر رو خوندم مطالعه ای در شناخت ویژگی بیماریهای جدید پیدا نکردم. کسی رفرنس این سئوال رو داره؟
سلاااااااااااااااااااااااام دادا جون خوبی؟سلام دوست گرامی، در خصوص عبارت "رد نکردن فرض صفر به اشتباه" منم استنباط شما رو داشتم ولی چون شک داشتم نزدم. احتمالا گزینه ج درست باشه ولی آخه خطای نوع دوم تعریفش اینه : قبول فرض صفر به شرط اشتباه بودن آن
این سوال گفته رد نکردن فرض صفر به اشتباه، نگفته فرض صفر اشتباه!!! می دونین منظورم چیه؟؟؟
بنظر من طراحی سوال به اینصورت درست نیس.
کم پیدایی دادا من که همیشه هستم ولی با مشکل همیشگی مواجهه هستم :25r30wi:سلام آیریس جونی، دلم برات تنگ شده دادایی
سلام دوستان، کسی رو سراغ دارین که پارسال کرمان قبول شده باشه؟ میخوام درصداشو بدونم