پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kakooooo

New member
میگم قبولی ما هم شده عین نتیجه بازی فوتبال:
یا بصورت مقتدرانه دانشگاه تهران قبول میشیم!!!!!!!!!!
یا تبریزی،شیرازی جایی میاریم که خودش یه امتیاز ارزشمند هست!!!!!!!!!!!
یا کلا قبول نمیشیم که چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیشه!!!!!!!!:tonguesmiley:

فقط در صورت اول رییس جمهور روحانی این پیروزی رو به ملت تبریک میگه و کلی تقدیر و تشکر و سرودهای وطنی از صدا وسیما!!!:auizz3ffy9vla57584x

marlik

New member
والا به ما میگفتن سلام منو به حافظ برسون یا اگه رفتی شاهچراغ نایب الزیاره باش.
ولی کسی نگفته بود به دروازه قران!!! سلام برسون:tsimuzpzwoap1t9y3o7.کاش دقیقا اشاره میکردی به کجای دروازه قران سلام برسونه :a2d3:الان بنده خدا هنگ کرده.
اول علیک سلام کاکو.آبجی من قبلا به من سلام به شاهچراغ و حافظ رسونده.ها کاکو ها.دلمون تنگ شده واسه هم هردو لحظه شماری میکنیم برسه ورودی شیراز یعنی دروازه قران.کاکو این کنایس آبجی من قربونش برم ادبی صحبت میکنه;-):) یعنی دلش تنگ شیرازه خاستی میگم یادت بده ادبی صحبت کنی;-);-);-):):):):)

marlik

New member
الان دقیقا برا چی اشکت میخاد دربیاد؟!!!!!!!!1

چون ما عاشق همیم.چون فکر اومدن شیراز میکنه.چون من لحظه شماری میکنم.کاکو شیرازیا که باهوشن چرا باید همه چیو واست توضیح بدم.!!!!!اگه بازم سوال داشتی از خودم بپرس.

آسمون

New member
کاکو جان من هدفم سلام رسوندن به کل شیرازبود..نه شخصیت مذهبی وتاریخیش...شمایکم تازه واردی درجریان ماجرانیستی...من و مارلیک مدتهاس نقشه کشیدیم برادیدارهم...من بخاطرعشقم اینقد شیفته شیرازشدم که هرجا اسمش رو میشنوم سنسورام فعال میشه...و لحظه شماری میکنم واسه ورودم به شیراز...
باردشدن ازکنار دروازه قرآن باورم میشه رسیدم شیراز واسه همین دوسش داررررم
اشکمم درمیاد چون لحظه دیدارما توزندگیم جزء عاشقانه ترین صحنه هاس...اگه دلتنگی واسه عشقت روتجربه کرده بودی حرفای ماواست عجیب بنظرنمیرسید...

kakooooo

New member
والا ما که هروقت از کنار دروازه قران رد میشیم فقط حواسمون به رستوران های اطرافش هست!!!!!!!!!!!!!!!
عشق و اینارو دیگه ما ندیدیم تو دروازه قران:whistle:

kakooooo

New member
کاکو جان من هدفم سلام رسوندن به کل شیرازبود..نه شخصیت مذهبی وتاریخیش...شمایکم تازه واردی درجریان ماجرانیستی...من و مارلیک مدتهاس نقشه کشیدیم برادیدارهم...من بخاطرعشقم اینقد شیفته شیرازشدم که هرجا اسمش رو میشنوم سنسورام فعال میشه...و لحظه شماری میکنم واسه ورودم به شیراز...
اشکمم درمیاد چون لحظه دیدارما توزندگیم جزء عاشقانه ترین صحنه هاس...اگه دلتنگی واسه عشقت روتجربه کرده بودی حرفای ماواست عجیب بنظرنمیرسید...

خب خوبه .برید مشغول عشقتون باشین:28: سلام منم برسونین بهش:smilies-azardl (113

vet lab sciences

New member

معمولا جمله ی قرمز رنگ برای عشق بین دختر و پسر یا زن و مرد به کار برده میشه تا دو نفر که همجنس هم هستند!!!!:whistle::5::25r30wi:
الآن این ابراز علاقه یه جوریه! و یه حالت ... (خاصی) داره!!!:dadad4:
راحت باشید و به ابراز عشقتون ادامه بدید!
البته من این تاپیک نمیام ولی دیدم پستای kakooooo پر معنی و قشنگه اومدم اینجا!

eeeeeeehsan

New member

بابا ول کنیـد دیگه!!! عاشق همیم... قربون همیم... منتظر دیدار همیم....!!!!! شمـا اگه اینقدر عاشقین چرا باهم ازدواج نمی کنین پس؟!!!! :wacsmiley:

kolouche

New member
احسان واقعا منتظر بودم ی تیکه ای ب آسمون و مارلیک بندازی.... :motat:

eeeeeeehsan

New member
معمولا جمله ی قرمز رنگ برای عشق بین دختر و پسر یا زن و مرد به کار برده میشه تا دو نفر که همجنس هم هستند!!!!:whistle::25r30wi:
الآن این ابراز علاقه یه جوریه! و یه حالت ... (خاصی) داره!!!
راحت باشید و به ابراز عشقتون ادامه بدید!
البته من این تاپیک نمیام ولی دیدم پستای kakooooo پر معنی و قشنگه اومدم اینجا!

داش رضا قشنگ معلومه واسه لایک پستای کاکو میای، چون بلا استثنا پای پستاش لایکای تو دیده میشه :smiliess (3):
مارلیک و آسمون که کسی ندونه فکر می کنه ehem ehem .... دیگه تو و کاکو رو نمیدونم!!! :|
(مارلیک مدیونی فکر کنی دارم حسودی میکنم! :smiliess (3):)

nahal5555

New member
خوب حتما آسمون و مارليک همديگه رو خيلى دوست دارن ديگه.........

eeeeeeehsan

New member
من اومدم بپرسين

نهال من دو سری سوال دارم، سری بعدی سوالاش تکراری نیست.

اسم؟ پیشه؟ لقب؟ قصدت از دخول به صندلی داغ؟؟
مجردی یا متاهل؟
تاریخ دقیق تولدت کیه؟
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی یا هستی؟
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟
چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟ خیلی مانتویی؟ خیلی چادری؟
قد و وزنت چقدره؟
تا به حال به این فکر کردی هدف آفرینشمون چی بوده؟ اگه آره چی بوده به نظرت؟
میگن خدا بی نیازه، پس چرا انسان و دنیا رو افریده؟ یعنی به ما احتیاج داشته؟ دنبال کسایی بوده که عبادتش کنن؟
چرا باید به دنیا بیایم، زندگی کنیم و سختی بکشیم، بمیریم و باز دوباره در آخرت بدنیا بیایم؟ این مسخره نیست؟
بهترین دوست چیست یا کیست؟ چرا؟
مهمترین ویژگی دوست رو تو چی میدونی؟
به شانس اعتقاد داری؟
فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
تا چه اندازه ميشه تو زندگي گذشت كرد؟
وقتي تو زندگي به بن بست ميرسي اولين چيز چيه به ذهنت مي رسه؟
اگه دنیا بهت بدن چیکار میکنی؟
ملاک های انتخاب همسر از دیدگاهت چیست؟
تفاوت تعصب با غیرت تو چیه؟
ترس رو تو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ای داره؟ از چه چیزی بیشتر می ترسی؟
توی چه فروم ها و سایت های دیگه ای عضو هستی؟
نویسنده ی مورد علاقت کیه؟
نهال تو یه جمله؟
چرا نام کاربریت رو نهال انتخاب کردی؟

بچـه ها یه صندلی داغی راه انداختیم که مال همست، خواهشن همه شرکت کنید تا کنار هم لذت ببریم.
مرسی

الآنم نهال رو صندلی داغ نشسته، pmn فعلن نیست.

hanas68

New member
سلام دوستان، ی سوال بیوشیمی برای رشته ایمونو ضریب2 درست؟ و اینکه من بیوشیمی استرایر در دو جلد دارم، نمیدونم باید همشو بخونم یا اصلا چ کتابی برای بیوشیمی بخونم؟ لطفا زود جوابم بدید

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان، ی سوال بیوشیمی برای رشته ایمونو ضریب2 درست؟ و اینکه من بیوشیمی استرایر در دو جلد دارم، نمیدونم باید همشو بخونم یا اصلا چ کتابی برای بیوشیمی بخونم؟ لطفا زود جوابم بدید

نه اون زیاده واسه رشته ایمنی، بیوشیمی برای کنکور کتاب خوبیه + تست.
ضریب 2 داره.

kolouche

New member
سلام ب دختر گلم نهال.... (مگه میشه ی نفر هم نهال باشه هم گل عایا؟؟؟؟؟ )
ای کاش....
اگه تو آسمون ی تابلو داشتی ک همه میدیدنش توش چی مینوشتی؟
تلخ مثل ...
یه جمله قشنگ ......
قشنگترین فیلمی که تاحالا دیدی؟
فكر ميكنين ديگران (دوستات و اطرافیانت) تو رو به چه صفتي ميشناسن ؟

marlik

New member
از پستای همتون بدم میاد;-);-):):):)احسان واضحه حسادت میکنی:):):)هیشکی ایقد دوست نداشته;-):):):)عشق ما عشق خاص و پاک و مقدسیه که درک بالایی تو این زمینه میخاد تا درکش کرد و فهمیدش مث نهال عزیز ;-):):):):):)فقط مرسی از تو نهال عزیز که فقط تو دوس داشتنو درک میکنی.1دنیا ارزوهای خوب خوب واست دارم ببخش که امتحان دارم نمیتونم سوال بپرسم.از همین الان بهت خسته نباشید میگم از دست احسان بلا

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
باشه بابا...اینقد حرص نخورین...مادیگه اینجاحرفی نمیزنیم که حالتون بدبشه ازابرازعلاقه مادوتا...خخخخ
هرچقدم بگین حس ماعوض نمیشه!باورم نکنین مهم نیس...آدم باخاهرش ازدواج میکنه مگه احسان؟!!!

آسمون

New member
نهال جون؟چقد به کائنات و مثبت اندیشی اعتقاد داری؟
اگه بهت بگن فقط سه ماه دیگه زنده ای چیکارمیکنی؟
اگه کسی ناراحتت کنه چقدطول میکشه اونوببخشی؟

آسمون

New member
احسان دوتاسوال
چطوری به پستی امتیاز میدن؟
چطوری عکس میذارن؟
من واسه هردوکارتلاش کردم امانشد میخام بدونم بخاطرسرعتمه یا روشم اشتباس
مرسی

vet lab sciences

New member
داش رضا قشنگ معلومه واسه لایک پستای کاکو میای، چون بلا استثنا پای پستاش لایکای تو دیده میشه :smiliess (3):
مارلیک و آسمون که کسی ندونه فکر می کنه ehem ehem .... دیگه تو و کاکو رو نمیدونم!!! :|
(مارلیک مدیونی فکر کنی دارم حسودی میکنم! :smiliess (3):)

خیلی بلایی احسان!!
همینجوره که دور و ورت پر از آنتی ژنه!!!:(40):
خوب ماکروفاژی هستی!
!:25r30wi:

بالا