پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
سلام بچه ها
خیلی از بودن بین شما لذت بردم...انشالله همیشه سرحال باشید وشاد
ی مدت نیستم..هربدی این چند روز ازم دیدید حلال کنید..همتونو خییییلی خیییییلی زیاد دوس دارم!
خطاب به داداش احسان:خوش به حالت شدا!!با داداش زیروی من رفیق فابریک شدی!خخخخخخخ(شوخی)

0.065421001312706520_taknaz_ir.jpg

فدات بشم ستاره جونی...ماهم ازبودن باهات شادشدیم مخصوصاباروحیه سرحال وسر زندت حسابی حال کردیم.
داری میری جایی که قلبم اونجاس...سلام منوبه دروازه قرآن برسون بگو مشتاق دیدارم...خوش بگذره حسابی...خدابه همراهت

راسی این سمیه کجاس پس؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
ستاره و کلوچه جان واقعا خسته نباشید از دست احسان..بخشید من الان تو اوج امتحانامه نتونستم سر بزنم و کامنت بذارم.احسان جان تو هم واقعا خسته نباشی.بقول آقوی همساده له له شدی از بس سوال پرسیدی;-):):):)

من که به سهمیه خودم نمیبخـشم!
02.gif

کی تموم میشه امتحانات؟؟ تموم شد بیا سر بزن، خوشحال میشیم..

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها
خیلی از بودن بین شما لذت بردم...انشالله همیشه سرحال باشید وشاد
ی مدت نیستم..هربدی این چند روز ازم دیدید حلال کنید..همتونو خییییلی خیییییلی زیاد دوس دارم!
خطاب به داداش احسان:خوش به حالت شدا!!با داداش زیروی من رفیق فابریک شدی!خخخخخخخ(شوخی)

سلامت باشی.
ایشالا.. خوش باشی، کارت تموم شد بیا دوباره.
خطاب به ستاره: بعععـله که خوش به حالم شد!! پـس چـی...؟؟؟!
02.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

ستاره70

New member
فدات بشم ستاره جونی...ماهم ازبودن باهات شادشدیم مخصوصاباروحیه سرحال وسر زندت حسابی حال کردیم.
داری میری جایی که قلبم اونجاس...سلام منوبه دروازه قرآن برسون بگو مشتاق دیدارم...خوش بگذره حسابی...خدابه همراهت

فدات بشم عزیز دلم...دیگه امروز اشکم دراومد..تا فردا صبحم میام لایکتون میکنم..

eeeeeeehsan

New member

این سمیـه نیست، pmn هم نیست!!
یعنی pmn تا عصر جواب سوالا رو نده من میدونم با اون!!!!!!!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
میگوم ــا /.... فروم اوفتاده دسمون /...

شیتونه میگه برفسومــش اون دونیا /...

:sarma:

!HI H

eeeeeeehsan

New member
اینجـا شده درست عین خونه ارواح!!!!!
PMN هم جـواب سوالا رو نداد...
ستـاره هم که شکلک منـو برداشت و رفت شیـراز.
71871_connie_gotfish.gif

زیـرو هم که رفته مقدمات فرستادن ما رو به اون دنیا فراهم کنه.

دیگه نهـال اگه اومدی یه ندا بده که تو بشینی رو صندلی داغ...

marlik

New member

الهی قربونت برم ابجی نازم.ایشالا تو هم به همین زودیا میای شیراز نفسم.دروازه قران و ورودی شهرو واست چراغونی و گلبارون میکنم عمرم.واسه اومدنت لحظه شماری میکنم عشقم.خیلی دوست دارممممم ابجی جونم

آخرین ویرایش:

marlik

New member
من که به سهمیه خودم نمیبخـشم!
02.gif

کی تموم میشه امتحانات؟؟ تموم شد بیا سر بزن، خوشحال میشیم..

امتحانام10تیره تمومه احسان شیطون.شاید صندلی همون روزا نشستم شایدا.ببینیم احسان شیطون آتیشش خاموش میشه تا اون موقع.بعد شاید نشستیم شایدا;-):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
الهی قربونت برم ابجی نازم.ایشالا تو هم به همین زودیا میای شیراز نفسم.دروازه قران و ورودی شهرو واست چراغونی و گلبارون میکنم .واسه اومدنت لحظه شماری میکنم.خیلی دوست دارممممم ابجی جونم

وااااای.. کی بره اینهمـه رارو...
561617_to_pick_ones_nos.gif

امتحانام10تیره تمومه احسان شیطون.شاید صندلی همون روزا نشستم شایدا.ببینیم احسان شیطون آتیشش خاموش میشه تا اکن موقع.بعد شاید نشستیم شایدا;-):)

اولن خودتی شیطون،
دومن اینقدر شاید شاید شاید نکن، فکر کردی حق انتخاب داری مگه!! امتحانات که تموم شد مثل یه دختر خوب میای میشینی رو صندلی داغ و آشی که واست پختـم رو نوش جان می کنی... بعععــله!!
10.gif

ستاره70

New member
اهم اهم!!!
سلام علیکم و رحمت الله و برکات...
راستش اینقد کار داشتم این چند روز که وقت نکردم خوراکی مورد علاقه ی کلوچه جونمو بذارم!کباب نمیذارم که آبجیم دوباره اسید معدش زیاد ترشح نشه!خخخخ
چیپس و ماست که گفته بود دوس داره واسش میذارم....چیه خوووووووو داداش احسان؟چرا اوژوری نیگا میکنی؟؟؟؟؟؟....خووووووو میترسم درحقش اجحاف بشه دیگه ه ه ه ه!!!!!!!!!

1376321416014832.png

- - - Updated - - -

1334855349914755_large.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

آسمون

New member
الهی قربونت برم ابجی نازم.ایشالا تو هم به همین زودیا میای شیراز نفسم.دروازه قران و ورودی شهرو واست چراغونی و گلبارون میکنم عمرم.واسه اومدنت لحظه شماری میکنم عشقم.خیلی دوست دارممممم ابجی جونم

آبجی فدات بشه...میام نفس...چشم روهم بذاری رسیده اون روز...اشکمودرنیار دیگه...:'(
انشالله میام دل احسانو میسوزونیم بعدش...

kolouche

New member
:sarma: :sarma: ررررررررررررررروووووووووووووووووووووووووحححححححححححححححححح ............... :sarma: :sarma:

nahal5555

New member
اینجـا شده درست عین خونه ارواح!!!!!
PMN هم جـواب سوالا رو نداد...
ستـاره هم که شکلک منـو برداشت و رفت شیـراز.
71871_connie_gotfish.gif

زیـرو هم که رفته مقدمات فرستادن ما رو به اون دنیا فراهم کنه.

دیگه نهـال اگه اومدی یه ندا بده که تو بشینی رو صندلی داغ...[/QUOT
من اومدم بپرسين

kakooooo

New member

والا به ما میگفتن سلام منو به حافظ برسون یا اگه رفتی شاهچراغ نایب الزیاره باش.
ولی کسی نگفته بود به دروازه قران!!! سلام برسون:tsimuzpzwoap1t9y3o7.کاش دقیقا اشاره میکردی به کجای دروازه قران سلام برسونه :a2d3:الان بنده خدا هنگ کرده.

بالا