پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
بازمن جاموندم؟
ستاره جون خسته نباشی با تأخیر.سوالای سری آخر احسان خیلی باحال بود بسی شادشدیم...
من هستم بچه ها واسه بارهزارم میگم سرعتم...الانم ساعت یه رب به4سصبه!سرعتم بالاس نیسین که ببینین !

آسمون

New member
کلوچه جون حسابی خسه نباشی...نصفه شبی شادم کردی باجوابات...دم هرچی مردادیه گرمممم
دوووست دااااارمممم

من فقط یه سوال میپرسم

هرچن وق میری زیارت امام رضا؟

آسمون

New member
[سQUOTE=nikaaaa;466677]واااااااااااااااای عاشق صندلی داغم منم هستم مرسییییی:4d564ad6:[/QUOTE]

سلام گلم به جمع ما خیلی خوش اومدی...هندونتم حسابی چسبید...اینجارسمه مهمونا پامیشن واسه پذیرایی!!!البته ما هدفمون اینه شما احساس غریبی نکنین!وگرنه بچه های ایمونودس ودلبازن حسابی...

آسمون

New member
خب اینم واسه دلخوشی خودم بذارم!:ad54ad::thanks::5::(40):
الان اینا ربطی به هم دارن آیا؟نه فقط خالی کردن عقدس...شماجدی نگیرین!

kolouche

New member
کلوچه جون حسابی خسه نباشی...نصفه شبی شادم کردی باجوابات...دم هرچی مردادیه گرمممم
دوووست دااااارمممم

من فقط یه سوال میپرسم

هرچن وق میری زیارت امام رضا؟

قربوووووونت عزیزم ..... هاااا میبینی تو روخدا.... هر چی آدم باحاله مردادیه..... برعکس خردادیا.....:sarma:

زیاد نمیرم متاسفانه.... مامان بابام هر هفته میرن....من کمتر و اصولا با دوستام میرم.... خوش میگذره.... 3>

eeeeeeehsan

New member
قربوووووونت عزیزم ..... هاااا میبینی تو روخدا.... هر چی آدم باحاله مردادیه..... برعکس خردادیا.....:sarma:

زیاد نمیرم متاسفانه.... مامان بابام هر هفته میرن....من کمتر و اصولا با دوستام میرم.... خوش میگذره.... 3>

ببیــن.... به من خردادی پیله نکن پروانه نمیشی... اعصاب ندارم میزنم lcdـم رو میشکنم میام اونجا lcdـت رو میشکنماااا!!!!
اصن یکی تو باحالی یکی هم مابقی مردادیا!!! :(40):
بعدم تقصیر منه سر سوالا تو کوتاه اومدم... حالا صبر کن بعد صندلی داغ نقشه های شومی واست کشیدم! :tonguesmiley:

zErOOn3

Well-known member
سلام .... نظر سنجی : (سوال یادم نیومد)
اگه یه پول قلمبه در خونتو بزنه کدوم کارو انجام میدین ؟
1: نصفشو زودی میدیم با3 امور خیریه /... مثلا محکـــ ...
2: همشو تو یه چیزی سرمایه گزاری می کنیم ـــو نصفـــ سودش با3 خیریه بیــد ... (سودهی : هر روزه _ همیشه)
3: هیــش کدوم :::: فقط خرج خودمونـو خونوادمون می کنیم (تا هفت پشتمون راحــتـــ زندگی کنن)
4: میریزیم تو رود ... پول ... کفــ دسته ... دی:

آخرین ویرایش:

misagh68

New member
2: همشو تو یه چیزی سرمایه گزاری می کنیم ـــو نصفـــ سودش با3 خیریه بیــد ... (سودهی : هر روزه _ همیشه)
3: هیــش کدوم :::: فقط خرج خودمونـو خونوادمون می کنیم (تا هفت پشتمون راحــتـــ زندگی کنن)

کلوجه جونم زودی بگو گزینه 2.......گزینه 2

ستاره70

New member
بازمن جاموندم؟
ستاره جون خسته نباشی با تأخیر.سوالای سری آخر احسان خیلی باحال بود بسی شادشدیم...
من هستم بچه ها واسه بارهزارم میگم سرعتم...الانم ساعت یه رب به4سصبه!سرعتم بالاس نیسین که ببینین !

سلام آبجی گلم!نه واقعا دیدی چه جوری نقره داغم کرد؟همش سوالای دین و زندگی پرسید!!تازه باید جانورشناسیمم قوی میبود!خخخخخخخخخ

misagh68

New member
سلام آبجی گلم!نه واقعا دیدی چه جوری نقره داغم کرد؟همش سوالای دین و زندگی پرسید!!تازه باید جانورشناسیمم قوی میبود!خخخخخخخخخ

سلام ستاره جون........اصلا نگران نباش که عالی جواب دادی ..........دس مریزاد:thumbsupsmileyanim:

ستاره70

New member
وااااااای خعلی این شکلکو دوس دارم...
02.gif

دیروز هی یادم میومد میخندیدم!!!دیوونه شدم از دست شکلکای داداش احسان!!خخخ:25r30wi:

آسمون

New member
الان نوبت کیه؟هنوزکلوچه س؟!
کلوچه جونم؟امتحان چطوربود؟یادقدیمابخیر...من یه خاطره خیلی باحال دارم ازامتحان کارورزی...اصن هرباریادش میفتم جوون میشم یه سال...
یه سوالم بپرسم ازت
چقد واست مهمه عشق اول باشی؟اگه بعدا بفهمی عشق اول طرف نبودی دروغ گفته بهت و هنوز ته مهای دلش قبلی رودوس داره چیکارمیکنی؟!!!!!!!نزنیما!خب سواله دیگه...

راسی زیرو جان تاپیکو مزین کردی هم استانی عزیز.سایت مستدام

آسمون

New member
احسان نشنیدم درباره مردادیاچی گفتیا...
تو گل بودن خردادیاکه شکی نیس نمونه بارزشودیدم ازنزدیک اما مردادی جماعت اصن یه چیز دیگس...مدیونین اگه فک کنین تعریف ازخودباشه...این حرف من نیس که!تعریف مردادیاروبایداز دوروبریاشون بپرسی...معدن عشق وصفان اصن...یه چی میگم یه چی میشنوین...

kolouche

New member
ببیــن.... به من خردادی پیله نکن پروانه نمیشی... اعصاب ندارم میزنم lcdـم رو میشکنم میام اونجا lcdـت رو میشکنماااا!!!!
اصن یکی تو باحالی یکی هم مابقی مردادیا!!! بعدم تقصیر منه سر سوالا تو کوتاه اومدم... حالا صبر کن بعد صندلی داغ نقشه های شومی واست کشیدم! :tonguesmiley:

نه من تو فازه شکستن LCD نیستم.... ولی آدمارو پودر میکنم...:sdasdasd:

میدونم مردادیا رو کــــــــــــه...... کلا آدما دو دستن... ی سریا مردادین.... ی رسیا آرزوشون هست ک مث مردادیا باشن.....:ad54ad: :motat:

kolouche

New member

منم 2 .... آدم باید سیاست خرج کردن داشته باشه.... من البته بلد نیستم....ولی نصف سودشو هر ماه میدم خیریه...... شایدم همش.....شایدم ب غیر سود بازم بدم....

kolouche

New member
الان نوبت کیه؟هنوزکلوچه س؟!
کلوچه جونم؟امتحان چطوربود؟یادقدیمابخیر...من یه خاطره خیلی باحال دارم ازامتحان کارورزی...اصن هرباریادش میفتم جوون میشم یه سال...
یه سوالم بپرسم ازت
چقد واست مهمه عشق اول باشی؟اگه بعدا بفهمی عشق اول طرف نبودی دروغ گفته بهت و هنوز ته مهای دلش قبلی رودوس داره چیکارمیکنی؟!!!!!!!نزنیما!خب سواله دیگه...

راسی زیرو جان تاپیکو مزین کردی هم استانی عزیز.سایت مستدام

خوووب بود.... آآآآخ میمیرم واسه خاطره باحال..... :motat:
عشق اول ک خیلـــــی مهمه برام ک باشم (عشق واقعی).... فکر نکنم آدم اگه واقعا عاشق ی نفر باشه، بتونه فراموشش کنه. بعد منم ازون دسته دخترام ک چشم دیدن مردی ک تو ذهنش کس دیگه باشه ندارم....
اما اگه قبل ازدواج بهم دوروغ گفته باشه ک کسی تو ذهنش نیس و این داسستانا ، بعد بفمم دوروغ گفته فکر میکنم در اون لحظه با ناخونام خفش کنم..... شایدم پرتش کنم وسط جاده تریلی از روش رد شه دلم خنک شه، جگرم حال بیاد.....:thumbsupsmileyanim:
اما اگه روزی بالاخره ب هر دلیلی با این ک میدونستم طرفم قبلا کسی رو دوست داشته ولی از ذهنش بیرون نرفته و بعد با این دانسته ها باهاش ازدواج کنم دیگه تحمل میکنم شرایطمو...:65d6a5d6s:
اما از دوروغ حالم ب هم میخوره.....

بالا